![]() |
دلتنگم_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2::20::20::20::20::20:
|
روزی با تو خواهم گفت از آن روزی که هیچ با من نگفتی....
امیدوارم زودتر از اونی که فکر کنم بیای...می دونی که دلم خیلی تنگ شده!!_:2:_:2:_:2:_:2:_شکات_شکات_شکات_شکات :22::22::22::17::17::17::20::20::20:{قاط}{قاط} |
هییییییییییییییی !!
|
يادم باشه كه يادت بدم كه ياد بگيري كه يادت نره كه يادت هميشه در يادمه ................... |
رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل
از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل |
انقدر دلم میخواست چندروز برم شمال و هروقت که خودم خواستم برگردم
|
بهت بگم هر لحظه نگران نگرانی هاتم...گرچه که همیشه بهم میگی آروم باش...چیزی نیست...:|
|
داغونم.......
|
گفتي مثل يه كوه پشت سرتم،بهم تكيه كن |
رفتی و رفتن تو آتش نهاد بر دل
از کاروان چه ماند جز آتشی به منزل |
اینقدر دلم میخواست بهش بگم نا امید نباش خمارتیم داداش!!
|
بی تو زنده مانی میکنم نه زندگانی!!
|
پس چرا نمیایی :17:
|
كاش معناي سكوتم را ميفهميدي
كاش ناله هاي درونم را ميشنيدي كاش با كاش هايم حقيقت ميساختي مرا ببين چگونه ميبينم و چگونه نفسهايم را با دردهايت رنگ ميكنم ببين فقط ببين |
از كتابخانه ي ذهنم دفتر خاطراتم را بر مي دارم |
نموخوام..........................
|
خسته ام--------
|
اي واي چرا......................
|
اینقدر دلم میخواست بهت بگم که:
درک نکردی چه قدر دوستت دارم چون با یه عصبانیت کوچولو ویه حرفای پوچ همه ارزش عشق ازبین میره ای کاش حرمت عشق همیشه نگه داشته بشه |
ببخشيد شما
|
شکست عهد من و گفت هر چه بود گذشت به گریه گفتمش آری ولی چه زود گذشت بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت تو رفتی و هر چه بود گذشت شبی به عمرم ا گر خوش گذشت آن شب بود که در کنار تو با نغمه و سرود گذشت چه خاطرات خوشی بر دلم به جای گذاشت شبی که با تو مرا در کنار گذشت گشود بس گره آن شب زکار بسته ما صبا چو از بر آن زلف مشک سود گذشت مراست عکس تو یاد آور سفر آری چنان توانم ازین طرفه یاد بود گذشت غمین مباش و میاندیش زین سفر اگرچه بر دل نازک غمی است، گذشت...... |
بذار خيال کنم تو دلتنگيات
غروب که مي شه ياد من مي افتي |
دیگر چرا ای بی وفا ، بردی تو از خاطر مرا
|
توی آسمان دیگه ستاره ها نور ندارن گلای نرگس هم تو باغچه ها شور ندارن صدای چهچه بلبلا دیگه در نمی آد این شب سیاه دل٬ انگاری که سر نمی آد دل من گرفته٬مثل آسمون سیاه شده واسه ی این دل من٬غصه یه سر پناه شده دل من پر می زنه واسه پرپدن از قفس اما راس راسی چه سخته دل بریدن از قفس |
رفتی و عشق تو در جان من است راحت فکر پریشان من است |
رفتی که پریشان روزم سازی ............
|
|
آخر به آرزوت رسیدی..................
|
نميدانم هستم يا هستي
فقط ميدانم بودنم با بودنت همراهست |
بی تو بودن کار من نیست ............
|
گذر كردن كار ماست بايد گذشت از خاطرات
|
غمگین و بی قرارم .....
|
به سلامتیِ ديوار
نه به خاطرِ بلنديش، واسه اين که هيچوقت پشتِ آدم رو خالی نميکنه |
انقدر دلم ميخواست بهت بگم خيلي دلم واست تنگ شده
|
هرس میکنم پیچک نگاهت را از شاخه های مزاحم، خشک و آلوده. قطع خواهم کرد مژه ای را که نگاهت را بر من خواب کند! |
غمگینم .........
|
اينقدردلم ميخواست بهت بگم كه چقدربايدبرام بميره چون خيلي دوسش دارم
|
اینقدر دلم می خواست بهش بگم که: یاد آن شب، لب چشمه ، میان من و او پرده ای جز سر گیسوی شبانگاه نبود لب من بر لب او بود و به حسرت می گفت کاش لحظه ی وصال این همه کوتاه نبود _:2:_:2:_:2: |
به دادم برس .........
|
اکنون ساعت 09:56 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |