پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   چند كلمه حرف حساب!!! (http://p30city.net/showthread.php?t=12539)

جمیله 08-28-2009 10:14 AM

ببین عزیز منم نگفتم توی یه جمله خلاصش کنیم حرفات کاملا درسته وقشنگ همش قبول ولی اینو قبول ندارم که باید واسه پیشرفت هر دوباشه مثلا من عاشق یکی باشم ولی اصلا چه میدونم اون از منبدش میاد اون عین خیالش نباشه ولی من بال بال بزنم من دوسش دارم عاشقشم نمیتونم اونو هم مجبور کنم دوسم داشته باشه اونو ول میکنم هر کازی که دوس داره بکنه چون دوسش دارم خوشحالی اونو میخوام به نظر من این عشقه البته این فقط نظر منه بقیه رونمیدونم اینم که حالا بعدش احساس پشیمونی کنی یا نه اگه عشق باشه خیالت راحت عمرا پشیمون نمیشی چون آقا دوسش داری حالا هرچی بخواد بشه اونی که بعدش احساس پشیمونی بشه بدون از اول اشتباه رفتی ببخشیدا ولی اسم اونو میذارم خریت (چون عشق خیلی مقدس تر از ایناست)به هرحال این خود آدمه که باید مراقب باشه.البته همه چیزایی که گفتم نظر منه تحمیل نمیکنم نظر همه قابل احترام موفق باشی در ضمن جون من دیوونه نشووووووووووووو بی خیاللللللللل

Hiwa 08-29-2009 07:30 AM

به نظرتون از اين جمله جبران خليل جبران ميشه كمك گرفت يا نه؟؟؟

خطاست اگر بیندیشیم عشق حاصل مصاحبت دراز مدت و باهم بودنی مجدانه است. عشق ثمره‌ی خویشاوندی روحی است و اگر این خویشاوندی در لحظه‌ای تحقق نیابد، ‌در طول سالیان و حتی نسل‌ها نیز تحقق نخواهد یافت.

جمیله 08-29-2009 10:04 AM

کاملا قبول دارم ولی همه چی تواین خلاصه نشده ولی خوب اومدیاااااااااااا

Hiwa 08-29-2009 12:27 PM

اينم ترجمه آهنگ تايتانيك
البته اين پست رو توي تاپيك ديگه ايي زده بودم ولي به پيشنهاد كاربر " جميله" اينجا هم تكرارش كردم.
گرچه در واقع بي ربط هم به موضوع نيست.

هر شب در روياهايم
تو را مي بينم
احساست ميكنم
اينگونه است كه تو را مي شناسم،
اينگونه باش!
و عليرغم پيچ و خمهاي دور و فاصله كهكشانهايي كه بين ماست
بيا و خودت را به تماشا بگذار!
اينگونه باش!
نزديك، دور، هركجا كه باشي
ايمانم را از دست نخواهم داد
اگر چه شبها بسيار سختند،
ادامه خواهم داد
كه يكبار ديگر تو در را ميگشايي
و اينجا هستي، اينجا
در قلب من و قلب من ادامه خواهد داد!
عشق تنها يكبار براي هركسي مي آيد
و براي تمام عمرش
و نخواهد رفت تا ما برويم.
عشق همان بود كه با تو ورزيدم!
«حقيقتا" همان يكبار، و از آن پس بدان آويختم و تا هميشه!!!»

Hiwa 08-31-2009 01:25 PM

در مهربانی همچونباران باش که در ترنمش " علف هرز " و " گل سرخ " یکیست.

تاري 08-31-2009 01:41 PM

من سوالي دارم
آيا كسي ميداند زشت ترين موجود روي زمين چيست

deltang 08-31-2009 01:55 PM

به نظرم همه چيزايي كه خدا آفريده همشون به نحوي قشنگن ولي من از مارمولك خيلي ميترسم و فكر كنم زشت ترش موجود باشه ببخشيدا

تاري 08-31-2009 02:00 PM

دلتنگ جان سلام عصر به خير
تا حالا خواب بودي يا كه خواب بودي
به قول شل سيلور استاين كه پيشنهاد ميكنم حتما اگر كتابهاي شعرش رو نخوندي بخوني
و من هم با اون مطلب شل موافقم كه زشترين موجود روي زمين انسان است البت اگر واقعا بخواهد
نظر شما چيه

deltang 08-31-2009 02:06 PM

سلام تاري جان من اين روزا مثل جغدا شدم روزا مي خوابم شبا تا سحر بيدارم خيلي جالب شده ولي لعدم از اين فيلم ترسناكا ميبينم تنهايي يه فازي ميده

تاري 08-31-2009 02:11 PM

آخ گفتي فيلم ترسناك يك حالي ميده يك حالي ميده كه نگو فقط اين همه فيلم ترسناك ديدم هنوز هيچكدوم به دلم نشسته تنها فيلمي كه يه خورده ترسناك بوده و ديدم فيلم اسير جن بوده آي مردم از ترس آي مردم

اکنون ساعت 08:39 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.