![]() |
ادمين ساكتين لطفا شما هم نظرتون رو بدين ....
|
اس ام اس کردی - sms کردی - پیامک طنز کرمانشاهی
اس ام اس کردی - sms کردی - پیامک طنز کرمانشاهی
نقل قول:
نام تاپیک رو کمی تغییر دادم .... لازم نیست فقط طنز باشه تیکه شعر های کوتاه یا سخنان کردی هم که به هر حال از اونها هم اس ام اس زیاد داریم هم میتونه دراین تاپیک باشه... و باز هم دوستان لطف کنند رعایت کنند و بدونن چی رو باید زد چیو نباید زد اگر هم به اشتباه چیزی ارسال شد یا تفاوت سلیقه ای وجود داشت دوستان دیگه با وسعت نظر اعلام کنند بررسی کنیم و حذف میکنیم ایرادی نداره نقل قول:
نقل قول:
فقط یکی دوتااز اونشته های تو و دیگر دوستان رو پاک کردم تا بار این تاپیک بالا تر باشه و بعضیهاش شاید خیلی مناسب نبود که در سایت باشه ... منتظر بقیه اس ام اس های خوبت هستیم... دلیل اینکه نوشته مردیست که باعث مرگ حمیدی شد... بیشتر به خاطر شعل اارمنی بوده درسته معمولا معشوق در ترانه ها زن هست اما مشروب فروش (که ارمنیه ! ) اینجا مرد قلمداد شده .... نقل قول:
چرا یاد شاعر به خیر ؟ خدای نکرده جناب پرتو مگه فوت شده ؟ من پارسال دیدمشون و توی این یک سال هم هیچ خبر بدی نشنیدم... شعر از استاد پرتوه حالا مرحوم حمید حمیدی هم اونرو خونده ... میتونین به اینجا مراجعه کنین ارمني پرتو كرمانشاهي ! نگاهی ساده به دو غزل کردی کرماشانی - پی سی سیتی نقل قول:
نقل قول:
فرگل جان ؟ از نوشته خاصی از من دلگیر شدی ؟ من در حال ویرایش این تاپیک بودم که شما پست زدی الان دیدم نوشته ت رو یه سری از نوشته ها به نظر من به صلاح نبود حذف شد شما روی چیز دیگه ای ش هم نظر خاصی داری بفرما تا بررسی کنیم.... |
ادمين جان
من از شما دلگيري ندارم از صحبت حميد 95 ناراحت شدم كه توهيني بود به همشهريان و شما هم زحمت كشيديد و اونو پاك كرديد . متشكرم |
نه از کسی دلگیر نشو....
با کمک به هم همه ی مشکلات جزئی رو میتونیم حل کنیم.ووو نیت خیر بوده... من این تاپیک رو به بخش طنز منتقل کردم ... |
ادمین جون ببخشید من قصد توهین به کسی یاکسانی رونداشتم حلا اگه این دوست عزیز (فرگل )ناراحت شدن من معذرت می خوام این یه تیکه از ترانه مرحوم حمید حمیدی بود که یه اس م اس طنز باهاش ساختن وگرنه نیت خاصی رو دنبال نمی کنه.تشکر ازتوضیحات کاملت
|
نه بابا داش حامد ای قسه یله چس ....
ترانه هه که خیلی هم خوش و قشنگ بود منم تشکر کردم و گفتم عالیه فکر نکنم برای اون کسی ناراحت شده باشه ... شما غمتان نوووود م خودم مثل عقاب تیز چش ! رو سر سایت هستم هر چی به صلاح نواشه برش میدارم شمام ظرفیت پست پاک شدنتانه ببرین بالا کارتان نواشه بقیه ش با م ... ادامه میدهیم ..... |
خوب گوش بكين بينين چه موشم بين منالگان كرمانشاني دلخوري و ناراحتي ممنوع دف ديه سيل بكم بينم ا دس همديه ناراحت ميشينان خوتان زانينو و شمشير تاري پلنگه
يه خورده جنبه بدني باااا نا سلامتي باس اتحاد داشته بيمن |
له گلای به روو نامه م بو ناردی
هه ر نه ت خوینده وه تا بزن خواردی |
اينجا تاپيك گفت و گو ؟
|
شیرینی دوسان دوعا و سلامه ن
سوقاتی یاران نامه و په یامه ن شیره ی موحه به ت ما ب هینی یاران وه شته رهن جه تام شیرینی شاران |
اکنون ساعت 04:21 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |