![]() |
باران مي بارد . با اين دونفره بودن هوا ، من ، تنها ... تو ، تنها ... |
" بيـزار " من از شبهاي قهوه و سيگار بيزارم از اصطلاح مارمولک ِ بيدار بيزارم از انتهاي رمان هاي قرن ِ سياه از آن خداي خفته ي بيمار بيزارم هميشه قسم خورده ام به هيچ ، به دود به جان عزيزي که هيچ کسم نبود ! صداي قهقه مي داد سنگ قبري که در انتظار بود زود گردي کود ! دلم به تو خوش است و به اِنزال آب ِ بيني ِ اسب دلم به عشق نه ! پس دلم به چي خوش است ؟! هوا پر از آهنگ ِ سرد ِ سوت ِ ماشين هاست خدا ، دروغي ست ، که راست مي نمايد ، راست. من از شباي مرده ي تب دار سخت بيزارم از اتصال دو ديوار و بند رخت بيزارم از عکس خنده ي تلخ خودم هزاران بار از اسم نحس و غم انگيز ِ بخت ... بيزارم |
او كه سيبي از شاخه چيد،
تا بگويد: "دوستت دارم!" شرمسار عشق شد!!! ... من كه كاري نكرده بودم |
قرارمان سال ها بعد ، موزه ي حيات وحش ! ديشب ... قلبم را " تاکسيدِرمي " کردم !!! |
http://hamkelasyha.com/wp-content/up...0/Zelzeleh.jpg
آن روزها نگاهت که باورم مي شد ... وجودم مي لرزيد . امروز فهميدم ... خدا هم زود باور شده است !!! |
کتابهای روانشناسی را
خط به خط میخوانی در انتظار معجزه!؟ ببین پیامبر قلبت چه می گوید نویسنده ها امامزاده نیستند!!! |
مي آيي عاشق مي كني محو مي شوي تا فراموشت مي كنم دوباره مي آيي تازه مي كني خاطرات را محو مي شوي ...... به راستي كه سراب از تو با ثبات تر است!!! |
من هر روز در تلاشم تا خا طرم بماند و تو هر شب دعا مي كني كه فراموش كني! خاطراتمان چه بلا تكليف اند!!! |
اگر بخواهم صادق باشم
ديگر به دنبال کسي که درکم بکند نيستم ! من از ابتداي کودکي روروَکم را شکستم تا روي پا هاي خودم بايستم !!! |
بیشتر از اجدادم
برای اثبات خدا دلایل اندیشیدهام با این وجود همه روزهنمازم قضا می شود! آری قضا میشود همه مقدساتم در بمبارانشیمیایی این قرن کافر.... |
اکنون ساعت 05:44 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |