![]() |
سالم دوستان
فكر كنم بهترين جايي كه سوالمو بپرسم. هنگام ساختن منو براي فيلم هاي vcd در زمينه ان عكسي قرار دادم كه پس از رايت cd ان عكس در فايل segment داخل cd با اسمي شبيهITEM0001.DAT قرار گرفته الان به ان عكس نياز دارم كسي ميتونه به من كمك كنه اون عكس خيلي برام مهمه. واقعا ممنون ميشم اگه كسي راهي بلده. |
نقل قول:
پسوند فایل رو به صورت سوری به .jpg تغییر بدین ببینین نشونش میده یانه ؟ برای این کار یا توی cmd بنویسین ren filename.dat filename.jpg یا اگر مطمئنید که ویندوز پسوندهای فایلهاتون رو داره نشون میده دستی اسمش رو عوض کنین. |
1 فایل پیوست
نقل قول:
يه نمونه ميزارم شايد بتونيد يه كاري باهاش بكنيد. |
اين فايل ITEM0001.DAT كه گذاشتين، دقيقاً همون تصويريه كه تو فايل zip قرار داديد، saeed.jpg
اما در كل نميشه از فايل dat تصوير رو استخراج كرد، با چندين نرم افزار تست كردم. در ضمن كيفيت تصوير هم تا حد زيادي افت كرده، فكر ميكنم اگر دنبال تصوير مورد نظر باشيد بهتره تا از اين فايل استخراج كنيد. |
عزیزم تصویر وقتی روی desktop بازه کلید print screen رو از روی keyboard بزن بعد برنامه paint رو باز کن و کلیدهای ترکیبی ctrl+v رو بزن و save کن
با برنامه هایی نظیر acdsee هم قسمت مورد نظر رو corp کن |
عزيزان من با اون عكسي كه كه داخل فايل زيپ بود
اون منو رو درست كردم ولي عكس فايل منو اصلي خودم رو ندارم و يه عكس شخصي براي همين ميگم ميخوام از فايل حالا هر طوري كه بشه درش بيارم. |
سلام
یک بار هم من با این مشکل برخوردمدقیقا یادم نمیاد ولی فکر کنم اون زمان ویندوز ME داشتم و تو اون ویندوز با نرم افزار jet audio یا kmplayer از عکسها کپی گرفتم و تو فتوشاپ درست کردم. تو سون نشون میده و اما یک لکه سیاه رنگ سمت چپ عکس درست میکنه با نرم افزار KM player |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
اتفاقا اين اين عكس يكي از بستگان منه كه يه سالي هست فوت شده. عكس بسيار زيبايي كه ازش دارم خيلي دلم ميخواد اون عكسو چاپ كنم. |
اکنون ساعت 06:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |