![]() |
پس از نشست با كاشاني
واعظي قرارداد خود را با پرسپوليس تمديد كرد خبرگزاري فارس: مهدي واعظي پس از نشست با مديرعامل باشگاه پرسپوليس قرارداد خود را تمديد كرد. http://media.farsnews.com/Media/8702...8/A0428772.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، مهدي واعظي، دروازهبان فصل گذشته تيم فوتبال پرسپوليس تهران پس از جلسه روز گذشته و تماس تلفني امروز با حيبي كاشاني، به مدت يك سال ديگر قرارداد خود را تمديد كرد. واعظي به فارس گفت: مذاكرات امروز نهايي شد و به خاطر كاشاني و هواداران، به خيلي از پيشنهادها كه جنبه بازار گرمي ندارد، پشت كردم تا يك سال ديگر در خدمت تيم باشم. وي افزود: فردا يا پس فردا به دفتر كاشاني ميروم و قرارداد داخلي ام را امضا ميكنم. ديگر با تيمي وارد مذاكره نخواهم شد. |
براي فصل آينده
ورزشگاه تختي تهران در اختيار استقلال قرار نخواهد گرفت خبرگزاري فارس: ورزشگاه تختي تهران براي فصل آينده در اختيار باشگاه استقلال قرار نميگيرد. http://media.farsnews.com/Media/8702...6/A0436955.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، در حالي كه بارها عنوان شد كه ورزشگاه تختي پس از بازسازي كامل در اختيار اين باشگاه قرار ميگيرد، براي فصل جديد هم اين اتفاق نخواهد افتاد. مسعود نفريه در گفت و گو با خبرنگار فارس اظهار داشت: براي ادامه بازسازي ورزشگاه تختي، يك ميليارد تومان اعتبار داريم. اين ورزشگاه به دليل ساخت قديمي كه دارد، نياز به مقاوم سازي دارد. وي افزود: كار مقام سازي در برنامه دو سال قرار دارد. در اين مدت، اين ورزشگاه را براي 25 هزار تماشاگر آماده ميكنيم. عضو هيئت مديره استقلال عنوان كرد: با توجه به اين مسئله، اين ورزشگاه براي فصل جديد به استقلال تعلق نميگيرد؛ اما شايد برخي ديدارها را بتوان در آن انجام داد. |
مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 - آسيا
دايي: در دمشق به هدف نهايي خود رسيديم خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال ايران گفت: با پيروزي برابر سوريه توانستيم به هدف نهايي خود دست يابيم. http://media.farsnews.com/Media/8703...1/A0441249.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، علي دايي پس از پيروزي 2 بر صفر ايران مقابل تيم ملي سوريه اظهار داشت: با هدف كسب 3 امتياز مسابقه به دمشق آمديم و در پايان به خواسته نهايي رسيديم. وي ادامه داد: با كسب پيروزي در دمشق صدر نشيني خود را تثبيت كرده و با اقتدار راهي مرحله بعدي مسابقات شديم. سرمربي تيم ملي ايران گفت: سوريه در نيمه اول به مراتب بهتر از ما بازي كرد و موقعيتهاي بيشتري داشت، اما در نيمه دوم، مسابقه در اختيار تيم ما بود. وي ادامه داد: با اين پيروزي در مسابقه بعدي برابر كويت بدون استرس بازي خواهيم كرد، اگرچه براي كسب پيروزي مقتدرانه در خانه با قدرت بازي ميكنيم. دايي تاكيد كرد: در 2 مسابقه اخير كه در ورزشگاه آزادي انجام داده ايم برابر تيمهاي ملي امارات و سوريه با تساوي متوقف شديم، بنابراين بايد كويت را در تهران شكست دهيم. كاپيتان سابق تيم ملي ايران عنوان كرد: عملكرد سوريه در دمشق قدرتمندانه بود و در بازي آخر سوريها ميتوانند برابر امارات به پيروزي برسند. در گروه 5 مرحله مقدماتي جام جهاني 2010 آسيا ايران با پيروزي مقابل سوريه 9 امتيازي شد و صعودش به مرحله بعدي مسابقات را قطعي كرد. |
در گفت و گو با فارس
شاد: 100 هزار تماشاگر فردا پگاه را تشويق ميكنند خبرگزاري فارس: مدير عامل باشگاه پگاه گيلان گفت: مطئمن باشيد فردا در پايان بازي مقابل استقلال تهران، 100 هزار تماشاگر حاضر در ورزشگاه آزادي، پگاه را تشويق ميكنند. http://media.farsnews.com/Media/8701...5/A0415188.jpg اسماعيل شاد در گفت و گو با خبرنگار فارس، درباره جوسازي هاي اخير براي ديدار اين تيم مقابل استقلال تهران، اظهار داشت: كاري به اين حواشي نداريم. استقلالي ها اظهاراتي را مطرح مي كنند و سپس تكذيب ميكنند. ما بيرون زمين توان خود را براي اين گونه مسائل صرف نميكنيم. وي افزود: به بازي فردا بسيار اميدار هستيم. اعتقاد داريم تيم برنده ميدان خواهيم بود، چون اين عزم و اراده را در بازيكنان خود ميبينيم. مدير عامل باشگاه پگاه تصريح كرد: نتيجه فوتبال در مستطيل سبز مشخص ميشود و تنها كساني كه توانايي ندارند زياد حرف ميزنند. شاد در پاسخ به اين سوال كه آيا اعتقاد دارد سازمان تربيت بدني از استقلال حمايت همه جانبه ميكند يا خير، اذعان داشت: به هيچ وجه چنين تصوري ندارم و اين شايعهاي است كه برخي براي سازمان درست كردند. همه ما زير مجموعه سازمان هستيم و به يك اندازه حمايت ميشويم. مدير عامل پگاه درباره اينكه گفته ميشود در مصاحبه اي با طعنه بيان داشت بر خلاف مسئولين استقلال كه با سازمان لابي كردهاند، با خدا لابي ميكند، گفت: يكي از خبرنگاران به من گفت، قلعه نوعي و فتح ا... زاده با سازمان تربيت بدني لابي كردهاند و من هم در جواب گفتم ما هم با خدا لابي كرده ايم؛ اما متاسفانه سوال خود را در مصاحبه خود نياورده بود. شاد درباره ادعاي استقلاليها كه معتقدند بايد از تمامي بازيكنان پگاه آزمايش دوپينگ گرفته شود، اذعان داشت: مشكلي از اين بابت نداريم و از اين قضيه هم استقبال ميكنيم، چون جاي هيچ شائبهاي باقي نميماند. تاكيد ميكنم نه تنها بازيكنان پگاه بلكه هواداران ما هم دوپينگ كردهاند و اين دوپينگ چيزي نيست جز حمايت خدا از ما. |
در گفت و گو با فارس
قلعه نويي: بازيكنان استقلال از افسردگي در آمدهاند خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: پس از باخت به پگاه در ديدار رفت، بازيكنان تيم از حالت افسردگي خارج شدند. http://media.farsnews.com/Media/8703...9/A0439255.jpg امير قلعه نويي در گفت و گو با خبرنگار فارس، در مورد شرايط مسابقه برگشت مقابل پگاه اظهار داشت: پگاه در نيم فصل دوم خيلي خوب بازي كرد و نتايج خوبي هم كسب كرد. اين تيم نشان داده كه دست نشان روي آن كار كرده است. وي افزود: با توجه به پيروزي آنها در بازي رفت، انگيزه و آمادگي زيادي دارند؛ اما در اين طرف تيمي به نام استقلال است كه سالها قدمت دارد. سرمربي آبي پوشان اظهار داشت: بايد قبول كنيم در تهران، آزادي و مقابل خيل انبوه تماشاگران بازي ميكنيم و اينها، كار را براي پگاه سخت ميكند. اين مربي ادامه داد: استقلال تيم شادابي است و با انگيزه خوبي تمرين كرده است. اگر ميخواهيم به آسيا برويم، بايد پگاه را شكست دهيم تا براي فصل بعد هم روحيه خوبي داشته باشيم. قلعه نويي تاكيد كرد: در اين چند روز براي همه خطوط كارهاي تاكتيكي انجام داديم و بازيكنان به خوبي براي اين مسابقه توجيه شدند. آنها از حساسيت اين بازي به خوبي آگاه هستند. سرمربي استقلال در مورد خداحافظي منصوريان از فوتبال در اين بازي اظهار داشت: با او در اين زمينه صحبت كردم. پيشنهاد داديم در نيمه اول اين مراسم را برگزار كنيم؛ اما از ما خواست كه اين اتفاق در نيمه دوم انجام شود. اميدوارم اين مسابقه بدون هيچ مسئله حاشيهاي به پايان برسد. ديدار تيمهاي استقلال تهران و پگاه گيلان از مرحله برگشت نهايي جام حذفي فردا ساعت 17 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود. |
دعوت 26 بازيکن به تيم ملي فوتبال جوانان
فردا اردوي تيم نوجوانان آغاز ميشود خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال براي شركت در مسابقات تدارکاتي ازبکستان، 26 بازيکن به اردوي تيم ملي فوتبال جوانان دعوت شدند. به گزارش ايسنا، اردوي تدارکاتي تيم ملي جوانان در حالي از 28 خرداد برگزار ميشود که محمد باقر صادقي، داوود نوشي صوفياني ،محمد صالح خليل آزاد، شجاع خليل زاده، علي درخشان، رسول کر، حميد رضا ديو سالار، رضا طلبه، احمد امير کامدار، مهدي چاه جويي، شهريار شيروند، کريم انصاري فرد، جلال الدين علي محمدي ،علي مرزبان، ابوالحسن جعفري، آرش قلي زاده ، آرمن طهماسيان ، محسن مسلمان، حميد پرواز، علي عمودي، مهدي دغاغله ،هادي عزيزي، ايمان موسوي، سعيد حلافي، کمال کاميابي نيا و بختيار رحماني نفراتي هستند که خود را بايد به مربيان تيم ملي در کمپ تيم هاي ملي معرفي کنند. دو ديدار تدارکاتي با تيم ملي ازبکستان در روزهاي 2 و 4 تيرماه برگزار خواهد شد. ** آغاز اردوي تيم نوجوانان اردوي تدارکاتي تيم ملي فوتبال نوجوانان نيز به منظور کسب آمادگي هر چه بيشتر در رقابتهاي پيش رو از فردا در استاديوم آزادي به مدت7 روز برگزار مي شود. بهرام دباغ، اکبر ايماني، صادق مراد زاده ،حسين جلودار، علي گودرزي، علي مجدم، پدرام يزداني، علي حيدري، کاوه رضايي، حميد آمالي ،صادق پور محمد دوست ،مهران گلبرگ ، مهرداد يگانه ،افشين اسماعيل زاده، ايمان شيرازي ، علي درويشي ، علي سينا رباني ،احمد اسکندري، حسين گوهري ،ايمان صادقي ،عليرضا عظيمي ،سعيد سليماني ،وحيد داخم ، پيام صادقيان ، محمد رضا اخباري و آزاد ديني به اردوي تيم نوجوانان دعوت شدند. |
مسعود مرادي ديدار القادسيه و اوراواردز را قضاوت ميكند خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال مسعود مرادي ديدار تيمهاي فوتبال القادسيه کويت و اوراواردز ژاپن را قضاوت خواهد كرد. به گزارش ايسنا، کنفدراسيون فوتبال آسيا، اسامي داوران ديدار دو تيم القادسيه کويت و اوراواردز ژاپن از مرحلهي دوم رقابتهاي ليگ قهرمانان آسيا را اعلام كرد. اين ديدار قرار است 27 شهريورماه برگزار شود. داور وسط: مسعود مرادي از ايران کمک داور اول: حسن کامراني فر از ايران کمک داور دوم: لويي صبحي اديب از عراق داور چهارم: محسن ترکي از ايران ناظر داوري: بالان هاني طالب از قطر ناظر بازي: بيستا مهشا از نپال |
"ويا" براي رفتن به ليورپول اغوا ميشود؟ خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال "داويد ويا" مهاجم تيم ملي فوتبال اسپانيا كه تا اين لحظه با 4 گل در صدر جدول گلزنان جام ملتهاي اروپا قرار دارد، در صدر فهرست باشگاه ليورپول براي فصل نقل و انتقالات است. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، رافائل بنيتس كه فصل پيش توانست "فرناندو تورس" اسپانيايي را به خدمت بگيرد، در فصل آينده قصد دارد تا زوج خط حمله خود را كاملا اسپانيايي كند. داويد ويا در سال 2005 از رئال ساراگوسا به والنسيا رفت و تاكنون در 101 بازي براي اين تيم 58 گل به ثمر رسانده است. ويا درباره پيشنهادهاي اين روزهاي خود گفت: «چلسي و ليورپول باشگاههاي بزرگ و بسيار جذابي هستند اما ليورپول يك مربي اسپانيايي دارد و من دوستان بسياري در آنجا دارم.» ويا در حال حاضر در اردوي تيم ملي اسپانيا در رقابتهاي جام ملتهاي اروپا به سر ميبرد. مبلغ پيشنهادي باشگاه ليورپول به ويا هنوز فاش نشده ا |
متاسفم كه بايد به هم تبريك بگوييم!
بهمن فروتن: اين بردها توشهي مناسبي براي صعود به جامجهاني نيست خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-462.jpg كارشناس فوتبال ايران گفت: متاسفم كه فوتبالمان آن قدر ضعيف شده كه براي صعود از گروهي كه تيمهاي سوريه، امارت و كويت در آن قرار دارند بايد به هم تبريك بگوييم. بهمن فروتن در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: من از صعود تيم ملي به مرحله بعد خوشحالم. معتقدم كه اگر در اين مرحله متوقف ميشديم، فوتبالمان عقب ميافتاد. اگر بخواهيد از يكي از خوشحاليهاي واقعي صحبت كنيد بايد از خوشحالي من حرف بزنيد چرا كه من هميشه پشتيبان "دايي" و تيماش بودم. وي افزود: اما خيلي انتقاد دارم. ما در نيمه اول در بازي مقابل سوريه بايد چهار بر صفر از حريف عقب ميافتاديم. در اين نيمه ما حتي به دروازه سوريه هم نزديك نشديم. بايد بدانيم كه در آينده همه تيمها مثل سوريه نيستند. تيمهايي كه ما در آينده با آنها روبهرو ميشويم شرايطشان فرق ميكند و اگر سوريه از چهار موقعيت مسلماش هيچ گلي به ما نزد اما، اين تيمها از تمام موقعيتهايشان استفاده ميكنند. فروتن ادامه داد: ما بايد واقعبين باشيم. متاسفانه يا خوشبختانه بازي ايران مقابل سوريه پس از قطع پخش بازي اسپانيا و سوئد نشان داده شد. اگر روزي مسابقهاي در كار نبود پيروزي تيم ملي به دل آدم ميچسبيد اما، وقتي پخش يك بازي بينالمللي قطع ميشود و يك بازي ديگر كه از روي اتفاق آن هم سطحي بينالمللي دارد، نشان داده ميشود آدم فكر ميكند كه ما در كره ديگري زندگي ميكنيم. وي به اردوي تيمهاي ملي سوئد و اسپانيا اشاره كرد و افزود: من بيش از دوران عمر دايي در بازيگري و مربيگري در اين فوتبال مربي بودهام. وقتي اسپانيا با سوئد در مجموع با ده روز اردو چنين شرايطي پيدا ميكنند و ما پس از گذشت يك ماه از اردوي تيم ملي چنين وضعي داريم بايد به اين نتيجه برسيم كه ظاهرا كاري در اردوي تيم ايران انجام نميشود. وي افزود: اگر اين برد زماني بود كه ما بليت آفريقاي جنوبي را گرفته بوديم آن موقع ميتوانستيم به كادرفني بگوييم كه دستتان درد نكند اما، وقتي ميبينيم شرايطمان در برابر تيمهاي نه چندان قوي اين چنين است، به اين نتيجه ميرسيم كه در اين اردوي يك ماهه كاري انجام نشده است. زمان يك ماه بسيار زياد است، آن هم يك ماهي كه دوران آمادهسازي نيست و ما ميتوانيم صبح و بعدازظهر كارهاي تاكتيكي را در تيم جا بيندازيم. بازيكنان ايراني بهتريناند و اين شي لوكس كه كادرفني و دايي در اختيار دارد، در اختيار كادرفني همه تيمها نيست. وي افزود: متاسفم كه فوتبال ما آن قدر ضعيف شده كه پس از صعود از گروهي كه تيمهاي امارات، سوريه و كويت در آن قرار دارد بايد به هم تبريك بگوييم. نبايد به دنبال پنهان كردن نقاط ضعف باشيم. من شديدا به شرايط فني تيم انتقاد دارم. معتقدم كه تيم ملي با شانس برابر سوريه به پيروزي رسيد و اين برد سوالبرانگيز نميتواند توشهي مناسبي براي صعود ما به جام جهاني باشد. اين مربي فوتبال ايران درباره برنامههايي كه بايد مدنظر فدراسيون فوتبال و كادرفني قرار گيرد، گفت: وقتي ما به مرحله بعد برويم با تيمهاي قويتري سروكار داريم. بنابراين فدراسيون بايد برنامه جداگانه و منطقي را براي ليگ و تيم ملي تنظيم كند تا تداخلي در اين برنامهها ايجاد نشود. با اين كار از برخورد سرمربي تيم ملي با مربيان باشگاهي و بالعكس جلوگيري ميكنيم. فروتن افزود: فدراسيون بايد بازيهاي تداركاتي مناسبي را با تيمهاي بزرگ جهان براي تيم ملي تدارك ببيند. وي با بيان اينكه تيم ملي به يك مربي تمرين دهنده خارجي نياز دارد، گفت: دايي بايد بداند كه نتوانسته از اين يك ماه براي آماده كردن تيم استفاده كند. اگر تماشاگر معمولي با نتايج تيم ملي گول ميخورد، مربيان فوتبال ضعفهاي فني تيم ملي را ديدهاند. براي من اين قابل قبول نيست كه "فيرات" خط دهندهي اصلي در مسايل فني تيم ملي باشد. خود دايي هم بايد بداند كه حضور در تمرينات مدرن تيمهاي اروپايي و خواندن چندن كتاب نميتواند تيم را راه بياندازد. معتقدم كه تيم ملي به يك مربي خارجي خوب در كنار دايي نياز دار |
تيم ملي بايد با برنامهتر باشد
بيژن ذوالفقارنسب: نبايد از بازيكناني چون مهدويكيا، كريمي و هاشميان به سادگي گذشت خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2011.JPG كارشناس فوتبال ايران گفت: نبايد براي صعود به جام جهاني بازيكنان بزرگ فوتبال ملي را فراموش كنيم. بيژن ذوالفقارنسب در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره صعود تيم ملي به مرحله دوم رقابتهاي مقدماتي جام جهاني و پيروزي برابر سوريه گفت: معتقدم كه تيم ايران در ديدار برابر امارات بسيار خوب بازي كرد و اين پيروزي از نظر روحي و رواني شخصيت تيم ما را در اين زمان بحراني متحول كرد. در بازي با سوريه هم توقع ميرفت كه تيم ما حداقل بتواند نمايشي همچون ديدار برابر امارات يا بهتر را ارايه كند. اما جو و فضاي استاديوم دمشق و شرايط بازي اين تيم دگرگون شده تيم ايران را تحت تاثير قرار داد و يك بازي ناهماهنگ و ضعيف را در نيمهي اول از ايران شاهد بوديم. وي افزود: در نيمهي دوم تيم ملي دچار تغييراتي شده بود كه اين تغييرات آگاهانه يا ناآگاهانه به نفع ما شد. خط مياني سوريه به دفاعش نزديك شد و شرايط در نيمهي زمين به نفع ما رقم خورد و زماني هم كه كاپيتان تيم سوريه از زمين بيرون آمد تحرك خط حملهي اين تيم كم شد. همچنين عملكرد خوب شجاعي در اواخر بازي و حضور جباري در زمين باعث شكلگرفتن دو گلي شد كه صعود ايران را به مرحلهي بعد تضمين ميكرد. ذوالفقارنسب دربارهي مرحلهي بعد گفت: معتقدم كه در مرحلهي بعد ما بايد خيلي با برنامهتر باشيم و ديدارهاي دوستانهاي را برگزار كنيم و از همه مهمتر بازيكنان ديد مناسبتري را نسبت به وضعيت تيم ملي پيدا كنند. كيفيت تيم ما به گونهاي است كه ميتواند بازي به مراتب بهتر از اين را به نمايش بگذارد و اگر ما از تمام تواناييهاي فوتبال ايران استفاده كنيم، 30 تا 50 درصد كيفيت تيم ملي بالاتر ميرود. در مرحلهي دوم تيمها بسيار متفاوتتر هستند و نميتوانيم مرتكب اشتباه شويم. بنابراين بايد از همهي امكانات استفاده كنيم. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا با توجه به جدايي "احمدزاه" از كادرفني نيازي به اضافه شدن مربي ديگري در كادرفني وجود دارد يا خير؟ گفت: معتقدم كه اگر كميتهي تيمهاي ملي وجودي حقيقي داشته باشد، بايد در اين باره تصميمگيري كند. ذوالفقارنسب با بيان اينكه در صورت استفاده از تمام ظرفيتها يكي از چهار تيم صعود كننده از آسيا به جام جهاني خواهيم بود، افزود: در شرايط امروزي ميبينيم كه بازيكنان بزرگ ايتاليا، فرانسه و آلمان با شرايط سني بسيار بيشتر از بازيكناني همچون كريمي، مهدويكيا و هاشميان براي تيمهاي مليشان بازي ميكنند. فوتبال ايران بر روي ساخته شدن كريمي، مهدويكيا و هاشميان سرمايهگذاري كرده و نميتوان به سادگي از آنها گذشت. معتقدم كه در شرايط منضبط تيمي بايد از اين بازيكنان براي موفقيت در مرحلهي دوم استفاده كر |
"پژو پارس" پاداش قهرماني جام حذفي
فتحاللهزاده: دوشنبه روز باشكوهي براي استقلال است فوق ستارهها، جايگزين سياهي لشگر خواهند شد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2195.jpg مدير عامل باشگاه استقلال تهران گفت: روز دوشنبه يكي از بزرگترين بازيهاي تاريخ باشگاه استقلال را انجام ميدهيم. علي فتح اللهزاده درگفت وگو با خبرنگار خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، درباره بازي روز دوشنبه تيمهاي استقلال تهران و پگاه گيلان اظهاركرد: اين بازي براي ما بسيار ارزشمند است و يكي از بزرگترين بازيهاي تاريخ باشگاه استقلال است. تيم ما با تمامي كمبودها و كاستيها تا مرحله فينال پيش آمده و نشان داده است كه شخصيت قهرماني دارد. استقلال اكنون در شرايطي در آستانه قهرماني جام حذفي قرار دارد كه تيمهاي اول تا چهارم ليگ برتر در اين مسابقات حذف شدند و به فينال نرسيدهاند. وي افزود: اطمينان دارم بازيكنان ما كه با تلاش و از جان مايه گذاشتن تا اين مرحله پيش آمده اند به سادگي اين فرصت را از دست نميدهند. اميدواريم هواداران فهيم استقلال نيز روز دوشنبه به ورزشگاه بيايند و تيم خود را تشويق كنند تا در يك روز باشكوه استقلال قهرمان جام حذفي شود. مديرعامل باشگاه استقلال تهران، ادامه داد: از تماشاگران ميخواهم تا آخرين لحظه در كنار تيم خود بمانند، در ليگ برتر شاهد بوديم كه تا دقيقه 96 سپاهان قهرمان ليگ بود اما، در يك لحظه پرسپوليس توانست پيروز شود و قهرماني ليگ برتر را به دست آورد. بنابراين ما از هواداران استقلال ميخواهيم تا زماني كه داور سوت پايان بازي را ميزند استقلال را تشويق كنند. فتحاللهزاده ادامه داد: بازيكنان ما طي اين مدت بسيار باانگيزه تمرين كردند و بيترديد اهميت بازي مقابل پگاه را ميدانند، آنها پيش از اين دست به كارهاي بزرگي زده اند و به عنوان نمونه تيم فولاد را در آن شرايط دشوار اهواز شكست دادند و يا ذوبآهن را در بهترين شرايطش از اين رقابتها حذف كردند. با اين حال حمايت تماشاگران بيترديد اين قدرت استقلال را چند برابر خواهد كرد. وي در مورد پاداش قهرماني تيم استقلال در جام حذفي نيز گفت: طبق بودجهي پيشبيني شده 10 ميليون تومان پاداش قهرماني هر يك از بازيكنان استقلال در جام حذفي بود، كه ما از هيات مديره خواستيم چهار، پنج ميليون تومان ديگر به اين رقم اضافه كند تا به هر كدام از بازيكنان يك دستگاه خودروي پژو پارس اهدا كنيم. مدير عامل باشگاه استقلال تهران، در ادامه برخي شنيدهها پيرامون تغيير مديريت و يا سرمربي تيم فوتبال استقلال را رد كرد، و آن را شايعه خواند. وي دربارهي جذب بازيكنان جديد در تيم فوتبال استقلال نيز گفت: استقلال تيم بزرگي است و بازيكنان زيادي علاقه دارند تا در اين تيم يا پرسپوليس بازي كنند. با اين حال شايد ما با تعداد بازيكنان زيادي مذاكره كرده باشيم اما، هدف اصلي باشگاه استقلال حفظ اسكلت فعلي تيم است. ما تصميم گرفتهايم به جاي آن كه بودجه خود را به خريد بازيكنان زياد اختصاص دهيم تنها از پنج سهميه ليگ برتري خود استفاده كنيم. فتحاللهزاده تصريح كرد: ما در فصل آينده براي تيم استقلال به دنبال سياه لشگر نيستيم بلكه ميخواهيم كمبودهايي را كه در برخي پستها داريم جبران كنيم، بنابر اين قصد داريم تا پنج فوق ستاره را جذب كنيم كه البته با دو نفر از آنان به توافق رسيدهايم، اسامي تمام اين نفرات پس از ديدار پاياني جام حذفي اعلام ميشود. مدير عامل باشگاه استقلال تهران دربارهي برنامههاي تداركاتي اين باشگاه براي فصل آينده نيز گفت: در حال حاضر يك دعوت نامه از امارات داريم تا يك بازي را در شهر دوبي برگزار كنيم، همچنين به احتمال زياد سفري را به يكي از دو كشور اتريش يا آلمان خواهيم داشت كه در اين باره نيز مذاكراتمان به خوبي در حال پيشرفت است |
فرخزادي در گفت و گو با فارس:
چراغ سبزي براي مديرعاملي پرسپوليس به من نشان داده نشد خبرگزاري فارس: عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود و تا امروز هم چراغ سبزي براي مديرعاملي به من نشانه داده نشده است. http://media.farsnews.com/Media/8701...9/A0419240.jpg محمد فرخزادي در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس اظهار داشت: يكي از بهترين و شيرين ترين جلسات هيئت مديره را برگزار كرديم. وي افزود: به تمام نظرات كاشاني احترام ميگذارم چون ايشان را از صميم قلب دوست دارم. اما ايشان به اعضاي هيئت مديره اعلام نكردند كه استيلي انتخاب صددرصدي است و تمام اختيار و حرفها را براي اعضا گذاشتند. فرحزادي عنوان كرد: شخصي از رفتن كاشاني خوشحال نميشود. باوجود شايعات براي مديرعاملي پرسپوليس، تا به امروز با من صحبتي يا چراغ سبزي نشان داده نشده است. عضو هيئت مديره پرسپوليس گفت: با كمك اعضاي هيئت مديره، سعي ميكنيم كاشاني را دوباره برگردانيم تا تيم در اين شرايط حساس دچار حاشيه نشود. |
در گفت و گو با فارس
كاظميان: جذب من و سامره هوش بالاي عجمان را مشخص ميكند خبرگزاري فارس: مهاجم ايراني تيم فوتبال عجمان امارات گفت: مسئولان اين تيم با هوش هستند كه من و سامره را براي خط حمله انتخاب كردند. http://media.farsnews.com/Media/8611...2/A0382643.jpg جواد كاظميان در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: تفاوت پيشنهاد مالي الشارجه و عجمان زياد بود كه ترجيح دادم اين تيم را انتخاب كنم. مربي الشارجه سرمربي سابق خودم بودم و اصرار داشت به آنجا بروم؛ اما نشد. وي افزود: اولين بار كه مسئولان عجمان با من تماس گرفتند، به آنها جواب منفي دادم؛ اما بعد از اينكه سامره با آنها قرارداد بست، دلم راضي شد به اين تيم بروم. جواد كاظميان درباره شرايط عجمان تازه به ليگ دسته اول صعود كرده، اظهار داشت: درست است كه اين تيم، تازه به ليگ دسته اول صعود كرده؛ اما حتما اوضاع اين تيم را متحول ميكنيم. اينجا توقع از ما زياد است. اين هافبك با بيان اينكه از دو تيم ليگ تركيه و يك تيم از آلمان پيشنهاد داشت، عنوان كرد: هدفم اين بود كه به اروپا بروم؛ اما پيشنهاد مالي اين تيم خيلي كم بود. نميخواستم ارزان به يك تيم اروپايي بروم. قرارداد مالي خوب در اروپا باعث ميشود نوع ديگري با بازيكن برخورد كنند. مبلغ قرارداد ميزان شخصيت بازيكن را مشخص ميكند. وي ادامه داد: من و سامره در فصل قبل در الشعب بازي كرديم و شناخت خوبي از يكديگر داريم. به همين دليل، مسئولان عجمان هر دوي ما را جذب كردند. پس از سالها، امسال دوباره پيراهني به رنگ نارنجي ميپوشم. |
دنيامالي در گفت و گو با فارس:
ميانه هاي جدول ليگ برتر براي ملوان بندرانزلي است خبرگزاري فارس: رئيس هيئت مديره باشگاه ملوان بندرانزلي گفت: براي فصل آينده، قرار گرفتن در ميانههاي جدول را پيش بيني ميكنم. http://media.farsnews.com/Media/8508...0/A0240199.jpg احمد دنيامالي در گفت و گو با خبرنگار فارس، اظهار داشت: تيم ها را در فصل نقل و انتقالات بايد دسته بندي كرد. هزينهها سرسام آور است و فرق باشگاههايي كه بازيكنان گران قيمت ميخرند، با باشگاهي مثل ملوان بايد مشخص شود. البته ما هم بايد سطح مالي خود را ارتقا دهيم؛ اما با تيمهاي ثروتمند نميتوانيم مقابله كنيم. وي با اشاره به وضعيت فصل گذشته ملوان، عنوان كرد: تيم در فصل قبل خوب شروع كرد؛ اما در نيم فصل دوم به مشكلاتي خورد كه براي ريشه يابي آن، بايد بحثهاي زيادي مطرح شود. با قاطعيت ميگويم كه فصل پيش بي حاشيهترين تيم ليگ برتر بوديم. رئيس هيئت مديره ملوان درباره اينكه گفته ميشود قرار است در سطح مديريت تغيير صورت گيرد، گفت: بحثي در اين مورد نداريم. ملوان با ثبات ترين تيم در مديريت است. فصل قبل هم براي مديرعامل ما چنين شايعاتي را مطرح كردند؛ اما به واقعيت تبديل نشد. احمد دنيامالي در مورد شرايط فصل آينده ملوان با حضور احمدزاده، اظهار داشت: باتوجه به هزينههايي كه ميكنيم، اين تيم ميتواند در ميانه هاي جدول قرار گيرد. نميتوانيم مثل تيمهاي بزرگ پول داشته باشيم. رئيس هيات مديره ملوان درباره حضور مازيار زارع خاطر نشان ساخت: تمام تلاش خود را كرديم تا او را براي ماندن راضي كنيم. او جايي نخواهد رفت. اخباري هم كه درباره مذاكره او با استقلال مطرح شده، صحيح نيست. زارع و احمدزاده براي حضور در ملوان هيچ شرطي نگذاشته و حاضر شدهاند به خاطر تيم، از منافع خود چشم پوشي كنند. |
در گفت و گو با فارس
كاشاني: پرسپوليس داراي مشكلات زيادي است خبرگزاري فارس: مديرعامل مستعفي پرسپوليس گفت: دوست ندارم درباره جلسه امروز حرف بزنم؛ فقط هواداران بدانند كه تيم داراي مشكلات زيادي است. http://media.farsnews.com/Media/8608...0/A0350336.jpg حبيب كاشاني در گفت و گو با خبرنگار خبرگزاري فارس، اظهار داشت: تمام تلاش خودم را در يك سال اخير براي موفقيت تيم و شادي هواداران با كمك هيئت مديره، پرسنل باشگاه، كادر فني و بازيكنان انجام دادم. وي افزود: به هيچ عنوان اهل باز گرمي نيستم و هر بار استعفايم را اعلام كردم، دليل خاصي داشته است. اين بار ديگر قادر با همكاري با پرسپوليس نيستم. قصد استراحت دارم و ديگر نميتوانم در خدمت تيم باشم. حبيب كاشاني خاطر نشان ساخت: از صميم قلب اميدوارم پرسپوليس در آينده موفق باشد. اصلا دوست ندارم درباره جلسه امروز حرفي بزنم؛ فقط بدانند كه اين تيم داراي مشكلات زيادي است. دست و پنجه نرم كردن با اين مشكلات بسيار سخت و دشوار است. |
پس از قهرماني در جام حذفي
قلعهنويي: فتحاللهزاده عامل اصلي قهرماني استقلال بود خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران گفت: فتحالله زاده يكي از عوامل اصلي قهرماني بود و بايد از او ممنون باشيم. http://media.farsnews.com/Media/8702...9/A0439054.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، امير قلعهنويي پس از پيروزي 3 بر صفر مقابل پگاه گيلان و قهرماني در جام حذفي، اظهار داشت: پگاه با وجودي كه در تهران و مقابل اين همه تماشاگر بازي ميكرد، شرايط خوبي داشت. وي افزود: بازيكنان ما شجاعانه كار كردند و آنچه در توانشان بود، به نمايش گذاشتند. ديديد با همه تلاشمان به قهرماني رسيديم. امير قلعهنويي در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبني بر تمديد قرارداد با استقلال، گفت: روز پنجشنبه براي مذاكره با مسئولان پاختاكور به ازبكستان ميروم. بعد از اين سفر، مشخص ميشود در استقلال ميمانم يا خير. |
روز شاد و غمگين براي شماره 8
پدر مجتبي جباري فوت كرد خبرگزاري فارس: هافبك تيم فوتبال استقلال تهران پس از پايان بازي امروز متوجه درگذشت پدرش شد. http://media.farsnews.com/Media/8611...2/A0382637.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، صبح امروز خبر درگذشت پدر مجتبي جباري به مسئولان و كادر فني اين تيم داده ميشود؛ اما تا پس از پايان بازي، از گفتن اين موضوع خودداري كردند. در حالي كه مجتبي جباري در روز تولد خود موفق شد گل دوم استقلال را به ثمر برساند و هم از اين بابت و هم قهرماني آبيپوشان در جام حذفي بسيار خوشحال بود، اين خبر تأسفبار را به او اطلاع دادند. اعضاي هيئت مديره استقلال و بازيكنان كادر فني اين تيم پس از مراسم قهرماني همراه جباري راهي منزل او شدند. |
حاشيه ديدار تيمهاي استقلال و پگاه گيلان/
چشمهاي اشكآلود كاپيتان استقلال در روز خداحافظي خبرگزاري فارس: كاپيتان تيم استقلال پس از پايان بازي، با بوسه بر چهارگوشه مستطيل سبز از دنياي فوتبال خداحافظي كرد. http://media.farsnews.com/Media/8701...2/A0412015.jpg به گزارش خبرگزاري فارس، پس از به صدا درآمدن سوت پايان اين مسابقه، عليرضا منصوريان كه پيش از اين اعلام كرده بود در ديدار نهايي جام حذفي از فوتبال خداحافظي ميكند، با بوسه چهار گوشه زمين، به طور رسمي كنارهگيري كرد. * بازيكنان استقلال بلافاصله پس از پايان بازي، به سمت كاپيتان خود رفته و از وي خداحافظي كردند. پيروز قرباني با بر دوش گرفتن عليرضا منصوريان، به چرخاندن وي در دور زمين پرداخت. بازيكنان هر يك به نوبت او را روي دوشهاي خود قرار دادند و منصوريان نيز در همان حالت به ابراز هواداران پاسخ ميگفت. * پس از دور افتخار اين بازيكن، طبق رسم معمول، بازيكنان اين تيم يك سطل آب روي او خالي كردند. * شماري از بازيكنان پس از قهرماني در جام حذفي، از خوشحالي اشك شوق ريختند كه از جمله ميتوان به بيژن كوشكي كه بيش از سايرين ابراز احساسات ميكرد، اشاره داشت. * مسئولان استقلال، كادر فني و بازيكنان اين تيم نماز شكر بهجا آوردن |
قلعهنويي:
قهرماني را به هواداران تقديم ميكنم استقلال و پرسپوليس در آسيا موفق خواهند شد نبايد از زحمات "كريمي" و"حجازي" غافل شد http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2629.jpg خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال امير قلعهنويي گفت: قهرماني استقلال را به تمامي هواداران تيم تقديم ميكنم. سرمربي تيم فوتبال استقلال تهران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود و هر دو تيم بازي بسيار خوبي انجام دادند و خوشبختانه در نهايت اين استقلال بود كه قهرمان شد. وي افزود: خدا را بسيار شكر ميكنم. اما نبايد از زحمات فيروز كريمي و ناصر حجازي نيز غافل شويم. ناصر حجازي كه خود از خانوادهي استقلال است. اما بدون شك فيروز كريمي زحمات بسياري براي تيم ما كشيد. درواقع اين تيم را اول خدا، بعد مردم و سوم فيروز كريمي به اين موفقيت رساندند. قلعهنويي دربارهي ادامهي همكاري با باشگاه استقلال نيز گفت: نياز به استراحت دارم چرا كه ما كار بسيار دشواري را پشت سر گذاشتيم. ما تيمي را كه فصل بدي داشت و 13 جدول شده بود تحويل گرفتيم و اكنون قهرمان شديم. قلعهنويي افزود: از اينكه جام قهرماني حذفي به استقلال رسيد بسيار خوشحالم، در هر صورت تصور ميكنم استقلال شايستهاي اين قهرماني بود و در واقع آسيا عرصهاي است كه تيمهاي پرسپوليس و استقلال در آن موفقتر خواهند بود چرا كه هواداران بيشتري دارند |
حميد استيلي:
هياتمديره تاييد كند از فردا شروع ميكنم من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-293.jpg ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال حميد استيلي تاكيد كرد كه هيچ اختلاف نظري براي حضورش به عنوان سرمربي جديد پرسپوليس در هيات مديره باشگاه وجود ندارد ولي همه چيز دراين باره فردا مشخص ميشود. دستيار اول افشين قطبي در فصل گذشتهي رقابتهاي ليگ برتر در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، و با اشاره به نشست يكشنبه شب با هيات مديره گفت: هيچ مشكل خاصي وجود ندارد. برنامههايم را به هيات مديره ارايه كردهام و قرار است امشب درمورد آن تصميمگيري كنند. وي افزود: كليهي اعضاي هيات مديره از مجموع برنامههاي ارايه شده رضايت داشتند و من نيز مذاكرات را خوب برآورد ميكنم. به هر حال در صورت توافق قطعي و بررسي نهايي هيات مديره از فردا (سهشنبه) رسما كارم را در پرسپوليس شروع خواهم كرد. استيلي تاكيد كرد: دستيارانم نيز مشخص شدهاند اما، علاوه بر كماسي و عزيزيان افراد ديگري نيز خواهند بود كه پس از قطعي شدن موضوع درمورد آنها بحث خواهيم كرد. استيلي همچنين در پاسخ به سوال ايسنا مبني بر اينكه ظاهرا بعضي از اعضاي هيات مديره مخالف حضور شما به عنوان سرمربي هستند، گفت: اين مسايل مطرح نيست همهي اعضاي هيات مديره نظرات مثبت و سازندهاي داشتند. من و اعضاي هيات مديره با هم مشكلي نداريم اما، مقرر شده در جلسهي امشب درمورد اين موضوع تصميمگيري كنند |
نمودار تيم ملي فوتبال مثبت است
مجيد جلالي: تغيير در نسل تيم ملي حياتي بود شيوهي بازي به تغيير نياز دارد http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-628.JPG خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال كارشناس فوتبال ايران گفت: در مرحلهي دوم انتظاراتمان از تيم ملي بايد معقولانه باشد. مجيد جلالي در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دربارهي شرايط تيم ملي اظهار كرد: ما وقتي به كار تيم ملي در دور جديد از شروع نگاه ميكنيم نمودار مثبتي از جهات مختلف را مشاهده ميكنيم. تغييراتي كه در تيم به وجود آمد، حياتي بود. اين روند تدريجي تغييرات بايد روزي در فوتبال ايران انجام ميشد. در دورهي قبل تيم از نظر سني شرايط سنگيني داشت. وي افزود: از نظر شكل بازي و نتيجه تيم با سه مساوي بازيهايش را شروع كرد. در بازي چهارم توانستيم با يك برد يك بر صفر حريف را شكست بدهيم و در بازي بعد هم اين نتيجه به دو بر صفر تغيير كرد. در اين بخش هم ميبينيم كه نتيجهي نمودار مثبت است. جلالي دربارهي شيوهي بازي تيم ملي گفت: براي اينكه به شيوهي تازهاي برسيم بايد منصفانه بگويم كه هم بايد بار فني تيم بالا برود و هم اينكه منتظر بمانيم. نبايد عجله كرد با اين حال معتقدم گردش كار در تيم ملي مطلوب بوده است. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا شما هم معتقديد كه كنار گذاشتن بازيكنان بزرگ در اين شرايط به سود تيم ملي خواهد بود، گفت: در تشكيل يك تيم معمولا مربيان اسير نامها ميشوند و فكر ميكند به دليل آنكه در گذشته بازيكنان اسم و رسم دار در روزهاي سخت كمك رسان بودند، ميتوانند در آينده هم چنين شرايطي داشته باشند. اين ذهنيتها را به سمت بيراهه ميبرد. بازيكني كه در وسط زمين بازي ميكند عملكردش است كه وضعيت او را مشخص ميكند و نه سوابقش. اينكه بگوييم من بازيكني بودهام اين طور و آن طور، اين مسايل ما را دچار اشتباه ميكند. اتفاقي كه در تيم ملي افتاده، خوب است اما، خيلي بهتر ميشود از بازيكناني كه سوابق خوبي دارند و آمادگي لازم را هم كسب كردهاند، در مرحلهي دوم استفاده كنيم. جلالي دربارهي انتقادهايي كه از بازي تيم ملي در نيمهي اول مطرح ميشود، به ايسنا گفت: فضاي هر بازي با بازي ديگر متفاوت است. شرايط موجود در دمشق با امارات متفاوت بود. فضاي ورزشگاه دمشق سنگينتر بود و بازي نيز شرايط حساستري داشت. معتقدم كه كار ما در سوريه بزرگتر بود. با اين حال همان طور كه گفتم اگر بخواهيم بر روي شكل و شيوهي بازي تيم ملي متمركز شويم بايد بگويم كه بايد صبر كنيم و منتظر بالا رفتن بار فني تيم باشيم. نبايد انتظار داشته باشيم كه تيم ما پس از دو، سه ماه شيوهي پانزده سال گذشتهي فوتبال را فراموش كند. وي در پاسخ به اين سوال كه آيا دايي ميتواند شيوهي فوتبال ايران را تغيير دهد، گفت: به نظرم او نياز به كمك دارد. براي تغيير اين شيوهها ما به تجربيات بيشتر و مطالعات بيشتر نياز داريم. معتقدم كه تشكيل كارگروهي در كنار دايي ميتواند در تسريع تغيير شيوه موثر باشد. جلالي در پاسخ به اين سوال كه آيا ميتوانيم به صعود تيم ملي به جام جهاني اميدوار باشيم،گفت: بايد واقعبين باشيم و در مرحلهي دوم انتظارتمان بايد معقول باشد. چيزي كه در مرحلهي دوم ميتوانيم ارايه دهيم همين فرم بازي مقابل امارات و سوريه است و تنها شايد درجهي انگيزشي و فداكاري بازيكنان بالاتر برود. به هر حال چرا نبايد به تيم ملي اميدوار نباشیم؟ |
ضعف تيم ملي فوتبال تاكتيكي است
فرشاد پيوس: "دايي" تجربهي خود را در اختيار مهاجمان قرار دهد لژيونرها براي خود يك تيم هستند http://207.176.218.145/Thumbnails/pi.../wh120-622.JPG ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال مهاجم اسبق تيم ملي فوتبال ايران گفت: در مرحلهي بعدي كارمان فوقالعاده دشوار است و بايد به فكر ترميم نقاط ضعف تيم ملي باشيم. فرشاد پيوس در گفتوگو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: فوتبال ايران هميشه از بهترين بازيكنان تشكيل شده است و تنها مشكلي كه ما همواره با آن روبهرو بودهايم، ضعف در كارهاي تاكتيكي و هماهنگي بوده است. با اين حال شرايط در تيم فعلي متفاوت است. اين تيم نشان داده كه هرچه بازيهاي بيشتري انجام دهد ميتواند بازيهاي بهتري هم به نمايش بگذارد. من به شخصه به اين تيم يكدست و جوان اميدوارم. بايد بدانيم كه براي مرحلهي بعد مشكلات فراواني خواهيم داشت. كارهاي تاكتيكي و فنيمان بايد ترميم شود. بايد بدانيم كه نميتوانيم با تيمهاي مطرحي همچون استراليا، عربستان و كرهجنوبي از همان شيوهاي استفاده كنيم كه پيشتر از آنها در مرحلهي گذشته استفاده كرديم. وي يكي از مشكلات اصلي تيم ملي را ضعف در خط دفاعي عنوان كرد و افزود: ما در خط دفاع هماهنگ نيستيم و بازيكنان دو جناح هم در كارهاي روبهجلو و سانتر از جناحين مشكلاتي دارند كه بايد تا پيش از حضور در مرحلهي دوم با انجام كارهاي تاكتيكي و تركيبي اين مشكلات را برطرف كنيم. فكر ميكنم خط هافبك ما نقطهي قوت تيم ملي باشد. در خط حمله هم از فرصتهايي كه بدست ميآوريم، نميتوانيم حداكثر استفاده را ببريم با اين حال خط حملهي ما ميتواند در آينده به نقطهي قوتمان تبديل شود. پيوس با اشاره به تعداد گلهاي كمي كه توسط مهاجمان تيم ملي در بازيهاي گذشته به ثمر رسيده، گفت: دايي بهترين گلزن فوتبال ايران و آسياست. او بايد تجربهي چندين سالهي خود را در اختيار مهاجمان قرار دهد و فكر ميكنم انجام تمرينات اختصاصي مهاجمان زيرنظر شخص "دايي" بتواند شرايط را در اين خط دگرگون كند. وي دربارهي وظيفهي فدراسيون فوتبال براي تقويت تيم گفت: در مرحلهي دوم كار فوقالعاده دشواري داريم. فدراسيون بايد برنامهي جداگانهاي را براي ليگ و تيم ملي در نظر بگيرد. فكر ميكنم انجام تمرينات تيم ملي هفتهاي دو روز بتواند بهترين شرايط را پيش روي تيم ملي قرار دهد. با اين برنامهريزي ليگ تعطيل نميشود و بازيكنان آماده از دل ليگ به تيم ملي ميآيند. نبايد تجربهي ناكارآمد گذشته را كه ليگ را براي دو تا سه هفته تعطيل ميكرديم، تكرار كنيم. كاپيتان اسبق تيم ملي با تاكيد بر استفاده از تمامي ظرفيتهاي فوتبال ايران گفت: بازيكنان بزرگ در لحظات حساس ميتوانند به كمك سرمربي تيم ملي بيايند. بازيكناني همچون مهدويكيا، هاشميان و كريمي براي خود يك تيم هستند. بازيكناني خلاق كه ثابت كردهاند ميتوانند ستون اصلي تيم ملي باشند. اطمينان دارم كه در كل فوتبال ايران بازيكني مانند مهدويكيا پيدا نميشود. بايد از بازيكناني همچون او در تيم ملي استفاده كنيم. مهدويكيا، كريمي و هاشميان در روزهاي سخت كمك رسان تيم ملي و علي دايي خواهند بود |
نيروي انتظامي مانع از كار خبرنگاران شد
خودداري از پوشش مراسم جشن قهرماني استقلال ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال نيروي انتظامي از حضور خبرنگاران براي پوشش مراسم جشن قهرماني تيم استقلال جلوگيري كرد. به گزارش ايسنا، نيروهاي يگان ويژهي نيروي انتظامي زماني كه خبرنگاران بر طبق قانون هميشگي پايان مسابقات، در پايان بازي تيمهاي استقلال تهران و پگاه قصد ورود به زمين را داشتند، با برخورد شديد و ضربات باتوم خبرنگاران را از اين كار منع كردند. همچنين زماني كه علي فتحالهزاده مديرعامل باشگاه استقلال قصد ورود به زمين مسابقه را داشت ماموران يگان ويژه او را مورد ضرب و شتم قرار داد |
علي آبادي:
از قهرماني استقلال بسيار خوشحال شدم اينجا وقت صحبت از "كاشاني" نيست! http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2626.jpg خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال رييس سازمان تربيت بدني گفت: از قهرماني استقلال بسيار خوشحال شدم. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، محمد عليآبادي پس از پايان بازي استقلال و پگاه اظهار كرد: بازي بسيار خوبي بود، از هر دو تيم بازي خوبي را شاهد بوديم. در هر صورت خوشحالم كه استقلال قهرمان شد و مردم شاد شدند. ما نيز از شادي مردم خوشحال شده و روحيه گرفتيم. وي افزود: پگاه هم تيم خوبي بود و در هر صورت اميدواريم استقلال و پرسپوليس در آسيا موفق شوند. علي آبادي دربارهي استعفاي حبيب كاشاني نيز گفت: در اينجا صحبت خوشحالي است نه صحبت حبيب كاشاني |
نماز شكر بازيكنان استقلال پس از قهرماني
ر خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال بازيكنان استقلال تهران پس از قهرماني در جام حذفي نماز شكر به جاي آوردند. به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، آبيپوشان پايتخت پس از پايان بازي برگشت جام حذفي باشگاههاي كشور و پيروزي 3 بر صفر برابر پگاه گيلان در چمن سبز ورزشگاه نماز شكر به جاي آوردند. |
حاشيههايي از ديدار تيمهاي استقلال و پگاه/٢/ خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: ورزشي - فوتبال نيمهي دوم ديدار تيمهاي فوتبال استقلال تهران و پگاه گيلان در فينال جام حذفي حاشيههايي را دربر داشت. به گزارش خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، دروازهبان پگاه كه در نيمهي اول پيراهن مشكي به تن داشت در نيمهي دوم براي تحريك بازيكنان استقلال پيراهن خود را عوض كرد و پيراهني قرمز رنگ پوشيد. • "امير قلعهنويي" سرمربي تيم فوتبال در نيمهي دوم بسيار عصبانيتر از نيمهي اول كار را در كنار زمين دنبال ميكرد، وقتي بازيكنان تيمش موقعيتهايي را خراب ميكردند عصبانيت او تا حدي بود كه دستيارانش كنارش آمده و سعي ميكردند به او آرامش دهند. • بطريهاي آب آشاميدني كنار زمين در نيمهي دوم همه خالي از آب بودند و بازيكنان به هنگام رفع خستگي براي نوشيدن آب با مشكل مواجه ميشدند. • در نيمهي دوم عكاسان بيشتري نسبت به نيمهي اول پشت دروازهي استقلال تهران حضور داشتند. • نيروهاي امنيتي كه تا اواخر نيمهي اول در كنار زمين حضور داشتند در نيمهي دوم از دقيقهي 70 وارد زمين شده و در اطراف زمين مستقر شدند. • فرهاد مجيدي به هنگام تعويض به شدت از سوي هواداران تيم استقلال مورد تشويق قرار گرفت. • با ملايم شدن گرماي هوا تماشاچيان در تمامي نقاط طبقهي فوقاني استاديوم به طور متراكم جاي گرفتند. آنها از دقيقهي 80 بر تشويقهاي خود افزودند و تا پايان 90 دقيقه مدام بازيكنان تيم استقلال را تشويق ميكردند. • از دقيقهي 80 بازي برخي نيروهاي پليس مشغول حصاربندي محل خروج بازيكنان از زمين بازي به رختكن شدند تا احتمالا حوادث ديدار پرسپوليس و سپاهان در بازي پاياني ليگ برتر ديگر تكرار نشود |
عضو هيات مديره باشگاه استقلال:
استقلال سزاوار قهرماني بود http://207.176.218.145/Thumbnails/pi...wh120-2656.jpg خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال عضو هيات مديره باشگاه استقلال گفت: قهرماني در جام حذفي هديهي باشگاه استقلال به هواداران بود. مسعود نفريه در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا اظهار كرد: استقلال بازي بسيار خوبي را انجام داد و سزاوارانه قهرمان جام حذفي شد. الان صحبت كردن بسيار دشوار است؛ اما از اينكه امروز هواداران خوشحال استقلال را ديدم، بسيار خوشحال شدم و احساس بسيار خوبي دارم. نفريه ادامه داد: استقلال بايد براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا برنامهريزي كند. از اينكه دل مردم را شاد كرديم به خود افتخار ميكنيم. نفريه همچنين گفت: پيش از بازي پيشبيني كرده بودم كه با اختلاف 3 گل پيروز ميشويم و شاهد بوديد كه همين اتفاق نيز افتاد. وي ادامه داد: از عملكرد فتحاللهزاده در طول مدت كاريش در تيم استقلال كاملا رضايت داريم و ثمرهي تلاشهاي او را امروز با قهرماني استقلال ديديم، كما اينكه اگر استقلال قهرمان هم نميشد او زحمات بسيار زيادي را براي استقلال كشيده بود |
اميدوار رضايي:
تيم قدرتمندي را براي آسيا آماده ميكنيم "فتحاللهزاده" و "قلعهنويي" در استقلال ميمانند خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال عضو هيات مديره باشگاه استقلال تهران گفت: تيم را با قدرت هرچه تمامتر براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا آماده ميكنيم. به گزارش ايسنا، اميدوار رضايي در جمع خبرنگاران اظهار كرد: امروز روز بزرگي براي استقلال بود و بسيار خوشحاليم كه توانستيم قهرماني جام حذفي را به دست آوريم. استقلال شايستهي اين مقام بود و با توجه به تلاش تمامي بازيكنان اعضاي كادر فني و مسوولان باشگاه اين موفقيت به دست آمد. رضايي خاطرنشان كرد: به زودي براي حضور در ليگ قهرمانان آسيا برنامهريزي ميكنيم تا استقلال با قدرت هرچه بيشتر در اين مسابقات شركت كند. رضايي در پايان گفت: فتحاللهزاده و قلعهنويي بيترديد در جايگاه خود باقي ميمانند و با قدرت به كار در استقلال ادامه میدهند . |
طالبلو:
قرآن حافظ من است تصور نميكردم با اين نتيجه قهرمان شويم خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال دروازهبان تيم فوتبال استقلال گفت: تصور نميكردم با چنين نتيجهاي مقابل پگاه قهرمان شويم. وحيد طالبلو پس از قهرماني تيم استقلال در جام حذفي در گفت و گو با خبرنگار ورزشي ايسنا، اظهار كرد: از موفقيت تيم بسيار خرسندم و اين لحظات را به هيچوجه فراموش نخواهم كرد. وي افزود: بازي سختي مقابل پگاه داشتيم كه به هيچوجه نميشد پيشبيني كرد كه چه سرنوشتي در انتظارمان است. معتقدم اگر حمايت بيدريغ هواداران تيم نبود قطعا چنين موفقيتي حاصل نميشد، حتي حمايت همهجانبهي تماشاچيان بود كه باعث شد استقلال بتواند با اختلاف 3 گل پگاه گيلان را در فينال جام حذفي شكست دهد. طالبلو همچنين دربارهي قرآني كه در هر بازي همراه خود دارد و آن را در كنار دروازه تيم استقلال قرار ميدهد، گفت: قرآن حافظ همه است و من از آن زياد مدد گرفتهام. معتقدم اين كتاب الهي در موفقيتهاي تيم استقلال و بازيهاي خودم نقش زيادي دارد. البته سعي ميكنم اين كتاب آسماني را در جايي قرار دهم تا توپ بازيكنان حريف به آن اثبات ن |
جباري:
"منصوريان" كمك زيادي به من كرد خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال مجتبي جباري گفت: قهرماني استقلال را به تمامي هواداران اين تيم تقديم ميكنم. بازيكن مياني تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بسيار خوشحالم كه توانستم در قهرماني تيم استقلال نقشي داشته باشم. تيم ما شايستهي اين قهرماني بود و ما براي موفقيت در جام حذفي تلاش بسياري انجام داده بوديم. جباري افزود: گل خود و قهرماني استقلال در جام حذفي را به هواداران استقلال تقديم ميكنم. وي دربارهي خداحافظي علي منصوريان نيز گفت: او بازيكن بزرگي بود و در اين مدت كمك زيادي به من كرد. جباري ادامه داد: استقلال در ليگ بسيار بدشانس بود اما در جام حذفي شرايط خوبي داشتيم و در نهايت به آنچه كه استحقاقش را داشتيم رسيديم. جباري دربارهي گلزني خود در اين مسابقه نيز گفت: گل من حاصل كار تمامي بازيكنان تيم بود و من در نهايت توپ خوبي را كه به من رسيد تبديل به گل كردم. در هر صورت اطمينان داشتم كه ميتوانيم پيروز شويم. |
پس از پايان بازي استقلال و پگاه
معاون اورژانس تهران خبر داد: درمان سرپايي 109 تماشاگر انتقال 7 مصدوم به بيمارستان خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال معاون اورژانس تهران با اعلام مصدوميت 116 تماشاگر بازي استقلال و پگاه از انتقال 7 مصدوم به بيمارستان فياضبخش خبر داد. دكتر مقصودي در گفت و گو با خبرنگار حوادث ايسنا اظهار كرد: 8 دستگاه آمبولانس، 2 دستگاه اتوبوس آمبولانس و يك دستگاه موتور آمبولانس براي پوشش امدادي بازي استقلال با پگاه در نظر گرفته شده بود. وي ادامه داد: امدادگران اورژانس 115 ساعتها قبل از شروع بازي فينال جام حذفي در استاديوم آزادي حضور داشتند كه در مجموع 116 مصدوم نيازمند فوريتهاي پزشكي را ويزيت كردند. دكتر مقصودي افزود: البته از بين اين مصدومان 7 تماشاگر نيز به علت شدت جراحات به بيمارستان منتقل شدند. وي با بيان اينكه، ضربه به سر، شانه، ساير اندامهاي بدن و خراشهاي سطحي علت اصلي مصدوميتها بوده است، خاطرنشان كرد: همچنين در ميان انتقاليافتگان به بيمارستان يك مورد مسموميت غذايي هم وجود داشت. به گفتهي معاون اورژانس تهران، امدادگران با پايان يافتن ماموريتشان در حال بازگشت به پايگاههايشان هستند. البته به علت شدت ترافيك تاكنون به پايگاهها نرسيده |
آرش برهاني:
ميدانستم كه گل ميزنم اميدوارم هواداران از ما راضي شده باشند خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران سرويس: ورزشي - فوتبال آرش برهاني گفت: ميدانستم كه براي استقلال گلزني ميكنم. مهاجم تيم فوتبال استقلال در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، اظهار كرد: بازي بسيار خوبي را انجام داديم. از همان ابتدا نشان داديم كه براي قهرماني به زمين رفتهايم و برتري پرگلمان نشان داد كه استقلال شخصيت رسيدن به قهرماني را داشت. وي افزود: استقلال فصل خوبي را پشت سر نگذاشت و اين قهرماني هديهاي بود كه ما ميتوانستيم به هواداران بدهيم. برهاني ادامه داد: ميدانستم كه در اين بازي براي استقلال گلزني ميكنم. تيم ما بسيار خوب كار ميكرد و من نيز از همان لحظهاي كه به زمين رفتم تنها به فكر گلزني بودم. وي در پايان گفت: اميدوارم هواداران از ما راضي شده باشند. |
پترچك پس از حذف چك: اشتباه من باعث شد حذف شويم
پترچك پس از حذف چك: اشتباه من باعث شد حذف شويم
http://www.manutd.ir/euro2008/images...Untitled-4.gifhttp://en.euro2008.uefa.com/Multimed.../719055_w2.jpg پترچك، دروازهبان تيم ملي جمهوري چك كه تيمش يكشنبه شب برابر تركيه از رقابتهاي جام ملتهاي اروپا (يورو 2008) كنار رفت، پس از اين بازي گفت: «تنها مساله مثبت درمورد اين فصل اين است كه بالاخره به پايان رسيد.» سنگربان باشگاه چلسي افزود: «زماني كه اشتباهي از شما سرميزند بايد آن را اعتراف كنيد. اين اشتباه من بود كه باعث شد ما از دور رقابتها كنار برويم.» چك درباره گل دوم تركيه و اشتباه خود گفت: «ناگهان توپ در حالي كه سعي ميكردم آن را در اختيار بگيرم از دستانم رها شد و درست مقابل پاي نيهات فرود آمد. فوتبال توسط يازده بازيكن انجام ميشود ومتاسفانه همواره برخي خوب كار ميكنند و برخي ديگر بد.» پترچك كه فصل گذشته به دليل ضربه پاي بنهيم مجبور شد 50 بخيه روي صورت خود بزند، افزود: «فصل بسيار بدي را پشت سر گذاشتم و بدشانسي پشت بدشانسي براي من به وقوع پيوست. هر بار كه از لحاظ روحي روبه بهبودي ميرفتم حادثه ناگوار و يامصدوميت ديگري رخ ميداد و اين بار وضعيت بيش از پيش بدتر شد چرا كه تيم با اشتباه من با جام ملتها خداحافظي كرد.» چك در خاتمه گفت: «اميدوارم سير بدبياريهاي من به پايان رسيده باشد، به دنبال شروع فصل آينده و هزاران تجارب جديد هستم.» |
اسكولاري خواستار جذب رونالدينيو و دكو شد
اسكولاري خواستار جذب رونالدينيو و دكو شد
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم ملي فوتبال پرتغال همزمان با يورو 2008 سرگرم بازسازي چلسي نوين است. http://media.farsnews.com/Media/8504...4/A0204237.jpg به گزارش خبرنگار اعزامي فارس، فيل بزرگ ميكوشد براي فصل آينده دكو و رونالدينيو را وارد تركيب تيم چلسي كند. اين در حالي است كه فيليپ اسكولاري بازيكنان پر حاشيه تيم را به علت متمركز نبودن روي يورو 2008 جريمه مي كند، خود بيش از سايرين به حاشيه رفته است. خبرنگار روزنامه آبولا پرتغال در اين مورد به خبرنگار اعزامي فارس اظهار داشت: شك نكنيد كه اسكولاري هر شب با آبراموويچ تماس تلفني دارد. وي ادامه داد: از دست او بسيار ناراحت هستيم. اسكولاري حق ندارد اردوي تيم ملي پرتغال را به يك بنگاه نقل و انتقال بازيكن تبديل كند. |
گوارديولا مربی جدید بارسلونا اعلام کرد سه بازيكن را نميخواهد
http://www.uefa.ir/images/news_cats/laliga.gif
گوارديولا مربی جدید بارسلونا اعلام کرد سه بازيكن را نميخواهد یوفا: پپ گوارديولا مربي جديد تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا اعلام كرد رونالدينيو، دكو و ساموئل اتوئو اجازه دارند اين باشگاه را ترك كنند. http://www.uefa.ir/images/news/etoo87.jpg به گزارش یوفا: گوارديولا كه سابقه بازي در تيم بارسلونا را دارد ، گفت : همراه با معاون فني باشگاه مشغول تشكيل دادن تيم هستيم ، اما به دكو، رونالدينيو و ساوئل اتوئو فكر نميكنيم . او تاييد كرد كه اولويت او خريد مهاجمي براي بازي كردن در كنار تيه ري آنري است . جدايي اين سه بازيكن از نيو كمپ به ويژه در انگلستان و ايتاليا مورد توجه قرار خواهد گرفت . ممكن است دكو در فصل اينده به لوئيز فيليپ اسكولاري (مربي خود در تيم ملي پرتغال ) در باشگاه چلسي يا خوزه مورينيو در اينترميلان بپيوندد. اخباري نيز درباره احتمال پيوستن رونالدينيو به آث ميلان ، چلسي يا منچستر سيتي هم مطرح شده است . صحبتهايي هم درباره انتقال اتوئو، مهاجم كامروني بارسلونا، به ميلان مطرح شده است ، اما او در ليگ باشگاههاي برتر انگلستان هم طرفداراني دارد كه باشگاه تاتنهام در راس آنها قرار دارد. گوارديولا كه پس از فرانك رايكارد هدايت تيم بارسلونا را در دست ميگيرد تلويحا گفته بود كه اگر رونادينيو روش و رفتار خود را تغيير ميداد، او را در اين باشگاه نگه ميداشت . گوارديولا گفت : اگر او ميخواست و احساس ميكرد كه يك بار ديگر مي تواند به آن بازيكن گذشته تبديل شود، شايد در اينباره ميتوانستيم فكر كنيم . خروج قريب الوقوع رونالدينيو و انتقال جيوواني دوس سانتوس به تاتنهام هات اسپورز باعث خواهد شد كه سمت چپ بارسلونا به بازيكن نياز داشته باشد ، اما گوارديولا گفت به هيچ وجه به بكارگيري كريستيانو رونالدو فكر نمي كند. او گفت : ما به احتمال بكارگيري يك بازيكن بال فكر ميكنيم ، اما اگر اينطور هم نشود هنوز اشكالي بوجود نميآيد. اولويت ما خريد بازيكني است كه بتواند آنري و بوجان را كامل كند. گوارديولا كه ۳۷سال سن دارد در يازده فصل بازي به عنوان بازيكن خط مياني در بارسلونا، همراه با اين تيم به شش عنوان قهرماني دست يافت ، اما پيش از اين هرگز در تيمي مربي گري نكرده بود. بارسلونا در فصل گذشته در لاليگا به مقام سوم رسيد و در ليگ قهرمانان باشگاههاي اروپا هم در مرحله نيمه نهايي حذف شد. |
کاشاني قربانی اختلاف با سازمان تربيت بدنی (هفتمين تغيير علي آبادي در مديريت دو تیم بزرگ)
هفتمين تغيير علي آبادي در مديريت استقلال و پرسپوليس
کاشاني قربانی اختلاف با سازمان تربيت بدني مهدي اميرپور در روزهايي که رئيس سازمان تربيت بدني استعفاي حبيب کاشاني از مديريت پرسپوليس را کذب مي دانست و سخنگوي سازمان تربيت بدني هم به همه اطمينان داده بود «علي آبادي اصلاً با استعفاي کاشاني موافقت نمي کند» و علي سعيدلو رئيس هيات مديره پرسپوليس وعده داده بود «کسي غير از کاشاني پرسپوليس را مديريت نمي کند» با استعفاي حبيب کاشاني موافقت شد. اين اتفاق عجيبي در فوتبال ايران نيست. يک سال پيش هم در روزهايي که محمدحسن انصاري فرد مدير سابق پرسپوليس به خاطر اختلاف با سازمان تربيت بدني از مديريت تيم استعفا داده بود، نه تنها رئيس سازمان تربيت بدني که حتي سخنگوي سازمان هم موضوع را تکذيب کرده بودند ولي بالاخره با استعفاي انصاري فرد موافقت شد. آن روزها بحث بر سر تعويض کادر مديريتي پرسپوليس و حضور مديران آبادگراني در هيات مديره تيم بود. آن روزها با وجود اينکه حبيب کاشاني در شوراي شهر در جريان انتخاب شهردار تهران به جاي اينکه به علي آبادي راي بدهد، قاليباف را انتخاب کرده بود، به خاطر سفارش محمود احمدي نژاد از سوي علي آبادي براي مديريت تيم انتخاب شد. ماجرايي که باعث موضع گيري سازمان تربيت بدني در تمام روزهاي فصل گذشته نسبت به باشگاه پرسپوليس بود. تيم مديريتي پرسپوليس که نفرات اصلي آن از اعضاي شوراي شهر بودند، به خاطر اختلاف بين شوراي شهر و دولت احمدي نژاد روز به روز کمتر از حمايت سازمان تربيت بدني برخوردار شد تا اينکه بالاخره در روز جشن قهرماني پرسپوليس کاشاني از مديريت تيم کنار گذاشته شد. اگر سال گذشته کنار گذاشتن محمدحسن انصاري فرد با ناکامي تيم در رسيدن به قهرماني ليگ برتر توجيه پذير بود، اين مرتبه برکناري غيرمحترمانه و غيررسمي کاشاني اصلاً قابل توجيه نيست. او در پايان سالي که تيم به قهرماني مسابقات ليگ برتر رسيده بود از مديريت تيم استعفا داده شد. اگر به دنبال علت استعفاي اجباري کاشاني مي گرديد بايد شما را ارجاع بدهيم به تماشاي «نود» که پنجشنبه شب پخش شد. همان طور که انصاري فرد هم پس از استعفاي اجباري خودش ترجيح داده بود در «نود» از علت استعفاي خودش حرف بزند. انصاري فرد در تماس تلفني با نود از حقايق تلخ آن روزهاي فوتبال ايران پرده برداشت که سازمان تربيت بدني با فشار آوردن روي مديران پرسپوليس به دنبال حضور مديران هم سو با خودشان در تيم است. حالا پس از گذشت يک سال از اين اتفاقات باز هم تاريخ براي تيم سرخپوش تهراني تکرار شد و حبيب کاشاني از کار کنار گذاشته شد. در نامه استعفاي کاشاني که از سوي سازمان تربيت بدني روي سايت هاي خبري گذاشته شده «فراهم نبودن شرايط براي ادامه کار و عدم امکانات» علت اصلي استعفاي کاشاني اعلام شده اما اگر پنجشنبه گذشته «نود» را تماشا مي کرديد، يک ماجراي عجيب را از زبان کاشاني مي شنيديد؛ «در ملاقات اعضاي هيات مديره با آقاي علي آبادي ايشان فرمودند در دو سال گذشته چهار ميليارد تومان به تيم کمک کردند ولي در اين مدت غيراز 675 ميليون توماني که در طول فصل به ما پرداخت شد، چهارصد ميليون تومان هم پس از قهرماني در ليگ برتر به ما دادند که سرجمع مي شود يک ميليارد و صد ميليون تومان. پس از اينکه من به حرف هاي علي آبادي اعتراض کردم ايشان پس از پايان نشست به سراغ من آمد و گفت اگر نمي تواني با اين شرايط کنار بيايي، استعفا بده. من هم استعفا دادم تا به همه بفهمانم ديگر نمي توانستم با آن شرايط کنار بيايم.» البته محمد آخوندي سخنگوي سازمان تربيت بدني که پيش از اين در ماجراي حضور صفايي فراهاني در نود بدون استدلال قابل توجهي از منافع سازمان دفاع کرده بود، اين بار هم پس از تماس تلفني کاشاني با «نود»، روي خط آمد و بدون اينکه دليل خاصي را به زبان بياورد تمام حرف هاي کاشاني را تکذيب کرد. به هر حال اين مرتبه ديگر بحث بر سر مديران اصولگرا و اصلاح طلب آنها نيست. حبيب کاشاني از مديران معتمد دولت نهم به حساب مي آيد و بحث اختلاف او با علي آبادي بيش از اينکه به ضعف کاري او در پرسپوليس ارتباط داشته باشد، به سبک مديريتي علي آبادي در سازمان تربيت بدني برمي گردد. سبکي که در آن نه تنها مديران استقلال و پرسپوليس بايد از سوي رئيس سازمان تربيت بدني تاييد شوند که پس از ضعف فيروز کريمي روي نيمکت استقلال، رئيس سازمان دستور سرمربيگري امير قلعه نويي در تيم را مي دهد و حتي در پروسه انتخاب حميد استيلي براي سرمربيگري پرسپوليس حتي براي انتخاب دستيارهاي او هم حساسيت به خرج مي دهد. سبکي که در آن اگر مديري به خواسته هاي علي آبادي تن بدهد، سرنوشتي شبيه به فتح الله زاده پيدا مي کند که جايگاه مديريتي اش در استقلال مقاوم تر مي شود و اگر کسي از اجراي آنها سر باز بزند، سرنوشتي شبيه به کاشاني و انصاري فرد خواهد داشت و از کار برکنار مي شوند. علي آبادي در جشن قهرماني پنجشنبه شب پرسپوليس وقتي به دام خبرنگاران افتاد تمام ابهامات را با حرف هاي کلي پاسخ داد. او در جواب اينکه «با کاشاني اختلاف داشتيد؟» گفت؛ «اين تيم متعلق به مردم است و ما از تمام توان خود براي موفقيت آن استفاده مي کنيم.» و در پاسخ به اينکه «بين استقلال و پرسپوليس تبعيض گذاشتيد؟»، گفت؛ «در حد توان از دو تيم پشتيباني کرديم.» و اصلاً اشاره يي نکرد به کمک دو ميلياردي به استقلال و حمايت 675 ميليون توماني به پرسپوليس. البته ارتباط خوب رئيس سازمان تربيت بدني با مديران استقلال تنها به چند ماه گذشته ختم مي شود وگرنه چه کسي ماجراي اختلاف محمد حسين قريب با سازمان و روي کارآمدن مقداد نجف نژاد و البته پس از آن مديريت فتح الله زاده در استقلال را فراموش کرده. گويا سازمان تربيت بدني در مديريت کلان استقلال و پرسپوليس به دنبال رسيدن به رکوردهاي جديد است. آنها در سه سال گذشته محمدحسين قريب، مقداد نجف نژاد، بهمني و فتح الله زاده را براي استقلال انتخاب کردند و از آن سو هم در پرسپوليس از محمدحسن انصاري فرد به کاشاني رسيدند و الان به دنبال مجيد فرخزادي هستند. انتخاب هفت مدير در سه سال گذشته براي مديريت دو تيم بزرگ تهراني سياست عجيبي است؛ سياستي که در آن مديران استقلال و پرسپوليس تنها يک سال در تيم دوام مي آورند و پس از آن بايد جاي خود را به ديگري بدهند. اين به ضعف مديريتي علي آبادي در سازمان تربيت بدني برمي گردد. حتي اگر او و تيم مديريتي اش در سازمان تربيت بدني با ارسال تکذيبيه هاي فراوان به مطبوعات به دنبال تکذيب اين ماجرا باشند، اما اتفاقاتي که در سه سال گذشته افتاده بهترين سند براي ضعف مديريتي آنها است. اعتماد |
افشاگری عجيب شاه حسينی عليه فدراسيون فوتبال (در محروميت ها دستکاری مي کردند)
افشاگري عجيب شاه حسيني عليه فدراسيون فوتبال
http://www.etemaad.com/Released/87-04-01/17-3.jpg در محروميت ها دستکاري مي کردند حرف هاي تند عبدالرحمان شاه حسيني رئيس مستعفي کميته انضباطي فدراسيون فوتبال مي تواند مديران فدراسيون فوتبال را به چالش جديدي بکشاند. او از قانون شکني مديران فدراسيون حرف مي زند در وضعي که ديگر پستي در فدراسيون ندارد. به هر حال او در يک گفت وگوي بلند با مهر حرف هاي عجيبي زده که احتمالاً با واکنش مديران فدراسيون مواجه مي شود. حرف هاي او را مي توانيد بخوانيد. اول؛ حرف هاي رئيس فدراسيون مبني بر اينکه به دليل بيماري با استعفاي شاه حسيني موافقت کردم، کذب محض است و بنده در سلامت کامل به سر مي برم و تاکنون به خاطر برخي مصالح ملي سکوت کرده ام ولي اگر آقايان بخواهند چنين اکاذيبي را مطرح کنند، با اسناد و مدارک، حقايقي در خصوص پرونده هاي انضباطي گذشته را بازگو خواهم کرد. آقايان بهتر است سکوت کنند و اجازه دهند تا فوتبال بيش از اين دچار تنش نشود. دوم؛ به طور نمونه مدير باشگاه «سازان راه قم» شکايتي عليه «آيت اللهي» يکي از اعضاي هيات رئيسه فوتبال مطرح کرده بود که توسط دبيرکل جهت رسيدگي به کميته انضباطي ارجاع شد. بلافاصله اين کميته شروع به رسيدگي کرد ولي متاسفانه عضو فوق الذکر بلافاصله در هيات رئيسه فدراسيون فوتبال عليه کميته انضباطي به جبهه گيري پرداخت. او نامه يي در اين خصوص خطاب به کفاشيان تهيه کرد که کپي نامه در اختيار بنده است. بنده به خاطر همين موضوع در هيات رئيسه حاضر شدم و اعلام کردم اقدامات ايشان بر خلاف اساسنامه فدراسيون فوتبال است. اما هرگز اقدامي براي رسيدگي به تخلف واضح ايشان صورت نگرفت. حدود يک ماه و نيم پيش از اين کميته انضباطي فدراسيون فوتبال عليه تيم هاي منتسب به استان اين عضو هيات رئيسه رايي را صادر کرد و از همان زمان ايشان نيز به جرگه دشمنان کميته انضباطي پيوست. سوم؛ 28 ارديبهشت ماه 1387 کميته انضباطي فدراسيون فوتبال منطبق با مقررات قانوني عليه يکي از متخلفان دانه درشت فوتبال راي انضباطي صادر کرد. بنده در آن زمان در مسافرت بودم. پرونده پس از طي مراحل قانوني جهت ابلاغ و اجرا به دبيرکل فدراسيون فوتبال ارسال شد اما متاسفانه تا به امروز اثري از پرونده فوق وجود ندارد و گويا چنين پرونده يي از ابتدا وجود خارجي نداشته است. چهارم؛ در آخرين جلسه هيات رئيسه فدراسيون فوتبال به دعوت کتبي رئيس فدراسيون شرکت کردم که نهايتاً جلسه پس از مشاجره لفظي اينجانب با آقاي آيت اللهي بدون نتيجه خاتمه يافت. در اين جلسه نامه يي در سه صفحه تهيه و به استناد اساسنامه ثابت کردم آيت اللهي در خصوص دخالت در امور انضباطي و مکاتبات انجام داده تخلف کرده است. با اين حال عکس العمل موثري مشاهده نشد که بنده با ناراحتي اعلام کردم بيش از اين نمي توانم شاهد تبعيض باشم. در همين لحظه رئيس فدراسيون به تنهايي صلوات فرستاد. يکي از مديران فدراسيون که عضو هيات رئيسه نيست اما طبق اساسنامه بدون حق راي، حق حضور در جلسات را دارد، شروع به خنده کرد؟، پنجم؛ کميته انضباطي در پرونده مهم به تخلف شيث رضايي و علي دايي رسيدگي کرد. يکي از بازيکنان معروف را چهار جلسه و ديگري را يک جلسه محروم کرد که به راي کميته اعتراض شد. هنوز جوهر راي خشک نشده بود که آقايان با فشار مسوولان بالاتر جلسه فوق العاده تشکيل دادند. در آن جلسه بنده به عنوان دبير به تکليف قانوني حضور داشتم. در يک ساعت جلسه بيش از 10 بار با تلفن دبيرکل تماس گرفتند. ايشان در جلسه خبر داد آقاي هاشمي مرتب تماس مي گيرد و مي گويد زودتر تمامش کنيد. نتيجه آن جلسه تغيير راي بازيکن متخلف از چهار جلسه به يک جلسه شد که کليه اعضاي کميته انضباطي در پاسداري از عدالت و اصل مساوات استعفا کردند. اعتماد |
شكار مار كبري 5 متري در نزديكي محل بازي آلمان و اسپانيا
شكار مار كبري 5 متري در نزديكي محل بازي آلمان و اسپانيا
خبرگزاري فارس: شكار يك مار كبري 5 متري در فاصله كمي تا محل برگزاري مسابقه نهايي جام ملت هاي اروپا، ديدار اسپانيا و آلمان را تا حدي تحت تاثير قرار داد. http://media.farsnews.com/Media/8704...7/A0457986.jpg به گزارش خبرگزاري فارس و به نقل از روزنامه هاي اتريشي، روز گذشته در فاصله اندكي تا ورزشگاه ارنست هاپل وين يك مار كبري تقريبا88/4متري كه حدود 50 كيلوگرم وزن دارد، توسط يك كارمند جنگلباني وين شناسايي و در حالت نيمه جان، شكار شد. روزنامه هاي روز يكشنبه اتريش( امروز) با انعكاس اين خبر، عنوان كردند در گذشته نيز اتفاقاتي مشابه نيز در حومه شهر وين بوقوع پيوسته كه براي شهروندان ويني، امري عادي تلقي مي شود؛ اما اگر اين رخداد در ابتداي مسابقات يورو 2008 اتفاق مي افتاد و اخبارش منعكس مي شد، امكان داشت ورود جهانگردان فوتبالدوست را تحت تاثير قرار داده و استقبال كمتري از مسابقات يورو 2008 به عمل مي آمد. اداره جنگلباني وين نيز با انتشار اطلاعيه ايي اعلام كرد، هيچگونه خطري در حاشيه مسابقه نهايي جام ملت هاي اروپا وجود ندارد. ديدار نهايي يورو 2008 امشب مقارن ساعت 15/23 به وقت تهران در ورزشگاه ارنست هاپل برگزار مي شود. |
اخبار کوتاه از فوتبال ایران - برنامه دور رفت هشتمين دوره ليگ برتر مشخص شد و پرسپولیس تیم قهرمان دوره قبل در اولین دیدارش به مصاف سایپا خواهد رفت و استقلال در مشهد میهمان تیم ابومسلم این شهر است در ضمن دربی دوتیم پایتخت یعنی استقلال-پرسپولیس در هفته نهم رقابتها برگزار خواهد شد. برای دیدن برنامه کامل نیم فصل رقابتها اینجا کلیک کنید. - مازیار زارع و پژمان نوری به طور رسمی در هئیت فوتبال تهران با پرسپولیس به مدت یکسال قرارداد امضا کردند - مهرداد ناظمی مدیر برنامه های مجتبی جباری اعلام کرد که اولویت قرارداد بستن جباری با تیمهای اماراتی است و سپس استقلال تهران و در حال حاضر در حال مذاکره با باشگاههای اماراتی میباشد. - در نشست هيئت مديره سايپا نام 3 سرمربي ديگري براي هدايت تيم فوتبال مطرح شد. - تیمسار ملاحی مدیر عامل سابق تیمهای پاس تهران و ابومسلم خراسان به عنوان مدیر عامل صبا باتری برگزیده شد؛ گفتنی آنکه فیروز کریمی به عنوان جدی ترین گزینه سرمربیگری این باشگاه به حساب می آید. - پس از جلسه با مديرعامل شركت مس يوسف آبادي، به عنوان سرپرست تيم فوتبال مس كرمان منصوب گردید - طبق اعلام رئيس كميته پزشكي فدراسيون و پس از بررسي هاي مختلف از سوي كميته پزشكي و انظباطي در خصوص استفاده بازيكنان از مواد نيروزا، سعيد دقيقي و فاروق اختياروويچ هر كدام به مدت 6 ماه از حضور در ميادين محروم شدند. رضا چلنگر مترجم و مراد علي تيموري– پزشكيار تيم همراه اشكان زهرايي– فروشنده ماده ممنوعه هر كدام از تاريخ 4/4/87 به مدت 4 سال از همراهي تيم هاي ورزشي محروم هستند. در خصوص تنبيهات تيمي نظر به اينكه در جريان يك بازي دو تيم از تيم ياد شده مرتكب دوپينگ شده اند، با استناد به رديف 5 از ماده 65 آيين نامه انضباطي فيفا حكم بر كسر هشت امتياز از امتيازات تيم فوتبال باشگاه پاس در فصل 87-1386 ليگ حرفه اي ايران و پرداخت مبلغ 25,000 فرانك سوئيس از ناحيه باشگاه در حق صندوق فدراسيون صادر و اعلام مي شود. تخلف بازيكنان در مسابقه تيمهاي پاس همدان و راه آهن تهران مورخ 30/1/87 صورت گرفته است. پرونده تيم مس كرمان براي تعيين نقش تسهيل كنندگان احتمالي همچنان مفتوح است. |
قطبي: فوتبال ايران بدون خبرنگاران بين المللي نميشود
قطبي: فوتبال ايران بدون خبرنگاران بين المللي نميشود
خبرگزاري فارس: سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: خبرنگاران نقش زيادي در موفقيت ورزش دارند و بي شك فوتبال ايران بدون حضور آنها بين المللي نميشود. http://8tb.info/browse.php?u=aHR0cDo...0MDQuanBn&b=31 به گزارش خبرگزاري فارس، افشين قطبي يك روز پس از برتري تيمش مقابل سايپا اظهار داشت: خوشحالم كه روز اول بازيهاي ليگ برتر را با توجه به حرف و حديثهاي زياد با پيروزي پشت سر گذاشتيم تا تيم ها دوباره از پرسپوليس وحشت كنند. وي ادامه داد: با وجود كسب سه امتياز نخست نبايد مغرور شويم، چراكه هفته هاي سختي در پيش داريم و راهمان براي كسب مجدد عنوان قهرماني بسيار طولاني و دشوار است. سرمربي پرسپوليس افزود: در نشست مطبوعاتي پس از بازي از چند بازيكن به عنوان برترين ها نام بردم؛ اما بايد قبول كنيم تمام بازيكنان ما فعل خواستن را به خوبي صرفا كرده و عملكرد خوبي داشتند. قطبي حاضر نشد در مورد اظهارات بازيكنان جدا شده از پرسپوليس عليه خود موضع گيري كند و تاكيد كرد: از هيچ بازيكني ناراحت نيستم و براي تمام آنها آرزوي موفقيت ميكنم، چون فوتبال در حال حاضر حرفه اي است. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس در آستانه روز خبرنگار ضمن تقدير و تشكر از اصحاب رسانه تصريح كرد: اطلاع نداشتم كه روزي به نام خبرنگار در ايران وجود دارد؛ اما مطمئن هستم با توجه به فرهنگي كه داريم كار خبرنگاران ايراني سخت است. آنها براي ورزش زحمت زيادي ميكشند و فوتبال را محبوب و مربيان را بزرگ جلوه ميدهند. در واقع پلي براي شناساندن تيم هاي بزرگ و كوچك به مردم هستند. قطبي ادامه داد: از صميم قلب اين روز را به تمام خبرنگاران تبريك ميگويم و مطمئن هستم فوتبال ايران بدون حضور خبرنگاران كه نقش مهمي در موفقيت ورزش دارند، بين المللي نميشود. به عنوان تنها خواهش از آنها مي خواهم صداقت را هرگز فراموش نكنند. سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس افزود: البته بايد قبول كنيم بعضي از حاشيه ها مربوط به بزرگي تيم هايي مثل پرسپوليس و استقلال است و اين مورد فقط در فوتبال ايران به چشم نمي آيد، بلكه در سراسر دنيا نمايان است |
اکنون ساعت 07:28 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |