![]() |
آنانکه در زندگی پیروز و کامیاب شده اند |
ای دارکوب کمالگرا...؛ |
خدایا خدایا من در کلبه فقیرانه خویش چیزی دارم که تو در عرش کبریایی خود نداری من چون تویی دارم و تو چون خودی نداری ... خدایا دریاب مرا http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:A...rQnvFG6ivUpR4= |
✿ツ مــاه شـده ام ! |
وقتـــــی به عقب بر میگردی ؛ |
بی ” تــو “ کنار این خاطره ها نشستن دل می خواهد… |
صدای خنده خدا را می شنوی؟..!! |
زندگی کردن را یاد نگیر ، زندگی کن تا یاد بگیری ! زندگی کردن گاهی اوقات یعنی بیگدار به آب زدن گاهی اوقات یعنی بیخیالی زندگی یعنی سعی و تلاش برای دیدن چیزهای قشنگ زندگی یعنی رهایی از بند تعارف و رودربایستی زندگی یعنی صداقت خوردن یک لیوان آب وسط دعوا و بوسیدن مادر زندگی یعنی با تمام وجود خودت را دوست داشته باشی به فکر خودت باشی زندگی یعنی جریان خون ، یعنی جریان روح زندگی یعنی پریدن در هوا ، برای اینکه به یاد بیاریم ما هم بال داریم آسمانی هستیم زمینی نیستیم زندگی یعنی سبزی و جعفری خوردن ، نون و پنیر و چایی شیرین زندگی یعنی خندیدن و بقیه را خنداندن زندگی همان لذت های کوچک و مقطعی همان شکلات های یواشکی که قایم میکنیم تو جیبمان بعد به همه میگیم رژیمیم ! زندگی یعنی گاهی اوقات داد و بیداد ، گاهی اوقات هم گریه کردن زندگی یعنی ترسیدن از نمره حتی تو 22 سالگی زندگی یعنی بلند شدن بعد از شکست و خیلی چیزهای دیگه ................................................ شاید باید یاد بگیریم هر روز به خودمان بگوییم دوست دارم زنده بمانم ! |
هوای من |
❤ یـــــکـے زیــ ــر، یـــکـے رو! دسـتـهـ ــایـمـان; زیــبــ ــاتــریــن بـــافـــتــنـے دنـــیـــ ــا ❤ |
اکنون ساعت 12:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |