![]() |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
کاربر گرامی k@vir
به خاطر فعالیتهای مفید و مستمرشان در بخش ادبیات به درجه کاربر فعال ارتقاء پیدا کردند و به تالار کاربران فعال دسترسی پیدا کردند با آرزوی موفقیت برای ایشان |
با سلام[IMG]****************************/72.gif[/IMG]
این موفقیت را خدمت دوست عزیز و خونگرم جنوبی فروم خانم k@vir تبریک و تهنیت عرض می کنم[IMG]****************************/74.gif[/IMG] به امید موفقیتهای بیشتر در اینجا و هرجا[IMG]****************************/38.gif[/IMG] |
سپاسگذارم دوستان، امیدوارم لیاقتش رو داشته باشم ، جا داره همین جا از دانه کولانه عزیز هم به خاطر تمام راهنمایی های مفیدشون تشکر کنم:53:
|
درود
به K@Vir عزیز به خاطر فعالیت خوبش و ارتقا تبریک میگم موفق باشی |
تبریکات صمیمانه بنده رو پذیراباشید
|
haj_amir عزیز
یک تبریک و یک عذرخواهی بابت تاخیر در تبریک گفتن به شما بدهکارم . متاسفانه ، گرفتاری و مشغله کاری رو باید به عنوان دلیل ذکر کنم . موفق و پیروز باشی . با سپاس |
منم به همه دوستای گلی که فعال شدن تبریک میگم
از صمیم قلب براشون خوشحالم به امید روزایی موفق تر :53::53::53: |
کاربر گرامی عاشقبه خاطر فعالیتهای خوبشون و تاپیک بسیار پربیننده شون
کاربر خیلی فعال شدند و نشان مخصوص این گروه رو هم گرفتند http://p30city.net/images/crown/06.gif و حجم صندوق پستی ایشون به 75 نامه اضافه شد ایشون اولین کاربر این گروه کاربری هستند براشون آرزوی موفقیت میکنم ... |
بهتون تبریک میگم پیشاهنگ خیلی فعال موفق و پیروز باشید |
اکنون ساعت 05:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |