![]() |
سلام و خسته نباشيد
من يه چند هفته اي ميشه مشكلي در زمينه ارسال پست دارم انجمن يا تاپيك فرقي نميكنه، وقتي ميخوام يه موضوع رو ارسال كنم، بعد از ارسال موضوع، در حالت Loading گير ميكنه و پست ارسال نميشه. حتي با بستن صفحه و ارسال مجدد هم اين مشكل رفع نميشه، بعد از سه بار يا چهار بار تكرار اينكار، 4 پست تكراري زده شده! و يه موقع هايي هم بعد از 15 دقيقه كه در حال Loading هست، پست ارسال ميشه اونم 4 پست، تكراري! اين موضوع چند بار تكرار شده. همين الان هم در ارسال يك موضوع مشكل داشتم. ميخواستم بدونم اين مشكل رو دوستان ديگه هم دارن؟ مشكل از فروم هست يا ..؟ ممنون - يه موضوع ديگه كه اينكه فروم قسمتي به نام unread replies نداره؟ ؛ يعني جايي كه بشه پست هايي كه در زمان نبود ما در فروم ارسال شده رو ببينيم؟ قسمت جديدترين نوشته ها تمام پست هاي يه زمان خاص رو نشون ميده نه پست هايي كه توسط ما خونده نشده. براي مثال وقتي من 24 ساعت تو فروم نيستم و وقتي ميام بفهمم كه چه پست هايي جديد ارسال شده... چطور ميشه فهميد؟ فكر ميكنم وي بي چنين پلاگيني داره.. درسته؟ بازم ممنون |
جدیدترین نوشته ها (حداکثر 20 صفحه)
|
دوستان اگه ميشه منو راهنمايي كنيد
چطوري ميتونم نام كاربري خودم را عوض كنم. |
خودتون نمیتونید این کار رو انجام بدید:)
باید ادمین یا یکی از ناظرین این کار رو انجام بدن! به Jacooob نامه خصوصی بده حتما عوض میکنه برات :) |
سلام و خسته نباشيد
من يه سوال دارم ؛ چه طور ميتونم يه فايل مثلا يه آهنگ رو براي دانلود توي سايت قرار بدم؟ |
سلام
اگه موزیک در سایت میخواهید بذارید میتونید اهنگ خودتون رو به فایل rar یا zip تبدیل کنید و در صورتی که کمتر از 5 مگا شد ...فایل رو پیوست کنید ( مدیریت فایل های پیوست ) اگر فایل شما بیشتر از 5 مگا باشد میتونید در اپلود سنتر هایی مثل: http://www.mediafire.com/ یا http://www.rapidshare.com/ به راحتی اپلود کنید ... باز اگر مشکلی داشتید بگید تا بیشتر راهنمایی کنیم تشکر |
بسيار بسيار ممنونم
فقط يه سوال ديگه چجوري به فايل rar يا zip تبديل كنم؟ |
نقل قول:
خوبی؟ خوش اومدی به فروم خودت گلم یه نکته مهم دو تا پست کوتاه و متوالی ممنوعه عزیز , ادغام کردم دو تا ارسالتو:) در مورد سوالت: شما باید برنامه win rar رو داشته باشید روی فایل خود رایت کلیک میکنید و گزینه : add to archive رو انتخاب میکنید یک صفحه برای شما باز میشه که میتونید روی فایل خود مدیریت کنید مثلا به فایل rar یا zip تبدیل کنید پایین روی گزینه ok کلیک کنید و فایل شما rar میشه . موفق باشی |
سلام ، خيلي ازتون متشكرم هم بخاطر تذكرتون و ويرايشي كه انجام داديد و هم بخاطر راهنماييتون
اميدوارم هميشه موفق باشيد:) يه چيز ديگه مديريت فايل هاي پيوست توي كدوم قسمت قرار داره؟(عذرخواهي ميكنم از اينكه اينقدر سوال ميپرسم و شما رو به زحمت ميندازم ولي چيكار كنم ديگه از معايب تازه كار بودنه!شما به بزرگي خودتون ببخشيد) |
نقل قول:
ما وظیفمون همینه شما امر بفرما بتونم در خدمت هستم و گرنه دوستان ارشدم راهنماییتون خواهند کرد همون قسمتی که ارسال پاسخ رو میزنی دقت کن به پایین صفحه: مدیریت فایل های پیوست اینو که بزنی میتونی فایل دلخواهتو ضمیمه پست کنی بعید میدونم شما تازه کار باشی شکسته نفسی میکنی گلم |
اکنون ساعت 01:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |