پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   اخبار و قوانین فروم (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=47)
-   -   اخبار فروم (http://p30city.net/showthread.php?t=108)

رزیتا 02-05-2010 01:39 AM

:53: شما دوست عزیز حدود 4498 ثانیه است که در سایت حضور دارید :53:

دانه کولانه 02-11-2010 07:05 PM

حجم صندوق پستی ناظرین سایت 30 نامه افزایش یافت
و سایز اواتار (عکس کاربری ) اکثر گروه های کاربری اندکی بیشتر شد
در صورت نیاز میتوانید یک بار دیگه اواتار های فعلی خود را اپلود کنید تا با سایز بزرگتر از انها بهره بگیرید

زکریا فتاحی 02-11-2010 07:20 PM

http://p30city.net/images/smilies/1/53.gif شما دوست عزیز حدود 155922 ثانیه است که در سایت حضور دارید http://p30city.net/images/smilies/1/53.gif

دانه کولانه 02-12-2010 04:14 PM

رزیتا خانم رزیتا2
ناظر سخت کوش و خوب سایتمون دیروز بعد از کلی فعالیت خوب در سایت تعداد نوشته های خودش رو به بالای 11300 پست رسوندند و رکورد زدند
سابقا دوست خوبم اقا رضا (MAAD ) نفر اول بود در سایت و بالاترین تعداد نوشته رو داشتند
واقعا اون موقع که رضا درسایت فعال بود نمیدونم اینترنت و اعصاب و وقتش رو از مریخ آورده بودن براش شاید روز اول 300 پست حرفه ای زد ..
و زحمت زیادی برامون کشید چون همشهری بودیم میخواست به سایت کمکی کرده باشه ان شااله هر جا که هست موفق باشه و مشکل سایت خودش برطرف بشه .
مدتها ماد اول بود دیشب 22 بهمن 88 رزیتا خانم که بازم همشهری ماست و جالبه که بدونین این 11 هزار پست رو با اینترنت کم سرعت دایل آپ در کرمانشاه ایجاد کرده بودند
یک هفته ای هست که اینترنت پر سرعت گرفتند منتظر ترکیدن سایت باشین !
رزیتا خانم خسته نباشی دستت درد نکنه میدونم با وضعیت اینترنت کرمانشاه که هفته پیش 48 ساعت کلا قطع بود و بچه ی کوچیک داری و غذا و خونه داری و ... این همه زحمت کشیدی ممنون...

یادش به خیر اینجا رو ببینین : http://p30city.net/showthread.php?t=12854
{پپوله} رزیتا خانم برای ستاره گریه میکرد کره رزیتا تو خو همه ی کهکشان راه شیریه ازمان گرفتی خو

تشکر ویژه ای هم میخوام بکنم از کاربر خوبمون jacoooob,
شروین

که نه تنها این مدته خیلی خوب در کتار بچه ها بوده و زحمت کشیده بلکه درصد زیادی از مطالبی که ایجاد کرده اند رو خودش زحمت کشیده از روی جزوه های اساتیدش در دانشگاه برامون تاپیک کرده به همین خاطر بهش خسته نباشید عرض میکنم
شاید برای یک مدیر برای یک سایت و یک نویسنده و کاربر خیلی خوشحال کننده باشه
که مطالبش رو توی سایتهای دیگه بعد از مدتی مشاهده کنه حتی اگر ذکر منبع نشده باشه
در هر حال خستگی یکی مثل شروین در میره وقتی ببینه مطالبش که خودش زحمتشو کشیده توی سایتهای دیگه باشه اما شاید انتظار بی جایی نباشه که ادم دوست داشته باشه که اگر مطلبش در سایت دیکه ای توسط یک دوست و از همکاران خودش در این سایت اونجا نوشته شده باشه لااقل نامی از نویسنده اصلی و همکارش برده باشه
خود شروین فکر نکنم خبر داشته باشه و اصلا جایی دیده باشه اما خب من پیگیر هستم معمولا ..
.بازم خسته نباشید عرض میکنم به شروین و تمام دوستان خوبم که همیشه نسبت به سایت لطف دارند و با تمام سختی ها و مشکلاتی که همه مون داریم بازم سایت رو ترک نمیکنن و چراغش رو روشن نگه میدارند مقدور نیست نام ها رو بیارم
شروین و رزیتا رو اگر نوشتم متوجه هستین که دلائل خاص دیگه ای هم صرف تشکر بود مثل اطلاعرسانی و ..
همه ی عزیزان سایت واقعا زحمت میکشند و ازشون سپاسگذارم.

ساقي 02-12-2010 05:00 PM

هر دو دوست و همراه عزيز پي سي خسته نباشيد
در ميدان زندگي نيز همچنان کوشا باشيد:53::):53:

SHeRvin 02-12-2010 05:10 PM

ممنونم از همه ی شما ...:53:
کورش لطف داره ...ممنونم کورش کاری که نمیکنم ...خود کورش با این همه کار و درس داره زحمت زیاد برای سایت میکشه

رزیتا جان هم خیلی زحمت کشیدن مثل همه ی دوستان خوب...

ساقی عزیز از شما تشکر میکنم

آريانا 02-12-2010 05:22 PM

من هم به رزيتا جان و چاركوب جان (شروين جان ) خسته نباشيد ميگم :53::53::53:

رزیتا 02-12-2010 05:28 PM

ممنونم امپراطور ، آره یادش بخیر
گریه چیه دونه یه جا گفتم در حسرت ستاره های بعدی میمیرم:p

http://p30city.net/showthread.php?t=12854&page=3

واقعا جای Madd اینجا خالیه ، گاهی پست جدید که میخوام بزنم و سرچ میکنم توی سایت خودمون به مطالب آقا رضا بر میخورم واقعا 300 تا پست توی یه روز خیلیه:65:
یادمه اون روزای اول بخاطر ستاره گرفتن تند و تند پست میزدم اما از 200 تا بیشتر خیلی سخت میشد ایشااله هرجا هست سلامت و موفق باشه

.................................................
منم از شروین عزیز به خاطر مطالب و مدیریت خیلی خوبش تشکر میکنم
و همچنین از تمام دوستان گل پی سی سیتی

deltang 02-12-2010 05:29 PM

منم به دوتا دوسته خوبم خسته نباشید میگم

بابایی جاکوب نه چاکوبببببببببببببببببببببببب

دانه کولانه 02-13-2010 01:31 PM

بچه ها این فقط از ذوق زدگی ه و هنوز قطعی نیست و خیلی مونده تا نظر پخته ای بشه
تغییر کوچیکی در یکی از فایلهای سیستم دادم
احساس میکنم کمی سرعت بهتر شده ..
تا 24 ساعت اینده کمی بیشتر روی سرعت دقت کنین ببینین بهتر شده یا نه
خبرش رو بهم بدین مخصوصا کسانی که میگفتند سیستم کند شده بیشتر دقت کنند ببینن آیا تغییری مشاهده میکنند ؟
---------------------------------------------------

نه شایدم نه .. چون دوباره فایل رو به حالت اول برگردوندم چند دقیقه هنوز سرعت خوب بود ..
البته باز هنوز نمیشه نتیجه دقیقی گرفت به خاطر همین گفتم مخصوصا اون دسته از بچه ها که حساستر هستند 24 ساعت زیر نظر بگیرند..
.الان فایل رو در اون حالتی که میخواییم ازش تست بگیریم برگردوندنم..

برای من که سرعت سایت فرفره س

دانه کولانه 02-13-2010 02:13 PM

هاه جدیدا یه خورده Html و Php دارم یاد میگیرم اگه یهو سایت چراغونی شد تعجب نکنین
این متن چشمک زن رو دیشب یاد گرفتم !

یه خورده بخش نمایش مشخصات کاربری در پستها رو عوض کردم .
نیازی نبود نشون داده بشه که این کاربر چند تا سپاس برای بقیه زده تنها اینکه چند سپاس براش زده اند لازمه
و برای دیدن اینکه تا جالا چند تا سپاس زده واسه بقیه میتونین برین توی پروفایلش ..
از طرفی دانشگاه و شهر کاربر رو به نمایش مشخصات اضافه کردم .
و تعداد پست ها رو هم بولد و واضحتر کردم .

Setare 02-13-2010 02:34 PM

سرعت من خوبه رئیس!!
این تغیراتم عالیه! خدا قوت!;)
من هر دفعه که میام Html رو شروع کنم وسطاش نصبه نیمه کاره ولش میکنم!
موفق باشی! ;)

مجتب 02-13-2010 02:37 PM

کوروش از بابت این همه تلاش و احساس مسئولیتی که میکنی واقعا خسته نباشی

سرعت بهتر شد ولی زیاد نه حالا شاید واسه من اینجوری باشه....

میگم یه سه چهارتا ستاره به خودت بده....
شروین عزیز و رزیتا جون گل که واقعا لیاقت بیشتر از اینارو دارن

بهشون تبریک ویژه میگم و آرزوی موفقیت همیشگی براشون دارم....
:53::53::53:

راستی اینجا چرا همه چشمک میزنن به آدم...
مگه خودتون برادر پدر ندارین ها
مرافهها

SHeRvin 02-13-2010 02:55 PM

الان سرعت عالیه...حتی دیروز خوب بود ولی امروز خیلی بهتر شده...
کورش این چراغونیو زودتر بکن...:d

مجتب عزیز ممنونم ...شما هم واقعا خیلی زحمت میکشی...منم برات ارزوی موفقیت میکنم:53::53::53::53:
================
ادمین:
مرسی
منظورم همین متنای چشمک زدن بود

Omid7 02-13-2010 08:08 PM

چرا تو گوگل کروم من چشمک زن نیست؟؟؟ ولی تو اکسپلورر هست ....

دانه کولانه 02-13-2010 08:12 PM

tagی که این کار رو میکنه
<blink> هست
که حتی توی اکسپلورر نسخه 6 هم کار نمیکنه ..
این یه تگ استاندارده اما به هر حال همیشه از این مرورگر تا اون مرورگر این تفاوت ها هست ..
خیلی تگ های دیگه هم هستند که خیلی کاربردی هستند اما یکی قبول میکنه یکی نه ...

رزیتا 02-14-2010 01:50 AM

دونه جون دستت درد نکنه :53:
موفقیتت در مدار و اسمبلی و سی پلاس پلاس :d و ساختمان داده و پروژه و پروسه و برنامه ریزی و دکترا و پروفسوریتو و از همه مهمتر تو زندگی آینده ت از خداوند منان خواستارم
الهی خیر ببینی سرعت الان واسه من عالیه بهتر از این نمیشه چیزی نمونده بود دست از
نت و پت و مت بردارم برم سر بچه داری هاهاهاها :d

..................
مجتب جون خیلی ممنون توام خیلی زحمت می کشی خسته نباشی
مواظب بچه ت باش اینقدر نزارش رو گاز:24:

GolBarg 02-15-2010 11:27 PM

تو گوگل بزنید اخبار لینوکس {شیت شدن}
پی سی سیتی اوله{داش مشتی}

دانه کولانه 02-22-2010 02:15 PM

پهنای باندی که فایلهایی که برای دانلود سریال لاست سیسزن 6 گذاشته بودیم تنها در 10 روز اخیر به اندازه ی مصرف پهنای باند 60 روز کل سایت بوده !!!!

اگر پهنای باند مصرفی همیشه سایت در یک ماه 120 گیگا بایت باشه فقط در این 10 روز سریال لاست 300 گیگ مصرف کرده در واقع میشه گفت سریال لاست در ماه یک ترابایت پهنای باند مصرف میکنه
اگر شیرهاستینگ ما ایرانی بود اولا که اصلا جوابگوی این پهنای باند و این مقدار بازدید نبود ...
من الان هر چی لیست هاستهای ایرانی رو نگاه میکنم ببینم برای شیر-هاستینگ بالاترین پهنای باندی که دارند چی هست همه تا 50-100 گیگ برای یک ماه هست
به سختی تونستم هاستی رو ببینم که 200 گیگ پهنای باند ماهیانه میده سالی 1 میلیون تومان

در واقع 80 هزار تومان میشه واسه یک ماه برای 200 گیگ حالا یک ترابایتش که بازم کار مارو راه نمیندازه میشه ماهی 400 هزار تومان !

فکرشو بکنین اگر هاستینگ قدرتمند و منصف و با معرفت خارجی نبود به صورت فرضی ما باید برای ایرانیهاش ماهی 400 تومن میدادیم تا میشد فقط لاست این 4 اپیزودش رو دانلود بشه توسط کاربران ....

این در حالیه که 2 سال پیش که بازدید ما شاید یک دهم الان هم نبود هاست های ایرانی (هاست اشتراکی ) دیگه نمیتونستند پاسخگوی ما باشند واسه همین میگم به طور فرضی اگر میتونستند مارو ساپورت کنند تازه ماهی 400 تومن میگرفتند سالیانه ش میشد نزدیک 5 میلیون تومن در حالی که هزینه کل هاست اشتراکی ما الان در سال حتی یک دهم این میزان هم نیست !

مساله جالتر اینه که شما یه فاکتور دیگه که باید بهش توجه کنید اینه که یک سرور و یک سایت حداکثر میزان ترافیک یک ثانیه ش چقدر تعریف شده ؟
معمولا 20 مگا بیت بر ثانیه برای بهترین سایتهاست یعنی اون سایت فقط مجازه در ثانیه 20 مگا بیت اطلاعات ازش کشیده بشه...
که این در واقع یه عدد خیلی بزرگه
اکثر سایتهایی که از طریق Ddos هک میشن همینه مثلا یه ترافیک 100 مگا بیت بر ثانیه بر روی یه سایت خیلی بزرگ ایجاد میکنند هکر ها سرور داون میشه ...
مثلا یه سایت خیلی خیلی بزرگ ر وبا 100 تا میشه زمین زد حالا ما 20 هستیم که همین الانش لبالب 20 مگ رو در ثانیه داریم مصرف میکنیم !

20مگابیت بر ثانیه !!!!! اطلاعات از سایت کشیده میشه ..
قابل توجه هکر های عزیز اگر قصد زمین زدن ما رو دارند ! کمی زحمت بکشن حتما همینطور خواهد شد ....

2 روز پیش 50 گیگ لاست دانلود شده بود !

دانه کولانه 02-27-2010 08:56 PM

بچه ها ظاهرا مشکلی پیش اومده در بخش اواتار ها (عکس کاربری ) لطفا شکیبا باشید.

SonBol 03-02-2010 02:05 PM

سلام:53::53:
روز همگی به خیر
بچه ها مشکل آواتارها برطرف شد به همت کوروش خان عزیز
برید کیف کنید و هی آواتار بذارید:d

دانه کولانه 03-05-2010 09:46 PM

بخش ایران ما و استان کرمانشاه در بخش فرهنگ ایجاد شد .

فرهنگ و تاریخبخش ایران ما برای معرفی استان ها و مطالب مرتبط به ان هست ..
بچه های هر شهر و استانی از این به بعد اخبار مرتبط به اون استان رو توی این بخش میزنند
یا مثلا بچه ها تربت جام شهرشون پیشینه-شون جاهای دیدنی و عکسها . .. رو در این بخش معرفی خواهند کرد
لطفا ناظران گرامی به مرور اگر در تالار های دیگه تاپیکهایی دیدند که مرتبط به این بخش جدید میشه رو انتقال بدهند ..

-------------------------------------------------
مطلب دوم اینکه پروفایل بنده رو ببینید :

http://www.p30city.net/member.php?u=1

یه سری ایتم ها به پروفایلهاتون اضافه شده

رنگ عناوین عوض شده و بعضی از عناوین براش قابلیت متن چند خطی رو اضافه کرده ام .
شمام میتونین پروفایلتون رو بر اساس سلیقه هاتون پر کنید .
تقریبا بر اساس پروفایل های سایتهای معروف مثل فیس بوک و... ایتم بندی شده و تقریبا میتونم بگم خیلی کاربردی و خوب شده حتما پرش کنید.

دانه کولانه 03-06-2010 05:05 PM

نقل قول:

مطلب دوم اینکه پروفایل بنده رو ببینید :

یه سری ایتم ها به پروفایلهاتون اضافه شده

رنگ عناوین عوض شده و بعضی از عناوین براش قابلیت متن چند خطی رو اضافه کرده ام .
شمام میتونین پروفایلتون رو بر اساس سلیقه هاتون پر کنید .
تقریبا بر اساس پروفایل های سایتهای معروف مثل فیس بوک و... ایتم بندی شده و تقریبا میتونم بگم خیلی کاربردی و خوب شده حتما پرش کنید.
بابا با معرفت ها ! یعنی اینقدر غیر کاربردی بود که نه اظهار نظری کردید و نه اینکه خیلیهاتون اصلا پروفایلتون رو دست نزدید ؟
از اونهایی هم که پروفایلشون رو اپدیت کردند تشکر ویژه میکنم تا بقیه دلشو ن بسوزه ...

راستی یه تغییر کوچولو در کپچا دادم کمی سخت ترش کردم فکر کنم کمی کارگر بوده و رباتها فعلا سر و کله شون پیدا نشده .

Setare 03-11-2010 11:09 PM

امروز چی بر سر سایت اومده بود!!هی اومدم دیدم باز نمیکرد!!:(
کلی حالم گرفته می شد!!

دانه کولانه 03-21-2010 01:44 PM

حدود 200 تا پست و تاپیک که اخیرا ناظران و مدیران زحمت کشیده بودند پاک کرده اند رو به طور کامل حذف کردم .
خدا قوت .

دانه کولانه 03-24-2010 10:11 PM

یک بخش اتوماتیک برای اگاهی از جدیدترین نسخه های نرم افزارهای معروف و لینک دانلود اونها در

http://p30city.net/newsview.php?do=95

ایجاد شد ...

هر بار که صفحه رو باز کنید اخرین ورژن نرم افزارهای آشنا و غیر اشنا برای شما نمایش داده میشه

که از مدیران و سایر کاربرانمون میخوام که روی این بخش وقت بذارن و تاپیکهایی مربوطه برای نرم افزارها رو ایجاد کنند و اخرین تغییرات رو توش اعمال کنند بیشتر میخواهم معرفی فارسی (حتی چند خط ) از نرم افزارهای مختلف رو بگذارند .

دانه کولانه 03-26-2010 01:39 AM

کمتر از 1 ساعت سایت بسته شد ..
از طرف شرکت هاستینک ما ...
باز هم به خاطر کپی رایت ..
در حالی که ما تقصیری نداشتیم ...
به خاطر همین بود که کمتر از 1 ساعت سایت دوباره باز شد
البته قدرت دست اوناست چیزی نمیشه گفت ... !
به هر حال خدا رو شکر که قسمت ساپورت انلاین اونها همیشه هستند و فعال هستند
اگه ایران بود که تا بعد از 13 فروردین باز نمیشد ..
الان 3 صبحه (ماست ! ) با کمتر از 1 ساعت باهاشون صحبت کردیم و اوکی شد ..

دانه کولانه 04-22-2010 01:24 PM

3 تالار زیر هم مشمول مدیریت تایید تاپیکهای جدید شدند

تالار ادبیات طنز
تالار تاپیکهای سریالی
تالار گفتگوهای ازاد .

-------
در بخش ادبیات طنز سیل تاپیکهای تکراری روانه شده و انرژی و توان ناظرین و مدیران محترم ما گرفته میشه برای پاکسازی یا ادغام انها
بنابراین از این به بعد هر تاپیک جدیدی در اون ایجاد بشه ابتدا باید توسط ناظرین یا مدیران رویت و تایید بشه
ناظرین گرامی باید اهتمام بورزند به این قسمت
باید هر چند ساعت یکبار بخش

موضوعات تائید نشده (نامرئی)

رو کنترل کنند تا اگر مطلب جدیدی ایجاد شده است حتما اون رو بررسی و تایید/پاک کنند نباید تاپیک خوبی که دوستان ارسال میکنند پشت در بمونه . پس زحمتش با شما عزیزانه که حتما باید همیشه کنترل کنین اون بخش رو (توی بخش کنترل پنل کاربری هم هست )

تاپیکهای بخش طنز یا تکراری هستند یا باید ادغام بشند با تاپیک جامع اون
مثلا طنز در مورد زنان ...

بنابراین ناظر گرامی هر چند ساعت یکبار که بخش رو کنترل کرد اگر تاپیک جدیدی در اونجا دید:

اگر تکراریست پاک کند
اگر جایش نامناسب است جایش را درست کند
اگر مناسب و جدید است تایید کند .

لطفا کاربران گرامی بعد از ارسال تاپیک در این بخشها سریع به ناظرها نامه ندهند که چی شد چرا تایید نکردید
ما میخواییم حجم کار ناظرها و مدیران سایت کم بشه اگر قرار باشه برای هر تاپیک 3 تا نامه ارسال کنیم که چرا تایید نشد چرا ...... انرژی زیادی تلف میشه ..
پس شکیبا باشید و منتظر بمانید تا دوستان تایید کنند
اگر تا یک روز تایید نشد به این معناست که اون تاپیک صلاحیت تایید شدن نداشته (بنابراین ناظران گرامی باید حتما در روز کارها را انجام بدهند )

در بخش تاپیکهای سریالی

بیشتر نظارت و عدم تاییدی ها روی این متمرکز بشه که ایا این تاپیک جدید ارزش و محتوایی داره یا خیر
تاپیکهایی که فاقد ارزش بالا و محتوای مناسب باشند را تایید نفرمایید و پاک کنید .

تالار ازاد:

در تالار ازاد این مطالب باید رعایت بشه :

1: تاپیک تکراری توسط ناظرین بررسی بشه در صورت لزوم پاک بشه به کاربر هم تذکر داده بشه اگر رعایت نکنند این دسته از دوستان در دراز مدت با ایشون برخورد خواهیم کرد
2:تاپیکهایی که به مصلحت سایت نیستند تایید نشوند (اما پاک نشوند تا بیشتر مورد بررسی قرار گیرند)
3:بعضی تاپیکها باید به تالار دیگه ای بروند ...

بنابراین ابتدا از کاربران محترم میخوام که با دقت بیشتری فعالیت کنند
از ناظران محترم میخوام با همت بیشتری به نظارت بپردازند
زحماتی که کاربران گرامی میکشند در مورد ایجاد تاپیگ در این تالارها رو زودتر بررسی کنند
کاربران گرامی اجازه بدهند ناظران محترم خودشون به بررسی بپردازند و در میانه ی کار و بررسی مدام به ایشان نامه ارسال نکنند.
کاربران ارشد با کاربران دیگرا مدارا کنند اما به هر حال بعد از مدتی اگر ارسال تاپیکهای تکراری و .. تداوم داشته باشه از طرف کاربران با ایشون برخورد نرم خواهیم کرد .

دانه کولانه 05-04-2010 11:33 PM

گروه کاربری
کاربران ارشد سایت ایجاد شد

در بخش

http://p30city.net/showgroups.php
میتونین کاربران عضو این گروه رو مشاهده کنین و رنگ و لعاب کاربری ایشون رو مشاهده کنید
قصد رعایت سلسله مراتب مدیریت در سایت هست که باید بهش توجه بشه
ادمین و مدیر سایت کاربران ارشد سایت ناظرین گرامی مدیران و کاربران فعال همچنین کاربران معمولی سایت باید با هم هماهنگی لازمه رو داشته باشند و به طور سلسله مراتبی به درخواست های همدیگه توجه کافی رو داشته باشند
ان شاالله باب بشه که این سایت به شخص متکی نباشه برای مدیریت و سیستم اداره ی اون گروهی باشه تا هم مدیریت قوی تر و منطقی تری بر اون وجود داشته باشه و هم در شرایطی که شخص اشخاص و گروهی در سایت فعال نبودند گروه های بعدی نقش پررنگ تری رو ایفا کنند
ان شاالله بتونیم به اون مرحله برسیم که سایت رو روی روالی بندازیم که خودش خودش رو جلو ببره و ترمیم کنه و مدیریت کنه
و برای اینکه قوانین و نظم و رعایت بشه همه ی ما باید به کاربر ارشد تر سایت و درخواستهای ایشون توجه بیشتری داشته باشیم .

دانه کولانه 05-30-2010 09:11 AM

یکی دو قابلیت رو از صفحات حذف کردم تا ببینم چقدر تاثیر مثبت داره
مثلا rss ها دیگه الان کار نمیکنه و هرچیزی که برای خروجی گرفتن ز صفحات باشه ..
البته دیروز قبل از اینکه این کار رو بکنیم سرعت سایت بسیار عالی بود برای من
حالا که این قسمت ها رو حذف کرده ام ببینیم چقدر تاثیر داره .

دانه کولانه 05-31-2010 01:27 AM

یک بخش به سایت اضافه شد به نام کنکور کارشناسی ارشد
با زیر مجموعه منابع کنکور کارشناسی ارشد
که خانم asterah مدیر این بخش شدند و به زودی یک نفر دیگر هم باید به این بخش به عنوان مدیر اضافه بشه ..
از این دوستان میخواییم در اولویت اول رشته دانشگاهی خودشون رو پوشش بدهند و بعد از اون حتما سراغ رشته های دیگه هم بروند.

دانه کولانه 05-31-2010 05:38 PM

بچه ها لطفا مطلب جدیدی در سایت اضافه نکنید چون من بک اپ رو که دیشب گرفته ام رو برمیگردونم بنابراین زحمتتون به هدر خواهد رفت .
منتظر بمانید و فقط سایت رو نگاه کنین :d

GolBarg 05-31-2010 10:02 PM

ای بابا کوروش جان زودتر میگفتی....:p من صبح فعال شدم پست گذاشتم..:65:

بچه ها من اولین کسی بودم که پیغام گذاشتن را افتتاح کردم خودم اون روبانشو قیچی کردم ها ها :21:

واسه ادمین هم گذاشتم :d:d

{جشن پتو}{جشن پتو}

دانه کولانه 05-31-2010 10:19 PM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط mina110 (پست 155103)
ای بابا کوروش جان زودتر میگفتی....:p من صبح فعال شدم پست گذاشتم..:65:

بچه ها من اولین کسی بودم که پیغام گذاشتن را افتتاح کردم خودم اون روبانشو قیچی کردم ها ها :21:

واسه ادمین هم گذاشتم :d:d

{جشن پتو}{جشن پتو}

همون موقع توی نوار گردان بالای سایت اعلام کرده بودم
نمیدونم احتمالا اونجا ها رو خیلی بهش بچه ها توجه نمیکنند چون چند نفر دیگه هم از اینکه نمیتونن مطلبی رو ارسال کنند تعجب کرده بودند و پرسیده بودند..

بچه ها قرار شد تا وقتی که اوکی ندادم فقط از سایت برای مشاهده کردن استفاده کنید

فقط انلاین شید بخونید و نامه بدید .
عیبی نداره تاپیک و پست هم ارسال کردید .

دانه کولانه 06-03-2010 03:55 PM

از دوستان عزیزم معذرت میخوام بابت این قطع شدن های متوالی سایت
تمام سعیم رو دارم میکنم
انواع راه هایی غیر متداول رو دارم تست میکنم
به نتایجی رسده ایم که کمی میزان داون تایم رو کم کنیم
متاسفانه حتی پیگیر سرور اختصاصی هم شدیم کمی بابت تحریم ایران نمیتونیم از موضع قدرت تصمیم درستی بگیریم
باید اجازه بدین بگذارید در فضای ارامی تصمیم درستی بگیریم
تمام سعیمون رو میکنیم که اینقدر قطع نشه
راه های ابتکاری امروز پیدا کردم که شاید ساعت رو به دقیقه تقلیل بده
باید اجازهبدید تست کنیم ببینیم چی میشه .

دانه کولانه 06-12-2010 08:34 AM

دو تا تغییر در سایت اعمال شد :

1: صفحه اول ستون نمایش اخرین پست خیلی کوتاه شده بود و تنگ و غیر کاربردی شده بود که تنظیم کردیم 75 کاراکتر از عنوان رو نشون بده بنابراین کمی تقسیم فضای صفحه اول بهتر شد .
2:پس از اپدیت سایت به نسخه جدیدتر دیده شده بود که هنگام انتخاب عناوین طولانی تر از 88 کاراکتر برای تاپیک با ممانعت سیستم از انتخاب این عنوان طولانی مواجه میشدیم .
بنابراین این رو هم اصلاح کردیم و روی 200 تنظیم کردیم البته شاید این کار مشکلاتی رو هم داشته باشه
اما فقط یه احتماله چون واقعا ما نمیدونیم vb و نحوه ی تعاملش به واسطه php با mysql چطور هست .

دانه کولانه 06-12-2010 08:50 AM

فعال کردن نمایش موضوعات مشابه پس از ارسال یک تاپیک جدید در ذیل آن

یه قابلیت رو فعال کردم در سایت که 2 تا مساله رو در پی داره که باید بهم گزارش بدین

از این به بعد البته اگر تصویب بشه و دوباره غیر فعالش نکنیم : هر موضوع و تاپیک جدیدی که ارسال میکنین چند ثانیه بیشتر احتمالا طول میکشه تا تاپیک ساخته و ارسال بشه تا در این مدت کل سایت سرچ و جستجو بشه تا موضعات مشابه اون رو زیر این تاپیک جدید لیست کنه

مثلا یه تاپیک جدید میزنین برای معرفی فیلم اواتار
بعد اززده شدن میبینین زیرش تاپیک مشابه دانلود موسیقی فیلم اواتار هم نمایش داده شده تا بازدیدکنندگان بتونن نهایت استفاده از سایت رو ببرن

حالا شما یه 10 روز باهاش کار کنین ببینین واقعا ایا محسوسه افزایش زمان ارسال پست و شما رو اذیت میکنه یا نه ؟ پس خبرش رو در نامه بهم بدین (مثل دفعات پیش نباشه که سوال پرسیدم و کسی نظری نمیده)
سبک سنگین کنین بگین ارزش داره یا نه

مساله دوم اینه که خب به هر حال این پردازش سنگینیه ما در روز شاید 50 تاپیک جدید داشته باشیم 50 بار 20 هزار مطلب سایت باید سرچ بشه
جالا فکر کنین از این 50 بار چندین بارش همزمان باشه توسط کاربرهای مختلف که همزمان تاپیک ارسال میکنند .
این ممکن هست که به سرور فشار بیاره
نه قدرت سرور رو فعلا میدونیم و نه میزان سختی این کار رو
بنابراین باید صبر کنیم ببینیم چقدر این دو با هم تعامل دارند.

امیر عباس انصاری 06-12-2010 09:00 AM

اخبار فروم

نقل قول:

نوشته اصلی توسط دانه کولانه (پست 156540)
یه قابلیت رو فعال کردم در سایت که 2 تا مساله رو در پی داره که باید بهم گزارش بدین

از این به بعد البته اگر تصویب بشه و دوباره غیر فعالش نکنیم : هر موضوع و تاپیک جدیدی که ارسال میکنین چند ثانیه بیشتر احتمالا طول میکشه تا تاپیک ساخته و ارسال بشه تا در این مدت کل سایت سرچ و جستجو بشه تا موضعات مشابه اون رو زیر این تاپیک جدید لیست کنه

مثلا یه تاپیک جدید میزنین برای معرفی فیلم اواتار
بعد اززده شدن میبینین زیرش تاپیک مشابه دانلود موسیقی فیلم اواتار هم نمایش داده شده تا بازدیدکنندگان بتونن نهایت استفاده از سایت رو ببرن

حالا شما یه 10 روز باهاش کار کنین ببینین واقعا ایا محسوسه افزایش زمان ارسال پست و شما رو اذیت میکنه یا نه ؟ پس خبرش رو در نامه بهم بدین (مثل دفعات پیش نباشه که سوال پرسیدم و کسی نظری نمیده)
سبک سنگین کنین بگین ارزش داره یا نه

مساله دوم اینه که خب به هر حال این پردازش سنگینیه ما در روز شاید 50 تاپیک جدید داشته باشیم 50 بار 20 هزار مطلب سایت باید سرچ بشه
جالا فکر کنین از این 50 بار چندین بارش همزمان باشه توسط کاربرهای مختلف که همزمان تاپیک ارسال میکنند .
این ممکن هست که به سرور فشار بیاره
نه قدرت سرور رو فعلا میدونیم و نه میزان سختی این کار رو
بنابراین باید صبر کنیم ببینیم چقدر این دو با هم تعامل دارند.

سلام
اینجوری خیلی خوبه کوروش سپاس
ولی فکر که نه
مطمئنم به سرور فشار میاد چون همین الان که جام جهانی داریم شاید به جرات بشه گفت که یک چهارم بلکه هم بیشتر فعالیتهای بچه ها در فروم میره به سمت جام جهانی وو اخبارش و...
خوب این خیلی تنوع مطلب نداره ولی شباهت مطلب زیادی داره
و خودت هم نوشتی اگر همزمان نباشه هیچ اشکالی نداره
ولی اگر همزمان باشه زیاد جالب نیست
یه مورد دیگه کمبود نفراتی هست که به adsl حتی خانگی دسترسی دارند
این افراد با دایال آپ و بعضا شبکه هوشمند!!! (همون شبکه بی مغز) میان فروم و این تشابه آی پی و کمبود پهنای باند رو برای اونا در پی داره
ولی باز بذار ببینیم تو تست چی جواب میده
نتیجه اش برای فروم که عالیه ولی برای کاربرا باید دید

بچه ها و دوستان عزیز و گرامی فروم
شروع کنید به مدت سه روز تند و تند تاپیکهای متنوع و مختلف و غیر تکراری در همه جای فروم درج کنید و روی سرعت و میزان کیفیت دریافت تاپیک و درج اون در فروم و سرعت آپلود عکس و... فروم کار کنید
و گزارششو هرجا که ادمین خواست براش بفرستید

سپاس
امیر
(تو تم نارنجی تغییر رنگ یوخدی ببم جان){قاط}

امیر عباس انصاری 06-12-2010 09:24 AM

yahoooooo

دست نویس
با دست می نویسم
اینا همش دست نویشه باور کن جون خودش
من کلا خوش خط هستم
چه باحاله آدم یاد میرزا بنویسها میفته
این تو آفیس هم کار میکنه؟
اجازه
بی اجازه
خوش خط مادرزاد کیست؟
دری وری چیستت که نگارش می نومایم فرزند؟

تست می کنم
تو را من تست مونومایم فرزند
کوروش ساعت چنده الان؟
چی نوشتی من دارم مثل جدول کنار جوب میبینم؟
به به
چه فونتی
چرا اینجوریه؟
ی رو نمی چسبونه
یییییییییییی
نچسبید همش جدا شد!!

وصله پینه ای نوشتم تا بماند یادگارییییییی
اینم ی رو نمی چسبونه

ساقیا بیا بنویسیم نستعلیق
به قول کوروش تستعلیق
این شبیه آریاله که چرا نستعلیق نشد؟

بریم بعدی
ام جی الکس نوشتم چقدر شق و رق نوشته شد
ییییییی
ها ای خوب بود
ییی رو میچسبونه

فیوچر بنویسسسسسسیییییسسسس
اینم خوب بید
حداقل قابل خوندن بید

چوبکی نوشتم
درخت را یییییییی نکن بچه بشین آروم
یی رو میچسبونه ولی فانتزیه و به کار فروم نمیاد
بیشتر به درد طراحی میخوره

یاهوووووووووووووووو
اینکه فارسیش آریاله
ولی انگلیسیش
yAHOOOOOOOOOO
gOOGLE
jUST gOOGLE
google
ertipkhfdtilngfilokhg
این فونت یاهو فقط حروف بزرگ میزنه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
چرا اونوقت؟

تست تمام شد
خدافظخدافظخدافظخدافظخدافظ

دانه کولانه 06-14-2010 08:29 PM

بچه ها یکی از کاربرا در یاهو پی ام داد از شهر سبزوار که چند روزه سایت اونجا بازنمیشه
گفتم پینگ کن ببیمن IP چی بهت میده در مورد سایت
گفت IP نمیده ...
به نظر میرسه توی بعضی شهرهای کوچیک هنوز ادرس dns ها به روز نشده
شما خبری ندارید ؟ گزارشی ندارید ؟
اگر فامیلی دوستی اشنایی دارین در شهرهای کوچیک و تماس تلفنی دارید و میدونین به اینترنت دسترسی دارند بپرسین یه بار سایت رو باز کنن ببینن میاد ؟.

اکنون ساعت 05:37 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.