![]() |
قاطي كردم بد رقم ميخوام كه قيدت بزنم ميخوام اين دندون كرم خوردرو از ته بكنم ...راستشو بخواي ديگه خسته شدم رك بگمت ..http://arnaudsanchez.blog.lemonde.fr....thumbnail.jpg
|
عجب لبی داده است
|
اگر بار دیگر متولد شوم
باز راه رفتن را خواهم آموخت باز خواندن و نوشتن را یاد میگیرم باز بزرگ میشوم باز یاد میگیرم چگونه زندگی کنم ولی اگر تو آنروز نباشی برای عاشق شدن بهانه ای وجود ندارد |
شاید روزی گفته های بی پایانم
راهی برای پایان یابد اما افسوس که ان هنگام دیگر تو نیستی... |
درسکوت دادگاه سرنوشت عشق برما حکم سنگینی نوشت گفته شد دل داده ها از هم جدا وای بر این حکم و این قانون زشت |
اریانا سلام سلام اریانااریانا سلام سلام اریانا
عزیزکم بزرگکم سرورکم اریانا عاشق باور کن یک بار من به یکی از دوستان گفتم دلم برات تنگ شده از تعجب شاخ دراورد داد می زد می گفت احمدی که برای احدی دلتنگ نمی شه برا من دلتنگ شده جشن گرفت هوار می کشید راست می گفت چون احمدی دلش تا حالا هوای کسی نکرده بود .اریانا احمدی دلش هوات کرده ببین پسر چقدر عزیزی برای احمدی پس میگم اریانا سلاممممممممممممممممممممممممم
|
نقل قول:
راستشو بخواي توي اين روزا حال و روزم خرابه ...نشاط روحيمو از دست دادم ..غضروف پام درد ميكنه ..قسمت چپ روحم فلج شده...رگاي دستم ورم كرده ..خلاصه خدا مارو از نظر انداخته_:2: |
این خلاصه را هیچ وقت نگو /ای سرور همه موجودات خدا وقتی تو را با دستای خودش ساخت و از روح خودش در تو دمید خدا برای تو به خودش تبریک گفت حق اینه که در باره اش اینطوری بگی
|
نقل قول:
|
می دونی مشکل چیه گوشت فقط از حرفش پره ولی گاهی این حرفها را برای دلت معنی کردی تا در خودش جاش بده و دیگه اینا حرف نباشه و به اصلش تبدیل بشه/تو اندازه دنیا می دونی چقدره اندازه دنیا را با غمت کنار هم بگذار ببین اصلا غمت با تلسکوپ هابل می تونی ببینی
|
اکنون ساعت 09:47 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |