![]() |
نقل قول:
عاشق جان پس اون کیه که میگه دختر طلا مهربان دختر:pآقا جان :21: جایزه م یادت نره{شیت شدن} جناب انصاری: مهربان همسر :21: خودم: جناب (البته اینجا) اما تکیه کلامم تو خونه جیگر مامانه (پویان):d نامهای ادمین محترم: ادمین کوروش کوروش نعلینی کوروش کبیر کوروشک:d دانه کولانه کارگر سایت(باور کنید من باورم شده بود که این سایت یه کارگر داره میخواستم بهش انعام بدم:p) رئیس مدیر امپراطور دوماد خاله مینا دوماد عمه مینا . . . بقیه شو شما بگیرن |
یه تیکه کلام از آمید خان 7 قول داده بودم بزنم!!:d
امید وقتی از یه چیزی بدش میاد: واه واه واه!!:21: بعد ایشون اصولا از آی پی ،وی پی ان من من خوشش نمیاد و همواره می گویند که: چه زشت!!!جالبه بدونید یه بار این دیالوگ 2 بار اتفاق افتاد با خود عین این جملات و آقا یادشون نبود!!:d امید: این آی پی تو هست؟! نجمه: آره امید: واه واه واه چه زشت!!! نجمه : مگه آی پی هم خوشکلو زشت داره!؟!؟خیلیم قشنگه برا آمریکاست!!! امید: اصلانم قشنگ نیست...! ----------------------------------------------- حالا یه چیز دیگه امیدخان کلا از ایرانسل خوششون نمیاد و میگن!!ایران سرطان!!:d و یه چیز دیگه اینکه کلمه زشت شامل ایرانسل هم میشه!!! دیدی امید خان بلاخره گفتم !!!:d |
تیکه کلام های forrest
وقتی که در حال خوندن یه متنه متمایل به متن طنزه یهو میگه هههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه(خنده) دوباره ههههههههههههههههه چقد باحالی دیوووووووووووووونه بعد میره تاپیک بعدی |
[QUOTE=natanaeil;156113]تیکه کلام های forrest
وقتی که در حال خوندن یه متنه متمایل به متن طنزه یهو میگه هههههههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههه(خنده) دوباره ههههههههههههههههه چقد باحالی دیوووووووووووووونه بعد میره تاپیک بعدی [/QUOTE] ههههههههههههههههههههههههههههه دییووووونه خودتو چرا نمیگی وقتی میشینه پشت لپ تاپش و وارد فروم میشه با کلی شوق و ذوق میگه: ناتانائیل عزیزم دوست دارم |
مطالب خيلي جالبي بود فكر كنم منم تكيه كلام خاصي نداشته باشم كه بچه ها بخواين رو اون كليد كنيد .
|
دیالوگ های معروف اعضای سایت
دیالوگ جدید و پر مصرف کوروش ادمین::21:
با عرض پوزش کلا دیالوگهای کوروش چند وقته همش در مورد چگونه دردسرها رو تحمل کردن شده ولی ما همه اینجا میگیم کوروش جون همش شوخی بید{پپوله}{پپوله} جدیش این بود We Love U Very Much Admin |
دیالوگ جدید خانم آستره:
چند روز پیش رفتم شهر اونجا مرکز اینجا یه کروکودیل رو ناز کردم بعدش یه عنکبوت رو ماچ کردم بعدش یه مارمولک رو بغل کردم کلی گریه کردم بعدش دیدم یه حلزون اونجاست کلی حرص خوردم بعد یه شیر دیدم رفتم پیشش دست و روم رو شستم بعد رفتم طبقه بالا چندتا لک لک دیدم حال کردم بعد الانم خوابم میادولی نمی تونم بخوابم!!! چند وقتی هم هست که امتحان دارم!!!!!!!! دقیقا یادم نیست چه مدته!!! |
دیالوگ ها ی آقای انصاری:53:
دیالوگ های جدید کوروش دیالوگ های قدیم کوروش دیالوگ های کم مصرف کوروش دیالوگ های زمان صحبت تلفنی کوروش . . . ...... نمیخواستم بگم ولی میگم، می خواستم بگم و گفتم، اگه بخوام میگم پستتو درست کن، سایز فونتا رو درست کن، بیشتر دقت کن اعدام میکنم سپاس اسقف اعظم:21::21::21::21: خداحافظ من رفتم فرار کنم برم به کشور دور تا اعدام نشدم{جشن پتو} |
نقل قول:
خيلي باحال بود، مخصوصا اين يكي :" بعد الانم خوابم میادولی نمی تونم بخوابم!!! " |
دیالوگهای جدید :
MINA110 کافیه جلوش بگی مثلا بیچاره مردم ژاپن چقدر بدبختن چه بلایی سرشون اومد توی این زلزله و سونامی و ... میگه : برن خدا رو شکر کنن دختر نیستن بگو امروز تصادف کردم حفت پاهام شکست آی دارم میمیرم از درد میگه برو خدا رو شکر کن دختر دنیا نیومدی .. :) ---------------------------- AUdery بچوووو کرررررره ----------------------------------------- مینا سنبل : استفاده زیاد از ترکیب : من بعد (زین پس) برای مثال در جمله : قصد داریم سایت رو تغییراتی بدیم فعالیتها بیشتر بشه من بعد مدیران و کاربران ارشدی که فعال نیستند با حفظ سمت کاربر فعال از مدیریت برکنار میشوند --------------------------------------------- شروین : در وسط مکالمه تلفنی کلی ساعت بعد از نیمه شب : کوروش جان ببخشی یه لحظه گوشی دستت باشه : بله بفرمایید طبقه Nم (به پیکی که شام اورده) کوروش جواب اون کاربره رو هم دادم... چیز بدی نوشتم /؟ امروز فلان چیزو به فلانی گفتم یه وقت ناراحت نشه بدش نمیاد ؟ ------------------------------------ تکیه کلام معروف فرانک رو میدونین چیه ؟ ادای منو در میاره !!!!!! میگه : کوروش: مگه اینترنت فقط پی سی سیتیه هر کی نمیخواد نیاد این همه سایت ! . ------------------------------------------------------------ |
اکنون ساعت 07:04 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |