![]() |
تست هوش (این خانم به چه جهتی می چرخد)
|
البته چون خودم خیلی نابغه ام از سه جهت دیدم چپ ،راست یه بار هم داشت سینه خیز میرفت:d
|
من این عکس رو قبلا دیده بودم خیلی هم ازش توی خونه تست گرفتم از افراد مختلف چیز خیلی جالبیه..
یکی از افراد خانواده که چپ دست هست بر خلاف بقیه که راست دست هست اونرو دید .. بعدا که بیشتر تست گرفتم همین تکرار شد راست دست ها با چپ دست ها از این نظر متفاوتن من میبینم که پاد ساعتگرد میچرخه به طور معمول ولی اونها برعکس هستند. اما به سادگی میتونم ساعتگردشو هم ببینم... زانوی پای محور رو که نگاه کنین راحت تر میتونین جهت رو عوض کنین |
ای بابا پس معلومه من خیلی خنگ هستم چون این خانم به هیچ طرفی نمی چرخه !!:20:اصلا تکان نمی خوره!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
شوخی میکنی دیگه سامان جون نه
؟ یکی این عکس جالبه یکی یه عکس دیگه که تست مستیه.. عکس یه زنه که مثلا 2 تا چش و 2 تا گوش و .. داره هر کی مست باشه اونا رو یکی میبینه یعنی زنه رو کامل و درست حسابی میبینه توی سایت گذاشتم.. دوست داشتم واقعا یکی یه چیزی ازش میگفت ببینیم راسته یا نه.. نه لزوما مست باشه! یه منبع درست و حسابی ببینه واقعا این عکس راسقانیه یا نه! |
ولي جدا من ميتونم به هردو طرف سوئيچ كنم پس بگين انيشتن بياد در فرمول e = mc2 مشكلي بوجود اومده كه باس بهش توضيح بدم مرسي حامد جان من تازه خودمو پيدا كردم واااااااااااااي خدا جون:rolleyes::rolleyes::rolleyes::rolleyes:
|
دم خودم گرم با هوش بالاي 160 خودم حالا دو دوتا چندتا؟؟؟
|
من خیلی تلاش کردم ولی فقط چرخش ساعتگرد رو میبینم. طرف چپ مغزم کلا تعطیله!!!!
|
به نظر من خود تصوير از همون اول پيداست كه در جهت عقربههاي ساعت چرخش داره
ولي سايه تصوير، از نظر من، خلاف عقربههاي ساعت چرخش داره. از آقاي حامد تشكر بابت مطلب مفيدش |
نقل قول:
سلام من در هر دو جهت متوجه شدم دور میزنه!!! خیلی راحته خوب سوییج میکنه جهت عوض میشه الان بیشتر دقت کردم که دو دور میزنه در جهت عقربه های ساعت بعد خلاف جهت میشه توی دور سوم هوشمم والا 25 صدم هست!_:2: |
اکنون ساعت 09:09 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |