![]() |
سلام به سلامتی هر کی که روز بسیار زیبای سپندار مذگان به تنها کسی که دوستش داره بهترین چیز رو هدیه میده |
من هم می گم
به سلامتی فرانک خانوم برای ایده ی جالبش به سلامتی تمامی پدر مادرهای دنیا.. به سلامتی تمامی دوستان خوب و یه رنگ به سلامتی دوستان پی سی :53: |
به سلامتی همه ی دوستای پی سی
به سلامتی هر چی آدم خوبه تو این دنیا.. به سلامتی هر چی دوسته یه رنگ و با مرامه... |
به سلامتی کسی که وقتی بردم گفت |
يه وقتايي هست كه.......
بايد لم بدي يه گو شه..... وجريان زندگيت رافط مروركني..... بعدشم بگي ...... به سلامتي خود كه اينقدر تحمل داشتم ..... نظر شما چيه ؟ |
به سلامتی
به سلامتی بچه هامون که بیشتر از همه اذیتمون میکنن و از جونمون بیشتر دوسشون داریم |
به سلامتي همه كسايي كه اول و آخر معرفت هستن ........
و به سلامتي همه كساني كه اين هواي باروني رو دوست داره و لذت ميبره . |
کودک که بودم ، وقتی زمین میخوردم ،مادرم مرا میبوسید،
تمام دردهایم از یادم میرفت ... دیروز زمین خوردم، ... ...... دردم نیامد ، اما... به جایش تمام بوسههای مادرم به یادم آمد به سلامتی همه ی مادرهای دنیا |
به سلامتیه آسمون که با اون همه ستارش ی ذره ادعا نداره
به سلامتیه دریا که ماهی گندیده هاشو دور نمی ریزه به سلامتیه سیم خار دار که پشت و رو نداره به سلامتیه سایه که هیچ وقت تنهامون نمیزاره به سلمتیه همه اونایی که دوستشون داریم اما نمیفهمن |
به سلامتی تک تک دوستان پی سی سیتی
وقتی میام اینجا ی حس خاصی دارم. برام خیلی عجیبه :) |
اکنون ساعت 01:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |