پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   ويژه نامه ليگ برتر-عكس ها و حواشي ليگ برتر ايران (http://p30city.net/showthread.php?t=27364)

مهدی 08-28-2010 02:54 AM

فقط زمانی که میکروفن "نود" نباشد حرف می‌زنم!

امیر قلعه‌نویی سرمربی تیم سپاهان پس از شکست 4 بر 3 تیمش مقابل استقلال در حالی که برای ورود به محل نشست مطبوعاتی آماده می‌شد با دیدن خبرنگار برنامه 90 اعلام کرد در صورت وجود وی و میکروفن این برنامه در نشست مطبوعاتی حضور پیدا نخواهد کرد.

به گزارش خبرنگار شبکه ایران، قلعه‌نویی با اعلام اینکه برنامه 90 در حال بردن فوتبال کشور به بیراهه است؛ شرط عدم حضور خبرنگار این برنامه در این نشست را گذاشت که در نهایت با محقق شدن این امر به محل نشست وارد شد تا پاسخگوی سؤال خبرنگاران باشد.

در برنامه پنج شنبه شب نود صحنه های پس از بازی سپاهان و پاس به تصویر کشیده شد که قلعه نوعی با عصبانیت جواد کاظمیان را از رفتن به سمت تماشاگران منع کرد.

منبع: شبکه ایران

عشق آبی 08-28-2010 03:39 AM

حاشیه های دیدار استقلال - سپاهان

*قبل از آغاز بازی به علت عدم هماهنگی با راهنمایی و رانندگی یکی از درب‌های ورودی ورزشگاه بسته بود و همین امر باعث شد، اطراف ورزشگاه آزادی ترافیک سنگینی به وجود آید. این ترافیک برای خبرنگاران نیز دردسرساز شده بود و آنها پس از 20 دقیقه از آغاز بازی توانستند خود را به ورزشگاه برسانند.

*حدود 500 هوادار اصفهانی در جایگاه ویژه تماشاگران پرسپولیس قرار گرفته بودند.

*قبل از آغاز مسابقه بازیکنان استقلال به سمت امیر قلعه‌نویی و نیکمت سپاهان رفتند و به آنها خوش آمد گفتند.
خسرو حیدری نیز به سمت نیمکت استقلال رفت و به پرویز مظلومی دسته گل داد. هاشم بیک‌زاده و رضا عنایتی نیز به سمت نیمکت استقلال و مظلومی رفتند. بازیکنان استقلال تهران نیز به سمت نیمکت تیم سپاهان رفته و از امیر قلعه نویی اجازه بازی گرفتند.

*تماشاگران استقلال هرگاه توپ به خسرو حیدری می‌رسید، به شدت با شعارهای "حیدری بی غیرت " و "خسروی پولکی " ابراز نارضایتی خود را از جدایی وی از استقلال بیان می‌کردند.

*پس از اینکه فرهاد مجیدی گل دوم استقلال را به ثمر رساند، به سمت نیمکت سپاهان رفت و دست‌های خود را به سمت امیرقلعه‌نویی مشت کرد. قلعه‌نویی در زمان حضورش در استقلال از مجیدی به صورت کامل استفاده نمی‌کرد.

*هواداران استقلال پس از گل دوم این تیم که توسط فرهاد مجیدی به ثمر رسید قطبی سرمربی تیم ملی را برای عدم دعوت این بازیکن به اردوی تیم ملی با سردادن شعارهایی سرزنش کردند
* افشین قطبی و علیرضا منصوریان سرمربی و مربی تیم ملی درجایگاه ویژه حضور داشته و از نزدیک این دیدار را مشاهده کردند.

*هنگامی که عنایتی قصد گرم کردن برای ورود به زمین مسابقه را داشت، سجده شکر به جا آورد.

*امیرقلعه‌نویی تا دقایق 50 بازی یک بار هم از روی نیمکت ذخیره سپاهان بلند نشد و تنها پس از به ثمر رسیدن گل‌های سپاهان چند بار از نیمکت بلند شد.

*تماشاگران پس از واکنش‌های محمد محمدی دروازه‌بان استقلال، در چند صحنه به شدت وی را مورد تشویق قرار دادند.

*رضا رجبی، افشین قطبی، محمدرضا ساکت، علی فتح‌الله‌زاده، علیرضا منصوریان، علی چینی، علی نظری و علی امیری در جایگاه ویژه حضور داشتند و بازی را از نزدیک تماشا می‌کردند. فتح‌الله‌زاده در کنار قطبی نشسته بود.

*پس از اینکه میلاد میداودی گل دوم خود و سومین گل استقلال را وارد دروازه سپاهان کرد اسکوربورد ورزشگاه قطبی را نشان داد و هواداران استقلال با شعار "قطبی میلاد یادت نره " از میدوادی حمایت و از خط خوردن وی انتقاد کردند.

*پس از پایان بازی پرویز مظلومی و امیر قلعه‌نویی یکدیگر را در آغوش گرفتند و با هم خوش و بش کردند.

*هواداران استقلال در پایان بازی علیه امیر قلعه‌نویی شعار دادند. پژمان منتظری، مدافع استقلال از هواداران درخواست کرد علیه قلعه‌نویی شعار ندهند. جالب اینکه هواداران اصفهانی نیز پس از پایان بازی و شکست 4 بر 3 سپاهان برابر استقلال علیه قلعه‌نویی شعار دادند.

*امیر قلعه‌نویی پس از شکست 4 بر 3 تیمش مقابل استقلال در حالی که برای ورود به محل نشست مطبوعاتی آماده می‌شد با دیدن خبرنگار برنامه 90 اعلام کرد در صورت وجود وی و میکروفن این برنامه در نشست مطبوعاتی حضور پیدا نخواهد کرد.
قلعه‌نویی با اعلام اینکه برنامه 90 در حال بردن فوتبال کشور به بیراهه است؛ شرط عدم حضور خبرنگار این برنامه در این نشست را گذاشت که در نهایت با محقق شدن این امر به محل نشست وارد شد تا پاسخگوی سؤال خبرنگاران باشد.

http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...71540_orig.jpg

shokofe 08-28-2010 08:34 AM

هفته هفتم رقابتهای فوتبال لیگ برتر شنبه شب با برگزاری هفت دیدار به پایان خواهد رسید

در یکی از حساس ترین دیدارها تیم فوتبال پرسپولیس - صدرنشین جدید لیگ برتر - در اهواز به مصاف تیم فولاد خوزستان خواهد رفت.

روز دوم ازهفته هفتم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر شنبه شب با برگزاری هفت دیدار در شهرهای مختلف برگزار خواهد شد که دو بازی از اهمیت بیشتری برخوردار است.

در تهران تیم فوتبال استیل آذین که دو هفته پرحاشیه را پشت سرگذاشت با بازگشت علی کریمی برابر تراکتورسازی به میدان خواهد رفت و امیدوار است بتواند شکست هفته گذشته برابر پیکان را جبران کند.

در ورزشگاه تختی اهواز شاگردان علی دایی که هفته قبل پس از 828 روز به صدر جدول لیگ برتر رسیدند، کار سختی برابر تیم مجید جلالی پیش رو خواهند داشت.

فولاد که استقلال را در تهران شکست داده، بسیار امیدوار است بتواند در ورزشگاه خانگی دیگر تیم پرطرفدار تهران را نیز شکست دهد و روند رو به جلویش را ادامه دهد.

ذوب آهن نیز که هفته قبل با قبول شکست برابر صنعت نفت آبادان صدرنشینی را به پرسپولیس هدیه کرد، باید در ورزشگاه فولادشهر از صبای قم پذیرایی کند.

در روز اول رقابتهای هفته هفتم لیگ برتر امروز جمعه دو دیدار برگزار می شود که استقلال و سپاهان در حساس ترین دیدار هفته در ورزشگاه آزادی به مصاف هم می روند و نفت تهران نیز در ورزشگاه اکباتان میزبان تیم مس کرمان است. برنامه روز دوم این هفته از رقابتها به شرح زیر است:
شنبه - 6/6/89
* استیل آذین - تراکتورسازی تبریز (ورزشگاه دستگردی - تهران)
* فولاد خوزستان - پرسپولیس (ورزشگاه تختی - اهواز)
* شاهین بوشهر - راه آهن شهرری (ورزشگاه شهید بهشتی - بوشهر)
* ملوان بندرانزلی - صنعت نفت آبادان (ورزشگاه تختی - انزلی)
* ذوب آهن اصفهان - صبای قم (ورزشگاه ذوب آهن - فولادشهراصفهان)
* شهرداری تبریز - پیکان قزوین (ورزشگاه یادگار امام (ره) - تبریز)
* پاس همدان - سایپا البرز (ورزشگاه قدس - همدان)

shokofe 08-28-2010 09:36 AM

يكبار ديگر تكرار مي‌شود؛‌ كريمي مقابل تراكتورسازي

علي كريمي در تمرين روز گذشته مجدداً‌ در پست دفاع به فوتبال پرداخت. بازگشت او به ليگ در مسابقه‌اي رخ مي‌دهد كه مهمترين نبرد شنبه را در خود داشته باشد

http://u.goal.com/58300/58383_news.jpg

سايت گل ـ همه چيز دست به دست هم داد تا علي كريمي يكبار ديگر مقابل تراكتورسازي و هواداران پرتعدادش قرار بگيرد سال گذشته در هفته‌هاي آغازين ليگ و در بازي استيل آذين مقابل تراكتورسازي،‌ علي كريمي با رفتار خاص‌اش داخل زمين به شعارهاي هواداران تراكتور به هنگام به ثمر رساندن گل واكنش شديدي نشان داد و آنها نيز با نمايش اسكناس كريمي را بازيكني پولكي خواندند.

شعاري كه با دست زدن شماره 8 استيل توأم شد تا جنجال ادامه پيدا كند.

كريمي كه در اين بازي علاوه برگلزني، درگيري با داور و كل‌كل با هواداران بازي خوبي هم كرد، در پايان مسابقه در مصاحبه‌اي عليه رفتار هواداران تراكتور صحبت كرد تا جنجالي بي‌پايان شكل بگيرد.

بعد از اين مصاحبه بود كه هواداران تراكتورسازي از هر فرصتي استفاده مي‌كردند تا عليه كريمي كه فكر مي‌كردند به آنها توهين كرده،‌شعار بدهند.

البته كريمي بعداً‌ در مصاحبه‌اي از هواداران تبريزي عذرخواست ولي اين عذرخواهي هرگز مورد قبول واقع نشد و همه منتظر بودند تا كريمي در بازي برگشت به تبريز بيايد. اتفاقي كه با محروميت انضباطي كريمي هرگز رخ نداد.

باز هم در نقش مدافع
علي كريمي در بازي‌هاي اين فصل براي استيل آذين در پست دفاع به ميدان رفته است. او در بازي شنبه مقابل تراكتور در ورزشگاه تختي هم در همين نقش بازي خواهد كرد.

تراكتور كه تيمي سريع و فوتبال بلد است، در حالي مقابل استيل قرار مي‌گيرد كه بعد از پايان محروميت هوادارانش با برد مقابل ملوان روحيه‌ خوبي دارد، اما استيل آذيني‌ها هم با بازگشت كريمي سروساماني به شرايط به هم ريخته خود داده‌اند.

علي كريمي كه شنبه مقابل رسول خطيبي، ابراهيم‌زاده، كرار و ساير مهاجمان تراكتور بازي خواهد كرد، تحت هر شرايطي مرد اول اين بازي خواهد بود. آنچه كه انتظار مي‌رود اين است كه استيل براي جبران ناكامي‌ها به ميدان بيايد و تراكتور ... بايد ببينيم روحيه آنها در بيرون از خانه چطور است؟

Omid7 08-28-2010 09:54 AM

Omid7 08-28-2010 09:58 AM

Omid7 08-28-2010 10:00 AM

اصفهانی ها خطاب به مظفری زاده:دیگر تو را در اصفهان نبینیم

سایت گل- یکی از جذابترین دیدارهای تاریخ لیگ برتر از سوتهای مشکوک و شبهه بر انگیز داوری به دور نماند.
تصاویر تلویزیونی هم این موضوع را به صراحت رد نمی کرد و نیز کم بودن دقایق زمانهای تلف شده نیمه دوم از سوی سعید مظفری زاده سبب شده که اصفهانی ها از این داور به شدت عصبانی و دلخور شوند.

از آنجایی که مظفری زاده سابقه داوری آن دیدار معروف سپاهان- پرسپولیس را در استادیوم آزادی در کارنامه داشت، دیداری که هنوز تیفوسی های سپاهان نسبت به دقایق زیاد تلف شده از سوی مظفری زاده به شدت عصبانی هستند، بازی شب گذشته نیز موجب شده که در اصفهان جو شدیدی علیه دو قضاوت سرنوشت ساز این داور در دیدارهای سپاهان شکل بگیرد.

یکی از هواداران سپاهان در این رابطه در پایان بازی با صدای بلند در ورزشگاه آزادی فریاد می زد، فقط امیدواریم دیگرتو را در اصفهان نبینیم.

Omid7 08-28-2010 10:04 AM

قلعه نوعی: زیباترین بازی 10 سال اخیر بود؛ تماشاگران خود جوش علیه من شعار دادند

در نميه دوم 15 موقعيت بالاي 80 درصد گل به دست آورديم كه متأسفانه فقط از 3 فرصت استفاده كرديم. توپي كه بيژن كوشكي از دروازه بيرون آورد صددرصد گل بود و تعجب مي‌كنم كه داور سوت نزد و قبل از گل چهارم استقلال اصلاً خطايي رخ نداد، اما در مجموع از تيم داوري و يگان ويژه تشكر مي‌كنم.

سایت گل- امير قلعه‌نويی سرمربی تیم سپاهان پس از شكست 4 بر 3 تیمش برابر استقلال حرفهای زیادی زد و در اخر از برنامه نود حسابی انتقاد کرد :

به تيم فوتبال استقلال تبريك مي‌گويم. بازي در سطح بسيار بالايي برگزار شد و يك بازي جوانمردانه در زمين شاهد بوديم. در نيمه اول بسيار ضعيف بوديم، اما در بين دو نيمه به بازيكنان متذكر شدم كه مي‌توانند پيروز ميدان شوند و نتيجه را جربان كنند.

در نميه دوم 15 موقعيت بالاي 80 درصد گل به دست آورديم كه متأسفانه فقط از 3 فرصت استفاده كرديم. توپي كه بيژن كوشكي از دروازه بيرون آورد صددرصد گل بود و تعجب مي‌كنم كه داور سوت نزد و قبل از گل چهارم استقلال اصلاً خطايي رخ نداد، اما در مجموع از تيم داوري و يگان ويژه تشكر مي‌كنم.

مسابقه ای كه 7 گل داشته باشد و 15 موقعيت گل، حتماً در سطح بسيار بالايي برگزار شده است. فكر نمي‌كنم در 10 سال گذشته چنين بازي زيبايي را مشاهده كرده باشيم.

از تمام هواداران استقلال تشكر مي‌كنم كه جواب 17 جامي كه براي آنها كسب كردم را خوب دادند! از همه تشكر مي‌كنم كه به اين گونه شعار دادند. من اعلام مي‌كنم هيچ كسي به آنها خط نداده و خود جوش تماشاگران عليه من شعار دادند.

فكر مي كنم بازيكنان سپاهان دچار غرور كاذب شده‌اند. البته آنها خسته هم هستند و مدتي است كه فقط فوتبال بازي مي‌كنند. اردوي اتريش كه همه به آن اعتراض كردند مي‌توانست زمان خوبي باشد تا بازيكنان با يكديگر هماهنگ شوند. قهرماني و امتياز فصل گذشته بازيكنان سپاهان را مغرور كرده است.

قبول دارم كه سپاهان خوب نتيجه نمي‌گيرد، اما اگر در بازي‌هاي آينده 50 درصد نيمه دوم اين ديدار را بتوانيم به نمايش بگذاريم مطمئن باشيد كه قهرمان خواهيم شد. ما سال گذشته نيز در اين مقطع خوب نتيجه نمي‌گرفتيم، اما ديديد كه سرانجام قهرمان شديم.

تعطيلات دو هفته ای اصلاً مفيد نيست. ابتداي فصل پس از تمرينات آمادگي 2 هفته بازيكنان را گرفتند و بار ديگر تا آماده شديم بازيكنان را گرفتند. من از شما سوال مي‌كنم كه تيم مي‌تواند با 13 نفر تمرين كند؟ هيچ جاي دنيا چنين برنامه‌اي ندارد. بازيكنان در ليگ هماهنگ نمي‌شوند و فرصتي نداريم.

وي در مورد اينكه چرا در اين بازي كمتر از روي نيمكت بلند شد؛ يادآور شد: نمي‌گويم به علت بازي برابر استقلال اين اقدام را انجام دادم، دلايل شخصي براي اين كار داشتم كه براي خودم محفوظ خواهد ماند.

قلعه‌نويي درباره اينكه چرا با دوربين 90 مصاحبه نمي‌كند خاطرنشان كرد: به عادل فردوسي پور علاقه‌مندم؛ اما معتقدم برنامه 90 فوتبال ايران را به بيراهه مي‌برد و فقط دنبال حاشيه سازي است و تا زماني كه اين چنين باشد به هيچ جا نمي رسد. مرا بعد از مسابقات تيم ملي دعوت مي كنند بدون اينكه بگويند محتواي برنامه چيست. هرمصاحبه‌اي كه دوست دارند پخش مي‌كنند. افرادي از من انتقاد كردند و فقط آنها را پخش كردند. مطمئن باشيد با برنامه 90 صحبت نخواهم كرد و شايد احتياجي نداشته باشند من صحبت كنم؛ اما ديگر به اين برنامه نمي روم.

Omid7 08-28-2010 10:07 AM

شب تلخ حيدري: شايد ديگر به استقلال برنگردم

من اصلا فكر نمي‌كردم كه چنين جويي در ورزشگاه شكل بگيرد اما آن كساني كه در ابتداي فصل تماشاگران را عليه من تحريك كردند و اين هفته هم به كارشان ادامه دادند به نتيجه رسيدند و البته تماشاچي‌هاي استقلال هم كم نگذاشتند

سايت گل ـ بازي آشفته و ناراحت خسرو حيدري در طول بازي نشان از فشار سنگيني داشت كه روي دوش مدافع سابق استقلال بود. خسرو كه در پست هافبك راست جدال شديدي با مهدي اميرآبادي داشت در طول بازي پرتلاش بود و گل هاشم بيك‌زاده نيز پس از رفت و برگشت روي پاس او به دست آمد.

او همچنين يكبار با يك شوت زيبا دروازه استقلال را تهديد كرد كه محمدي آن ضربه را با مشت به زمين بازگرداند.
حيدري در تمام بازي هرگاه كه صاحب توپ شد با هو و جنجال طرفداران سابقش مواجه شد. چيزي كه دلخوري شديد اين بازيكن را به همراه آورد. حيدري در اين‌باره به سايت گل مي‌گويد:«من اصلا فكر نمي‌كردم كه چنين جويي در ورزشگاه شكل بگيرد اما آن كساني كه در ابتداي فصل تماشاگران را عليه من تحريك كردند و اين هفته هم به كارشان ادامه دادند به نتيجه رسيدند و البته تماشاچي‌هاي استقلال هم كم نگذاشتند.»

خسرو كه در تمام بازي شعار بي‌غيرت و پولكي را تحمل كرده بود آنقدر از استقلالي‌ها ناراحت است كه حتي آنها را به نوعي هم تهديد كرد و گفت:«قبل از اين هميشه فكر مي‌كردم كه دوباره به استقلال برمي‌گردم اما با اين برخورد و با اين رفتار غيرورزشي در اين تفكر تجديد نظر خواهم كرد.»

اين مدافع استقلال حرف‌هاي خود را اينطور تمام مي‌كند كه در فوتبال حرفه‌اي هر اتفاقي رخ مي‌دهد اما مردم و طرفداران واقعي فوتبال حتما واقعيت‌ها خواهند فهميد.

مهدی 08-28-2010 09:14 PM

مجیدی: این کار معنای خاصی دارد/ هاشمیان: باز هم از او تست می‌گیریم

به گزارش شبکه ایران، فرهاد مجیدی پس از اتمام این بازی در جمع خبرنگارا حاضر شد و به آنها گفت:« در همه دنیا عرف این است که برای تست گرفتن بین بازیکنان در حضور پزشک تیم قرعه‌کشی می‌کنند و بعد از دو نفر تست می‌گیرند من مشکلی برای تست دادن ندادم اما این عجیب است که از فدراسیون زنگ می‌زنند و می‌گویند از مجیدی تست بشود. »

مجیدی که بسیار عصبی بود درباره تیم ملی حرف خاصی نزد و تنها گفت:«تیم ملی برای من بسیار عزیز است.» خبرنگاران عقیده داشتند که بین دعوت نشدن او به تیم ملی و این تست‌های مکرر ارتباطی هست اما مجیدی به این گمانه پاسخ روشنی نداد.

هاشمیان: هر وقت بخواهیم آزمایش می‌گیریم
اما احمد هاشمیان رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال در واکنش به اظهارات کاپیتان تیم فوتبال استقلال گفت:« اگر قرار باشد یک‌بار از یک بازیکن نمونه‌گیری شود و دیگر این کار صورت نگیرد این چه مبارزه با دوپینگی خواهد بود.»

احمد هاشمیان، در تشریح انتخاب ورزشکاران برای گرفتن نمونه به ایسنا گفت:«ابتدا تیم‌ها عموما به صورت تصادفی و بعضا به صورت هدفمند انتخاب می‌شوند. سپس به شیوه تصادفی از هر تیم و با حضور نمایندگان آنها 4 شماره انتخاب می‌شود که به صورت شماره‌های یک، دو، سه و چهار شماره‌گذاری می‌شوند. شماره‌های یک و دو اصلی هستند و شماره‌های سه و چهار رزوی.»

وی ادامه داد:« زمانی که به هردلیلی - به تشخیص افسر کنترل دوپینگ - بازیکن به خاطر آسیب‌دیدگی و با توجه به شدت آسیب دیدگی ناگزیر به اعزام به بیمارستان باشد، عدد سه جایگزین عدد یک و عدد چهار جایگزین عدد 2 می‌شود. تشخیص این‌کار تنها به عهده افسر مبارزه با دوپینگ است. »

رییس کمیته‌ پزشکی فدراسیون فوتبال همچنین تاکید کرد:« افسر کنترل در زمان مسابقه شاهد بازی بوده و در صورت لزوم بازیکن به صورت هدفمند انتخاب می‌شود. نحوه نمونه گیری از بازیکنی که هدفمند انتخاب شده مانند نمونه‌گیری از بازیکنانی است که تصادفی انتخاب شده ‌اند.»

وی درباره علت تکرار نمونه گیری از بعضی از بازیکنان تصریح کرد:« پرسیدن درباره علت تکرار نمونه‌گیری حرف عجیبی است. اگر قرار باشد از یک بازیکن یک‌بار نمونه گیری شود و دیگر این اتفاق نیفتد پس این چه مبارزه با دوپینگی است؟ با همه بازیکنان در تمام مسابقات، تمرینات و محل اردو باید منتظر نمونه دادن باشند و هیچ علتی نباید باعث شود که بازیکن خود را از نمونه دادن مصون بداند. »

هاشمیان در پایان گفت:« از ابتدای فصل تاکنون نزدیک به 30 تست دوپینگ نمونه از ورزشکاران مرتبط با فدراسیون فوتبال اخذ شده است.»

فتح الله زاده: مجیدی حق دارد ناراحت شود
در شرایطی که این ماجرا خیلی جدی و شفاف از سوی فرهاد مجیدی مطرح شد و رئیس کمیته پزشکی فدراسیون فوتبال به آن پاسخ داد علی فتح الله زاده خویی هم درباره این مساله به فارس گفت:«فرهاد مجیدی در این زمینه حق دارد. سال گذشته بیشتر از 5 بار از این بازیکن تست گرفته‌اند. او مثل قالی کرمان می‌ماند. به او گفتم وقتی اینطور می‌دوی، همه را به شک می‌اندازی. دیشب فقط مانده بود تیر دروازه را هم دریبل کند.

وی در ادامه توضیح داد:«بعضی‌ها یارای مقابله با فرهاد مجیدی را در زمین مسابقه ندارند و می‌خواهند در بیرون با او مقابله کنند. او بازیکن ارزشمندی است. اگر می‌خواهند، می‌توانند 100 هزار بار از او آزمایش بگیرند. فرهاد مجیدی سالم زندگی می‌کند و عده‌ای به وی حسادت می‌کنند. او بیدی نیست که با این بادها بلرزد. اصلا خودم پیشنهاد می‌دهم برای هر بازی، آزمایش دوپینگ اختصاصی از مجیدی بگیرند. »

منبع: شبکه ایران

مهدی 08-29-2010 02:55 AM

اندكي از توپ سپاهان هم از خط عبور نكرده بود

كمك داور بازي تيم‌هاي فوتبال استقلال و سپاهان گفت: به راحتي و با قاطعيت تصميم گرفتم و مي‌گويم حتي اندكي از توپ هم از خط دروازه استقلال عبور نكرد.

رضا سخندان در گفت‌وگو خبرنگار ورزشي خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، در رابطه با قضاوتش در يكي از صحنه‌هاي مشكوك ديدار تيم‌هاي استقلال و سپاهان كه طي آن ضربه بازيكن سپاهان را گل ندانست اظهار كرد: تصميمي كه گرفتم در شرايط بسيار حساسي بود چرا كه سپاهاني‌ها يك گل از استقلال عقب بودند و بازي هم در دقيقه 89 دنبال مي‌شد اما صددرصد مطمئن هستم كه تصميم درستي گرفتم و كوچك‌ترين شكي نسبت به آن ندارم.

وي افزود: شرايط آن صحنه به گونه‌اي بود كه بنده دقيقا در امتداد خط دروازه ايستاده بودم و كنار مدافع استقلال كه توپ را با ضربه سر دفع مي‌كرد هم هيچ بازيكن ديگري حضور نداشت لذا به راحتي آن تصميم را گرفتم و مطمئن هستم كه حتي هيچ بخشي از توپ هم از خط دروازه استقلال عبور نكرده بود. آن تصميم هرچند در شرايط حساسي گرفته مي‌شد اما بسيار راحت بود و خيلي سريع با دست آن را اعلام كردم.

سخندان خاطرنشان كرد: متاسفانه برخي مي‌گفتند كه توپ يك متر به داخل دروازه رفته است! در حالي كه هيچ قسمتي از اين توپ وارد دروازه نشده بود. پس از آنكه فيلم بازي را هم دوباره ديدم، بيش از پيش به اين تصميم اطمينان پيدا كردم. حتي پس از بازي، ميرزابيگي ناظر داوري بازي هم اين تصميم را تاييد كرد و ضمن بيان اينكه شما يكي از حساس‌ترين و سخت‌ترين بازي‌هاي ليگ را قضاوت كرديد، گفت كه مهم‌ترين بحث اين بازي پرفشار، داوري آن بود كه كاملا راضي كننده انجام شد. او گفت كه قضاوت شما بدون نقص بوده و حتي نسبت به اين مساله در چنين مسابقه‌اي اظهار تعجب كرد و به ما تبريك گفت.

اين كمك داور گفت: كمك‌داوران در چنين صحنه‌هايي نمي‌توانند بر اساس حدس و گمان‌شان قضاوت كنند و تنها آن چه را كه مي‌بينند و مطمئن هستند بايد اعلام كنند. وظيفه كمك‌داور اين است كه به موازات آخرين مدافع تيم حركت كنند و الزامي دارد كه در تمام صحنه‌ها روبه‌روي خط دروازه بايستد چرا كه ممكن است در يك لحظه توپ از ابتداي محوطه جريمه به سمت دروازه شليك شود و از آن فاصله چند متري مشخص نباشد كه آيا توپ از خط عبور كرده يا خير. در چنين شرايطي بود كه كمك داور بازي‌ تيم‌هاي انگلستان و آلمان در جام جهاني 2010 تصوير مناسبي از شرايط توپ نديد و نتوانست تشخيص درستي بدهد اما در بازي جمعه شب ما با يك صحنه كاملا آسان و واضح روبه‌رو بوديم، هرچند دوربين‌هاي تلويزيوني نمي‌توانند چنين قاطعانه از عبور نكردن توپ از روي خط دروازه حكايت كنند.

منبع

shokofe 08-29-2010 07:43 AM

سعيد مظفري‌زاده: اصفهاني‌ها منصف‌تر باشند؛‌ كار كمك‌هاي من در اين بازي شاهكار بود

من در بازي ديروز 6 دقيقه وقت اضافه گرفتم و فقط مي‌ خواستم قانون را اجرا كنم و اصلا برايم فرقي نمي‌كرد كه چه اتفاقي مي‌افتد. ديروز ممكن بود استقلال گل 5 را بزند يا سپاهان بازي را تساوي كند و در هر دوصورت به من فشار مضاعفي آمد اما من كار خودم را كردم

http://u.goal.com/107700/107751_news.jpg

سايت گل ـ سعيد مظفري‌زاده يكي از بهترين داوران فوتبال ايران است كه يكبار ديگر قضاوتش جنجالي شده است. او كه قضاوت بسيار دشواري را در مسابقه سپاهان و استقلال پشت سر گذاشت امروز با تماشاي فيلم مسابقه به اين نتيجه رسيده كه در قضاوت خوبي را انجام داده است با سعيد مظفري‌زاده در اوج اعتراض اصفهاني‌ها به قضاوتش در اين مسابقه به گفت‌وگو نشستيم.

*آقاي مظفري‌زاده بازي سختي را پشت سر گذاشتيد؟
بازي خيلي خيلي سخت بود. يك بازي پرهيجان كه در تمام لحظات بازي منتظر بوديم كه اتفاق تازه‌اي رخ بدهد.

*آيا از نتيجه كارتان راضي بوديد؟
كاملا. الان كه با شما صحبت مي‌كنم فيلم بازي را تماشا كردم و از درستي تصميماتي كه در اين بازي گرفته‌ايم مطمئنم.

*كدام صحنه‌ها؟
اول صحنه‌اي كه سپاهاني‌ها روي گل بودن آن اعتراض داشتند بايد بگويم كمك من دقيقا روي خط ايستاده بود و او بهترين كسي است كه مي‌تواند در اين زمين اظهارنظر كند. فيلمي هم كه من ديدم درستي نظر او را براي اثبات كرد. در صحنه گل استقلال هم يك شاهكار كمك‌داوري رقم خورد و كمك من با اعلام كردن گل كار بسيار مهمي انجام داد چون توپ پس برخورد با پاي مدافع سپاهان مقابل پاي آرش برهاني افتاده بود.

*اما ظاهرا آقاي قلعه‌نويي نظر ديگري داشت. ايشان حتي در گفت‌وگو با شبكه خبر ناگهان صحبتش را قطع كرد تا با شما حرف بزند.
قبل از هر چيزي بايد از برخورد حرفه‌اي آقاي قلعه‌نويي و آقاي مظلومي تشكر كنم هر دو اين عزيزان با من خيلي خوب برخورد كردند و من از بابت متانت و ادبي كه به خرج دادند كمال تشكر را دارم. آقاي قلعه‌نويي در اين زمينه نظر ديگري داشت و من هم نظرخودم را داشتم به نظرم تصميم درست را ما گرفتيم. اما در انتهاي بازي هواداران سپاهان به شدت روي اين موضوع اعتراض كردند. آنها از من يك سابقه ذهني دارند درباره بازي پرسپوليس من اين را بدون تعارف بگويم كه آنها منظورم دو تيم سپاهان و ذوب آهن با آمدنشان به فوتبال واقعا تأثير بزرگي در فوتبال ايران گذاشتند و آن را از حالت دوقطبي خارج كرده‌اند و باعث گرمتر كردن فضا شده‌اند اما من هميشه قانون را اجرا مي‌كنم همانطور كه ديد من در بازي ديروز 6 دقيقه وقت اضافه گرفتم و فقط مي‌ خواستم قانون را اجرا كنم و اصلا برايم فرقي نمي‌كرد كه چه اتفاقي مي‌افتد. ديروز ممكن بود استقلال گل 5 را بزند يا سپاهان بازي را تساوي كند و در هر دوصورت به من فشار مضاعفي آمد اما من كار خودم را كردم.

*كلا امسال داوري‌هاي جنجالي زياد داشتيم؟
من 5 بازي را قضاوت كردم كه در سه‌تاي آن تصميماتي گرفتم كه به ضم شما جنجالي است اما در برنامه نود ثابت شده كه تصميمات من كاملا درست بوده است و من خوشحالم كه اين برنامه خوب باعث مي‌شود ذهن مردم نسبت به برخي شائبه‌ها روشن شود.

*با اصفهاني‌ها ميانه‌ات چطور است؟
من خودم يزدي هستم و طبيعتا اصفهاني‌ها را خوب مي‌شناسم و رابطه خوبي با آنها دارم. البته بعد از بازي سپاهان هر بار كه به اصفهان رفتم برخورد چندان خوبي با من نشده اما من اين را مي‌گذارم پاي شيريني‌هاي فوتبال. به هر حال مردم از ديد خود فوتبال را نگاه مي‌كنند و نمي‌شود اين مسأله را تغيير داد اما خواهش من از هواداران سپاهان اين است كه كمي منصف‌تر به قضيه نگاه كنند.

shokofe 08-29-2010 07:45 AM

صحبت‌هاي متفاوت قلعه‌نويي در رختكن: سرتان را بالا بگيريد من از شما راضي‌ام

ژنرال كه پس از دريافت سه گل در نيمه نخست شوكه شده بود در رختكن و بين دو نيمه مدافعان ملي‌پوش تيمش را مورد انتقاد قرار داد و خطاب به آنها گفت:«چه كار مي‌كنيد، ناسلامتي شما ملي‌پوش هستيد. در نيمه دوم برويد و از شرافتان دفاع كنيد

سايت گل ـ‌ بعد از شكست سپاهان مقابل استقلال خيلي‌ها توقع داشتند امير قلعه‌نويي با شاگردان خود برخورد تندي داشته باشند و در رختكن از خجالت آنها دربيايد.

اما قلعه‌نويي حداقل در مصاف با تيم سابقش رفتار متفاوتي داشت. ژنرال كه پس از دريافت سه گل در نيمه نخست شوكه شده بود در رختكن و بين دو نيمه مدافعان ملي‌پوش تيمش را مورد انتقاد قرار داد و خطاب به آنها گفت:«چه كار مي‌كنيد، ناسلامتي شما ملي‌پوش هستيد. در نيمه دوم برويد و از شرافتان دفاع كنيد.»

البته صحبت‌هاي قلعه‌نويي در نيمه دوم تأثير خود را روي بازيكنان گذاشت هر چند حداقل هادي عقيلي در زمين نماند تا از اشتباهتش را جبران كند.

سرمربي سپاهان در پايان مسابقه هم شاگردانش را بمباران انتقاد نكرد و برخلاف تصور بسياري از اهالي فوتبال با ابراز رضايت از بازيكنانش رو به آنها كرد و گفت:«سرتان را بالا بگيريد و از رختكن بيرون برويد من از همه شما و فوتبالي كه بازي كرديد راضي‌ام. مردان و با حساب و كتاب بازي كرديد اما هنوز در تعجب كه چرا نيمه اول انقدر ضعيف بوديد.»

shokofe 08-29-2010 07:51 AM

میانگین تماشاگر هفته هفتم لیگ برتر؛ 16300 نفر

استقلال- سپاهان پرتماشاگرترین بازی لیگ دهم تا هفته هفتم بود. این بازی 75 هزار تماشاگر داشت

سایت گل- در هفته هفتم لیگ برتر هوادران استقلال با حضور 75 هزار نفری خود در آزادی پرتماشاگرترین بازی لیگ دهم را تا هفته هفتم به نام خود ثبت کردند. بازی تیمهای نفت تهران و مس کرمان با حدود هزار نفر تماشاگر، کم تماشاگرترین بازی این هفته بود.

تعداد تماشاگران این هفته در مجموع حدود 147 هزار نفر بود که البته نسبت به هفته قبل کاهش 13 هزار نفری داشت. میانگین تماشاگر در این هفته 16 هزار و 300 نفر در هر بازی بود که آمار بدی برای لیگ برتر در هفته های ابتدایی نخواهد بود.

http://www.mehrnews.com/mehr_media/i...67367_orig.jpg.

سالومه 08-29-2010 11:09 AM

ديدار تيم‌هاي فولاد خوزستان و پرسپوليس تهران در چارچوب هفته هفتم ليگ برتر فوتبال از ساعت 21:15 در حضور حدود 20 هزار تماشاگر ورزشگاه تختي اهواز آغاز شد.

ازدحام تماشاگران شهرستاني که از ساعت‌ها پيش از آغاز مسابقه و از ساعت 15 جلوي درب ورودي تجمع کرده بودند، باعث شد تا با دستور مدير کل تربيت بدني استان خوزستان، درب‌هاي ورزشگاه تختي اهواز از ساعت 17 به روي تماشاگران باز شود.

هنگامي که مهدي چمن آرا، بازيکن تيم فوتبال فولاد خوزستان که به علت مصدوميت در ترکيب اصلي تيم خود قرار ندارد، قصد ورود به جايگاه ويژه را داشت؛ ماموران نيروي انتظامي از ورود وي جلوگيري کردند که باعث ايجاد درگيري فيزيکي بين آنها شد، که پس از وساطت مسئولان اين موضوع ختم به خير شد.

کادر فني و سرپرستي فولاد خوزستان پيش از آغاز مسابقه به سمت نيمکت پرسپوليس رفته و به آنها خوش آمد گفتند.

* غلامرضا رضايي، مهاجم فصل گذشته فولاد با دسته گل‌هايي به سمت جلالي، سعداوي و هواداران خوزستاني رفت. وي به شدت از سوي اهوازي‌ها تشويق شد.

هنگامي که حبيب کاشاني، سرپرست پرسپوليس وارد ورزشگاه تختي شد به شدت از سوي هواداران خونگرم خوزستاني تشويق شد.

ميثاق معمارزاده، دروازه‌بان فصل گذشته پرسپوليس که با حرف و حديث زيادي از اين تيم جدا شده بود، در ابتداي مسابقه به سمت نيمکت پرسپوليس نرفت.

اين ديدار با نتيجه مساوي يک بر يک به پايان رسيد. پرسپوليس با اين تساوي 16 امتيازي شد و با توجه به پيروزي ذوب آهن مقابل صباي قم با تفاضل گل کمتر نسبت به اين تيم صدر جدول را به اين تيم واگذار کرد.

سالومه 08-29-2010 11:14 AM

دايي: پرسپوليس برتر از فولاد بود.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00005780.jpg

علي دايي شنبه شب پس از ديدار مقابل فولاد خوزستان در گفتگو با خبرنگاران گفت: تيم ما بازي را بسيار خوب شروع کرد و توانست به گل اول هم دست پيدا کند اما متاسفانه در آخرين دقايق نيمه اول گل بسيار بدي را دريافت کرديم.
وي ادامه داد: بازيکنان فولاد در اين ديدار موقعيت زيادي بر روي دروازه ما ايجاد نکردند و بازيکنان من مي توانستند با انجام بازي بهتر، نتيجه را به سود خود رقم بزنند.
سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس تهران گفت: متاسفانه در نيمه اول ابراهيم شکوري مدافع چپ تيم ما عملکرد خوبي نداشت اما در نيمه دوم با تقويت روحيه وي توانستيم تا حدود زيادي شرايط او را براي ادامه بازي مهيا کنيم.
وي در عين حال گرماي هواي شهر اهواز را در عملکرد بازيکنان خود بسيار موثر دانست و تصريح کرد که اين عامل باعث شد تا عملکرد بازيکنان و تاکتيک تيمي در برخي از دقايق بازي منفي شود. و افزود: تمرينات تيم به مدت سه روز به دليل تعطيلي ليگ، برگزار نخواهد شد و پس از آن راهي مشهد شده و دو ديدار دوستانه را در اين شهر برگزار خواهيم کرد.

shokofe 08-31-2010 08:09 AM

مظلومي خطاب به خبرنگار نود: شما قلعه‌نويي را بزرگ كرديد

سايت گل ـ امير قلعه‌نويي سرمربي سپاهان در سالن كنفرانس ورزشگاه آزادي و بعد از پايان مسابقه با استقلال نشان داد از پخش تصوير حركتي كه وي با جواد كاظميان در ديدار با پاس انجام داده به شدت دلخور است.

قلعه‌نويي قبل از شروع صحبت‌هايش در كنفرانس به مسئولان سالن كنفرانس اعلام كرد اگر ميكروفن برنامه نود در بين ميكروفن‌ها باشد صحبت نخواهد كرد.

جالب اينكه در همين لحظه خبرنگار نود ميكروفن اين برنامه در ميان ساير ميكروفن‌ها قرار داد و قلعه‌نويي بدون مشكل درباره مسابقه و حاشيه‌هاي آن صحبت كرد.

اما همين خبرنگار برنامه نود در تونل ورزشگاه آزادي و قبل از سوار شدن اعضاي تيم استقلال به اتوبوس به سراغ پرويز مظلومي رفت و از وي درباره قلعه‌نويي و رفتار عجيبش پرسيد كه سرمربي استقلال در ميان تعجب خبرنگاران حاضر در محل درباره سرمربي سپاهان كه يكي از دوستان نزديكش به حساب مي‌آمد، گفت:«شما قلعه‌نويي را بزرگ كرديد.»

shokofe 08-31-2010 08:15 AM

تيم منتخب هفته هفتم ليگ برتر

هفته هفتم ليگ برتر با وجود انجام يك مسابقه فوق‌العاده حساس و چند بازي فشرده چهره‌هاي درخشان زيادي را به اهالي فوتبال معرفي كرد اما مي‌توان روي يازده نام به صورت جدي‌تر و دقيق‌تر متمركز شد

سايت گل‌ ـ
دروازه‌بان:
عباس محمدي(تراكتورسازي): دورازه‌بان كرماني تراكتورسازي در سومين‌باري كه به تركيب تيمش رسيد نمايش ويژه‌اي مقابل استيل آذين و ستاره‌هايش در تهران ارائه كرد و به نظر مي‌رسد به اين زودي‌ها جايش را به مهدي ثابتي ندهد.

مدافعان:

سيدمحمدحسيني(ذوب آهن): اينكه يك مدافع با 4 گل زده در 7 بازي در بين برترين گلزنان ليگ باشد خود نكته ويژه‌ايست. حسيني براي دومين هفته متوالي براي ذوب آهن گل زد تا صدرجدول را براي ليگش به ارمغان بياورد.
اميد خورج(فولاد): نود دقيقه غلامرضا رضايي را مهار كرد و تنها يكي، دوبار از مهاجم پرسپوليس غفلت كرد. در عوض كم كاري مهاجمان تيمش را جبران كرد و علاوه بر بازي خوب در خط دفاع گل تساوي تيمش را به ثمر با جاگيري مناسب در خط دفاعي حريف به ثمر رساند.

محمدنصرتي(تراكتورسازي): كاپيتان تراكتور در شب به يادماندني هواداران تبريزي اسير ستاره‌هاي استيل آذين نشد و ضمن مقاومت در مقابل حملات تيم تهراني تك گل سه امتيازي و ويژه‌اي براي تيمش به ثمر رساند.

هافبك‌ها:

احسان حاج‌صفي(سپاهان): در شبي كه سپاهان 45 دقيقه خودش نبود حاج‌صفي تنها بازيكن كارگشا و خوب تيمش به حساب مي‌آمد وي در جناح چپ خط مياني سپاهان دوندگي فوق‌العاده‌اي داشت و با وجود شكست تيمش آنقدر خوب بازي كرد كه در تيم هفته جاي داشته باشد.

پژمان نوري(ملوان): كاپيتان انزلي‌چي‌ها بار ديگر جز سه بازيكن برتر ملوان بود و با فرصت‌طلبي خود گل برتري ملوان مقابل نفت آبادان را به ثمر رساند.

وحيد علي‌آبادي(پاس): هافبك جوان همداني كه كم‌كم به تركيب اصلي پاس مي‌رسد اين‌بار با پاس گل و بازي خوبش در مصاف با سايپا خودنمايي كرد تا شنبه شب همشهريانش به تبلور اين استعداد همداني افتخار كنند.

امير ميربزرگي(پيكان): در دوره سرمربيگري درخشان يك آلترناتيو موفق بود اما حالا به مهره اصلي محمد احمدزاده در جناح راست هافبك پيكان تبديل شده، ميربزرگي براي دومين هفته متوالي يكي از گلزنان پيكان بود و نمايش جالبي در تبريز ارائه كرد.

منصور تنهايي(شاهين):اين هافبك سابق تيم اتكاي تهران در ديدار مقابل شراه آهن بهترين بازيكن زمين بود.
مهاجمان:

احمد حسن‌زاده(مس): يكي از مهاجمان جوان و جوياي نام مس كه با وجود فرصت كمي كه در اختيارش قرار گرفته در تركيب نارنجي‌هاي كوير خودنمايي مي‌كند. حسن‌زاده زننده تك گل مس كرمان مقابل نفت تهران بود و با وجود اينكه حدود 100 دقيقه براي تيمش بازي كرده دو گل شد.

ميلاد ميداودي(استقلال): 6 گل در 7 بازي براي بازيكني كه فعلا جايي در تيم ملي ندارد. ميداودي مقابل سپاهان شم گلزني، آمادگي بدني و حتي توانايي درخشش در بازي‌هاي بزرگ را به رخ اهالي فوتبال كشيد تا همچنان ستاره نخست استقلال و ليگ دهم تا اينجاي كار باشد.

kaka* 09-01-2010 10:08 PM

کناره گیری هدایتی از استیل آذین

عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين از انصراف حسين هدايتي از تيم‌داري خبر داد. محمد رضا خروطي در اين باره گفت: عصر يكشنبه و در جلسه هفتگي هيات مديره استيل آذين حسين هدايتي دردنامه‌اي را تقديم هيات مديره كرد كه در آن با اشاره به رخدادهاي اخير تيم فوتبال استيل آذين نوشته بود، شرايط را طوري مي‌بينم كه نمي‌توانم در كنارتان باشم.

اين عضو هيات مديره باشگاه استيل آذين در ادامه گفت: هدايتي اگرچه تاكيد داشت، هزينه‌هاي تيم را تا پايان سال پرداخت مي‌كند، اما از شرايط به وجود آمده در هفته‌هاي گذشته به قدري دلگير بود كه مي‌گفت نمي‌توانم با اين شرايط در كنار استيل آذين باشم. او از هيات مديره خواست تا در اين زمينه تصميم‌گيري كند.

خروطي ادامه داد: قرار شد تا پس از شب‌هاي احيا، ديدار مجددي با حسين هدايتي داشته باشيم. در شرايطي كه مالك باشگاه بخواهد كنار برود، هيچ چيز براي ما مهم‌تر از حفظ ثبات اين تيم نيست و حتي حاضريم هر نوع تغييري را براي حفظ انسجام استيل آذين به وجود بياوريم.

جلسه آينده هيات مديره عصر روز يكشنبه برگزار مي‌شود تا درباره‌ي مديريت باشگاه و نامه حسين هدايتي تصميم‌گيري شود.

Omid7 09-02-2010 09:12 AM

انگار قلعه نویی رفتنی است!

از اصفهان خبر مي‌رسد، رئيس هيات مديره باشگاه به نمايندگي از ساير اعضا به قلعه‌نويي اولتيماتوم داده تا در فاصله تعطيلي 12 روزه ليگ برتر رابطه‌اش با بازيكنان ناراضي را تلطيف كند و در هفته هشتم تصوير تازه‌اي از سپاهان را به هواداران نشان بدهد.

براي تمام كساني كه سابقه همكاري با امير قلعه‌نويي را در كارنامه خود دارند يا شناخت كافي از روحيات خاص اين مربي به دست آورده‌اند، روزهاي سخت سپاهان و انبوه مشكلات حاشيه‌اي اين تيم در دومين سال حضور قلعه‌نويي در ديار نصف‌جهان قابل پيش‌بيني بود.

سرمربي غير بومي سپاهان كه پس از حذف دردناك از ليگ قهرمانان آسيا و جام حذفي فصل گذشته با قهرماني در ليگ برتر هم نتوانست نامش را در ذهن هواداران دوآتشه اين تيم حك كند؛ اكنون به مرز اولين اخراج تمام طول دوران مربيگري‌اش نزديك شده است.

قلعه‌نويي طي دوران مربيگري‌اش، دو فصل پي‌درپي در هيچ تيمي ماندگار نبوده اما پيشنهاد قابل توجه باشگاه سپاهان و موانعي كه بر سر بازگشتش به استقلال وجود داشت او را به ماندن در اصفهان مجاب كرد.

تمديد قرارداد قلعه‌نويي سرآغاز دودستگي بين بازيكنان سپاهان بود و ستاره‌هاي گرانقيمت اين تيم خيلي زود به دو جبهه مخالفان و موافقان او تبديل شدند. اين جبهه‌گيري زماني تقويت شد كه در نيمه دوم بازي با استقلال بازيكناني مثل هاشم بيك‌زاده، خسرو حيدري، رضا عنايتي و يانوش براي خارج كردن قلعه‌نويي از زير سايه انتقادهاي تند و تيز از جان مايه گذاشتند اما بازيكناني مثل هادي عقيلي، محسن بنگر، محرم نويد‌كيا، سيدمهدي رحمتي و احسان حاج‌صفي با بي‌تفاوتي ملموسي به توپ ضربه مي‌زدند. كار به جايي رسيده كه حتي جواد كاظميان – بازيكن مورد علاقه قلعه‌نويي در فصل نقل و انتقالات – هم اكنون با يك چرخش عجيب در صف مخالفان سرمربي ايستاده است. نمايش او و هادي عقيلي در نيمه اول بازي با استقلال فضاي رختكن سپاهان بين دو نيمه بازي را به محلي براي بروز عادت‌هاي هميشگي قلعه‌نويي تبديل كرد و او با ادبيات خاص خودش از خجالت بازيكناني كه متهم به كم‌كاري بودند درآمد.

سيدمهدي رحمتي به عنوان مقصر اصلي در به ثمر رسيدن گل چهارم استقلال يكي از بازيكناني است كه امروز در مظان اتهام توطئه عليه قلعه‌نويي قرار دارد. او اما با رد ماجراي دودستگي بين بازيكنان سپاهان دلايل چنين ذهنيتي را در نوع ادبيات قلعه‌نويي جست‌وجو مي‌كند: «بازيكناني كه فصل پيش با قلعه‌نويي قهرمان شدند نه به او و نه به هيچ مربي ديگري خيانت نمي‌كنند.

متاسفانه بين دو نيمه بازي استقلال و سپاهان اتفاقاتي داخل رختكن رخ داد كه مطمئنا وقتي سپاهان به روزهاي اوجش بازگشت، آنها را بازگو خواهم كرد.» اتفاقاتي كه رحمتي از بازگو كردن آنها امتناع مي‌كند اصطكاك شديد بين قلعه‌نويي و هادي عقيلي است. عقيلي پس از تعويض شدن بين دو نيمه بازي در محاصره خبرنگاران در واكنش به انتقاد قلعه‌نويي از سبك بازي‌اش گفت: «نظر قلعه‌نويي برايم مهم نيست.»

بعد از گفت‌وگوي تند عقيلي مقابل دوربين‌هاي تلويزيوني، قلعه‌نويي عقيلي را به عنوان بازيكن اخراجي در اختيار باشگاه قرار داد. پس از كش و قوس با بازيكنان قديمي سپاهان، گفته مي‌شود با رفع مصدوميت چند بازيكن، قلعه‌نويي تيمي را به ميدان مي‌فرستد كه اطمينان بيشتري به بازيكنان آن دارد.

به اين ترتيب كه فابيو جان‌واريو جانشين محرم نويد‌كيا مي‌شود تا در كنار خسرو حيدري و هاشم بيك‌زاده و احمد جمشيديان حلقه بازيكنان مورد اطمينان قلعه‌نويي در خط مياني را محكم كند.

فضاي پرتنش سپاهان، مديران باشگاه را به صرافت انداخت تا براي كنترل اوضاع و آرام كردن بازيكنان ناراضي كه هر روز بر تعدادشان افزوده مي‌شود، به گزينه‌هاي ديگري هم براي نيمكت سپاهان فكر كنند. در اين گيرودار حمايت‌هاي پورسينا، رئيس هيات‌مديره باشگاه از قلعه‌نويي ساير اعضا را هم دچار ترديد كرده است.

عضو بانفوذ هيات مديره باشگاه كه يك سال و اندي پيش شخصا قلعه‌نويي را پاي ميز مذاكره با سپاهان نشاند، پيشنهاد مهلت 12 روزه به او را طرح كرده و عده‌اي ديگر كه پس از اتفاقات بازي با استقلال از قلعه‌نويي قطع اميد كرده‌اند، به حسين چرخابي، مربي بومي اصفهان آماده‌باش داده‌اند. چالش اصلي هيات مديره البته مبلغ بالاي قرارداد قلعه‌نويي و برملا شدن شعارهاي دور از واقعيت باشگاه سپاهان مبني بر رعايت قانون سقف قرارداد است.

طبق مصوبه سازمان ليگ، سقف قرارداد بازيكنان و مربيان ليگ برتري 350 ميليون تومان اعلام شده اما كف قرارداد قلعه‌نويي با سپاهان 800 ميليون تومان است. اين رقم البته با محاسبه پاداش، مزايا و حقوق ماهيانه به مرز يك ميليارد و دويست ميليون تومان هم مي‌رسد. ترس از اينكه قلعه‌نويي پس از اخراج براي وصول مطالباتش پاي كميته انضباطي را به اين ماجرا باز كند، پروسه عبور از او را دست‌كم در مقطع فعلي به تاخير انداخته است.

از سوي ديگر تجمع هواداران عصباني سپاهان مقابل ساختمان باشگاه پس از باخت سنگين به استقلال و بلند شدن صداي اعتراض طرفداراني كه پس از ريختن ميلياردها تومان پول به پاي بازيكنان منتسب به قلعه‌نويي اكنون تيم‌شان را در مكان دهم جدول مي‌بينند، يك دردسر بزرگ براي مديران باشگاه به حساب مي‌آيد. روي ديگر ماجرا قرار و مدار بازيكنان ناراضي سپاهان براي كودتا عليه مربي‌اي است كه پس از يك سال پرماجرا،‌ديگر ادبيات پرخاشگرانه‌اش را برنمي‌تابند.

درگيري ذهني ستاره‌هاي ياغي سپاهان با بازيكنان منتسب به قلعه‌نويي براي پايان كار بهترين مربي غيربومي كفايت مي‌كند، حال آنكه قلعه‌نويي با ادبيات ويژه‌اش به ماجرا دامن زده و اين روند را تسريع كرده است.

از اصفهان خبر مي‌رسد، رئيس هيات مديره باشگاه به نمايندگي از ساير اعضا به قلعه‌نويي اولتيماتوم داده تا در فاصله تعطيلي 12 روزه ليگ برتر رابطه‌اش با بازيكنان ناراضي را تلطيف كند و در هفته هشتم تصوير تازه‌اي از سپاهان را به هواداران متعصب اين تيم نشان بدهد. بازي با تيم ته‌جدولي شهرداري تبريز در ورزشگاه نقش‌جهان ظاهرا آسان است اما دغدغه بزرگ قلعه‌نويي، اتفاقات قابل پيش‌بيني اين بازي است.

اتفاقاتي كه در فوتبال ايران كم رخ نداده و بازيكنان ناراضي و ليدرها در بطن آن بوده‌اند.

منبع:عصرايران

مهدی 09-03-2010 05:23 AM

آجورلو از استیل آذین رفت

مصطفی آجورلو مدیرعامل باشگاه استیل آذین با توجه به اتفاقات پیش آمده در این تیم پس از برخورد انضباطی با علی کریمی و کناره گیری حسین هدایتی مالک این باشگاه امروز پنجشنبه کناره گیری خود را از مدیریت باشگاه فرهنگی ورزشی استیل آذین اعلام و استعفای خود را تقدیم هیئت مدیره این باشگاه کرد.
به گزارش خبرنگار مهر، مصطفی آجورلو در پی اظهارات یکی از اعضای هیئت مدیره این باشگاه مبنی بر کناره گیری حسین هدایتی از این باشگاه که به نظر می رسید بستر سازی برای حذف آجورلو از مدیرعاملی استیل آذین بود استعفای خود را تقدیم هیئت مدیره این باشگاه کرد.

آجورلو در متن استعفای خود آورده است:
بدینوسیله اینجانب کناره گیری خود از سمت مدیرعاملی باشگاه استیل آذین را اعلام می نمایم. امید است خداوند متعال عاقبت همگان را ختم بخیر فرماید.

منبع: همشهری آنلاین

Omid7 09-03-2010 11:55 AM

سیاوش‌اکبرپور یاغی جدید استیل آذین

در ابتدای فصل حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل آذین به اکبرپور قول داد که علاوه بر پرداخت 40 درصد مبلغ قراردادش، مبلغ اضافه‌تری به او پرداخت کند، این مبلغ اضافه اما به سیاوش پرداخت نشد.

به گزارش شبکه ایران، سیاوش اکبرپور مهاجم استیل آذین که برخلاف حضورش در باشگاه استقلال زیاد به سمت حاشیه نمی‌رود دوباره دلش برای حاشیه تنگ شد و در تمرین دو روز پیش تیمش شرکت نکرد.

در ابتدای فصل حسین هدایتی مالک ثروتمند استیل آذین به اکبرپور قول داد که علاوه بر پرداخت 40 درصد مبلغ قراردادش، مبلغ اضافه‌تری به او پرداخت کند. این مبلغ اضافه اما به سیاوش پرداخت نشده و همین موضوع باعث شد تا او با عصبانیت از باشگاه استیل آذین در تمرینات روز سه‌شنبه شرکت نکند. البته اکبرپور در شرایط فعلی ترجیح می‌دهد این خبر را تکذیب کند.او می‌گوید:«من کسالت داشتم و این تنها دلیل غیب من در تمرین بود.»

اکبرپور در پاسخ به این سوال که فکر نمی‌کنی استیل آذین بیش از حد دچار حاشیه شده است می‌گوید:«من نمی‌توانم در این مورد حرفی بزنم. همه می‌دانند که تیم ما مشکلاتی دارد و برای قهرمان شدن باید چنین مشکلاتی از سر راهمان برداشته شود من هم زیاد دوست ندارم که حرفی بزنم که حاشیه درست بشود. فقط امیدوارم هر چه زودتر به شرایط طبیعی برگردیم.»

منبع:شبكه ايران

Omid7 09-03-2010 12:01 PM

پيراهن يا صفحه نيازمندي ها!

پیراهن قرمز رنگ را مانند همیشه پیراهن اول خود برگزیده و با اخذ تبلیغ از سه شرکت مختلف دیگر جایی برای ذکر نام بازیکنان خود نگذاشته است و پیراهن مقدس و نماد باشگاه پرسپولیس با قدمت نزدیک به نیم قرن را به مانند صفحه نیازمندی های روزنامه بدل کرده است .

عصر ايران ورزشي- پیراهن یک تیم فوتبال برای اعضای آن تیم به مثابه پرچمی است برای مردم یک کشور ، که آن را بر بالاترین مقام ها نگاه می دارند و ارج و قرب ویژه ای بر آن قائل اند .

پیراهن تیم های ورزشی چه در رده ملی و چه در باشگاه ها مانند بسیاری دیگر از ابزار آلات ورزشی از منافع اقتصادی دور نماند و موجب شد تا به وسیله آن در آمد های هنگفتی به جیب تولیدکننگان سرازیر شود ؛ البته در بسیاری از کشور های جهان پیراهن تیم های ملی از این گزند دور مانده است و دست آویز مقاصد سراسر منفعت طلبانه قرار نگرفته ولی در ایران به سبب ذهن خلاق و پول دوست هموطنانمان به پیراهن تیم ملی نیز رحم نشد و با هزینه ای کلان آن را از کمپانی دایی خریداری کردند.

شگفتی هایی از این دست در رده باشگاهی مان هم به وفور مشاهده شده است مانند زمانی که تولیدی حصاری مارک آل اسپرت را جعل کرد و به تن سرخپوشان پایتخت نمود تا ثابت کند در تولید پوشاک(البته از نوع تقلبی) چیزی از این کمپانی آلمانی کم ندارد .

حال با گذشت چند سال از موارد این چنینی در لیگ دهم باز هم شاهد استفاده از پیراهن تیم ها به عنوان ابزاری پول ساز برای باشگاه ها هستیم.

پرسپولیس که لیگ دهم را با دایی آغاز کرده است ، پیراهن قرمز رنگ را مانند همیشه پیراهن اول خود برگزیده و با اخذ تبلیغ از سه شرکت مختلف دیگر جایی برای ذکر نام بازیکنان خود نگذاشته است و پیراهن مقدس و نماد باشگاه پرسپولیس با قدمت نزدیک به نیم قرن را به مانند صفحه نیازمندی های روزنامه بدل کرده است .

بر روی پیراهن پرسپولیس تبلیغ بانک شهر بعلاوه لوگو و یک شعار تبلیغاتی در کنار لوگوی باشگاه و پرچم کوچک کشورمان امری معمولی به نظر می رسد ، ولی در پشت این پیراهن تبلیغ جهان پروفیل پارس در بالا و شهروند در پایین (در بالا و پایین شماره بازیکن) نوعی ارج و قرب پیراهن را زیر سئوال برده تا ثابت کند درجه تیم ، سرمربی و جایگاهشان در جدول هیچ تاثیری در رویکرد های متعصبانه و رفتاری آنان ندارد و مدیر با اخلاقی مانند کاشانی نیز منافع را بر مکارم اخلاقی ترجیح داده است.

شاید شنیدن ارقام نجومی درآمد زایی در باشگاه های سطح اول جهان مانند رئال مادرید و منچستر یونایتد ، مدیران ایرانی باشگاه های دولتی مان را به انجام واکنش مجبور ساخته است تا با اخذ تبلیغ از سه شرکت آن هم به صورت یکجا پیراهن محبوب ترین تیم کشور را به صفحه نیازمندی های روزنامه بدل کند ؛ ولی ای کاش مشاوران خبره تبلیغاتی این مدیران محل دیگری را برای مقاصد تجاری و کسب سود می شناختند ، محلی مناسب تر از پیراهن باشگاه .

منبع: عصر ايران

Omid7 09-03-2010 12:04 PM

بي خيال شو آجرلو !

اين جنجال ها مسلماً وقتي به اوج خود رسيد كه آقاي مدير عامل محترم، سردار آجرلو، آنقدر افراط گرايانه تيشه به ريشه ي تيمي كه هدايتي با تلاش آن را به اين جا رسانده بود زد كه حالا بايد نگران بود كه استيل آذين به ليگ پايين تر سقوط نكند.

عصر ايران ورزشي- حسین هدایتی ، مالک باشگاه استیل آذین در نامه ای به اعضای هیات مدیره این باشگاه ، اعلام کرد دیگر تمایلی به ادامه حضور مستقیم در فوتبال ندارد.

یک منبع آگاه در هیات مدیره باشگاه استیل آذین با تایید این خبر گفت :«آقای هدایتی این نامه را چندی پیش نوشت اما به دلایلی اعضای هیات مدیره ترجیح دادند خبر آن رسانه ای نشود.» بر اساس گفته این منبع ، این نامه به نوعی اعتراض هدایتی به شرایط موجود باشگاه استیل آذین قلمداد می شود.

با وجود کناره گیری از حضور در اداره مستقیم استیل آذین ، گفته می شود هدایتی متعهد شده است همچنان حمایت مالی اش از این باشگاه را ادمه دهد.

بر اساس شنیده ها به دنبال درگیری های اخیر میان مصطفی آجورلو ، مدیرعامل باشگاه استیل آذین با علی کریمی ، سرشناسترین ستاره این باشگاه ، هدایتی از اینکه نتوانسته بر اوضاع مسلط شود ، ناامید شده است.گفته می شود در این جنجال مالک باشگاه استیل آذین تمایل داشته از ستاره تیمش حمایت کند ، اما ملاحظاتی باعث شده از درافتادن با مدیرعامل باشگاه اجتناب کند.

اين جنجال ها مسلماً وقتي به اوج خود رسيد كه آقاي مدير عامل محترم، سردار آجرلو، آنقدر افراط گرايانه تيشه به ريشه ي تيمي كه هدايتي با تلاش آن را به اين جا رسانده بود زد كه حالا بايد نگران بود كه استيل آذين به ليگ پايين تر سقوط نكند.

اين يعني ضعف مفرط مديريت كه باعث مي شود تيمي اين چنين در منجلاب بحران فرو برود، مديري كه با يك بازيكن لجبازي مي كند، عاقبتي بهتر از بركناري برايش نمي توان متصور بود.

البته اگر فشارهاي مدير با نفوذ سبب ساز اين نشود كه خود مالك اين باشگاه شود و صاحب اصلي را از در باشگاه بيرون بياندازد، ولو اينكه بيرون هم انداخته است!

Omid7 09-03-2010 09:14 PM

نامه انصراف هدایتی به هیات مدیره: هزینه کردن در فوتبال آب در هاون کوبیدن است!

حسین هدایتی که روزگاری با استیل آذین آرزوهای بسیاری در سر داشت، در فاصله کمتر از دو سال به این نتیجه رسیده است که هزینه کردن در فوتبال هیچ سودی ندارد و بدین ترتیب رسما کناره گیری خود را از این تیم اعلام کرده است.

سایت گل- در پي شايعات منتشره مبني بر انصراف از تيمداري مالك باشگاه استيل آذين، متن نامه حسين هدايتي خطاب به اعضاي هيات مديره در جلسه روز يكشنبه هفتم شهريور منتشر شد. متن نامه هدايتي مالك باشگاه استيل آذين به شرح زير است:

با سلام به ارواح طيبه شهدا و رهبر عظيم‌الشأن انقلاب اسلامي

اينجانب حسين هدايتي دولابي متولد روز عاشوراي حسيني و خدمتگزار ايران اسلامي سال‌هاست افتخار نوكري اهل بيت عصمت و طهارت (ع) را داشته و خدمتگزار خادمين آن هستم. از آنجا كه احساس مي‌كنم حلال خدا هم حساب دارد و اينكه در بخش‌هاي مختلف كشور اسلامي در توليد و صنعت و تجارت نيز مي‌توان به ايران اسلامي خدمت كرد، از اينكه توفيق خدمتگزاري آن هم چند صباحي در ورزش كشور را به ويژه فوتبال، رشته مورد علاقه مردم عزيز كشور را داشته‌ام، خدا را شاكرم.

امروز احساس مي‌كنم هزينه كردن در فوتبال، آب در هاون كوبيدن است. احساس مي‌كنم بعضي از دوستان قصد دارند مرا در مقابل مردم مسلمان و متدين ايران اسلامي قرار داده و عرصه را براي بنده در فوتبال تنگ كنند، به طوري كه ادامه حيات فوتبالي برايم سخت و دشوار شده است.

ما هر چه داريم از دين مبين اسلام مي‌باشد و به همين دليل نمي‌خواهم به خاطر فوتبال، عاقبت به خيري و خدمتگزاري به دين مبين اسلام و كشور عزيزم ايران را از دست بدهم.

در شرايطي كه رهبر فرزانه انقلاب اسلامي مي‌فرمايند:‌ «هر شخصي عمدا به وحدت اسلامي آسيب وارد كند و به اختلاف افكني بپردازد، گناه كرده است.» جايز نمي‌دانم در فوتبال بمانم، فوتبال متعلق به دوستاني كه همه چيز خود را در گرو آن مي‌دانند و در همين راستا اداره باشگاه استيل آذين را به هيأت مديره محترم، متدين و انقلابي واگذار مي‌كنم. در ضمن همانطور كه هزينه‌ها را تا به امروز شخصا پرداخت كرده‌ام تا پايان فصل جاري نيز آنها را تقبل و پرداخت خواهم كرد. از اين پس هيأت مديره محترم از ميان خود با انتخاب فردي به عنوان رئيس هيأت مديره، مي‌تواند سكاندار اين باشگاه مردمي باشد.

در ضمن براي 91 - 90 يعني فصل آينده نيز - انشاء‌الله به شرط حيات - با افتخار بخش قابل توجهي از هزينه‌هاي باشگاه را عهده‌دار خواهم بود. الباقي نيز انشاء‌الله با كسب درآمد از محل اسپانسر، حق پخش و تبليغات از فدراسيون محترم فوتبال جمهوري اسلامي تأمين خواهد شد. اميدوارم سعي و تلاش شما دوستان عزيز و بازيكنان متدين و متعهد و كادر فني و ستاد باشگاه، با پشتكار و همت مضاعف شاهد موفقيت و سربلندي‌تان باشم.

shokofe 09-04-2010 07:32 AM

قلعه‌نويي: ديگر نمي‌گويم «سپاهان خالي!»/ جواب محبت سپاهاني‌ها را مي‌دهم

هيچ مربي‌اي نمي‌تواند قول قهرماني بدهد ولي من به سپاهان اعتقاد كامل دارم و مطمئن باشيد امسال هم مدعي قهرماني خواهيم بود. ما بايد تلاش كنيم تا جواب محبت مردم اصفهان و مسئولان باشگاه را بدهيم.

http://u.goal.com/107700/107758_news.jpg

سايت گل ـ امير قلعه‌نويي در هفت بازي گذشته سپاهان نتايج چندان خوبي نگرفت و اين موضوع انتقادهاي زيادي را از او به همراه داشت. امير يكي از پرمهره‌ترين تيم‌هاي تاريخ ليگ ايران در اختيار دارد و همين موضوع كوچكترين بهانه است تا وقتي سپاهان نتيجه نگيرد همه از او انتقاد كنند كه البته اين انتقادها با توجه به هزينه ميلياردي سپاهان منطقي به نظر مي‌رسد.

معمولا خيلي كم پيش مي‌آيد كه در مورد امير قلعه‌نويي شايعه اخراج مطرح شود ولي حالا كه اين شايعه جسته و گريخته به وجود آمده است،‌ محمدرضا ساكت مديرعامل سپاهان با قاطعيت از سرمربي تيمش حمايت كرده است.

قلعه‌نويي در گفت‌وگوي اختصاصي با سايت گل در مورد حمايت مديرعامل مي‌گويد:«ما سال گذشته فراز و نشيب‌هاي زيادي داشتيم ولي هيئت مديره از كادرفني حمايت كرد و در نهايت قهرمان شديم.

مطمئن باشيد چشم‌انداز سپاهان روشن است و ما دوباره به روزهاي اوج بازخواهيم گشت. من و آقاي ساكت فصل گذشته با صداقت و معرفت با هم كار كرديم و امسال هم اين روند ادامه خواهد داشت، مطمئن باشيد جواب محبت‌ سپاهاني‌ها را خواهم داد.»

قلعه‌نويي ادامه مي‌دهد:«ما دوبار شكست خورديم كه در هر دو بازي اسير اشتباه داوري شديم ولي از بازي هفته بعد مقابل شهرداري يك سپاهان مقتدر را خواهيد ديد. خوشبختانه مصدومان ما برگشته‌اند و بازگشت فابيو جان واريو هم اتفاق خوبي است.»

قلعه‌نويي كه با هيجان خاصي حرف مي‌زند، در قسمتي از صحبت‌هايش اظهارنظر جالب‌توجهي دارد. او مي‌گويد:«بايد به اين سپاهان افتخار كرد.

من از اين به بعد ديگر نمي‌گويم سپاهان، يعني وقتي مي‌خواهم اسم اين تيم را ببرم ديگر سپاهان خالي نمي‌گويم بلكه مي‌گويم سپاهان بزرگ! همه ديدند كه در ورزشگاه آزادي سه گل از حريف عقب افتاديم در حالي كه گل‌هاي استقلال تاكتيكي نبود و روي حركات انفرادي به ثمر رسيد. ما 57درصد جريان بازي را در اختيار داريم و بالاي 25 توپ روي دروازه حريف ريختيم همه اين‌ها نشان مي‌دهد كه سپاهان در فوتبال ايران يك تيم بزرگ و قوي است و مطمئن باشيد كه امسال هم مدعي جدي قهرماني خواهيم بود و در آسيا هم به دنبال موفقيت هستيم.»

قلعه‌نويي در مورد ضعف خط دفاعي سپاهان مي‌گويد:«ما با همين خط دفاعي فصل گذشته آمار بسيار خوبي داشتيم و اين بازيكنان به خواسته خودم در سپاهان ماندن و مطمئن باشيد كه افت آنها از بين خواهد رفت. من به همه آنهايي كه در تيم هستند اعتقاد دارم و در انتظار روزهاي اوج سپاهان هستم.»

قلعه‌نويي در مورد شايعه حضور آندرانيك تيموريان در سپاهان مي‌گويد:«آندو فوتباليست بسيار خوبي است و به طور حتم مدنظر ما قرار دارد. حالا بايد ديد روند مذاكرات باشگاه با اين بازيكن چطور پيش مي‌رود.»

قلعه‌نويي در پاسخ به اين سوال كه آيا سپاهان امسال قهرمان خواهد شد. تأكيد مي‌كند:«هيچ مربي‌اي نمي‌تواند قول قهرماني بدهد ولي من به سپاهان اعتقاد كامل دارم و مطمئن باشيد امسال هم مدعي قهرماني خواهيم بود. ما بايد تلاش كنيم تا جواب محبت مردم اصفهان و مسئولان باشگاه را بدهيم.»

shokofe 09-05-2010 08:00 AM

دایی: اطمینان دارم تا پایان لیگ صدرنشین خواهیم بود

http://u.goal.com/104400/104484_news.jpg

سایت گل- تیم فوتبال پرسپولیس پس از پشت سر گذاشتن اردوي چهار روزه مشهد بعد از ظهر جمعه به تهران بازگشت. علی دایی، سرمربي اين تيم نتايج این اردو را برای پرسپولیس مثبت ارزیابی مي‌كند و اطمینان ‌مي‌دهد نتایج این اردو در ادامه بازی‌های لیگ، مشهود خواهد بود و به کمک پرسپولیس می‌آيد.

چرا مشهد را براي برگزاري اردوي پرسپوليس انتخاب كرديد؟

ما باید برای از بین بردن اثرات سوء تعطیلی لیگ برتر، برنامه منظمی داشته باشیم. یکی از برنامه‌هاي ما هم اردوی مشهد بود. مشهد امسال نماینده‌ای در لیگ برتر ندارد و این بهانه‌ای شد تا در ایام ماه رمضان علاوه بر استفاده از فضای معنوی مشهد از امکانات مناسب این شهر نیز برای برپایی یک اردوی خوب استفاده کنیم. امكاناتي كه انصافا به كمك ما آمد و جا دارد از مسوولان اين شهر به خاطر همكاري‌هايشان در طول مدت اردو تشكر كنم.

در مجموع، نتایج این اردو را برای پرسپولیس چطور ارزيابي مي‌كنيد؟
صددرصد مثبت می‎بینم . ما 5 جلسه تمرین بسیار خوب را در مشهد داشتیم که بازيكنانمان بسیار با انگیزه در آن ظاهر شدند. به نظر من این اردو روی کیفیت کار تیمی ما نتیجه مثبت خواهد داشت. همه سعي ما اين بود كه تعطيلي ليگ را براي تيم‌مان مديريت كنيم و با ابن اردو مي‌توانم بگويم شرایط بد تعطیلی لیگ را که تهدیدی برای تیم هاست براي پرسپوليس به یک فرصت تبدیل کردیم.

غیبت بازیکنان ملی پوش پرسپوليس در این اردو مشکل ساز نبود؟
مطمئنا نبودن آنها بر کیفیت کار ما تاثيرگذار بود. با این وجود خدا شکر بقیه بچه‌ها آنقدر جدی تمرین کردند و زحمت کشیدند که در مجموع، این اردو را راضی کننده کرد.

مشكل و يا ناهماهنگي در مشهد و در اردو وجود نداشت ؟
خوشبختانه همه چيز خوب بود. ما برنامه خودمان را در تهران کاملا منسجم و مکتوب کرده بودیم. انتطارات مان را از این اردو می‌دانستیم و متناسب با آن برنامه ریزی کرده بودیم. انضباط در تیم ما حرف اول و آخر را می‌زند و بدون داشتن برنامه هم نمي‌توان در هيچ مجموعه‌اي نظم را حاكم كرد. این اردو هم از این قاعده مستثنی نبود و با برنامه‌ريزي دقيقي كه براي آن داشتيم به نظرم يكي از اردوی‌هاي خوب پرسپولیس در فصل جاری،‌رقم خورد.

با شناختي كه در اين مدت از پرسپوليس پيدا كرديد فکر می‌کنید حضور اين تيم در صدر جدول تداوم خواهد داشت؟
تیم ما پتانسیل بالایي دارد و اطمینان دارم که می‌توانیم تا پایان لیگ صدر نشین جدول باشیم. ما پیش از شروع فصل نیز اردوهای خوب و تمرینات فشرده‌ای را پشت سر گذاشتیم. در طول لیگ هم تمرینات منظم و سختی را داشته و داریم. شرایط امسال برای پرسپولیس شرایط خوبی است و من فکر می‌کنم با پتانسیل‌های موجود در این باشگاه، صدر نشيني و قهرماني در ليگ،‌ دور از انتظار نيست.

آقاي دايي! با جداشدن اوساله آیا قرار است بازیکنی به تیم اضافه شود؟
ما به غير از اوساله يك جاي خالي ديگر هم داريم و بدون شك در فكر جذب بازيكناني براي كامل تر شدن تيم هستيم. يكي از اين دو، جايگزين اوساله است كه قطعا به فكرش هستيم. منتها در مورد اوساله هنوز او از لیست خارج نشده است. به محض تعیین تکلیف این موضوع به فکر جذب جایگزین او خواهیم بود.

Omid7 09-05-2010 12:46 PM

Omid7 09-06-2010 03:41 PM

سوتی اسکوربود ورزشگاه کرمان

مسوولان استادیوم شهید باهنر کرمان که برای نخستین بار میزبان استاندار جدید کرمان بودند زمانی که قصد داشتند عنوان تحصیلی استاندار جدید را روی اسکوربود به نمایش درآورند دچار اختلاف شدند که همین امر باعث شد آقای استاندار هم دکتر شود هم مهندس!

شبکه ایران - هفته گذشته استاندار جدید کرمان میهمان بازی مس و فولا در کرمان بود. اسکوربورد ورزشگاه باهنر کرمان که معمولا کم هم سوتی نمی‌دهد آنچنان که در عکس زیر می‌بینید سوتی عجیبی دادند! تا از چشمان تیز بین عکاسان این لحظه را سریع شکار کنند!

به نظر می‌رسد، بهتر است با وجود برنامه‌هایی مثل دوربین نود و سایت‌های خبری مسوولان پشتیانی این اسکوربورد قبل از عمومی کردن پیام‌های خبری خود آن‌ها را حسابی بررسی کند تا این گونه مهندس را دکتر نکنند و دکتر را مهندس خطاب نکنند!

مهدی 09-07-2010 09:55 PM

مهدي تارتار سرمربي راه‌آهن شد

مهدي تاتار سرمربي تيم فوتبال راه‌آهن شد.

به گزارش ايسنا، پس از آنكه امروز باشگاه راه‌آهن اعلام كرد با سرمربي خود رسول كربكندي قطع همكاري كرده است و همان‌طور كه پيش از اين پيش‌بيني مي‌شد،‌ مهدي تارتار سرمربي فصل گذشته راه‌آهني‌ها و مربي اين فصل پرسپوليس از سوي مديرعامل باشگاه راه‌آهن به عنوان سرمربي جديد راه‌آهن منصوب شد.

پس از آنكه باشگاه راه‌آهن و كربكندي با يكديگر قطع همكاري كردند، محمدحسن انصاري‌فرد مديرعامل باشگاه راه‌آهن با حبيب كاشاني سرپرست پرسپوليس مذاكره كرد تا تارتار به راه‌آهن بياورد. ضمن اينكه خود تارتار نيز با علي دايي سرمربي پرسپوليس صحبت‌هايي را انجام داد و بدين ترتيب طرفين توافق كردند كه مهدي تارتار از پرسپوليس جدا شود و به راه‌آهن برود.
قرار است فردا رضايت نامه تارتار از سوي باشگاه پرسپوليس صادر شود و او نيز از فردا بر سر تمرين‌هاي تيم راه‌آهن حاضر شود.

طبق اعلام باشگاه راه‌آهن با آمدن تارتار، عبدالله ويسي، مطهري و برمك همچنان عضو كادر فني تيم راه‌آهن باقي خواهند ماند.

منبع: ایسنا

مهدی 09-09-2010 02:01 PM

احتمال تغییر ساعات دیدارهای روز جمعه وجود دارد

سازمان لیگ برتر اعلام کرد در صورتیکه روز جمعه عید فطر نباشد، دیدارهای این روز ساعت 21 برگزار خواهد شد.
به گزارش خبرنگار مهر، در حالی که هفته هشتم دهمین دوره رقابتهای لیگ برتر از فردا جمعه با برگزاری پنج دیدار آغاز می شود، سازمان لیگ برتر اعلام کرد در صورتیکه روز جمعه عید نباشد این بازیها به ساعت 21 موکول خواهد شد.

برنامه دیدارهای هفته هشتم لیگ برتر به شرح زیر است:
جمعه - 19/6/89
* سایپا البرز - شاهین بوشهر، ساعت 17، ورزشگاه انقلاب کرج
* پیکان قزوین - نفت تهران، ساعت 17، ورزشگاه شهید رجایی قزوین
* تراکتورسازی تبریز - ذوب آهن اصفهان، ساعت 17، ورزشگاه یادگار امام (ره) تبریز
* صنعت نفت آبادان - فولاد خوزستان، ساعت 18:45، ورزشگاه تختی آبادان
* مس کرمان - استقلال تهران، ساعت، 18:45، ورزشگاه شهید باهنر کرمان

شنبه - 20/6/89
* راه آهن شهرری - ملوان بندرانزلی، ساعت 17:15، ورزشگاه اکباتان تهران
* سپاهان اصفهان - شهرداری تبریز، ساعت 17:15، ورزشگاه ذوب آهن فولادشهر
* پرسپولیس - پاس همدان، ساعت 19:45، ورزشگاه آزادی تهران
* صبای قم - استیل آذین، ساعت 19:45، ورزشگاه یادگار امام (ره) قم

مهدی 09-09-2010 07:46 PM

دربی داغ جنوب

هواداران فولاد برای رسیدن به سکوهای ورزشگاه تختی، جایی که در تصرف طرفداران صنعت نفت آبادان است، ظاهرا کار ساده‌ای ندارند. احتمالا به همین دلیل است که باشگاه فولاد تمهیدات لازم را تدارک دیده است.
بعدازظهر فردا، درست ساعاتی مانده به برگزاری دربی خوزستان باشگاه فولاد توسط 14 دستگاه اتوبوس هواداران این تیم را از اهواز به آبادان هدایت می‌کند.

همچنین باشگاه فولاد طی نامه‌ای به باشگاه صنعت نفت آبادان از مسئولان این تیم درخواست کرده که برنامه‌های باشگاه فولاد در این شهر را مشخص کند؛ از جمله چگونگی استقرار هواداران فولاد در ورزشگاه تختی؛ جایی که قرار است طرفداران دو تیم برای تماشای مسابقه صنعت نفت- فولاد دور هم جمع شوند.

البته حساسیت اینگونه بازی‌ها حداقل برای هواداران آبادانی به‌قدری است که از صبح بازی به این واقعه واکنش نشان دهند. معمولا برخی از طرفداران این باشگاه از شدت هیجان در گرمای طاقت‌فرسای جنوب با در دست داشتن پرچم‌های زرد به خیابان‌ها آمده و به استقبال چنین مسابقه‌ای می‌روند؛ روندی که ظاهرا فردا هم تکرار می‌شود و به گفته عبوس، طرفدار آبادانی اگر جمعه روز عید سعید فطر باشد، ماجرا کمی متفاوت‌تر خواهد بود؛ «عید فطر در جنوب فرق می‌کند و ما مثل عید نوروز به استقبال عید فطر می‌رویم. یعنی خانواده‌ها لباس نو به تن می‌کنند و این عید را به هم تبریک می‌گویند.»

طبق پیش‌بینی‌ها، ورزشگاه تختی آبادان، فردا جمعیت زیادی را در خود جای می‌دهد؛ استادیومی که اگر بیشتر از ظرفیت را هم در خود جای دهد، باز هم ردیف اول و دوم سکوها خالی است زیرا برخی تماشاگران از شدت هیجان کمی نزدیک‌تر آمده و درست پشت فنس‌های ورزشگاه قرار می‌گیرند و در این حالت از روی سکوهای ردیف اول و دوم نمی‌توان مسابقه را تماشا کرد. جالب اینکه در ردیف‌های دیگر معمولا تماشاگران ترجیح می‌دهند مسابقه را ایستاده ببینند.

با همه اینها، هواداران این دو باشگاه که سال‌هاست برای هم کری می‌خوانند، در هفته هشتم لیگ رودرروی هم قرار می‌گیرند. یکی از طرفداران صنعت نفت در پیغامی روی سایت این باشگاه چنین می‌نویسد: «برای شکست فولاد اهواز بازیکنان به آرامش و روحیه بالا نیاز دارند؛ چون فولاد اهواز مثل تیم ما بازی می‌کند و با این شرایط آب و هوایی سازگارند. پس تنها راه‌حل، افزایش روحیه بازیکنان ما است.»

برتری فولادی‌ها در مسابقه اول

گرچه فاصله میان تأسیس باشگاه صنعت نفت با فولاد خوزستان چیزی حدود 23 سال است اما فولادی‌ها سال 74 با خرید امتیاز باشگاه جنوب اهواز وارد لیگ شدند. ظاهرا رقابت تیم‌های آبادان‌و اهواز به سال‌ها پیش برمی‌گردد؛ حتی به قبل از تشکیل باشگاه صنعت نفت دراواخر سال 52. پیش از این تیم شاهین آبادان از جمله تیم‌های قدرتمند این شهر محسوب می‌شد. در عین حال، اهواز نیز در آن دوران تیم تاج را برای رقابت با شاهین داشت. بعد از این دو تیم، صنعت نفت از آبادان آمد و تیم‌های جنوب و نبرد از اهواز آمدند.
البته صنعت نفت از بدو تأسیس همچنان در لیگ‌های فوتبال ایران حضور دارد اما فولاد جانشین جنوب اهواز، یعنی تیمی که در دهه 60 می‌درخشید، شده است. تیم‌های صنعت نفت و فولاد اما در لیگ برتر تنها 2بار روبه‌روی هم قرار گرفته‌اند؛ زیرا نفت آبادان در زمان برگزاری لیگ برتر بیشتر در لیگ دسته اول کشور حضور داشته است.

جالب اینکه نخستین باری که این دو تیم در لیگ برتر به میدان رفتند، این مسابقه در آبادان برگزار ‌شد؛ درست مثل مسابقه فردا. در نخستین مسابقه دو تیم به تساوی 2-2 دست یافتند و در مسابقه برگشت فولاد در خانه توانست پیروز میدان باشد. این تیم با ارائه یک نمایش قابل‌قبول 3-1 نفت آبادان را شکست داد.

شرایط حال حاضر دو تیم

اگر بهترین‌های صنعت نفت در گذشته حسن نظری، ابراهیم قاسمپور، علی فیروزی و بهترین‌های فولاد بازیکنانی مثل ایمان مبعلی و حسین کعبی بودند، امروز روح‌اله عرب و رضا نوروزی بهترین‌های دو تیم هستند. هر دو مهاجم و هر دو بهترین گلزنان تیمشان به حساب می‌آیند و هرکدام 4گل برای نفت و فولاد به ثمر رسانده‌اند.

البته مجید جلالی، سرمربی فولاد همچنان بر این باور است که تیمش مهاجم گلزن ندارد و اگر داشت، مطمئنا فولاد نمایش بهتری در لیگ دهم ارائه می‌داد. آمار گل‌های فولاد حرف‌های جلالی را تأیید می‌کند. میانگین گل‌های فولاد در 7 هفته اول لیگ برای هر مسابقه یک گل است. این تیم در جایگاه هشتم جدول قرار دارد و جالب اینکه راه‌آهن به‌عنوان تیم هجدهم جدول نیز 7 گل به ثمر رسانده است؛ موضوعی که نشان می‌دهد که نگرانی‌های سرمربی فولاد بی‌دلیل نیست و جلالی با اینکه نتایج قابل‌قبولی در هفته‌های ابتدایی لیگ گرفته اما مهاجمان این تیم عملکرد خوبی از خود ارائه نداده‌اند.

در عین حال، فولاد با دریافت 5گل به همراه شاهین بوشهر بهترین خط دفاع را تا پایان هفته هفتم به‌خود اختصاص داده است. این موضوع باعث خوشحالی سرمربی فولاد است و البته همین موضوع می‌تواند عرب را به دردسر بیندازد. مهاجم صنعت نفت آبادان که در هفته‌های گذشته روزهای خوبی را پشت سر گذاشته، معتقد است که با تلاش دیگر بازیکنان تیم توانسته گلزن خوبی در لیگ دهم باشد.

سرمربی نفت آبادان امید زیادی به گلزنی عرب در دربی خوزستان دارد. آلفردو کاسیمیرو که با 3پیروزی متوالی در هفته‌های اول لیگ امیدوارنه لیگ برتر را شروع کرد، در تلاش است دوباره صنعت نفت را به صدر جدول برساند. کاسیمیرو، مرد پرتغالی معتقد است: «تعطیلی دو هفته‌ای لیگ برتر به سود ما بود زیرا بازیکنان ما به استراحت نیاز داشتند.»

صنعت نفت در تعطیلات لیگ یک مسابقه دوستانه با تیم نفت مسجدسلیمان برگزار کرد؛ مسابقه‌ای که از نظر سرمربی نفت نتیجه‌‌اش اهمیت نداشته و تنها به فکر آماده‌سازی‌ بازیکنان نفت برای ادامه لیگ بوده است؛ تیمی که در لیگ جایگاه بهتری نسبت به فولاد دارد. نفت آبادان با 12 امتیاز و به‌دلیل تفاضل گل، در جدول پایین‌تر از استقلال قرار گرفته است. جالب اینکه صنعت نفت تنها تیم بدون تساوی در لیگ است؛ موضوعی که احتمال پیروزی یا باخت این تیم در دربی خوزستان را افزایش می‌دهد.

امید شریفی نسب، کاپیتان صنعت نفت بر این باور است که نفت، پیروز دربی خوزستان خواهد بود. او معتقد است: «فولاد بازی راحتی در آبادان مقابل ما ندارد و برای حفظ جایگاه خود در جدول رده‌بندی این تیم را با 2گل شکست می‌دهیم.» او البته فولاد را تیم آماده‌ای در لیگ دهم عنوان می‌کند و در عین حال یادآور می‌شود که صنعت نفت در این مسابقه شانس بیشتری برای پیروزی دارد؛ «ما در این بازی میزبان هستیم و از این امتیاز نهایت استفاده را می‌بریم و 3امتیاز حساس این دیدار را به دست می‌آوریم. البته ما هم بازی سختی مقابل فولاد داریم زیرا این تیم بازیکنان باتجربه و خوبی در اختیار دارد که بازی‌های زیبایی مقابل حریفان خود انجام داده‌اند.»
این در حالی است که فولاد تیم باتجربه‌ای در لیگ به حساب می‌آید. این تیم در نخستین دوره لیگ برتر در رده سوم لیگ قرار گرفت و عنوان بهترین تیم شهرستانی را به دست آورد.

فولاد سال 84 نیز توانست قهرمان لیگ برتر شود. در این سال فولاد تیم قدرتمندی بود که توانست استقلال و پرسپولیس را در مسابقه‌های رفت و برگشت شکست دهد. البته فولاد در لیگ دهم نیز در ورزشگاه آزادی با پیروزی مقابل استقلال شگفتی ساز شد. همچنین در بازی مقابل پرسپولیس به تساوی دست یافت. شیث رضایی، مدافع پرسپولیس بعد از این تساوی گفته بود که هر تیمی بتواند فولاد را در خانه شکست دهد، شاهکار کرده است. این در حالی بود که صنعت نفت در آبادان مقابل پرسپولیس شکست خورد و البته صنعت نفت می‌تواند به اینکه فولاد در دربی رفت خوزستان میهمان است، اکتفا کند و امیدوار باشد.

منبع: همشهری آنلاین

مهدی 09-10-2010 03:58 PM

پرسپوليس به دنبال صدر جدول است

جام جم آنلاين: هفته هشتم ليگ برتر عصر شنبه با تلاش پرسپوليس براي بازگشت به صدر جدول و نخستين آزمون مهدي تارتار در جامه مربيگري تيم راه آهن شهرري به پايان مي رسد.

به گزارش مهر ، هفته هشتم مسابقات فوتبال ليگ برتر باشگاه‌هاي کشور فردا شنبه با برگزاري چهار ديدار به اتمام مي رسد.

صرفنظر از نتايجي که در ديدارهاي امروز رقم خواهد خورد نتايج ديدارهاي فردا نيز مي توانند جابجايي‌هايي را در جدول به دنبال داشته باشد. مهمترين ديدار عصر فردا در ورزشگاه آزادي و بين دو تيم پرسپوليس تهران و پاس همدان برگزار مي شود.
پرسپوليس که فصل گذشته هر دو بازي رفت و برگشت خود مقابل پاس همدان را با پيروزي پشت سرگذاشته است، فردا با انگيزه تکرار اين نتايج به مصاف شاگردان علي اصغر مديرروستا مي رود که جزء تيم‌هاي ميانه بالاي جدول بوده و طي هفته‌هاي گذشته نتايج خوبي کسب کرده‌اند. پاس اين روزها مانند فصل گذشته قعرنشين نيست و براساس آنچه سرمربي و مسئولان اين تيم عنوان کرده‌اند براي کسب امتياز مقابل پرسپوليس به تهران مي آيند.

پرسپوليسي‌ها اما با انديشه يک پيروزي پر گل برابر پاس به صعود بي دغدغه به صدر جدول مي انديشند. آنها که در فصل جاري تمام بردهايشان را با حداقل اختلاف گل بدست آورده‌اند براي دستيابي به يک پيروزي پرگل برابر پاس کار دشواري پيش رو دارند.

سرخپوشان البته اميدوار به درخشش تراکتورسازان در مصاف با ذوب آهن هستند تا شايد با توقف صدرنشين اصفهاني آنها با سه امتياز بازي فردا بدون احتساب تعداد گل‌هاي زده و خورده به سکوي نخست صعود کنند.

سپاهان اصفهان - شهرداري تبريز
اين مسابقه را مي توان جدال بحران زده‌هاي اين روزهاي ليگ برتر خواند. سپاهان، مدافع عنوان قهرماني ليگ برتر، فصل را خوب آغاز نکرده و روي سکوي دهم جدول ايستاده است و شهرداري نيز در جدول فقط راه آهن را از خود پايين‌تر مي بيند. تعطيلات ليگ برتر بهترين فرصت براي آنها بود تا کاستي‌هاي خود را برطرف کرده و مهياي جبران عقب افتادگي خود از تيم‌هاي ديگر شوند. بازي فردا نشان مي دهد که کدام يک از اين تيم‌ها توانسته‌اند بر مشکلات خود فائق آيند و نمايشي متفاوت از هفته‌هاي اخير داشته باشند.

راه آهن شهرري - ملوان بندرانزلي
يکي از مهمترين اتفاقات فوتبال ايران در هفته اخير وداع رسول کربکندي با نيمکت مربيگري تيم راه آهن شهرري بود. با برکناري او مهدي تارتار مجددا سرمربي راه آهن شد. او که براي سومين بار به عنوان سرمربي راه آهن انتخاب مي شود، چهار روز پس از انتخاب به اين سمت، زردپوشان را در آزموني دشوار برابر ملوان بندرانزلي همراهي خواهد کرد.

صباي قم - استيل آذين تهران
پرفراز و نشيب‌ترين تيم ليگ برتر، تيم صباي قم است. حاصل اين روند پرفراز و نشيب ايستادن بر سکوي هفتم جدول است. شاگردان ياوري در هفته هشتم ميزبان استيل آذين هستند که اين روزها لحظه‌اي آرامش را جستجو مي کند. تقابل اين دو تيم يکي از ديدارهاي جذاب هفته است که عصر فردا در قم برگزار مي شود. نتيجه‌اي که در اين بازي رقم خواهد خورد البته در سرنوشت سرمربي استيل آذين هم تاثيرگذار خواهد بود، احتمال دارد با تداوم ناکامي‌ها او هم جاي خود را به يک مربي ديگر بدهد. مديران جديد استيل آذين بدون شک تحمل نتايج ضعيف مربي را نخواهد داشت که با امضاي مديرعامل قبلي روي کار آمده است.

منبع:جام جم آنلاین

Omid7 09-11-2010 05:02 PM

عروسک بازی مهاجم استقلال کار دستش داد+عکس

آرش برهانی مهاجم استقلال در بازی با مس کرمان در ترکیب ثابت این تیم قرار گرفت ولی نمایش ضعیفی را ارائه داد.

به گزارش شبکه ایران، در این مسابقه میلاد میداودی به دلیل مصدومیت غایب بود و این موضوع باعث شد تا مظلومی در خط حمله برهانی را جایگزین او کند. این بازیکن اما عملکرد ضعیفی داشت و در طول بازی کار خاصی انجام نداد تا غیبت میداودی کاملا به چشم بیاید.

مظلومی در این مسابقه به شدت از عملکرد برهانی ناراضی بود و حتی در پایان بازی از او انتقاد کرد.
برهانی مدت‌هاست که از روزهای اوج فاصله گرفته و به نظر می‌رسد نمیکت‌نشینی‌های او در استقلال ادامه داشته باشد.او این روزها سخت به دنبال کارهای رسانه‌ای چرا که از این طریق می‌تواند هر روز سوژه رسانه‌های گروهی شود و تیتر و عکس خود را روی جلد روزنامه‌ها و مجلات ورزشی ببیند، برهانی چندی پیش به عنوان یکی از بازیگران سریال در مسیر زاینده رود به همراه کریم باقری نقش بازی کرد و مدتی در روزنامه‌ها و مجلات ورزشی خبرساز ظاهر شد، پس از این حرکت برهانی بار دیگر به سمت خبرساز شدن رفت و برای قرار گرفتن در جمع چهره‌های خبرساز چندی پیش به یک مغازه عروسک فروشی رفت تا با این کار برای یکی از مجلات خبری سوژه سازی کند و عکسش بار دیگر روی جلد روزنامه‌ها برود.

به نظر می‌رسد قرار گرفتن در جمع چهره‌های خبرساز برای آرش برهانی مهم‌تر از موفقیت در استقلال است چرا که بازیکن استقلال این روزها اصلا حواسش به فوتبال نیست و به عنوان یک بازیکن حاشیه‌ساز در محافل خبری در حال سوژه سازی است.

تصور می‌شود مدیریت باشگاه استقلال باید برای رهایی بازیکن کرمانی خود از بند حاشیه تصمیمی جدی در خصوص وی اخذ کند چرا که او این روزها سخت مورد غضب پرویز مظلومی قرار دارد و به شدت مورد انتقاد سرمربی استقلال است.

Omid7 09-11-2010 05:06 PM

نامگذاری یک تقاطع به نام سپاهان در اصفهان

سایت گل- شورای شهر اصفهان به پاس افتخارات باشگاه سپاهان در دهه هشتاد، یکی از تقاطع های غیر همسطح این شهر را به نام سپاهان نامگذاری کرد. اولین تقاطع غیر همسطح در بزرگراه شهید دستجردی اصفهان با مصوبه شورای شهر اصفهان به نام ((سپاهان)) نامگذاری و تابلو این پل نیز نصب گردید

تابلو این پل دیروز در مراسمی با حضور مسئولان و هواداران باشگاه نصب گردید و پرچم های باشگاه نیز در اطراف این پل به اهتزاز در آمد.

Omid7 09-11-2010 05:09 PM

درآمد هفته هشتم لیگ برتر به سیل زدگان پاکستان اختصاص یافت

سایت گل- سازمان ليگ برتر فوتبال ، درآمد بليت فروشي هفته هشتم ليگ برتر را به مردم سيل‌زده پاكستان اختصاص داد.

سازمان ليگ ضمن تبريك فرا رسيدن عيد سعيد فطر به عموم مردم و به ويژه اهالي فوتبال اعلام كرد در اطاعت از فرموده مقام معظم رهبري مبنی بر لزوم حمايت از مردم سيل زده پاكستان ، درآمد بليت فروشي هفته هشتم ليگ را به اين امر مهم اختصاص داده است.

سازمان ليگ همچنين از همه بازيكنان ، مربيان و هواداران فهيم فوتبال درخواست کرد نسبت به انجام وظيفه انساني و الهي خود به طور شايسته اقدام كنند.

Omid7 09-11-2010 05:10 PM

سازمان ليگ: فيروز كريمي را حتي به استاديوم هم راه نمي‌دهيم

سازمان ليگ حتي قصد دارد مانع از ورود مربيان منشوري به استاديوم‌ها شود و حتي يك منبع آگاه در اين سازمان خبر داد كه مسئولان به گسترشي‌ها اعلام كردند كه كريمي را حتي به استاديوم هم راه نمي‌دهند. با اين شرايط بايد منتظر ماند و ديد كه تكليف كريمي با تيم تبريزي به كجا خواهد رسيد

سايت گل ـ فيروز كريمي كه سال گذشته به دليل منشوري بودند مجبور شد در ليگ دسته اول مربيگري كند، امسال هم جزو مربيان منشوري قرار دارد و همين موضوع باعث شد كه او نتواند در ليگ برتر مربيگري كند.

كريمي با اين شرايط و براي اينكه از فوتبال دور نباشد تصميم گرفت دوباره امسال در ليگ دسته اول مربيگري كند ولي به نظر مي‌رسد كه او براي گرفتن مجوز مربيگري دچار مشكل شود كه در نهايت اين مشكل قطع همكاري او با باشگاه گسترش فولاد تبريز را به همراه داشته باشد.

سازمان ليگ چند ماه پيش براي دور كردن مربيان منشوري از فوتبال تصميم جدي گرفت و حتي اعلام كرد كه آنها در دسته‌هاي پايين‌تر هم نمي‌توانند مربيگري كنند. بي‌جهت نبود كه چند روز پيش همكاري نادر دست‌نشان با ابومسلم قطع شد و قبل از شروع ليگ هم اجازه ندادند او مربيگري نفت تهران را برعهده بگيرد. اين شرايط براي كريمي هم وجود دارد چرا كه مسئولان سازمان ليگ مدتي پيش به مسئولان گسترش فولاد تبريز اعلام كردند كه نمي‌توانند از كريمي استفاده كنند. البته گسترشي‌ها زياد اين موضوع را جدي نگرفتند و در تلاش هستند تا مشكل كريمي برطرف شود.

در اين ميان سازمان ليگ اما بر موضع خود همچنان پافشاري مي‌كند و كريمي با به وجود آمدن اين شرايط به مسئولان گسترش فولاد گفته كه اگر مجوز مربيگري‌اش صادر نشود از روي سكوها تيم را هدايت خواهد كرد. البته او در اين مورد هم مشكل خواهد داشت چرا كه سازمان ليگ حتي قصد دارد مانع از ورود مربيان منشوري به استاديوم‌ها شود و حتي يك منبع آگاه در اين سازمان خبر داد كه مسئولان به گسترشي‌ها اعلام كردند كه كريمي را حتي به استاديوم هم راه نمي‌دهند. با اين شرايط بايد منتظر ماند و ديد كه تكليف كريمي با تيم تبريزي به كجا خواهد رسيد.

shokofe 09-12-2010 08:18 AM

دایی: از همه پرسپولیسی‏ها عذرخواهی می‏کنم

http://www.hurrahsport.com/upload_fo...0910083927.jpg
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس پس از تساوی خانگی تیمش برابر پاس همدان گفت: اگر پاس زودتر از دقیقه پایانی به گل می رسید مشخص نبود چه نتیجه ای در این دیدار رقم می خورد.

علی دایی که پس از تساوی یک بر یک امشب تیمش برابر پاس همدان در سالن کنفرانس خبری ورزشگاه آزادی تهران با خبرنگاران گفتگو می کرد ضمن بیان این مطلب افزود: در نیمه اول موقعیت های خوبی برای گلزنی داشتیم و باید کار را تمام می کردیم اما بازیکنان ما از موقعیت ها استفاده نکردند.

وی ادامه داد: پاس در نیمه دوم مستحق رسیدن به گل بود و بسیار بهتر از ما بازی کرد. ما شانس آوردیم که پاس زودتر از دقیقه پایانی به گل نرسید. آنها در نیمه دوم موقعیت های زیادی داشتند و مستحق رسیدن به گل بودند.

سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس با اشاره به تساوی تیمش در ورزشگاه آزادی و برابر هواداران این تیم گفت: از همه پرسپولیسی ها به خاطر این نتیجه عذرخواهی می کنم.

دایی با انتقاد از وقفه ای که به خاطر بازی های تدارکاتی تیم ملی در برنامه تمرینی تیمش ایجاد شد گفت: قبل از این دوست داشتیم بازیکنانمان به تیم ملی دعوت شوند اما حالا آرزو می کنیم که بازیکنی از ما به تیم ملی دعوت نشود. ما بازیکنان ملی پوش مان را خسته تحویل گرفتیم.

سرمربی پیشین تیم ملی فوتبال کشورمان با اشاره به پرونده اش با فدراسیون فوتبال گفت: آقای تاج در برنامه تلویزیونی بر توافق ما در سال دوم تاکید کرد و نظر من را تایید کرد. با این حال کمیته استیناف حقم را نداده و نمی دانم آقایان شب چگونه خوابشان می برد.

وی ادامه داد: با این حال تا گرفتن حقم این پرونده را پیگیری می کنم و حتی به دادگستری هم شکایت خواهم کرد. حق گرفتنی است و من برای گرفتن حقم تمام تلاشم را خواهم کرد

shokofe 09-12-2010 08:24 AM

برترین های لیگ برتر تا هفته هشتم

تراکتورسازی بهترین خط دفاع لیگ برتر را در اختیار دارد و در مقابل بدترین خط دفاع نیز متعلق به همشهری اش شهرداری تبریز است.

سایت گل

بیشترین برد: و ذوب آهن با 6 برد
کمترین برد: شهرداری تبریز با یک برد
بیشترین تساوی: نفت تهران با 5 مساوی
کمترین تساوی: نفت آبادان، ذوب آهن و سایپا با یک تساوی
بیشترین باخت: راه آهن، پیکان و شهرداری با 5 باخت
کمترین باخت: پرسپولیس، ذوب آهن، استقلال و نفت تهران با یک باخت
بیشترین گل زده: شهرداری تبریز و استقلال با 15 گل
کمترین گل زده: شاهین بوشهر با 6 گل زده
بیشترین گل خورده: شهرداری تبریز با 23 گل خورده
کمترین گل خورده: تراکتورسازی با 64 گل خورده
بهترین عملکرد در خانه: ذوب آهن ، پرسپولیس و صبا با 10 امتیاز از 4 بازی
بدترین عملکرد در خانه: فولاد با 3 امتیاز از 4 بازی
بهترین عملکرد خارج از خانه: ذوب آهن با 9 امتیاز از 4 بازی
بدترین عملکرد خارج از خانه: شهرداری تبریز با یک امتیاز از 4 بازی

Omid7 09-12-2010 08:52 PM

تيم ملي سپاهان!

تيموريان پيش از اين قصد پيوستن به استقلال را داشت اما به دليل پر بودن ليست بازيكنان بزرگسال اين تيم مذاكرات خود را با تيم اصفهاني آغاز كرد، با سپاهاني شدن تيموريان بيش از نيمي از تركيب اصلي تيم ملي در اين تيم اصفهاني به ميدان مي‌روند.

http://www.asriran.com/files/fa/news...149009_113.jpg

عصر ايران ورزشي- آندرانيك تيموريان به احتمال زياد به‌زودي به تيم سپاهان اصفهان مي‌پيوندد. او كه يكي از مهره‌هاي اصلي تيم ملي ايران محسوب مي‌شود و در بازي با كره جنوبي هم عملكرد خوبي را از خود ارائه داد در مذاكره با امير قلعه‌نويي با اين مربي به توافق رسيده و تنها مانع سر راه اين انتقال به اعلام موافقت مديران باشگاه سپاهان مربوط مي‌شود.

گويا آنها روي جذب بازيكنان ديگري نظر دارند و هنوز موافقت خود را با خواسته سرمربي تيم اعلام نكرده‌اند. در حال حاضر استخوان بندي اصلي خط دفاعي تيم ملي بر اساس اسكلت دفاعي سپاهان شكل گرفته و اين آرايش با سپاهاني شدن تيموريان كه يكي از هافبك‌هاي تدافعي تيم ملي است كامل تر مي‌شود.

تيموريان پيش از اين قصد پيوستن به استقلال را داشت اما به دليل پر بودن ليست بازيكنان بزرگسال اين تيم مذاكرات خود را با تيم اصفهاني آغاز كرد. آندو درباره انتخاب تيم آين آينده‌اش مي‌گويد:«مدير برنامه‌هايم با باشگاه سپاهان مذاكره كرده و پيشنهادش را مطرح كرده است.

تا 48 ساعت آينده وضعيتم با اين تيم مشخص خواهد شد.» با سپاهاني شدن تيموريان بيش از نيمي از تركيب اصلي تيم ملي در اين تيم اصفهاني به ميدان مي‌روند.

اکنون ساعت 08:03 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.