![]() |
دو نفر از دوستان بعد از بازی دیشب به اسپانیا رای دادن :24:
خودشون اعتراف کنن {داش مشتی} |
نقل قول:
:d:d:d:d :cool: گفتیم دست خالی نریم بهتره!!:d |
نقل قول:
{قاط}{قاط}{قاط} |
تبریک میگم به تمامی طرفداران اسپانیا . دور بعدی خودم وای میسم دروازه شروین هم نوک حمله . اسپانیا رو مرحله اول میپیچونیم :d
|
|
نقل قول:
ممنون از شما داداش با وظیفه که حواست به همه چیز هست.!!!عرضم به حضور شما داداش گل که اون زمانی که من داد میزدم فرانسه فرانسه این تاپیک وجود نداشت که بیام رای بدم که اگر مستحضر باشید تاپیک دیگری به نام زیر وجود داشت ویژه نامه جام ملت های اروپا 2012 - اخبار و حواشی جام ملت های اروپا - یورو 2012 که اگر دقت کنید من دقیقا سه هفته پیش رفتم اونجا و نوشتم که طرفدار تیم فرانسه هستم.....و این تاپیک به نظر شما جام قهرمانی Euro 2012 را کدام تیم به کشور خود میبرد ؟ پیش بینی و اظهار نظر در باره جام ملتهای اروپا 2012 - شما دقیقا دو هفته پیش زدید یعنی دقیقا یک هفته بعد از رای دادن من.......پس وقتی این تاپیک نبود من باید کجا رای میدادم.!!!!!و اگر باز هم به پستهای من دقت کنید من یک هفته ای شاید هم بیشتر اینجا نبودم (حتی امضای من بیان کننده این واقعیت است.البته قرار بود بیشتر نباشم که از سعادت شما دوشتان و خودم زودتر برگشتم)........وزمانی که برگشتم یعنی دقیقا 6-7روز پیش و از این تاپیک باخبر شدم زمانی بود که تیم فرانسه از مسابقات حذف شده بود باز این پست من در این صفحه گویای این مطلب است... خوب من نبودم اینجا راشلوغ کردیدها...........تیم... با این وجود خوب دیوانه نبودم که به فرانسه رای بدم ..!!!!!!!!!!!!و به المان رای دادم که تیم دوم من بود.!!!!!!!!!!!داستان به همین سادگی بود...... این را مجبور شدم توضیح بدم چون احساس کردم نسبت به رای دادنهای گویا خیلی حساسی شروین جان...... |
افرین به خودم که روز اول تشخیص دادم قهرمان رو:cool:
|
کینا جان ... فکر کنم کمی سو تفاهم شده... .. همش مزاج بود :d
جواب شما رو در تاپیک ویژه نامه هم داده بودم ... مشکلی نیست ... دونه زده بود کل کل نمیدونستم بعد از شناختی که از من در این 4 سال دارید اینطوری فکر کنید... چه هفته ای یک بار چه روزی یک بار باز اگه من حرف بدی زدم عذر میخوام .... :d |
نه مزاح کدومه شروین مگه تو خودت نمیگفتی ههه کیانا رو این همه فرانسه فرانسه میکنه اون وقت رفته به المان رای داده تا لج ما رو در بیاره یادم باشه بعد از شام حتما توی سایت مطرح کنم این مساله رو ؟
|
چرا دیگه :d من که گفتم باور نکردی.. به المان رای داد ..
ولی جدی زمانی که کیانا جان انلاین شد فرانسه حذف شده بود .. من اشتباهی فکر کردم زود تر به المان رای داده وقتی که پست ها رو گذاشتن متوجه شدم |
بهر حال بازی ها تموم شد و این تاپیک به تاریخ پیوست
|
سلام به همه طرفداران اسپانیا واقعا بازی قشنگ و زیبایی بود |
اکنون ساعت 11:49 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |