![]() |
نانوایی...رو دوست ندارم
قبض برق ...سرسام اور میاد سر کلاس...خیلی خوش میگذشت مدیر مدرسه........ گل من............ اشتباه........... |
نانوائی..... همیشه خدا شلوغه و باید صف وایستاد. اه
قبض برق.....قرار چند برابر بیاد بعد از برداشتن یارانه. سر کلاس.....اگه یه کم به استاد گوش میدادم الان لیسانسمو گرفته بودم. باغ... تو دل برو.... عکاسی........ |
مدیر مدرسه........ما خیلی کارش درسته.
گل من............تو هستی. اشتباه...........نکن ، من اون کارو نکردم. باغ.....جای خوبی هست ولی نه هر شب. تو دل برو....که عالیه. عکاسی........یه هفته است که تعطیله. آخرش..... ای وای..... چی...... |
آخرش.....که چی؟
ای وای.....دیرم شد.. چی......با من بودی؟ سمند .... بیرون.... دیر شده... |
سمند ....اصلا دوست ندارم، ماشین خوبی نیست.
بیرون....نمیرم، اصلا حالم خوب نیست. دیر شده...ربع ساعت تاخیر دارم. تابستان..... شراکت با ...... تو کارگاه...... |
سمند ...ماشین شوهر ابجیم
بیرون...هوا سرده دیر شده...پس چراشام حاضر نیست مجتب........ بادبادک ..... گربه..... |
مجتب........دوست خوبیه.
بادبادک .....را خیلی دوست دارم. گربه.....را با سنگ نزن با تفنگ بزنش. تابستان..... شراکت با ...... تو کارگاه...... |
تابستان.....هوا خیلی گرمه
شراکت با ......بد قول فایده نداره تو کارگاه......همدیگرو دیدیم ستاره................. کاشکی................. یادمه................ |
ستاره................ها واقعا دیدنی هستند.
کاشکی.................میدونستی چقدر دوستت دارم. یادمه................همیشه این ترانه رو میخوندی. نماز....... واقعا....... پی سی سیتی....... |
نماز.......ستون دینه
واقعا.......نمی دونستی پی سی سیتی.......میتونه بهترین سایت دنیا باشه سرسری............... شاغل................ عمو............ |
اکنون ساعت 04:23 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |