![]() |
ببووره چهند پرسیارم ههیه؟
ببخشید چند تا سئوال داشتم؟ 1.کلمات بهتایبهت.ناوچه.سهیرانگا.د سهڵات.به کار دههێنا. یعنی چی؟ |
|
نقل قول:
بقیشم که آقا بهنام گفتم |
سلام یه چند تا سئوال داشتم.حرف "دا" در کوردی سۆرانی برای چی آخر بعضی کلمه ها میاد مثل ئێراندا.لهناو ئهم بڵاگهدا؟
و چرا در کوردی کورمانجی هم میگن "قهلهما تو" و هم میگن قهلهمێ تو.و یا هم میگن Zimanê kurdî ،و هم میگن Zimanên Kurdî و یا Zimana kurdî؟ آیا قانون خاصی داره؟ همچنین از آقا ناصر و آقا بهنام هم تشکر میکنم. |
سلام آریا!
در زبان کردی " له...دا" دقیقاً معادل "در" در زبان فارسی است. مانند: له به هاردا : در بهار له گیرفانمدا : در جیبم و اما در کردی کورمانجی حرف اضافه " ا" برای جنس مونث و "ێ" برای مذکر بکار میرود. مانند: دایکا من : مادر من ئاپێ من : عموی من و جواب سوال آخر زبان کردی(یک زبان): Zimanê kurdî زبانهای کردی!!! :Zimanên Kurdî |
مرسی بهنام گیان ولی کردی کرمانجی خیلی سخته ها!!!!!:53:
من یک فرهنگ تک جلدی دانشگاه کردستان خریدم ولی فارسی به کردیه و نیتونم معنی کلمات کردی رو توش پیدا کنم. |
سلام
می خواستم بپرسم معنی این جمله دیدی شبی در حرف و حدیث مبهم بی فردا گمت کردم!؟ به کردی (سنندج) این میشه؟ : دو دَیژی کِه اَو روویا دِه؟ کَشکانِه! اگر نه دقیقاً به کردی معناش چی میشه و اونوقت این جمله ی کردی بالا معناش چیه و به زبان کردی کدام منطقه هست؟ ممنون |
چرا هیشکی جواب نمیده!؟ _:2:
|
|
|
اکنون ساعت 04:09 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |