![]() |
انتقاد تند حامیان عادل از عادل برای پخش رپرتاژ دایی در نود!
شبکه ایران - پس از پخش برنامه تلویزیونی نود با حضور علی دایی انتقادهای زیادی به نوع برنامه نود صورت گرفت، بیشتر منتقدان معتقد بودند عادل فردوسیپور با در اختیار گذاشتن میکرفن برنامه خود لطف بزرگی در رسیدن علی دایی به منافع شخصیاش کرد، این منتقدان حالا در میان دوستان عادل هم دیده میشوند، سایت گل دیروز مطلبی انتقادی از سیاستهای جدید عادل فردوسیپور انتقاد کردند. |
نقل قول:
نمی دونم اون برنامه 90 رو که دادکان اومده بود رو دیدی یا نه، اونجا دادکان هم به همین موضوع اشاره کرد علی آبادی خیلی به فوتبال مملکت ضربه زد، تا زمانی که دادکان بود، اجازه دخالت بهش نمی داد ولی بعدش که کفاشیان اومد و به قول دادکان در واقع همون علی آبادی ریاست می کنه، فوتال ایران یه روز خوش ندیده |
افشاي رازي كه علي دايي در برنامه نود نگفت |
من نه اینکه طرفدار پرسپولیسم این و میگم نه اما بنظرم 90درصد حرفای علی دایی درست بود و من میگم حق با دایی بود .بنظرم تنها کسی که میتونه با این فدراسیون دربیفته همین علی داییه.یه بار میخواستن حذفش کنن از فوتبال ملی اومد وقتی هم اومد برای طرفدارای پرسپولیس محبوب شد خیلی بیشتراز قبل میخواستن علی دایی رو حذف کنن همون کاری که الان میخوان با علی کریمی بکنن چون بنظرشون دم درآورده.بنظر من هم دایی نه با رای فدراسیون اومد نه بارای فدراسیون رفت...
|
|
مردم نیازمند هستند و حرف از 800,000,000 است! |
اسنادی که دایی در نود رو کرد، از فدراسیون ربوده شدهاند؟! |
کفاشیان: دایی به فیفا شکایت نکند، 400 میلیون او را میدهیم
علی کفاشیان رئیس فدراسیون فوتبال در برنامه نود حرفهای عجیبی زد. |
برنامه نود اسمش با جملات معنادار فردوسي پور به باپان رسيد
فردوسي پور با گفتن اين جمله كه : " مصاحبه علي كريمي در همه بخش هاي خبري پخش شد و فقط در برنامه ما پخش نشد" برنامه رو به شكل غير عادي تموم كرد حتي اجازه ندادند اين برنامه همه بازي ها رو پخش كنه و در حالي كه 7 دقيقه ديگه از وقتش باقي مونده بود، گفتند كه بايد برنامه تموم بشه صبح حتما همه خبرگزاري ها راجع به اين موضوع صحبت خواهند كرد |
ناراحتی فردوسی پور؛ مصاحبه نود با علی کریمی سوخت |
اکنون ساعت 02:28 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |