پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   ليگ برتر باشگاه های ایران (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=153)
-   -   كلوپ هواداران باشگاه استقلال (http://p30city.net/showthread.php?t=34404)

mohammad.90 05-29-2012 06:31 PM

قلعه‌نویی: مثل یک برادر آمده‌ام کمک کنم/مظلومی استاد من است

در باره همه چیز بحث کردیم غیر از پول

خبرگزاری فارس: سرمربی جدید تیم فوتبال استقلال گفت: چه باشم و چه نباشم مثل یک برادر آمده‌ام تا به استقلال کمک کنم.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...449_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، امیر قلعه‌نویی پس از جلسه با رسولی‌نژاد و فتح‌الله‌زاده و دریافت حکم سرمربیگری استقلال اظهار داشت: جلسه خوبی داشتیم و با هم همفکری کردیم تا تیم خوبی را ببندیم. من چه در استقلال باشم و چه نباشم مثل یک برادر آمده‌ام تا به این تیم کمک کنم.
وی افزود: شما شاهد بودید زمانی که به استقلال برگشتم نیکبخت واحدی به پرسپولیس رفته بود و وقتی سرمربی تیم ملی شدم او را به تیم ملی دعوت کردم. من به استقلال نیامدم که سهمیه آن را هدر دهم.
قلعه‌نویی ادامه داد: سال خوبی در استان آذربایجان داشتم و برای آقای جعفری و تراکتورسازی آرزوی موفقیت می‌کنم.
وی در خصوص جلسه امروز توضیح داد: امروز در جلسه در مورد همه چیز بحث کردیم، استقلال خانه من است و من در مورد مسائل مالی بحث نکردم و اخلاقا درست نبود بحث کنم. برای اینکه تیم قوی داشته باشیم خیلی مسائل باید مدنظر قرار گیرد. اگر قرار است استقلال در لیگ ایران و آسیا قهرمان شود باید این موضوع را مدنظر داشته باشیم که تیم‌های آسیایی همه قوی هستند.

قلعه‌نویی خاطرنشان کرد: استقلال فصل گذشته تیم خوبی داشت اما مسلما من برای تقویت تیم نیروهایی را اضافه یا کم می‌کنم و طبق افکار تاکتیکی‌ام این نیروها را کم یا زیاد می‌کنم.
سرمربی استقلال افزود:از مظلومی، استادم بابت زحماتی که کشیده تشکر می‌کنم از هیچکس کینه‌ای ندارم اما نظم و انضباط برای من در اولویت است. ما در برخی از پست‌ها که مشکل داریم باید تقویت شویم.

mohammad.90 05-29-2012 06:34 PM

به من گفتند با قدرت به کارم ادامه دهم.

فتح‌الله‌زاده: به من گفتند با قدرت به کارم ادامه دهممدیر عامل باشگاه استقلال گفت: به من گفتند با قدرت به کارم ادامه دهم.
علی فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگو اظهار داشت: از من خواسته شد با قدرت و با جدیت به کارم ادامه دهم. ما جلسه خوب و پرباری داشتیم و تمام سعی و تلاشم را می‌کنم تا استقلال به موفقیت برسد.
وی افزود: فردا با حضور کلیه اعضای هیئت مدیره برای مشخص شدن وضعیت تیم برای فصل آینده جلسه‌ای داریم.

mohammad.90 05-29-2012 07:20 PM

واکنش مظلومی به خبر پیوستن قلعه نویی به استقلال

http://www.jamnews.ir/Images/News/Sm...2365905376.jpg

به گزارش سرویس ورزشی جام نیوز به نقل از اوج نیوز، پرویز مظلومی درباره جدایی اش از استقلال اظهار داشت: «بحثی ندارم و فکر می کنم بار سنگینی از روی دوشم برداشته شده است و امیدوارم هواداران استقلال بدی های مرا به بزرگی خودشان ببخشند. این جدایی خواست خدا بود و من بنده خدا گلایه و شکایتی از این بابت ندارم.»
وی ادامه داد: «در این دو سال روزهای خوب و بد زیادی را پشت سرگذاشتم اما در مجموع خاطرات فراوانی در ذهنم باقی ماند و تجاربی هم به دست آوردم که قطعا در آینده به من کمک خواهد کرد.»
مظلومی درباره حضور امیر قلعه نویی در استقلال عنوان کرد: «برای امیر آرزوی موفقیت می کنم و امیدوارم او در استقلال روزهای خوبی را پشت سربگذارد و همه آبی ها باید در این راه به او کمک کنند.»
وی درباره برنامه هایش برای آینده گفت: «نیاز به استراحت دارم. البته پیشنهاداتی هست که در حال بررسی آنها هستم تا به تصمیم مناسبی برسم.»

mohammad.90 06-02-2012 04:43 PM

مدیرعامل استقلال استعفا کرد

فتح‌الله‌زاده در گفت‌وگوی اختصاصی با فارس:91/03/13
ماندم به صلاح استقلال نیست/ امیدوارم وزیر ورزش مدیر عامل را سریع‌تر انتخاب کند
خبرگزاری فارس: مدیر عامل باشگاه استقلال با تاکید بر اینکه ماندنش به صلاح این تیم نیست، گفت: امیدوارم هر چه سریع‌تر مدیر عامل باشگاه استقلال انتخاب شود.
http://media.farsnews.com/media/Uplo...042_PhotoA.jpg

به گزارش خبرگزاری فارس، علی فتح‌الله‌زاده مدیر عامل باشگاه استقلال امروز تصمیم گرفت تا استعفای خود را تقدیم وزیر ورزش کند و از همین رو از این پس با باشگاه استقلال برای فصل آینده همکاری نخواهد کرد.
پس از خبر استعفای مدیر عامل باشگاه استقلال با فتح‌الله زاده تماس گرفتیم که وی در گفت‌وگوی اختصاصی با خبرنگار فارس در این خصوص گفت: از وزیر ورزش نهایت تشکر را دارم که در این مدت حمایت‌های لازم را از من انجام داد اما با روندی که پیش روی ما قرار گرفته، احساس می‌کنم ماندنم به صلاح استقلال نیست و به خاطر اینکه استقلال در کورس نقل و انتقالات از رقابت با مدعیان عقب نماند، عطای کار را به لقایش بخشیدم و تصمیم گرفتم کناره‌گیری خود را اعلام کنم.
مدیر عامل باشگاه استقلال در ادامه گفت‌وگوی خود با فارس در حالی که قصد نداشت پاسخ هیچ سؤالی را بدهد، گفت: از همه هواداران تشکر می‌کنم و امیدوارم که آنها روزهای خوبی در کنار استقلال داشته باشند و من همیشه کنار استقلال خواهم بود و روی سکوها این تیم را تشویق خواهم کرد اما به خاطر شرایطی که پیش آمده، تصمیم گرفتم که کناره‌گیری کنم.
وی در پایان اظهار امیدواری کرد: استعفای خود را به دفتر وزیر تقدیم کردم و امیدوارم آقای عباسی هر چه سریع‌تر مدیر عامل استقلال را مشخص کند چون تا آخرین لحظه تلاشم را انجام دادم و حتی امروز با مجید صالح قرارداد بستیم اما دیگر نمی‌توانم با این شرایط تیم استقلال برای سال آینده همکاری خودم را ادامه بدهم.

mohammad.90 06-03-2012 06:36 PM

چند نفر از این ستاره‌ها را می‌شناسید؟ (عكس)

چند نفر از این ستاره‌ها را می‌شناسید؟ (عكس)

این عکس متعلق به همان تیمی است که آقاصمد ساخت

روزگاری صمد مرفاوی مربی جوانان استقلال بود و توانست یک آکادمی واقعی برای استقلال در آن سالها بسازد. این عکس متعلق به همان تیمی است که آقاصمد ساخت و اکنون ستاره‌هایي از این تیم بیرون آمدند که سرنوشت استقلال و حتی تیم ملی را تعیین می‌کنند. استقلال پس از این تیم که مرفاوی ساخت دیگر بازیکنی از آکادمی‌اش بیرون نیامد و همه چیز در حد حرف مانده است. شما از این تیم جوانان استقلال چند ستاره کنونی فوتبال ایران را می‌شناسید؟

mohammad.90 06-07-2012 07:26 AM

چهارشنبه 1391/03/17 20:10

امير قلعه‌نويي:
از زحمات مظلومي تشکر مي‌کنم

سرمربي استقلال گفت که در تيم فوتبال استقلال بايد منافع مردم در نظر گرفته شود و بيش از هر چيز هيات مديره، بازيکنان و ساير افراد بايد دل‌هاي شان را به هم نزديک کنند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00004934.jpg
امير قلعه‌نويي که امروز (چهارشنبه) قرارداد خود را امضا کرد، اظهار کرد: امروز قراردادم را امضا کردم در هفته‌هاي گذشته چند جلسه داشتيم و صحبت‌هايي رد و بدل شد. طبيعتا هيات مديره و مديرعامل خواسته‌هايي داشتند و بر اساس آن نشست‌هايي برگزار کرديم. از آن‌جايي که استقلال تيم مهمي است و برند و پتانسيل خودش را دارد، بر اساس همان توقعي که وجود دارد کار مي‌کنيم و اميدوارم لطف خدا و اهل بيت شامل شود و بتوانيم توقع مردم را برآورده کنيم.

او با اشاره به حضور مظلومي در استقلال نيز گفت: از زحمات پرويز مظلومي تشکر مي‌کنم که بسيار تلاش کرد که زحمات زيادي را کشيد چه در زماني که براي استقلال کار کرد و چه در گذشته. اميدوارم از تمام سرمايه‌ها استفاده کنيم و همه به هم کمک کنيم تا بتوانيم جوابگوي مردم باشيم.

سرمربي استقلال درباره توقعاتي که از اين تيم مي‌رود گفت: طبيعتا اين تيم يک ستاره دارد و آن ستاره همان استقلال است و تمام کارها بايد بر اساس منافع مردم و در اين چارچوب انجام بشود. از من قلعه‌نويي تا ساير افراد بايد دنبال خواست مردم باشيم. طبيعتا استقلال با توانايي‌ها و برندي که دارد توقع از آن بالاست و اين مساله را قبول دارم و تيمي که در سه جام شرکت مي‌کند بايد به نحو احسن کار کند هرچند قهرماني دست خداست ضمن اين که ما، هيات مديره و بازيکنان بيش از هر چيز بايد دل‌هاي‌مان را به يکديگر نزديک کنيم تا بتوانيم نتيجه بگيريم.

او هم‌چنين با اشاره به حضور فصل گذشته‌اش در تراکتورسازي تبريز گفت: جا دارد از زحمات مردم آذربايجان تشکر کنم. سال بسيار خوبي را در آذربايجان سپري کردم و هميشه آن‌ها در قلب من خواهند بود. حضورم در تراکتورسازي يکي از سال‌هاي خوب زندگي من بود و هيچ گاه ورزشگاه يادگار امام (ره) را فراموش نمي‌کنم.

امير قلعه‌نويي هم‌چنين درباره اقدامات استقلال در فصل نقل و انتقالات نيز گفت: به هر حال با بودن افرادي مانند فتح‌الله‌زاده، اميري و نظري توقع مي‌رود که بازيکنان خوبي جذب شوند. تا کنون از بازيکناني که گفتيم 5 نفر آن‌ها جذب شدند.

او درباره حضور رحمتي و جباري در استقلال نيز گفت: روز گذشته با رحمتي ناهار خورديم و هيچ مشکلي وجود ندارد. من براي تسويه حساب شخصي نيامده‌ام. هر مربي افکار تاکتيکي خاص خودش را دارد و هر که در اين چارچوب قرار داشته باشد را نگه مي‌داريم و نبايد سرمايه‌سوزي کنيم. روز گذشته جلسه خوبي با رحمتي داشتيم و اگر هم مشکلي وجود داشت برطرف شده است.

او درباره فهرست مازاد استقلال گفت: طبيعتا تيمي که قهرمان مي‌شود يا سقوط مي‌کند، جابه‌جايي‌ها را در خود خواهد داشت و ما هم از اين قاعده مستثني نيستيم. اسامي اين بازيکنان را به فتح‌الله‌زاده داده‌ايم.

mohammad.90 06-10-2012 08:01 PM

يکشنبه 1391/03/21

نظر بازيکنان استقلال درباره نقل و انتقالات

جمعي از بازيکنان استقلال در حاشيه تمرين امروز اين تيم درباره نقل و انتقالات اظهار نظر کردند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00032447.jpg

آرش برهاني در تمرينات امروز(يکشنبه) اظهار کرد: اميدوارم امسال بتوانيم انتظارات را برآورده کنيم. با قلعه‌نوعي خاطره خوبي دارم، اميدوارم امسال هم خاطره قهرماني و همچنين آقاي گلي را تکرار کنيم.

برهاني ادامه داد: به نظر من استقلال امسال بهتر از سال گذشته شده است و اميدوارم ساير بازيکنان نيز در تيم بمانند. وي همچنين با اشاره به عملکرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات گفت: تيمي که دوازدهم بشود بايد بيشتر بازيکن بگيرد. آنها تيم خوبي بستند اما ما بهتر هستيم و بزرگترين حسني که داريم اينکه با هم هماهنگي لازم را داريم.

برهاني درباره کريم انصاري‌فرد نيز گفت: کريم از بهترين مهاجمان ايران است و دوست ندارم بيش از اين راجع يک بازيکن صحبت کنم. وي ادامه داد: سال گذشته بهترين خط حمله ليگ را داشتيم و امسال هم مي‌خواهيم همين کار را انجام دهيم.

همچنين امين منوچهري در حاشيه تمرين استقلال گفت: امروز اولين جلسه تمرين را برگزار کرديم. تمرين خوبي بود. خوشحالم که به استقلال آمدم و تلاش مي‌کنم براي اين تيم مثمر ثمر باشم. وي افزود: يکي از دلايلي که به استقلال آمدم اين بود که بيشتر ديده شوم. من با سايپا بازي‌هاي خوبي را انجام دادم اما در آنجا ديده نشدم. بنابراين هدفم اين است که در استقلال اول دل هواداران را شاد کنم و سپس به تيم ملي دعوت شوم.

اما اميرحسين صادقي ديگر بازيکن استقلال که به اين تيم بازگشته، درباره بازگشتش به استقلال گفت: از طرف باشگاه از من دعوت کردند و با هم صحبت کرديم و به توافق رسيديم و در نهايت به استقلال آمدم. صادقي درباره اينکه استقلال چه عملکردي خواهد داشت، گفت: بايد ببينيم ساير تيم‌ها چطور يارگيري مي‌کنند. ولي فکر مي‌کنم مي‌توانيم موفق باشيم. او همچنين درباره عملکرد پرسپوليس در فصل نقل و انتقالات گفت: بايد اين مساله را از بازيکنان پرسپوليس بپرسيم.

لاوین 06-11-2012 01:43 PM

پیشنهاد یک و نیم میلیون یورویی باشگاه قطری به تیموریان

آندرانیک تیموریان به مسئولان تیم استقلال ، قول داد تا فصل آینده را در این تیم سپری کند، اما این اتفاق با اما و اگرهای بسیار زیادی همراه است زیرا این بازیکن با پیشنهاد قابل توجهی روبه رو شده است که وی را با شک و تردید بسیار زیادی روبه رو کرده است.
این بازیکن، اعلام کرده است که باید هر چه سریعتر پیشنهاد مورد نظر را مورد بررسی نهایی قرار دهد و پس از آن در خصوص استقلال و وضعیت این تیم تصمیم گیری کند.
شایان ذکر است، این بازیکن نمی تواند پیشنهاد یک و نیم میلیون یورویی را دست کم گرفته و آن را به فراموشی بسپارد تا بتواند برای ماندن در استقلال تصمیم گیری کند، به همین دلیل شرایط برای وی متفاوت است و مانع از تمدید قرار داد وی با آبی ها شده است.
سرمربی استقلال از مدیریت باشگاه درخواست کرده است تا وضعیت را طوری پیش ببرد تا آندو در استقلال فصل بعد بماند و استقلال را همراهی کند، این مربی روی ماندن تیموریان اصرار فراوان دارد.

باشگاه خبرنگاران

۲۲ خرداد ۱۳۹۱ ۱۳:۱۱

mohammad.90 06-14-2012 04:42 PM

درباره اتفاقات اخیر و حرفهای مطرح شده

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...8758249885.jpg

فتح الله زاده: هک شوم خیلی چیزها «رو» می شود آقای رویانیان! http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - علی فتح الله زاده می گوید درباره فعالیت های اقتصادی پرسپولیس فعلا با کد از آنها سخن می گوید.

مدیرعامل استقلال در گفت و گویی با خبرآنلاین ؛ درباره اتفاقات اخیر و حرفهای مطرح شده درباره کمک های دولتی به پرسپولیس می گوید:« من فعلا خیلی سر بسته و کدگذاری شده حرف زدم. آقای رویانیان عزیز درست است که من بچه خوی هستم و تازه به تهران رسیدم اما دلیل نمی شود که قیمت یک سمند در بازار چقدر است. احیانا با چه قیمتی در نمایشگاه های مختلف ، خرید و فروش می شوند جناب رویانیان؟ فعلا که من دارم کدگذاری شده حرف می زنم اما واقعا اگر حرف هایم رمزگشایی شود ، خدای ناکرده هکرها حمله کنند و رمزهایم را باز کنند ، خیلی از مسائل باز می شود.»
او ادامه می دهد:« ما اگر بانک تات در کنارمان بوده در مقام اسپانسر این کار را کرده ، قرارداد بستیم و برای شان روی پیراهن مان تبلیغ کردیم. حالا دوستان اگر سمند گرفتند و معامله می کنند ، اشکالی ندارد اما ممنون می شوم یکی از آن سفیدهایش را که به محسن بنگر دادند را به ما هم بدهند داشته باشیم. قیمتش هم که خیلی زیاد نیست!»
فتح الله زاده که این فصل زیر فشار است چون نتوانسته خرید های خوبی در فصل نقل و انتقالات داشته باشد ، می گوید:« من چه کسی راباید می خریدم وقتی بهترین بازیکنان ایران را در تیمم دارم. اصلا بروم بازار و چه بازیکنی را بخرم که بهتر از آندو تیموریان ، جباری یا رحمتی باشد؟ شما کسی را بهتر از مجموعه بازیکنان استقلال در لیگ برتر می شناسید؟ بگذارید تیم های مان تکمیل شوند ؛ آن وقت ما عکس های تیم مان می چینیم ، پرسپولیسی ها هم عکس بازیکنان شان را بیاورند بچینیم کنار هم . بعد هم مردم رای گیری کنند که استقلالی ها بهتر هستند یا پرسپولیسی ها. حالا شما می توانید نظرسنجی بگذارید.»
شاید ایده نظرسنجی ، کار جالبی باشد میان او و رویانیان؛« البته همیشه آنهایی که به پرسپولیس رای می دهند تعدادشان بیشتر است اما این ما بودیم که در زمین ، آنها را سوبله و چوبله کردیم!( می خندد و می گوید: حاجی جان این را شوخی کردم!) »
او بعد از این شوخی می گوید :« البته ما همیشه برای طرفداران خوب پرسپولیس احترامی ویژه قائل هستیم و دوست داریم رقیبی جدی در حد پرسپولیس قهرمان داشته باشیم. خیلی هم خوشحال می شویم اگر پرسپولیس با مدیریت خوب آقای رویانیان درآمدزایی کند و بتواند تیمش را بگرداند اما می گوییم هر دوی این تیم ها برای دولت هستند و ما امسال امتیازاتی را که دوست خوبم ، آقای رویانیان داشته ، در اختیار نداریم. امتیازاتی که سبب شده تا دست این دوستان خیلی باز باشد . با این وجود ما سعی مان را می کنیم با هماهنگی وزیر ورزش بتوانیم بودجه مورد نیاز تیم را تامین کنیم و مشکلی برای مان ایجاد نشود.»
او درباره آخرین شرایط تمدید قرارداد با 3 بازیکن اسمی تیمش هم گفت:« آندو قول داده در ایران فقط برای استقلال بازی کند. خیال تان راحت ، او جایی نمی رود و پیش ما می ماند. مهدی رحمتی هم هر جایی دوست داشته باشد ، می تواند مذاکره کند اما مهم این است که در نهایت با استقلال تمدید می کند و پیش مان می ماند. با مجتبی هم حرف های مان را زدیم. امیدواریم که او هم در تیمش بماند.»

mohammad.90 06-16-2012 10:32 PM

قلعه‌نويي: جاي کي‌روش بودم اعدامم مي‌کردند

شنبه 1391/03/27
سقف قرارداد بايد براي تيم باشد نه بازيکن

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: اگر من جاي کي‌روش بودم و تيم ملي اين نتايج را مي‌گرفت، اعدامم مي‌کردند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938710.gif
امير قلعه نويي پس از تمرين امروز تيم استقلال در جمع خبرنگاران در مورد بازيکنان اظهار داشت: ابتدا بايد به هواداران تبريک بگويم. بازيکناني که جذب کرديم نسبت به فصل گذشته 10 تا 20 درصد کمتر گرفتند و اگر بخواهيم تورم را همحساب کنيم حدود 35 درصد کمتر دريافت کردند. اين بازيکنان بدون اينکه يک ريال دريافت کنند، تمرينات را آغاز کردند و آن هم تنها به عشق هواداران و مردم بوده است. استقلال الان تبديل به استقلال واقعي شده است و همين بازيکناني که تمرين مي‌کنند فصل گذشته پس از امضاي قرار داد مبلغي از قرار داد خود را گرفته بودند اما امسال اين طور نيست.

وي ادامه داد: منوچهري از 150 ميليون تومان خود به خاطر استقلال گذشته و مبعلي هم سفيد امضا کرده است. البته برخي شيطنت مي‌کنند و آن هم به اين دليل است که استقلال در اين فصل راه خود را پيدا کرده است.

سرمربي استقلال در مورد قرار دادهاي ميلياردي بازيکنان عنوان کرد: همه جاي دنيا به اين شکل است که سقفي را براي تيم تعيين مي‌کنند نه بازيکن و ما هم اگر قرار است سقفي تعيين کنيم بايد براي مجموعه تيم در نظر بگيريم. مثلا به مدير عامل بگوييم اين مبلغ در اختيار شما است و بايد تيم را ببنديد. همين سقف قرار داد باعث شده است که قيمت‌ها بالا برود. اگر براي تيم سقف تعيين کنيم مدير عامل مي‌داند که به کدام بازيکن 100 ميليون و به کدام بازيکن ديگر بيشتر بدهد.

قلعه نويي در مورد اينکه آيا قول قهرماني مي‌دهد عنوان کرد: هر کس بگويد تيمي را قهرمان مي‌کند اشتباه کرده است. استقلال پتانسيل بالايي دارد طرفداران اين تيم هم بي‌شمار هستند. همدلي و مودت هم در تيم وجود دارد. اين سه رکن اصلي ما محسوب مي‌شود. ما تيم خيلي خوبي داريم و در هر 3 جام بايد بجنگيم. اگر تمرينات ما را هم ملاحظه کنيد متوجه مي‌شويد که فلسفه ما چه در داخل زمين و چه در بيرون زمين فقط جنگيدن است. در 3 جام هم بايد مدعي باشيم اما قولي براي قهرماني نمي‌دهيم.

وي تاکيد کرد: مهم اين است که خوب شروع کرديم اما برخي که در ابتداي تمرينات آمدند شيطنت کردند چون دوست ندارند اين همدلي را در تيم ببينيد. ممنونم از بازيکناني که بدون چشم داشتي کار را آغاز کردند.

سرمربي استقلال در پاسخ به اين سؤال که در يورو 2012 طرفدار چه تيمي هستيد گفت: طرفدار تيمي نيستم و بازي‌ها را به اين دليل دنبال مي‌کنم که چيزي ياد بگيرم. فرانسه، آلمان و اسپانيا تيم‌هاي خوبي هستند و شخصا علاقه دارم که اسپانيا قهرمان شود.

وي در مورد حضور بازيکنان پرتغالي در تمرينات اين تيم گفت: فيلم بازي‌هاي آنها را ديده‌ام. در ليگ برتر پرتغال بازي مي‌کردند اما نمي‌توان در يکي دو جلسه در مورد آنها نظر داد. آنها از يک قاره ديگر آمدند و نياز به زمان دارند هر کدام از آنها در دو يا سه پست مي‌توانند کار کنند.

قلعه نويي گفت: جا دارد از مسئولين کمپ تشکر کنم آنها با کمترين هزينه محيط خوبي را درست کردند و طرفداران هم راضي هستند جوانان هم براي تماشاي تمرين مي‌آيند و اوقات فراغت خود را پر مي‌کنند. هر جلسه تمرين ما حدود 5 ساعت از وقت آنها را پر مي‌کند. صدا و سيما و وزارت ورزش و جوانان چقدر بايد هزينه کنند که بتوانند اين زمان از اوقات فراغت جوانان را پر کنند.

وي در مورد اينکه گفته مي‌شود از بين يوسفي و زندي يکي را انتخاب مي‌کند گفت: اصلا اين طور نبوده و تا حالا در مورد اين موضوع مصاحبه نکرده‌ام.

سرمربي سابق تيم ملي در مورد نتايج اين تيم در مقدماتي جام جهاني گفت: اگر انتقادي صورت مي‌گيرد بايد سازنده و درست باشد همه قبول دارند که تيم ملي خوب بازي نکرد هم مقابل ازبکستان و برابر قطر اما اينکه بخواهيم فشار بياوريم درست نيست. انتقاد بايد با آرامش باشد و فشار رواني و تخريب به وجود نياورد. تا زماني که انتقاد نباشد پيشرفتي نخواهد بود. به تمام مربيان حتي فرگوسن انتقاد وارد است اما ما بايد کمک کنيم که تيم ملي نتيجه خوبي بگيرد.

وي در پاسخ به اين سؤال که اگر يک مربي ايراني چنين نتايجي کسب مي‌کرد چه اتفاقي مي‌افتاد، گفت: اگر من جاي کي‌روش بودم، مرا اعدام مي‌کردند.

mohammad.90 06-18-2012 07:39 PM

در استقلال مي سوختيم و مي ساختيم

در استقلال مي سوختيم و مي ساختيم

دوشنبه ۲۹ خرداد ۱۳۹۱
مدافع جديد فولاد خوزستان گفت: سال گذشته در استقلال خيلي اذيتم کردند به خصوص که بازوبند کاپيتاني هم دست من بود.
مهدي اميرآبادي که پس از 8 سال حضور در استقلال از اين تيم جدا شد و به فولاد خوزستان پيوست در گفت‌وگو با فارس صحبت‌هاي زير را انجام داد.
* چطور شد که به فولاد رفتي؟
من بازيکن آزاد بودم و شنيدم که قلعه نويي پيغام داده و براي حضورم در استقلال شرط گذاشته است. من هم قبول کردم مربيگري سليقگي است و به سليقه ايشان احترام گذاشتم. البته کتمان نمي کنم که دوست داشتم در استقلال بمانم چون سال ها در اين تيم بازي کردم اما در اين سال ها به خصوص در اين اواخر خيلي به شخصيت من توهين کردند که اين مسائل برايم قابل هضم نبود.
* واضح تر صحبت مي کني؟
مي توانستند يک تقدير خشک و خالي از من بکنند. وقتي با فولاد قرارداد بستم تازه فهميدم تفاوت باشگاه ها و رفتارها چقدر است. شخصيت دهکردي مديرعامل باشگاه فولاد به گونه اي بود که حتي کوچکترين بحث مالي نکردم و 8 صبح روز گذشته برايم بليت گرفتند و من هم بلافاصله قراردادم را با اين تيم امضا کردم.
*آينده را با فولاد چطور مي بيني؟
هيچ وقت بي انگيزه نبودم و به اينجا آمده ام تا خيلي چيزها را ثابت کنم. اين اواخر در استقلال خيلي حقم را ضايع کردند اما حرفي نمي زنم. اميدوارم اينجا خوب کار کنم و براي استقلال هم دعا مي کنم اما يکسري از دوستان و دشمنانم را شناختم؛ کساني که دم از رفاقت مي زدند اما در عمل هيچ بودند.
برخي‌ها هم به من کمک کردند که مي توانم از جمله اين افراد به مهرداد پولادي، فرشاد قديري، مسعود شجاعي، جواد نکونام و حنيف عمران زاده اشاره کنم که خيلي با من رفاقت کردند و به من روحيه دادند که وقتي از يک تيم بزرگ مي روم احساس تنهايي نکنم. خيلي مشورت گرفتم و در دو ساعتي که در باشگاه فولاد بودم امکاناتي ديدم که مطمئن هستم اين تيم حرفه اي است. اميدوارم جواب زحماتم را که در اين 8 سال با کمترين رقم قرارداد بازي کردم امسال در فولاد بگيرم. در بعضي مواقع در استقلال مي سوختيم و مي ساختيم.
*با هواداران استقلال چه صحبتي داري؟
با آنها رابطه خوبي داشتم و هميشه برايم قابل احترام هستند. از آنها حلاليت مي طلبم و اميدوارم روزي محبت هايشان را جبران کنم.
* بدترين سال فوتبالي ات را کدام سال مي داني؟
ليگ دهم برايم فوق العاده بود اما سال گذشته خيلي اذيتم کردند به خصوص که بازوبند کاپيتاني هم دست من بود. فقط همين را مي گويم و بقيه حرف ها را در دلم نگه مي دارم. بزرگي نه به بازي کردن است و نه به فيکس بودن، بزرگي به شخصيت انسان است. سال گذشته بزرگ تيم من بودم اما نفرات ديگر را بزرگ مي کردند و اين مسائل خيلي آزارم مي داد. بقيه حرف ها بماند براي فرصتي مناسب. يک چيز ديگر هم بگويم.
*بگو.
مي خواهم در کنار مردم خونگرم اهواز روزهاي خوبي داشته باشم. پدر من خرمشهري است و زياد با جنوبي ها غريبه نيستم. مي خواهم گوشه اي از کار را بگيرم و اگر قسمت بود يک روز به استقلال برگردم و با پيراهن اين تيم خداحافظي کنم.
* صحبت خاصي نداري؟
متاسفانه يکي دو روز پيش از قول من مصاحبه اي نوشته شده مبني بر اينکه مي خواهم در آينده در مورد قلعه نويي حرف بزنم در حالي که چنين صحبتي انجام ندادم و اميدوارم قلعه نويي هر جايي هست موفق باشد.

mohammad.90 06-20-2012 09:08 AM

درباره شماره پيراهن با کسي بحث نمي‌کنم

سه شنبه 1391/03/30
ميداودي:
درباره شماره پيراهن با کسي بحث نمي‌کنم

مهاجم تيم فوتبال استقلال گفت: تا کنون درباره شماره پيراهنم با کسي بحثي نداشته و نخواهم داشت.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00033316.jpg به نقل از ايپنا، ميلاد ميداودي به دنبال درج مطالبي در برخي از سايت ها و روزنامه هاي ورزشي با مضمون اختلاف بين وي و سياوش اکبرپور براي در اختيار داشتن پيراهن شماره 10 تيم فوتبال استقلال تهران؛ همچنين پيرامون آخرين وضعيت تمرينات آبي پوشان و ساير مسائل مربوط به اين تيم، توضيحاتي ارائه داد.

ميداودي گفت: در طول سال هايي که در باشگاه هاي داخل و خارج ايران و رده هاي سني مختلف تيم ملي بازي کرده ام، شماره هاي مختلفي پوشيده و هيچ وقت عاشق شماره پيراهن خاصي نبودم. در استقلال تهران نيز، طي دو فصل گذشته پيراهن شماره 10 را پوشيدم و تا هر زماني که در اين تيم باشم، شماره پيراهنم را تغيير نمي دهم. درباره اين شماره نيز تا کنون با کسي بحثي نداشته و از اين به بعد هم نخواهم داشت.

ميلاد ميداودي در خصوص مطالبي پيرامون اختلاف وي و اکبرپور براي پوشيدن پيراهن شماره 10 و مصاحبه هاي متعددي که در رابطه با اين پيراهن از قول اکبرپور منتشر شده، عنوان کرد: در تمام تيم هايي که بازي کرده ام، سابقه نداشته با بازيکن ديگري در خصوص شماره پيراهن مشکلي داشته باشم. من نمي دانم مصاحبه هايي که در رسانه هاي مختلف از قول اکبرپور درج شده واقعيت دارد يا خير؛ چون با حرف هايي که روز اول حضورش در تمرين استقلال به من زد کاملا متفاوت است.

وي همچنين خبر مربوط به پوشيدن پيراهن شماره هفت استقلال در فصل جديد را تکذيب کرد و افزود: شماره هفت استقلال متعلق به فرهاد مجيدي بوده و من به خودم اجازه نمي دهم که پيراهن آقا فرهاد را بر تن کنم. شماره پيراهنم در استقلال 10 بوده و تا روزي که در اين تيم باشم همين شماره را مي پوشم. با اينکه در دوران فوتبالم هيچ وقت دوست نداشتم درباره مسائلي نظير شماره پيراهن صحبت کنم، اما حجم مطالب رسانه ها در روزهاي اخير به قدري زياد بوده که مجبور شدم توضيحاتي بدهم.

ميداودي با ابراز رضايت از وضعيت تمرينات استقلال، توضيح داد: همراه با ساير بازيکنان، تمرينات بدنسازي بسيار خوبي را انجام داده ايم و احساس مي کنم که تا شروع فصل جديد با کسب آمادگي کامل، دوباره همان بازيکني خواهم شد که هواداران انتظار دارند. اميدوارم ملي پوشان استقلال هم زودتر به تمرينات اضافه شوند تا به هماهنگي بيشتري دست پيدا کنيم.

مهاجم استقلال در پايان با اشاره به مشکلات اين تيم توضيح داد: مشکلات مالي استقلال برطرف نشده و شخصا بيش از 60 درصد قرارداد سال گذشته را دريافت نکرده ام، اما با اين وجود قراردادم را با استقلال براي فصل جديد تمديد و با انگيزه بالا در تمرينات شرکت کردم. استقلال در مرحله حساسي قرار دارد و هواداران نگران وضعيت تيم هستند؛ در چنين شرايطي نبايد اجازه دهيم مسائل حاشيه اي به استقلال ضربه بزند. اميدوارم مسئولان بالاتر نيز به مديران باشگاه براي رفع مشکلات اين تيم کمک کنند تا نگراني هاي هواداران استقلال برطرف شود.

mohammad.90 06-21-2012 09:27 PM

قلعه‌نویی: تیموریان به خاطر پول از استقلال رفت/ مجیدی را نمی‌خواهم

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...6229596520.jpg

قلعه‌نویی: تیموریان به خاطر پول از استقلال رفت/ مجیدی را نمی‌خواهم/ نگاه عدالت محور به استقلال ندارند! http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

سرمربی استقلال گفت: از بی‌سابقه‌ترین قرارداد تاریخ فوتبال ایران به عشق استقلال گذشتم اما برخی بازیکنان به خاطر پول از این تیم رفتند.

امیر قلعه‌نویی در حاشیه تمرین امروز استقلال در مورد اینکه استقلال بی سر و صدا کار می‌کند یا اینکه بی‌پول است، گفت: این سؤال دو بخش دارد. بخش اول آن درست است و ما کارمان را شروع کرده‌ایم. البته از نظر زمان‌بندی نسبت به سال‌های قبل دو هفته عقب هستیم اما از برخی تیم‌ها جلوتریم. بازیکنان به عشق مردم و معرفتی و خالصانه در تمرین حاضر شدند و کار خود را آغاز کردند.

وی ادامه داد: از سوی دیگر قاسم دهنوی با ما قرارداد امضا و 8 روز همراه استقلال تمرین می‌کند اما بعد به یک تیم دیگر می‌رود. نگاه عدالت محور به استقلال نیست. در بازار نقل و انتقالات یک ریال هم پول نداریم. الحمدالله رقبا وضع‌شان خوب است.

سرمربی استقلال تصریح کرد: 17-18 بازیکن، کادر فنی و سرپرستی تیم بدون یک ریال دریافتی کار خود را شروع کردند. باید واقعیات را به مردم بگوییم و واقعیت این است که شرایط استقلال خوب نیست. من بی‌سابقه‌ترین پیشنهاد تاریخ فوتبال را در این فصل داشتم و به خاطر استقلال از آن گذشتم اما بازیکن می‌گوید من استقلال را دوست دارم و بعد به خاطر پول از این تیم جدا می‌شود. بهتر است بگوید یک روز برمی‌گردم ولی چون پول خوبی می‌دادند، رفتم.

قلعه‌نویی در مورد جدایی بازیکنان عنوان کرد: فهرست مورد نظرم را به باشگاه دادم ولی نمی‌توانم دنبال بازیکنان بدوم. به گفته فتح‌الله‌زاده و اعضای هیئت مدیره فصل گذشته 3-4 میلیارد تومان پول بود اما اکنون 3-4 هزار تومان هم نداریم. شاید هم این قرعه من است که در تیم ملی و استقلال همیشه شرایط این گونه است. توکل من به خداست. تیم ما بد نیست اما مردم توقع صددرصدی نداشته باشند.

وی در مورد اینکه استقلال فصل گذشته تیم خوبی بود و بازیکنان خوبی داشت، گفت: تمام بازیکنان سال گذشته پول گرفتند. آندرانیک تیموریان تا زمانی که پولش را نگرفت قرارداد امضا نکرد و اکنون که پول نیست از استقلال جدا شده و بعد می‌گوید مردم را دوست دارم. آن هم در حالی که می‌رود و قرارداد آنچنانی می‌بندند. معنای دوست داشتن را در این نسل فهمیدیم. دهنوی وقتی چکش نقد نشد، از استقلال رفت. عرق و تعصب به پیراهن باشگاه نسبت به دهه ما قابل قیاس نیست.

قلعه‌نویی تاکید کرد: آقایان می‌روند پولشان را می‌گیرند و بعد در رسانه‌ها با عواطف مردم بازی می‌کنند و می‌گویند استقلال را دوست داریم. اگر استقلال را دوست دارند وقتی این تیم بی‌پول است، وقتی استقلال در دسته سه و یا رده 13 جدول است، در این تیم بمانند. وقتی پولتان را می‌گیرید دیگر چه منتی سر مردم می‌گذارید و بعد هم از دوست داشتن می‌گویید.

قلعه‌نویی در مورد وضعیت مجتبی جباری خاطرنشان کرد: نام این بازیکن در فهرست من بود. اما همه بازیکنان و خود من باید در چارچوب باشگاه باشیم و یک تیم تشکیل دهیم نه اینکه چند تیم. یک تیم همدل باشیم که مردم را دوست داشته باشیم و به پیراهن باشگاه عرق و تعصب نشان دهیم. باید دست بازیکنانی که اکنون در تمرین حضور دارند را بوسید. آنها به عشق مردم و بدون آنکه ریالی پول بگیرند، آمدند و صبح و عصر با استقلال تمرین می‌کنند. این بازیکنان، استقلالی واقعی هستند.

وی در مورد وضعیت فرهاد مجیدی گفت: بگذارید شفاف بگویم، مجیدی در فهرست من نیست زیرا ما 4 مهاجم جوان داریم که مشکل‌گشا هستند و خوب تمرین می‌کنند.

سرمربی استقلال در مورد اختلاف بازیکنان بر سر شماره پیراهن و بازوبند کاپیتانی گفت: درست است که برخی بازیکنان به برخی از شماره‌ها علاقه دارند اما اینکه یک بازیکن بگوید من فلان شماره رامی‌خواهم بچه‌گانه است. خود من هم زمانی که بازی می‌کردم شماره 8 را دوست داشتم. بنابراین اگر بازیکنی فصل قبل در این تیم بوده و شماره‌ای داشته، طبیعی است که در این فصل هم همان شماره را خواهد داشت مگر آنکه بازیکنان بین خودشان شماره‌هاشان را عوض کنند که از نظر من مشکلی ندارد اما اینکه بازیکنی بگوید من فلان شماره را می‌خواهم نباید چنین حرف‌هایی در تیم من باشد. اگر از این حرف‌ها بزنند باید از استقلال بیرون بروند.

قلعه‌نویی در مورد اینکه چه تضمینی وجود دارد که اگر بی‌پولی استقلال ادامه پیدا کند همین بازیکنان هم جدا نشوند، اظهار داشت: آیا این ضمانت را من باید بدهم؟ من مسئول کادر فنی هستم نه رئیس هیئت مدیره، رئیس مجمع یا وزیر. من از یک قرارداد بی سابقه تاریخ فوتبال ایران گذشتم و به استقلال آمدم بدون آنکه یک ریال بگیرم. نمی‌دانم چرا سال گذشته در استقلال پول بود و امسال پولی در کار نیست. شاید اگر می‌گذاشتند فتح‌الله‌زاده راه سال گذشته‌اش را می‌رفت استقلال به مشکل نمی‌خورد اما اینکه چه اتفاقی افتاده که استقلال با بی‌پولی مواجه شده است، برای خودم هم سؤال است.

قلعه‌نویی در مورد اینکه آخر این قضیه چه خواهد شد، ‌گفت: آخر قضیه استقلال یک تیم خوب روانه مسابقات می‌کند.

mohammad.90 06-25-2012 02:23 PM

فتح‌الله‌زاده وآخرين وضعيت نقل وانتقالات استقلال

دوشنبه 1391/04/05

فتح‌الله‌زاده وآخرين وضعيت نقل وانتقالات استقلال

مدير عامل باشگاه استقلال آخرين وضعيت مذاکره با جواد نکونام، محمدرضا خلعتبري، مجتبي جباري، پژمان منتظري و مهدي رحمتي را تشريح کرد و گفت: بزودي قرارداد بازيکنان استقلال در هيات فوتبال استان تهران به ثبت خواهد رسيد.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00037205.jpg علي فتح الله زاده در گفتگويي در خصوص آخرين عملکرد باشگاه استقلال در فصل نقل و انتقالات ضمن بيان مطلب فوق گفت: صبح دوشنبه براي توافق نهايي و تنظيم قرارداد، مدير برنامه هاي مهدي رحمتي و پژمان منتظري در دفتر من حاضر شدند و قرار شد که تا فردا مهدي رحمتي قرارداد داخلي خود را با باشگاه استقلال امضا کند.

وي درهمين خصوص افزود: صبح امروز جلسه اي با پژمان منتظري براي تمديد قراردادش داشتم. وي پيشنهاد مالي خيلي بزرگي از يکي از تيمهاي حاضر در ليگ قطر داشت اما چون به من قول داده بود، برروي حرفش ايستاد و قرادادش را طي يکي، دو روز آينده تمديد خواهد کرد.

مدير عامل باشگاه استقلال تاکيد کرد: پژمان منتظري مردانگي کرد و در استقلال ماند چون در اين دوره و زمانه کمتر بازيکني مانند منتظري پيدا مي شود، روي قولي که داده بايستد و از قرارداد مالي سنگيني که به وي پيشنهاد داده شده بود چشم پوشي کند، به همين دليل من از منتظري ممنونم.

وي در خصوص مجتبي جباري نيز اظهار داشت: جباري حق دارد که به عنوان يک بازيکن پيشنهادات ساير تيمها را نيز بررسي کند، ما به او پيشنهاد خود را داده ايم و پيشنهاد ما تغييري نمي کند بنابراين خودش بايد براي ماندن در استقلال تصميم نهايي را بگيرد، ضمن اينکه ما به دنبال جذب يک هافبک خارجي خوب نيز هستيم تا اگر جباري نماند، آن بازيکن را جايگزين وي کنيم.

فتح الله زاده در خصوص مذاکره اش با جواد نکونام نيز اظهار داشت: نکونام بازيکن بزرگي است، من دو يا سه روز پيش با وي صحبت کردم و از نکونام خواستم که اگر خواست به فوتبالش در ايران ادامه دهد، تيم استقلال را انتخاب کند و ما به هر شکلي در خدمت او هستيم و در اين خصوص اعلام آمادگي کرديم. نکونام نيز به ما گفت: "هنوز درحال تصميم گيري در خصوص ماندن و يا رفتنش از تيم اوساسونا است."

وي در مورد مذاکره با خلعتبري نيز خاطر نشان کرد: چون خلعتبري با باشگاه پرسپوليس قراردادي نبسته، روز گذشته با او مذاکرات اوليه اي را انجام داديم و قرار شد براي رسيدن به توافق نهايي بزودي با او مذاکرات خود را ادامه دهيم.

مديرعامل باشگاه استقلال در پاسخ به اين پرسش که چرا بازيکنان استقلال تا به امروز قراردادهاي خود را در هيات فوتبال تهران ثبت نکرده اند وآيا اين موضوع به مشکلات مالي باشگاه و بي اعتمادي بازيکنان در اين خصوص بر مي گردد، گفت: اين صحبتها که در برخي از رسانه ها مطرح شده، کذب محض است و ادامه جوسازيهايي است که عليه ما راه انداخته اند، اگر بازيکنان به ما اعتماد ندارند پس چرا در تمرينات تيم حاضر مي شوند چون ممکن است مصدوم شوند بدون آنکه قرارداد آنها ثبت شده باشد؟

وي درهمين خصوص افزود: پس از اتمام رقابتهاي ليگ برتر خيلي از بازيکنان به مرخصي و حتي شهرستانها رفتند و فرصت کافي براي تسويه حساب فصل قبل را نداشتند. مطمئن باشيد بازيکنان از امروز براي ثبت قرارداد به هيات فوتبال خواهند رفت و در اين زمينه مشکل خاصي وجود ندارد.

فتح الله زاده در خاتمه تاکيد کرد: ما در فصل نقل و انتقالات بدون هياهو و به آرامي کار خود را انجام مي دهيم و همين که توانسته ايم بازيکنان خود را حفظ کنيم، کار بزرگي را انجام داده ايم و در آينده نزديک مشخص مي شود کدام تيم عملکرد بهتري در فصل نقل و انتقالات داشته است و براي آماده سازي بهتر تيم اردوي خوبي را نيز از تاريخ دهم يا يازدهم تيرماه در کشور ترکيه برگزار خواهيم کرد.

mohammad.90 06-26-2012 10:10 AM

سه شنبه 1391/04/06

امضاي تفاهم نامه بين استقلال و اسپانسر جديد

معاون اقتصادي باشگاه استقلال از امضاي تفاهم نامه اقتصادي بين باشگاه استقلال و اسپانسر جديد اين باشگاه در روز سه شنبه خبرداد.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00026787.jpg به گزارش خبرنگار مهر، پس از انتصاب علي صلاحي به عنوان معاون اقتصادي باشگاه استقلال، وي در گفتگو با خبرنگار مهر از امضاي تفاهم نامه اقتصادي بين باشگاه استقلال و اسپانسر جديد اين باشگاه در امروز سه شنبه خبرداد. براساس اين تفاهم نامه اسپانسر جديد باشگاه استقلال مبلغ 9 ميليارد تومان را در دوازدهمين دوره رقابتهاي ليگ برتر در اختيار باشگاه استقلال قرار خواهد داد.

mohammad.90 06-26-2012 10:47 AM

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...55img_3205.jpg

فتح الله زاده:جای آندو ، گتوسو می آید یا یکی مثل او/ حالا نوبت ماست که هت تریک کنیم/ من که هستم مارادونا باید برود گاراژ! http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - گنارو گتوسو ؛ هافبک رویایی دهه اول قرن سال های آغازین قرن 21 آ ث میلان به استقلال می آید تا حاجی درد دوری آندو تیموریان را فراموش کند!

علی فتح الله زاده ؛ مدیرعامل استقلال ساعتی پس از تغییرات جدید در هیات مدیره با انگیزه تر از قبل به نظر می رسد. او در گفت و گویی با خبرآنلاین ؛ از این می گوید که تازه نیمه دوم فصل نقل و انتقالات شروع شده و استقلال می خواهد هت تریک کند تا بازی را از پرسپولیس برده باشد؛« حاجی جان چرا وقتی عکس 6 بازیکن استقلال را که رفتند هیات فوتبال ثبت کردند ، منتشر کردید ؛ ننوشتید توفان فتح الله زاده؟ بازی تازه از الان شروع شده. ما تازه وارد بازی نقل و انتقالات شدیم. حالا هی بروید بگوید حاجی فصل نقل و انتقالات را باخته است. بابا بازی تازه وارد نیمه دومش شده. از امروز تازه ما وارد شدیم بایستید ببینید چه بمب هایی در راه است!»
مدیر آبی ها در حالی از بمباران سخن می گوید که تقریبا هرچه ستاره در لیگ بوده را خریده؛« بابا حالا دوستان مان در پرسپولیس دو تا گل نیمه اول زدند ، فکر کردند بازی تمام شده. فوتبال 90 دقیقه است. الان تازه رسیدیم به نیمه مربیان. من تازه وارد بازی شدم.»
اما این بمب ها چه کسانی هستند؟ مثلا قرار است استقلال خلعتبری را بگیرد؟ بازیکنی که مارادونا خواسته تا دوباره جذب الوصل شود؟ او می گوید:« چرا که نه. ما تا حالا فکر می کردیم دوستان پرسپولیسی ، خلعتبری را می خواهند برای همین وارد مذاکره با او نشدیم اما الان واقعا مذاکرات خوبی داشتیم . مارادونا هم تا وقتی ما هستیم باید بزند کنار و برود گاراژ!( می خندد) فکر می کنم که خلعتبری استقلالی می شود البته اگر در ایران به فوتبالش ادامه بدهد.»
گزینه دیگر استقلالی ها نکونام است؛« آقا جواد می گوید می خواهد فوتبالش را در اروپا ادامه بدهد ولی من از او خواستم تا اگر به ایران آمد به استقلال بیاید. او افتخار فوتبال ماست. ما خیلی دوست داریم که این دو بازیکن یعنی خلعتبری و نکونام را در تیم مان داشته باشیم. غیر از این دو با دو یار سرشناس خارجی هم در حال مذاکره هستیم که فردا می توانم اطلاعات دقیق تری درباره شان بگویم چون مذاکرات مان با آنها جدی تر از قبل شده است.»
یکی از این دو بازیکن ؛ گنارو گتوسو هافبک دفاعی سال های نه چندان دور تیم ملی ایتالیا و میلان ایتالیاست که سال قبل را در لیگ اسکاتلند حضور داشته. نامی که فتح الله زاده درباره اش می گوید:« حاجی جان ما که نفهمیدیم این اسم چطور از دفتر ما به روزنامه ها درز کرد ولی با ایجنتش مذاکرات اولیه را داشتیم و روند گفت و گو های مان صعودی است. واقعا پریدن آندو برایم گران تمام شد و خیلی دنبال این هستم که به جای او بازیکنی بیاورم که در بالاترین سطح فوتبال دنیا حضور داشته تا خیال طرفداران هم راحت شود. گتوسو و یک بازیکن سرشناس دیگر هم در لیست ما هستند که یکی از این دو بزودی راهی استقلال می شوند. هواداران منتظر باشند که خبرهای خوبی از نقل و انتقالات برای شان دارم.»
استقلال قرار بود امروز قرارداد رحمتی را تمدید کند اما...:« مهدی با ما می ماند یک روز دیر یا زود که مهم نیست. درباره ساموئل هم بگویم که رقمش را باید کم کند اگر می خواهد در استقلال باشد.»

mohammad.90 07-13-2012 09:34 AM

قلعه نویی همه را شوکه کرد

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne.../2011/9/21.jpg

قلعه نویی همه را شوکه کرد/ هم مجیدی را می خواهم و هم مجتبی استقلالی بماند/ مجتبی در استقلال ماند البته بدون بازوبند http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - چند ساعت مانده به پایان فصل نقل و انتقالات جلسه مهمی در باشگاه استقلال برگزار شد.

به درحالی که مجتبی جباری در آستانه جدایی از استقلال بود و قلعه نویی هم پیش از این به صراحت گفته بود فرهاد مجیدی را نمی خواهد تا کاپیتان محبوب طرفداران استقلال در آستانه خداحافظی از فوتبال باشد ، به یکباره امیر قلعه نویی با حضور در دفتر علی فتح الله زاده ، مدیر این تیم را متقاعد کرد که تا مجتبی جباری در استقلال بماند. فتح الله زاده که صبح امروز به خبرآنلاین گفته بود جباری را نمی خواهد ، در این باره در ساعت 21 می گوید:« آن موقع که گفتم ، شرایط فرق داشت. مجتبی باید یکسری از شرایط ما را می پذیرفت . من با قلعه نویی جلسه داشتم و الان احساس می کنم جباری با شرایطی در تیم می ماند که ما دوست داشتیم اینگونه باشد.» او ادامه داد:« اگر اتفاق خاصی نیفتد و بازیکنان دیگری که می خواهیم را نگیریم ، بازوبند حتی بعد از بستن قرارداد استقلال با مجتبی هم بنا بر تصمیم آقای قلعه نویی بر بازوی مهدی رحمتی بسته می شود.» البته قلعه نویی در این نشست با علی فتح الله زاده غیر از متقاعد کردن مدیر تیم به استفاده از جباری ، اعلام موافقت با بازگشت فرهاد مجیدی هم داشته است. بازیکنی که استقلالی های روی سکو به شدت دوستش دارند ؛« به هر حال من و امیر خان حرف زدیم و به این جمع بندی رسیدیم که فرهاد هم در کنار مان باشد. به او گفتیم اگر می خواهد ما منتظرش هستیم. فقط کافی است بگوید آره تا قرارداد یکساله مان را که قبلا امضا کرده در هیات فوتبال ثبت کنیم.»

اگر مجیدی هم برگردد ، استقلال که حالا فقط یک قدم تا جذب جواد نکونام فاصله دارد ، به موفق ترین تیم فصل نقل و انتقالات بدل می شود. به نظر می رسد امیر قلعه نویی دستور آشتی عمومی در استقلال را صادر کرده و می خواهد همه استقلالی ها را برای رسیدن به قهرمانی برابر پرسپولیس کهکشانی ، دور هم جمع کند.

مجتبی جباری دقایقی قبل در هیات فوتبال تهران حاضر شد تا قراردادش را یک سال دیگر با استقلال تمدید کند.

mohammad.90 07-13-2012 04:02 PM

فتح‌الله‌زاده: از سال قبل کامل‌تر هستیم

ادبیات ما به صحبت‌های خوروش نمی‌خورد
فتح‌الله‌زاده: از سال قبل کامل‌تر هستیم/مسئولیت جباری با قلعه‌نویی است
مدیرعامل باشگاه استقلال گفت: تیم امسال ما نسبت به سال گذشته کامل‌تر است.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...244_PhotoA.jpg

فصل نقل و انتقالات لیگ دوازدهم به پایان رسید و استقلال توانست بازیکنان مد نظر خود را به جز آندرانیک تیموریان حفظ و چند بازیکن را هم به لیست خود اضافه کند.
علی فتح‌الله زاده در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در خصوص نقل و انتقالات و عملکرد این تیم در این فصل، تمدید قرارداد مجتبی جباری و دیگر مسائل صحبت‌هایی انجام داده که در زیر می‌خوانید:
با اتفاقاتی که افتاد نیمه دوم نقل و انتقالات را بردید یا نه؟
ما نیمه اول را هم نباخته بودیم. دوستان ما در باشگاه پرسپولیس چون فصل گذشته کمبود بازیکن داشتند تعدادی بازیکن گرفتند اما ما تیمی را حفظ کردیم که نگه داشتن بازیکنانش خیلی سخت بود. 7-8 بازیکن گردن‌کلفت استقلال قراردادشان تمام شده بود و بازیکنانی مثل برهانی، رحمتی، منتظری، میداودی، حیدری و خیلی‌های دیگر با پیشنهادات چشمگیر روبرو شده بودند. شاید چون اینها بازیکن استقلال بودند حفظ آنها زیاد به چشم نیامد اما انصافاً کار بسیار سختی برای تمدید قرارداد آنها داشتم. حتی این اواخر چون بازیکن زیاد آوردیم با خواست و تمایل ایمان مبعلی او را به پیکان دادیم و حالا هم امید داریم در زمین جوابگوی هوادارانمان باشیم.
چرا کوتاه آمدید که جباری به استقلال برگردد؟
روز گذشته جلسه داشتیم و بارها گفتم که خودم را فدای استقلال می‌کنم. در این جلسه قلعه‌نویی اعلام نیاز کرد و گفت جباری را می‌خواهد، من هم به نظر سرمربی احترام گذاشتم.
اما به نظر می‌رسد تا آخرین لحظات جباری را نمی‌خواستید و دوست داشتید جایگاه مدیرعامل و بازیکن را نشان بدهید.
برای خود بازیکن هم خوب است که در چارچوب قوانین یک باشگاه حرکت کند. خود آنها هم می‌دانند اگر بازی نکنند درآمدی ندارند. بنابراین یک بازیکن باید تابع تصمیمات باشگاه استقلال باشد.
نمی‌ترسید دوباره جباری مصاحبه کند و همان اتفاقات قبل تکرار شود؟
نه از این لحظه به بعد مسئولیت جباری با سرمربی است و من مطمئنم قلعه‌نویی در برخورد با بازیکنان کارش را بلد است. سعی من هم این است که فقط مدیریت و در مواقع لزوم ورود کنم.
استقلال امسال کهکشانی‌تراست یا سال گذشته؟
فکر می‌کنم تیمی که امسال درست کردیم کامل‌تر از سال گذشته است.
از اصطلاح کهکشانی استفاده نمی‌کنید چرا؟
سال گذشته همه می‌گفتند که ما کهکشانی هستیم و من می‌خواستم که از این واژه برای استقلال استفاده نکنند. این اصطلاح انتخاب دوستان مطبوعاتی ما بود ولی حالا می‌گویم که ما تیم خوبی هستیم و هواداران هم با وجود این بازیکنان احساس اطمینان می‌کنند.

http://media.farsnews.com/media/Uplo...230_PhotoL.jpg
تکلیف مجیدی چه شد؟
چون او با ما قرارداد داشت و به عنوان بازیکن قرضی به الغرافه رفته بود دیروز جلسه گذاشتیم تا این بازیکن را بگیریم و حتی چند بار تماس گرفتیم اما تلفن او بسته بود و حتی از طریق یکی از دوستانش قصد ارتباط داشتیم که این امر میسر نشد.
پس او دیگر نمی‌تواند به استقلال بیاید؟
خیلی دوست داشتیم مجیدی برگردد اما متأسفانه فصل نقل و انتقالات تمام شده و زمانی برای ما باقی نمانده است.
خوروش سرپرست باشگاه سپاهان اعلام کرده زمانی که مدیران استقلال و پرسپولیس شو اجرا می‌کردند ما خلعتبری را گرفتیم. شما چه نظری دارید؟
ادبیات ما به این گونه صحبت‌ها نمی‌خورد. این ادبیات مخصوص همان آقایانی است که شما اسم بردید. سؤال بعدی لطفاً!
چگونه می‌خواهید به این بازیکنان پول بدهید؟
خدا را شکر می‌کنم که بدون یک ریال پول تیمم را اینگونه بستم. اگر نگوییم بهترین تیم نقل و انتقالات نیستیم، اما جزو بهترین‌ها هستیم. دست همه آنهایی که با ما قرارداد امضا کردند درد نکند و امیدوارم خدا به من توفیق بدهد که برای بازیکنانم جبران کنم.
قبول دارید بازیکنان هم از فردا چشم به شما دارند و حتی قلعه‌نویی اعلام کرده بود امیدواریم مشکلات مالی قبل از بازی با آلومینیوم حل شود؟
طبیعی است که بازیکنان حق داشته باشند و تا همین حالا هم کلی محبت کردند، من اطمینان دارم که آنها قبل از بازی هفته آینده با آلومینیوم شارژ مالی خواهند شد. منتظرم وزیر ورزش از سفر خارج از کشور برگردد و آن درصدی را که با هم توافق کرده بودیم پرداخت کند تا من بلافاصله به بازیکنان برسانم.
با نکونام چه کار کردید؟ ظاهراً او در آستانه پیوستن به استقلال است؟ واقعاً می‌خواهید 5میلیارد به او بدهید؟
بحث 5میلیارد نیست، متأسفانه این حرف‌ها همیشه مطرح می‌شود و اشتباه است. اگر ما یک و نیم میلیارد داشتیم آندو را نگه می‌داشتیم. با نکونام توافق کردیم و او نیز با مسئولان باشگاه صحبت کرد که مبلغ 500هزار دلار به باشگاه اوساسونا پرداخت کنیم. قرار است نکونام از آنها اجازه بگیرد و توافقات لازم نیز انجام شده و انشالله یکشنبه ختم به خیر خواهد شد.
پس احتمال حضور نکونام در استقلال خیلی زیاد است؟
از خیلی هم زیادتر است و 80درصد این بازیکن استقلالی است.

mohammad.90 07-14-2012 11:29 AM

اکبرپور: دنبال کاپیتانی نبودم، حرفی هم در مورد بازوبند ندارم

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...2-10455222.jpg

اکبرپور: دنبال کاپیتانی نبودم، حرفی هم در مورد بازوبند ندارم/ برای پرسپولیس کری بخوانم که چه شود؟ http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - سیاوش اکبرپور مهاجم استقلال که پس از دو سال دوری از این تیم دوباره پیراهن آبی را برتن کرد، تاکید می‌کند که دنبال بازوبند کاپیتانی این تیم نبوده است.

امير قلعه‌نويي در شرايطي در اردوي تركيه سيدمهدي رحمتي را به عنوان كاپيتان جديد استقلال معرفي كرد كه بازيكناني مثل اميرحسين صادقي و سياوش اكبرپور هم مدعي بستن بازوبند بودند. با اين حال اكبرپور نمي‌خواهد حالا كه ماجرا تمام شده است نسبت به اين موضوع واكنش نشان دهد. او در گفت‌وگو با خبرنگار خبرآنلاين در اين خصوص مي‌گويد:« من از اول هم دنبال كاپيتاني نبودم و حرفي در مورد بازوبند ندارم. به هر حال اين تصميمي بود كه آقاي قلعه‌نويي گرفت و من دوست ندارم تمركزم را روي اين مسائل بگذارم. فقط برايم اين مهم است كه هر وقت براي استقلال بازي كردم، در زمين بهترين نمايش را داشته باشم.»

اكبرپور در مورد خريدهاي جديد استقلال و اينكه حالا به اين تيم لقب كهكشاني داده‌اند ادامه مي‌دهد:« با آمدن جانواريو و توزي و همچنين تمديد قرارداد جباري حالا يك تيم كامل داريم. البته ما دنبال لقب كهكشاني نيستيم و مهم اين است كه حرف‌هايمان را در زمين مسابقه بزنيم. امسال هواداران قهرماني مي‌خواهند و تحت هر شرايطي بايد توقعات آنها را برآورده كنيم.»

از اكبرپور مي‌پرسيم آيا قول مي‌دهي پرسپوليس را در هفته ششم شكست بدهيد كه مي‌گويد:« اصلا دوست ندارم از حالا در مورد دربي حرف بزنم. براي پرسپوليس كري بخوانم كه چه شود؟ به هر حال آنها هم يكي از تيم‌هاي بزرگ فوتبال ايران هستند و هر وقت استقلال و پرسپوليس در اوج باشند اين به نفع تيم ملي است.»

mohammad.90 07-14-2012 01:52 PM

زرنگ ترین قلعه نویی تاریخ

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...4178972918.jpg

http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

امیر قلعه نویی مربی موفقی است.به بیانی دیگر او پر افتخار ترین مربی باشگاهی فوتبال ایران است. این را کارنامه اش می گوید؛4 بار قهرمانی به همراه تیم های استقلال و سپاهان، دو نایب قهرمانی به همراه تیم های استقلال و تراکتورسازی تبریز، و یک مقام سومی به همراه تیم استقلال. این را هم فراموش نکنیم که او توانسته دو قهرمانی در سال های 1381 و 1387 و یک نایب قهرمانی در سال 1383 در جام حذفی ایران به همراه تیم استقلال تهران به دست آورد.
اینکه امیر قلعه نویی در میان هواداران استقلال محبوبیت زیادی دارد حرفی به گزاف نیست.چه، نام او همواره فریاد اعتراض تماشاگرانی بوده که در روزهای ناخوشی استقلال بر سرمربیان این تیم سر داده می شد.
درست مانند نام علی دایی که فصل گذشته فریاد و نماد اعتراض هواداران پرسپولیس به نتایج ضعیف سرخپوشان با استیلی و دنیزلی بود.
ژنرال آبی ها اما دوباره به خانه بازگشته و می خواهد با جامه آبی افتخارات خود را در ایران و احتمالا آسیا کامل کند.
وقتی قلعه نویی سرمربی استقلال شد خیلی ها گمان می کردند او نتواند و نخواهد با بعضی ازستاره های این تیم مانند سید مهدی رحمتی و مجتبی جباری همکاری کند. قلعه نویی اما زرنگ تر از این حرفها بود که خود را در برابر هواداران قرار دهد.
او با سپردن بازوبند کاپیتانی به سید مهدی رحمتی او را همراه خویش ساخت. قلعه نویی که می دانست مجتبی جباری منتقد همیشگی مربیان سنتی است با ترفندی که با همکاری فتح الله زاده به کار بست، این بازیکن را همراه خود کرد.
همه می دانیم که طی سالهای اخیر جباری منتقد همیشگی مربیان سنتی چون امیر قلعه نویی بوده است. اصلا به همین خاطر هم بود که با حضور قلعه نویی در استقلال خیلی ها فکر می کردند جباری در استقلال نماند یا اگر هم ماند دوباره با موضع گیری بر علیه قلعه نویی استقلال را به حاشیه ببرد.
امیر قلعه نویی که نمی توانست از ارزش های فنی مجتبی جباری چشم پوشی کند کاری کرد که هم مجتبی در استقلال بماند و مهمتر از آن فرصت اعتراض های احتمالی را از او سلب کند.
گفته می شود ژنرال از مدیرعامل استقلال خواسته تا در رسانه ها اعلام کند تمایلی به جذب جباری ندارد. او می دانست که جباری بنا به دلایل شخصی دوست دارد فوتبال خود را در تهران ادامه دهد و به سختی از تهران دل می کند. از طرفی جباری هم نمی توانست به تیم رقیب-پرسپولیس- برود. چه، آن وقت تمام محبوبیت خود را نزد هواداران استقلال ازدست می داد. ضمن اینکه سایر تیم های تهرانی مانند راه آهن و سایپا و نفت نیز توان پرداخت مبلغ مورد نظر جباری را نداشتند. درنهایت وقتی فتح الله زاده در رسانه ها با سردی به موضوع انتقال جباری به استقلال پرداخت و اعلام کرد چندان مایل به حضور این بازیکن در استقلال نیست. اینجا بود که امیر قلعه نویی وارد عمل شد و با برگزاری جلسه ای فرمایشی با فتح الله زاده خواهان تمدید قرارداد جباری با استقلال شد. مدیرعامل استقلال هم پذیرفت این کار را انجام دهد. او با این روش و با مبلغی منطقی قرار داد بازیکن شماره 8 تیمش را تمدید و او را ملزم به امضا منشور اخلاقی باشگاه استقلال کرد.
حالا مجتبی جباری بازیکنی است که به نوعی، قلعه نویی پشتش ایستاده و مدیرعامل استقلال را راضی کرده تا قراردادش را تمدید کند! آیامجتبی جباری با این شرایط دیگر اعتراضی به قلعه نویی خواهد کرد؟آیا دیگر از علم محدود مربیان سنتی چون ژنرال سخن خواهد گفت؟ به احتمال زیاد دیگر این اتفاق روی نخواهد داد و این برایند همان زرنگی و هوش بالای قلعه نویی است که باعث شده طی سالهای اخیر موفق ترین مربی ایران نام گیرد.
زرنگی قلعه نویی بعد از ماجرای جباری درباره فرهاد مجیدی نیزمصداق یافت. او اما با وجود اختلاف شدید با مجیدی موافقت خود را برای بازگشت بازیکن قدیمی استقلال به این تیم اعلام کرد تا با این کار خود، همان هواداران محدود فرهاد مجیدی را هم ساکت کند.
حالا دیگر مجیدی نمی تواند بگوید که:" قلعه نویی او را نخواسته وگر نه او عاشق بازی در تیم محبوبش بوده است".حالا ژنرال با زرنگی تمام توپ را به زمین مجیدی انداخته است. اگر مجیدی آمد که چه بهتراگر هم نیامد دیگر کسی قلعه نویی را مسبب نیامدن او به استقلال نمی داند.
آری این است زرنگ ترین امیر قلعه نویی تاریخ فوتبال ایران!

mohammad.90 07-14-2012 09:58 PM

اولین تمرین با جباری

http://u.goal.com/197500/197524hp2.jpg
استقلال با خريدهاي درشت روزهاي آخر، جولان پرسپوليس در نيمه اول نقل و انتقالات را به خوبي پاسخ داد. حالا دو تيم در همه زمينه‌ها با هم برابرند. يك نيمه را قرمز برده، يك نيمه را آبي. آنها مربي‌شان دير رسيده، اين‌ها ستاره‌هايشان. حالا رقبا در نقطه استارت ليگ 2-2 مساوي هستند.

http://u.goal.com/197500/197523hp2.jpg

http://u.goal.com/197500/197525hp2.jpg

http://u.goal.com/197500/197521hp2.jpg

mohammad.90 07-22-2012 09:22 PM

به خاطر قلعه‌نویی آمدم استقلال - نکونام چه ماشینی سوار میشود؟

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...205322_700.jpg

جواد نکونام:از پرسپولیس هم پیشنهاد داشتم اما می خواستم با استقلال به توافق برسم/ به خاطر قلعه‌نویی آمدم استقلال http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - جواد نکونام می‌گوید به استقلال آمده که در این تیم به عنوان یک فوتبالیست بازی کند و کاپیتانی برایش اهمیتی ندارد.

«کاپیتانی برای من اهمیتی ندارد و به استقلال آمده ام که به عنوان یک فوتبالیست،فوتبال بازی کنم.»این حرف را جواد نکونام در کنفرانس خبری اش که امروز برگزار شد زد و ادامه داد:« من یک فوتبالیست هستم و به استقلال آمده ام که فوتبال بازی کنم.نه در استقلال و نه در هیچ تیم دیگری از این بحث ها نداشته ام.این چیزها برای من پیش پا افتاده است.مربی هر تصمیمی که بگیرد من آن را قبول می کنم.»
او در پاسخ به این سوال که چرا از اوساسونا جدا شده است می گوید:«مهمترین دلیلم به خاطر خانواده ام بود.من هفت سال از ایران دور بودم.ضمن اینکه برای خودم هم مشکل بود.البته اوساسونا سال گذشته خواست که مبلغ قراردادم را کم کنم و من هم با توجه به لطفی که آنها به من داشتند قراردادم را تمدید کردند. من هم به خاطر مصدومیتم تخفیف خوبی دادم و مبلغ را پایین آوردم و قرارداد سه ساله بستیم که دو سال آن مشروط بود و امسال هم می‌خواستند مبلغ قرارداد را پایین بیاورم. آنجا شرایط خوبی داشتم و کاپیتان سوم بودم اما احساس کردم شرایطی که می‌خواهم این فصل در اوساسونا وجود ندارد تا در این تیم بمانم. استقلال را از کودکی دوست داشتم و از طرفی می‌خواستم که در شرایط جدید و در باشگاه جدید بازی کنم.»
ادامه حرف های نکونام در مورد احتمال قهرمانی استقلال در آسیا است.آنجا که او می گوید:«سخت است،اما دور ازدسترس نیست.قلعه‌نویی هم مربی شناخته‌شده‌ای است و نیاز به صحبت ندارد و در لیگ ایران هم توانایی‌اش را به نمایش گذاشته است. فکر قلعه‌نویی و بازیکنان تیم، قهرمانی در آسیا است که این شرایط را بازیکنان خوب می‌توانند هموار کنند ولی تنها به بازیکن خوب داشتن بستگی ندارد و به تلاش زیاد نیاز دارد.»
رقم قرارداد.این سوال بعدی خبرنگاری از نکونام بود.خیلی ها می گویند که نکو با قراردادی میلیاردی به استقلال آمده است.« من هیچ‌وقت رقم قراردادم را نگفتم و حالا هم نمی‌گویم چون این مساله‌ای شخصی است و نمی‌توان گفت. اما مبلغ قرارداد به گونه‌ای است که هم برای من و هم برای استقلال خوب است.»
هافبک جدید استقلال درباره ادامه فوتبالش گفت:« قطعا به فوتبال اروپا برنمی‌گردم. سال قبل می‌توانستم در اسپانیا قرارداد ببندم که البته مبلغ کمتری هم به من می‌دادند و با این کار می‌خواستند شرایط جدیدی را هم تجربه کنم اما در اوساسونا ماندم و این مساله برایم بهتر شد. امسال هم پیشنهاداتی داشتم ولی قصد داشتم تنها در اروپا و فقط در کشور اسپانیا بازی کنم. پیشنهادهایی از کشورهای عربی بود ولی من فکر کردم که بازی در ایران برایم لذت‌بخش‌تر است. از ترکیه هم پیشنهادی داشتم. استقلال باشگاهی است که دوست داشتم برای آن بازی کنم. نمی‌خواهم به پرسپولیسی‌ها بی‌احترامی کنم ولی همیشه بازیکنان به یک تیمی گرایش دارند و من هم استقلالی بودم. صد در صد فوتبالم را در ایران به پایان می‌رسانم.»
جواد نکونام در پاسخ به این سوال که آیا پرسپولیس هم با او مذاکره داشته ، گفت:« آنها با مدیر برنامه‌هایم صحبت کردند اما من دوست داشتم که با استقلال به توافق برسم.»
وی درباره این مساله که گفته می‌شد چک باشگاه استقلال را قبول نکرده و چک شخصی فتح‌الله‌زاده را گرفته است، گفت:« من نمی‌توانم درباره این مساله چیزی بگویم ولی شرایط طوری بود که به خاطر کاری که می‌خواست انجام بگیرد باید مبلغ رضایتنامه به اوساسونا پرداخت می‌شد تا بتوانم مبلغ قراردادم را از آنها دریافت کنم.»
او در پاسخ به این سوال که اگر کسی غیر از قلعه‌نویی سرمربی تیم استقلال بود باز هم به این تیم می‌آمد یا خیر؟ گفت: «یکی از دلایلی که به استقلال آمدم امیر قلعه‌نویی بود، اما اولین دلیلش خود استقلال است. چندین سال است که قلعه‌نویی را می‌شناسم و او هم از دلایلی بود که به این تیم بیایم. »

عکس: نکونام چه ماشینی سوار میشود؟

http://www.mehrpress.com/images/1391...410_PhotoL.jpg

http://www.mehrpress.com/images/1391...404_PhotoL.jpg

mohammad.90 07-25-2012 09:24 AM

نکونام بازوبند کاپیتانی را به رحمتی داد

نکونام بازوبند کاپیتانی را به رحمتی داد

سه شنبه ۰۳ مرداد ۱۳۹۱
http://www.mehrpress.com/images/1391...127_PhotoA.jpg
دروازه‌بان تیم فوتبال استقلال به عنوان کاپیتان اول این تیم معرفی شد. امیر قلعه نویی در نشست خبری پیش از بازی با سایپا مهدی رحمتی را به عنوان کاپیتان استقلال اعلام کرد و گفت با درخواست نکونام این کار صورت گرفته است. سرمربی آبی‌پوشان پیش از جواد نکونام را به عنوان کاپیتان اول استقلال معرفی کرده بود.

mohammad.90 10-17-2012 08:26 PM

خسرو حیدری: قلعه‌نویی به تراکتورسازی شخصیت داد

خسرو حیدری: قلعه‌نویی به تراکتورسازی شخصیت داد.

http://www.esteghlaltehranfc.com/Com...g.jpg&mode=150

بازیکن تیم ملی ایران و استقلال تهران می‌گوید با اتحاد و همدلی تیم ملی ایران برابر کره‌جنوبی به پیروزی رسید.
درباره بازی دیشب و پیروزی شیرین برابر کره جنوبی صحبت کنید.
فکر می‌کنم همه کمک کردند تا تیم ملی پیروز شود. رسانه‌ها، همه مردم ایران و حتی رییس جمهور و رییس مجلس کمک کردند. همه با هم متحد شدیم و نتیجه آن را هم دیدیم که توانستیم با تیم 10 نفره کره را شکست دهیم. کره هم تیم قوی بود و در نیمه اول بازی چند موقعیت آن‌ها به تیر دروازه ما خورد. آن‌ها بیشتر روی ضربه‌های کاشته خطرناک بودند. ما هم این را می‌دانستیم که آن‌ها برای استفاده از چنین موقعیت‌هایی بازیکنان خوبی دارند و روی همین موقعیت‌ها خطرساز شدند. داور شجاعی را اخراج کرد و فکر می‌کنم پس از آن که 10 نفره شدیم نیروی ما مضاعف شد. اینکه مقابل کره بتوان 10 نفره پیروز شد مشکل است. ما هم حمله‌هایی داشتیم که بر اساس آن می‌توانستیم به گل برسیم. پس از به ثمر رساندن گل هم تا پایان بازی توانستیم خوب دفاع کنیم و بازی را ببریم.

* از عملکرد خودت در این بازی چقدر راضی بودی؟
همه بازیکنان با هم متحد شدند و همه تلاش کردند. من هم به فکر این بودم که نگذارم بازیکنان کره به پشت من بروند و بتوانند موقعیت گلزنی ایجاد کنند.
* درست است که یک پیروزی شیرین مقابل کره کسب کردیم اما هنوز کار تمام نشده و بازی با ازبکستان را هم پیش رو داریم.
اگر در بازی با ازبکستان هم همین گونه از تیم ملی حمایت شود، امیدوارم که بتوانیم آن دیدار را هم با پیروزی پشت سر بگذاریم. به نظر من در میان تیم‌های قطر، لبنان و ازبکستان، این ازبک‌ها هسند که رقیب ما و کره جنوبی برای صعود به جام جهانی هستند. آن‌ها تیم خیلی خوبی دارند و فکر می‌کنم آن بازی کلید صعود ما به جام جهانی باشد. چرا که اگر ازبکستان را ببریم اختلاف آن‌ها با ما 5 امتیاز می‌شود.
* ما کره را بردیم اما قطعا مسائلی و نقاط ضعفی وجود دارد که باید روی آن‌ها کار کنیم.
فکر می‌کنم موقعیت‌هایی که به دست آوردیم به این دلیل بود که توانستیم از کره‌ای‌ها توپ‌گیری کنیم، حمله‌هایشان را قطع و تبدیل به ضد حمله کنیم. برای بازی با ازبکستان هم ضعف‌هایی داریم که کادر فنی آن‌ها را بررسی خواهد کرد و امیدوارم که مقابل ازبکستان هم بازی خوبی به نمایش بگذاریم.
* درباره حضور تماشاگران در ورزشگاه و حفظ این فضای همدلی و اینکه چگونه تا بازی ازبکستان باید چنین فضایی را حفظ کرد صحبت کنید.
امیدوارم این روندی که در بازی با کره جنوبی به وجود آمد ادامه‌دار باشد که 100 درصد هم همین طور خواهد بود. امیدوارم برابر ازبکستان هم مانند این بازی یکدل باشیم و بتوانیم ازبکستان را شکست دهیم.
* در لیگ هم یک بازی حساس برابر تراکتورسازی دارید. این دیدار را چطور می‌بینی؟
بازی با تراکتورسازی هم بازی مشکلی است که در تبریز برگزار می‌شود. تراکتورسازی هم تیم خیلی خوبی است. با توجه به اینکه مدتی لیگ تعطیل بود باید تلاش کنیم تا از این بازی امتیاز بگیریم.
* شرایط استقلال را برای این بازی چگونه ارزیابی می‌کنی؟
ما ملی‌پوشان در این چند روز باید ریکاوری خوبی انجام بدهیم تا برای بازی آماده شویم. ضمن اینکه سایر بازیکنان هم در این مدت تمرینات خود را پیگیری کرده‌اند و یک بازی تدارکاتی هم داشتند که توانستند در آن مس کرمان را شکست بدهند. در مجموع فکر می‌کنم که تیم‌ ما برای این بازی آماده است.
* بعضی مطالب هم پیرامون کادر فنی استقلال که فصل گذشته در تراکتورسازی بودند، مطرح شد. فکر نمی‌کنی که این مسائل باعث ایجاد حساسیت در بازی با تراکتورسازی می‌شود؟
قلعه‌نویی در تراکتورسازی زحمت زیادی کشیده و به آن تیم شخصیت داده است. مطمئنم که هواداران تبریزی به قلعه‌نویی احترام می‌گذارند.

mohammad.90 11-05-2012 12:14 AM

ان‌شاءالله مجیدی کاپ قهرمانی را می‌برد بالای سر

http://www.khabaronline.ir/Images/Ne...4019028880.jpg

فتح‌الله‌زاده: به ما چه که عماد رضا بدهی مالیاتی دارد؟/ ان‌شاءالله مجیدی کاپ قهرمانی را می‌برد بالای سر http://www.khabaronline.ir/Images/Kind/1.png

لیگ برتر - مدیرعامل باشگاه استقلال می‌گوید برای فرهاد مجیدی یک بازی خداحافظی باشکوه در نظر گرفته است.

به گزارش خبرآنلاین؛ علی فتح‌الله‌زاده در مورد این شایعه كه گفته می‌شود استقلال باید 900 میلیون تومان بدهی مالیاتی عماد رضا را بدهد و سپس اقدام به جذب این بازیكن كند می‌گوید: «به ما چه ربطی دارد كه او بدهی مالیاتی دارد؟ كسی كه پول را گرفته باید مالیات بدهد. بعد هم مگر او چقدر پول گرفته كه باید 900 میلیون تومانش را مالیات بدهد؟ احتمالا مالیات او 90 میلیون تومان بوده كه نوشته شده 900 میلیون ریال.»
فتح‌الله‌زاده در مورد پرداخت پول بازیكنان استقلال هم می‌گوید: «ما پول بازیكنان را داده‌ایم و فعلا صدایشان درنمی‌آید. الان وقتش است پول ژنرال را بدهیم. دارم به این در و آن در می‌زنم كه اولین قسط پول قلعه‌نویی را بدهم.»
مدیرعامل استقلال در مورد بازگشت فرهاد مجیدی به این تیم می‌گوید: «فرهاد سه چهار بازی آخر فصل را می‌آید برای استقلال بازی می‌كند. ان‌شاءالله كاپ قهرمانی را هم می‌برد بالای سر. او فعلا درگیر كلاس‌های مربیگری است و یك ماه زودتر به ایران می‌آید تا با تیم تمرین كند. یك تیم بزرگ خارجی هم به ایران می‌آید تا یك بازی خداحافظی با شكوه برای مجیدی برگزار كنیم.»

mohammad.90 11-22-2012 09:55 PM

استقلال در صدر دست‌نیافتنی‌تر شد

استقلال در صدر دست‌نیافتنی‌تر شد:استقلال2-پیکان0.
گل‌های سیاوش اکبرپور و میلاد می‌داودی استقلال را به سی و یکمین امتیاز دردوازدهمین دوره لیگ برتر رساند.
در آخرین دیدار معوقه لیگ برتر تیم استقلال در ورزشگاه آزادی موفق شد با نتیجه دو بر صفر تیم پیکان را از پیش‌رو بردارد.

سیاوش اکبرپور در دقیقه 59 و بر روی پاسی که امیرحسین صادقی ارسال کرد، موفق شد تک گل استقلال را وارد دروازه دیگر تیم تهرانی لیگ دوازدهم کند. در دقیقه 88 نیمه دوم میلاد می‌داودی هم توانست با ضربه‌ای نمایشی گل دوم آبی‌های تهران را به ثمر رساند.

استقلال با این پیروزی 31 امتیازی شد تا با اختلاف چهار امتیازی نسبت به سپاهان در رده نخست باقی بماند.

با برگزاری این دیدار رقابت‌های لیگ برتر به دلیل در پیش بودن تاسوعا و عاشورای حسینی تا چهارشنبه آینده تعطیل خواهد شد.

امروز دو دیدار معوقه دیگر برگزار شده بود که در یکی از این دیدارها سپاهان با نتیجه 2 بر یک از صدر گهر دورود گذشت و دیدار تیم‌های راه آهن و مس کرمان با نتیجه یک بر یک با تساوی به پایان رسید.
ترکیب استقلال:

سیدمهدی رحمتی، علی حمودی، پژمان منتظری، امیر حسین صادقی، هاشم بیک‌زاده( از دقیقه 23 میثم حسینی)، جی‌لید ساموئل، میثم بائو، سیاوش اکبرپور، سیدامین منوچهری، خسرو حیدری و میلاد میداودی

سرمربی: امیر قلعه‌نویی

ترکیب پیکان:

فابیو کاروالیو، جلال کاملی‌مفرد، علی میرشفیعان، مسعود میکائیلی، بهرام دباغ، محمدرضا طهماسبی، رضا معقولی، حمیدرضا دیوسالار، سجاد فیض‌الهی( از دقیقه 82 علی سالارخانی)، سید احمد مهدیزاده( از دقیقه 58 ژوسیلی فریرا)، بابا محمدی( از دقیقه 65میلاد ابطحی)

mohammad.90 11-22-2012 10:13 PM

خدا کند تمرکز بازیکنان استقلال بهم بخورد و آنها نیز گل سه امتیازی بزنند

سرمربی تیم فوتبال استقلال گفت: خدا کند تمرکز بازیکنان استقلال بهم بخورد و آنها نیز گل سه امتیازی بزنند.
امیر قلعه‌نویی پس از پیروزی دو بر صفر برابر پیکان در جمع خبرنگاران، اظهار داشت: بازی آنچنان با کیفیتی نبود. خدا را شکر می‌کنیم که توانستیم سه امتیاز بازی را در غیاب چند بازیکن بگیریم. چند بازیکن جوان روی نیمکت استقلال بودند. شاگردانم خیلی تلاش می‌کنند و از تک تک آنها تشکر می‌کنم.

وی ادامه داد: هر چند روز یکبار بازی می‌کنیم و تنها 12-13 بازیکن داریم. پیکان خوب بازی کرد و سه مهاجم سرعتی داشت. هر وقت هافبک‌های آنها را پرس کردیم خوب بودیم. خیلی مواقع پاس‌های ما به 17 و 18 رسید. در مجموع از بازی راضی هستیم.

قلعه نویی در مورد مذاکره باشگاه استقلال با رضا عنایتی و اینکه قاسمپور گفته تمرکزش را استقلالی‌ها بهم زده‌اند، گفت: اگر اشتباه نکنم عنایتی هفته پیش گل سه امتیازی زده پس چطور تمرکزش بهم خورده است؟ خیلی از تیم‌ها با ما تماس گرفته‌اند و ما گفته‌ایم در چارچوب قانون مذاکره می‌کنیم. نمی‌دانم این چه صحبت‌هایی است که انجام می‌شود. اگر نمی‌توان مذاکره کرد چرا نقل و انتقال نیم فصل گذاشته‌اند؟ خدا کند تمرکز بازیکنان ما هم بهم بخورد و گل سه امتیازی بزنند!

وی در مورد مصدومیت هاشم بیک‌زاده در بازی با پیکان، گفت: 24 ساعت زمان می‌برد تا وضعیتش مشخص شود. مصدومیت قدیمی‌اش تشدید شده است. با این حال تا 24 ساعت آینده نمی‌توان در مورد مصدومیتش اظهار نظر کرد.

mohammad.90 11-23-2012 08:42 PM

استقلال - هانوفر؛ بازي خداحافظي فرهاد مجيدي

جمعه 1391/09/03 11:30
فتح‌الله‌زاده خبر داد

استقلال - هانوفر؛ بازي خداحافظي فرهاد مجيدي

مدير عامل باشگاه استقلال خبر از بازي خداحافظي فرهاد مجيدي در ديدار دوستانه تيمش مقابل هانوفر آلمان خبر داد.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00005191.jpg

بحث بازگشت فرهاد مجيدي و حضور اين بازيکن در جمع آبي پوشان چندي است که مطرح شده اما مدير عامل استقلال از برگزاري ديدار دوستانه براي خداحافظي اين بازيکن خبر داد.

علي فتح‌الله زاده مدير عامل استقلال در خصوص اين اتفاق اظهار داشت: فرهاد مجيدي در کلاس هاي مربيگري حضور دارد و در صورتي که برنامه هاي او با بازي‌هاي استقلال تداخل پيدا نکند اين بازيکن در سه چهار بازي آخر فصل استقلال را همراهي خواهد کرد.با او در اين باره صحبت کردم و همه هماهنگي ها را انجام داده ام.

وي افزود: در اين باره با امير قلعه‌نويي هم صحبت کردم و موافقت او را هم گرفته ام اما در صورتي که مجيدي نتواند در بازي هاي آخر استقلال را همراهي کند بازي خداحافظي اين بازيکن بين استقلال و هانوفر آلمان برگزار خواهد شد.

مدير عامل استقلال اعلام زمان دقيق اين بازي را به آينده موکول کرد.

mohammad.90 01-01-2013 12:22 AM

قلعه‌نويي:از برخي بازيکنان گلايه دارم

دوشنبه 1391/10/11 20:15

قلعه‌نويي:از برخي بازيکنان گلايه دارم

سرمربي تيم فوتبال استقلال گفت: ما نماينده ايران و وزارت ورزش در آسيا هستيم و بايد مشکلات ما را برطرف کنند.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00943686.gif

امير قلعه‌نويي پس از يپروزي يک بر صفر مقابل سايپا در نشست خبري اظهار داشت: سال نو ميلادي را تبريک مي‌گويم. انشالله زير سايه خدا سال خوب و پربرکت براي تمامي مسيحيان و ارامنه باشد. سه امتياز را گرفتيم و به تقوي تبريک مي‌گويم. يکي از بازي‌هاي خوب ليگ بود. نيمه دوم موقعيت زيادي داشتيم. از برخي بازيکنان گلايه دارم. ايجاد موقعيت مي‌شود بايد استفاده کنند تا ما دقايق آخر استرس نداشته باشيم. اگر قهرماني ليگ، آسيا و حذفي مي‌خواهيم با اين نگرش دچار اشتباه مي‌شويم مگر مي‌شود 6 موقعيت تک به تک را گل نزد. در مجموع خوب بوديم چون با شرايط بسيار سخت کار مي‌کنيم. مشکلاتي هست منتظر بازگشت فتح‌الله زاده هستيم تا با هيئت مديره حرف بزنيم و بايد فکر اساسي کنيم.

وي ادامه داد: تا ساعت 11 معلوم نبود هتل داريم يا نه. از دفتر وزير براي ما هتل گرفتند. پاداش نداديم بازيکنان حق شان را مي‌خواهند. وزير بايد فکري براي ما بکند. ما نماينده ايران و وزارت در آسيا هستيم. وزارت بايد فکر کند هر چند وزير تلاش کرده تا مشکلات برطرف شود. بازيکنان ما تلاش کردند و طبق نمودار حرکتي 3 امتياز جلو هستيم و نيمه دوم بازي بسيار خوبي بود و هواداران لذت بردند و با برخي از بازيکنان بايد حرف بزنيم تا موقعيت‌ها را از دست ندهيم. البته بازيکنان تلاش کردند.

سرمربي استقلال در مورد اينکه جناج چپ مثل جناح راست نيست گفت: توازن جناحين ما نسبت به نيم فصل اول بهتر است. در دورود گل را از جناح چپ زديم و يک تيم نمي‌تواند تمام نقاطش يک طور باشد. اشجاري و محمدرضايي خوب بودند از راهنمايي شما تشکر مي‌کنم و تلاش مي‌کنيم مشکلات حل شود.

وي در مورد پيشنهاد اوساسونا به نکونام، گفت: خيلي خوشحالم و به مجموعه استقلال تبريک مي‌گويم اول فصل که نکونام را خريديم خيلي انتقاد شد. لاليگا الان بازيکن ما را مي‌خواهد معلوم شد نگاه خوبي دارند. روزي که نکونام را آوردم وزنه بزرگ تيم بود. برخي با قلعه‌نويي مخالف بودند و مي‌خواستند من را بزنند نه جواد را. خوشحالم که جواد را دوباره خواستند و مشخص است که رو به رشد هستيم. سه مورد است که دنبالش هستيم. احساس بازيکن،منافع باشگاه و شرايط منافع باشگاه مهم است اما درخواست رسمي هنوز به دست ما نيامده است.

mohammad.90 01-01-2013 12:25 AM

جباري:مجيدي کاپيتان اول است و من دومي

جباري:مجيدي کاپيتان اول است و من دومي

هافبک تيم فوتبال استقلال گفت: وضعيت کاپيتاني مشخص است مجيدي کاپيتان اول است و من دومين نفر هستم.

http://www3.varzesh3.com/admin/asp/Picture/00938514.jpg

مجتبي جباري پس از پيروزي يک بر صفر استقلال برابر سايپا عنوان کرد: تيم سايپا بسيار خوب بود هميشه مي‌دانستيم که بازي برابر سايپا دشوار خواهد بود زيرا اين تيم بازيکنان و مربي خوبي دارد. تمام تلاش خود را کرديم و توانستيم سه امتياز را کسب کنيم. موقعيت‌هاي زيادي داشتيم که نتوانستيم به گل تبديل کنيم.

به گزارش فارس،وي در مورد بحث کاپيتاني استقلال خاطرنشان کرد: اين موضوع تمام شده است، فرهاد مجيدي کاپيتان اول استقلال است و من هم کاپيتان دوم، مسئله‌اي در اين زمينه وجود ندارد.

بازيکن استقلال در مورد رابطه سرد بازيکنان به علت مسئله کاپيتاني خاطرنشان کرد: اينطور نيست که مطرح مي‌شود تمام مسائل تمام شده است فکر کنم لازم نيست ديگر در اين مورد صحبت کنيم. همه بازيکنان با يکديگر هماهنگ هستند و تنها هدفشان قهرماني استقلال است.

جباري در مورد رابطه سرد نکونام و رحمتي يادآور شد: همه بازيکنان بزرگ و حرفه‌اي هستند و براي موفقيت تيم تلاش مي‌کنند. نکونام کاپيتان تيم ملي است و رحمتي هم دروازه‌بان تيم ملي .

وي افزود: هميشه بازيکن با سابقه کاپيتاني را مي‌گرفت، هم‌اکنون من اين بازوبند را گرفته‌ام. نيم‌فصل اول من نبودم و مهدي رحمتي اين بازوبند را مي‌بست.

بازيکن استقلال در پاسخ به اين سؤال که آيا اميرحسين صادقي از لحاظ سابقه بيشتر از جباري نيست، گفت: نمي‌دانم، فکر نمي‌کنم سابقه مجيدي هم از صادقي بيشتر باشد. اما به علت پيشکسوتي اين بازوبند به او داده شده است.

وي ادامه داد: در ابتداي فصل تيم تصميم گرفت کاپيتاني را به مهدي رحمتي بدهد و هم‌اکنون هم به اين شکل تصميم‌گيري شده است. براي بازيکنان بستن بازوبند کاپيتاني مهم نيست، مهم موفقيت تيم است.

جباري در مورد اينکه توانسته در ترکيب ثابت استقلال قرار بگيرد، گفت: خدا را شکر با کمک مربيان آرام آرام به بازي‌ها برگشتم و اميدوارم در آينده نيز بتوانم شرايط بهتري پيدا کنم.

هافبک استقلال در مورد حضور تماشاگران خاطرنشان کرد: بايد امکانات بهتري در اختيار تماشاگران بگذاريم شايد محيط و فضاي ورزشگاه به گونه‌اي نيست که تماشاگران در اين مکان حاضر شوند شايد اصلاً نيازي نباشد که ورزشگاه 100هزار نفري داشته باشيم. شايد با ورزشگاه 30 تا 40هزار نفري هم بتوانيم مسابقات را برگزار کنيم و هميشه پر باشد، مانند باشگاه‌هاي منچستر و... تماشاگران ايراني از فوتبال حمايت مي‌کنند اما بايد زيرساخت‌ها را براي حضور آنها آماده کنيم.

mohammad.90 01-22-2013 12:47 PM

پورحیدری:استقلال سرمربی شکست ناپذیر دربی ها را روی نیمکت خود دارد

پورحیدری:استقلال سرمربی شکست ناپذیر دربی ها را روی نیمکت خود دارد

مدیر فنی تیم فوتبال استقلال تهران گفت: این تیم برای هفتاد و ششمین شهرآور پایتخت ˈامیر قلعه نوییˈ را به عنوان سرمربی روی نیمکت خود دارد که تاکنون مقابل پرسپولیس شکست نخورده است.
ˈمنصور پورحیدریˈ افزود:اینکه قلعه نویی به عنوان سرمربی استقلال تاکنون همراه با آبی پوشان در شهرآورد پایتخت مغلوب نشده است می تواند برگ برنده هفتاد و ششمین شهرآورد سرخابی ها برای استقلال باشد.

وی ادامه داد:مصاف استقلال و پرسپولیس بازی خاصی است و به طور حتم آبی پوشان برای کسب هر سه امتیاز مسابقه رو ردر روی رقیب دیرینه خود صف آرایی می کنند.

سرمربی اسبق تیم استقلال تهران درباره شیرین ترین خاطره خود از شهرآورد پایتخت گفت: در یکی از دیدارها از ˈمهدی هاشمی نسبˈ مدافع تیم استقلال که سابقه حضوردر تیم پرسپولیس نیز دارد به عنوان مهاجم استفاده کردم و در آن مسابقه گلزنی کرد.

پورحیدری افزود: در شهرآورد دور رفت سال 1374، تیم پرسپولبس نسبت به استقلال نفرات بهتری داشت و حتی عده ای استقلالی ها شانس پیروزی پرسپولیس را بیشتر می دانستند، اما در حالی که در آن بازی حتی مدیرعامل وقت استقلال نیز از ترس شکست استقلال به ورزشگاه نیامد، با حساب 3 بر یک به پیروزی رسیدیم.

وی تلخ ترین خاطره خود از شهرآورد را نیز شکست 3 بر 2 فصل گذشته استقلال مقابل پرسپولیس در حالی که آبی پوشان با دو گل از حریف خود پیش بودند عنوان کرد.

دیدار تیم های فوتبال استقلال و پرسپولیس در هفته بیست و سوم لیگ برتر باشگاه های ایران ساعت 15 روز جمعه ششم بهمن در ورزشگاه آزادی تهران برگزار می شود.

لاوین 03-03-2013 03:17 PM

ﺍﺳﺘﻘﻼﻟﯽ ﺑﻮﺩﻥ ﻫﻢ ﻣﺰﺍﯾﺎی خاص خودشو داره

ﻣﺜﻼ ﺩﯾﮕﻪ ﻻﺯﻡ ﻧﯿﺲ ﺑﺮﯼ ﺟﺪﻭﻝ ﻟﯿﮕﻮ ﺑﺒﯿﻨﯽ

ﭼﻮﻥ ﻣﯿﺪﻭﻧﯽ ﯾﺎ ﺍﻭﻟﯽ ﯾﺎ ﺑﺎ ﯾﻪ ﺑﺎﺯﯼ ﮐﻤﺘﺮ ﺩﻭﻡ

ﺑﻌﻠﻪ ﻣﺎ ﺍﯾﻨﯿـــــــــﻢ دیگه!!

http://www.imgiran.com/images/6zfa548ugwwsfvsxns3.jpg

mohammad.90 03-11-2013 09:58 PM

اخبار کوتاه از دومین بازی آسیایی استقلال

اخبار کوتاه از دومین بازی آسیایی استقلال

دومین دیدار آسیایی تیم استقلال روز چهارشنبه ساعت 19 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود.
طبق قوانین ای اف سی، تیمها باید یک روز قبل از برگزاری بازی در ورزشگاه محل بازی تمرین کنند.
بر همین اساس استقلال فردا ساعت 17:45 و العین ساعت 19 در این ورزشگاه تمرین خواهند کرد.
* کاروان تیم العین ساعت 21:30 امشب به تهران می رسد آنها به هتل اسپیناس می روند و در این هتل مجهز مستقر می شوند.
* تیم داوری و ناظر بازی هم در هتل آزادی اسکان می یابند.
* 2 دستگاه اتوبوس و یک دستگاه کامیونت در اختیار کاروان تیم العین قرار می گیرد.
* کاروان العین 54 نفره است. طبق قوانین ای اف سی، تیم میزبان هزینه 29 نفر از اعضای تیم میهمان را تقبل می کند اما دو باشگاه استقلال و العین با یکدیگر توافق کرده اند هزینه کامل کاروان تیمهای میهمان را پرداخت کنند./ش

mohammad.90 10-31-2013 12:42 AM

بی رحمانه بود ، آقای هفت!

- کسی باید به تو می گفت که رفتنت پایان نسل دریبل و استارت انفجاری خواهد بود.

محمد نوری‌فر / برای تو خداحافظی بود و برای ما شلیک بی رحمانه خاطره های دهه 60 ، دهه جنگ و حسرت ، دهه ای که ما بودیم و گل کوچک و دریبل ، ما بودیم و توپ پلاستیکی و کفش میخی ! آسفالت داغ و آلاسکا ، ما بودیم و زمین های خاکی و رویای قیچی برگردان ، عشق و شوری که هرگز پاییز را به رسمیت نمی شناخت اما اکنون تابلوی تعویض بالاست . تابلویی که دیروز در نیمه اول روشن نمی شد اما ناگهان برای پایان یک ستاره به کار افتاد . خداحافظی ات بی رحمانه بود آقای هفت ، با هر کسی که مشورت کردی یک چیز را نگفت : تو می روی و تکلیف این همه علاقه چه می شود ؟ دیشب چند میلیون چشم در این دنیا خیس شدند ؟ فوتبال برای چند صد هزار نفر بی بهانه شد ؟ کسی باید به تو می گفت که رفتنت پایان نسل دریبل و استارت انفجاری خواهد بود . نسل فوتبال خیابانی ، نه این موکت های سبز دور تا دور حصار امروز ، رفتن تو پایان نسل زمین های خاکی بود . زمین هایی که برج شدند و قوطی کبریت
2 - فرهاد مجیدی هم یکی از ما چند میلیون جوان بالای 30 سال است . بچه های متولد محدوده انقلاب 57 ، نسلی که خیلی کم، بازی و شیطنت کرد . وداع ناگهانی محیدی با دنیای فوتبال ، در روز غیبت سیاسیون و مسئولانی که می خواستند با شهرت او دور افتخار بزنند ، متفاوت بود و قابل تامل . فوتبال نیمه جان ایران در حالی با یکی از ستاره های بزرگش وداع کرد که حاشیه و خبرسازی و دروغ تا اعماق سلولهای آن نفوذ کرده اند و مجیدی و کریمی بسان باتری های پزشکی ؛ آخرین زیبایی های این فوتبال را به نمایش گذاشتند . اکنون اکران فرهاد هم به پایان رسید . نمایشی که نه تهیه کننده داشت و نه سرمایه گذار ، نه تفکری برای ساختنش وجود داشت و نه برنامه و هدفی .
3 - فرهاد مجیدی با هواداران میلیونی اش چقدر برای باشگاه استقلال درآمدزا بود ؟ منهای پیراهن شماره 7 که گاهی اوقات توسط مدیران مختلف سالهای اخیر به سیاسیون هدیه شد ، نام و برند فرهاد مجیدی برای خود او و باشگاهش چقدر درآمدزا بود ؟ هیئت مدیره باشگاه استقلال ( آنها از خداحافظی مجیدی ناراحت و در تلاش هستند که او را بازگردانند و البته باید به اهمیت آنها احترام گذاشت ) کدام برنامه اقتصادی و هدفمندی را برای استفاده از محبوبیت فرهاد مجیدی ارائه کرد ؟ در همسایگی ما ، باشگاه السد قطر برای جذب رائول اسپانیایی چقدر هزینه کرد و چرا به تماشاگرانش اضافه نشد ؟ مارادونا چقدر تماشاگر به فوتبال امارات آورد که فرهاد مجیدی در الوصل و علی کریمی در الاهلی نیاوردند ؟! از مدیرانی که مدام از ساختار و زیرساخت صحبت می کنند ، باید پرسید در همه سالهایی که فرهاد مجیدی ستاره مجبوب قلبهای آبی بود ، چه کردند با این میزان محبوبیت؟!
4 - اهالی رسانه اما در این میان هوشمند بودند . کدام سردبیر و مدیرمسئول منصفی حاضر است تکذیب کند که مخاطب رسانه اش - در روزی که تیتر و عکس یک ، فرهاد مجیدی بود - افزایش چشمگیر نداشت ؟ ( فرهاد البته چندان رسانه ای نبود ، خیلی کم و محدود مصاحبه می کرد و برای همین خبرسازی درباره او همیشه فراوان بود )
موخره : غروب هفتم آبان ماه پائیز 92 ستاره ای از آسمان کم ستاره فوتبال ایران کسر شد اما نام مجیدی روی در و دیوارهای این شهر باقیست ، یادگار حسرت برانگیز نسل ما روی نیمکت های چوبی دبیرستان ، چند سال خواهد گذشت تا ستاره ای دوباره به قلبها نفوذ کند ؟ پاسخش سخت است چون سازنده اش ما نیستیم و تخصصی هم برای پاسخ به این سئوال نداریم !

mohammad.90 10-31-2013 12:59 AM

خداحافظ فرهاد مجیدی

http://images.khabaronline.ir/images...10IMG_2714.JPG

http://images.khabaronline.ir/images...49IMG_2737.JPG

http://images.khabaronline.ir/images...14IMG_2776.JPG

http://images.khabaronline.ir/images...37IMG_2780.jpg

http://images.khabaronline.ir/images...17IMG_2790.jpg

http://images.khabaronline.ir/images...a%20farzad.JPG

http://images.khabaronline.ir/images...22IMG_2867.jpg

http://images.khabaronline.ir/images...82041gerye.JPG

http://images.khabaronline.ir/images...2114geryww.JPG

mohammad.90 06-11-2014 09:30 AM

طوفان استقلال در بازار نقل و انتقالات / 5 بازیکن آبی پوش شدند

۲۰/۰۳/۱۳۹۳

http://media.jamnews.ir/medium1/1393...MG17153147.jpg

امید ابراهیمی و سجاد شهباززاده رسما به جمع بازیکنان استقلال پیوستند.

بهرام افشارزاده مدیرعامل باشگاه استقلال امروز در محل این باشگاه به صورت رسمی با امید ابراهیمی و سجاد شهباززاده قرارداد 2 ساله امضا کرد.

میلاد فخرالدینی بازیکن فصل گذشته تراکتورسازی تبریز امروز در باشگاه استقلال حاضر شد و با این تیم قرارداد امضا کرد.

دو بازیکن از تیم‌های لیگ‌های دسته اول و دوم به تیم فوتبال استقلال پیوستند.

به گزارش فارس، گروسیان دروازه بان تیم مس سونگون و خرسند نیا بازیکن تیم پدیده مشهد از لیگ دسته اول با امضای قراردادی به طور رسمی به تیم استقلال پیوستند.

اکنون ساعت 07:44 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.