![]() |
توقف پرسپولیس مقابل ملوان بندر انزلی
هفته دوازدهم لیگ برتر/
توقف پرسپولیس مقابل ملوان بندرانزلی/ هشتمین تساوی سرخپوشان تیم پرسپولیس هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور را با تساوی مقابل ملوان بندرانزلی پشت سرگذاشت. به گزارش خبرنگار مهر، در ادامه هفته دوازدهم مسابقات فوتبال لیگ برتر باشگاههای کشور از ساعت 16:50 امروز (جمعه) تیم فوتبال پرسپولیس در ورزشگاه آزادی به دیدار ملوان رفت و در نهایت با نتیجه تساوی یک بریک متوقف شد. جدال تیمهای پرسپولیس و ملوان تماشایی و جذاب به ویژه در نیمه دوم دنبال شد. ملوان که در نیمه اول فشار حملات پرسپولیس را شکسته و حتی در دقایق پایانی میدانداری کرده بود پیش از آنکه داور سوت پایان این نیمه را به صدا درآورد توسط محمد حیدری به گل برتری رسید. این بازیکن ارسال پژمان نوری از جناح راست را با ضربه سر به تور دروازه سرخپوشان تهرانی چسباند. ملوان در نیمه اول به برتری یک برصفر رسید و مطابق انتظار پرسپولیس در نیمه دوم با حملات پرتعداد به دنبال گل مساوی بود. پرسپولیس حمله می کرد و ملوان با ضدحمله به دنبال گل دوم بود. فشار حملات پرسپولیس لحظه به لحظه بیشتر می شد و ملوان با دفاع فشرده از تک گل نیمه اول خود حراست می کرد تا اینکه در دقیقه 85 سعید سالازاده مرتکب خطای پنالتی روی مجتبی زارعی شد. ضربه پنالتی را هوار ملامحمد در دقیقه 87 به تور دروازه ملوان چسباند و بازی به نتیجه تساوی یک بریک رسید. پس از این گل ملوان باید مقابل پرسپولیس و 40 هزار تماشاگرش مقاومت می کرد؛ آن هم با یک بازیکن کمتر. ملوان بخوبی مقابل حملات احساسی پرسپولیس مقاومت کرد و در نهایت جدال این دو تیم به نتیجه تساوی یک بریک انجامید. قضاوت دیدار پرسپولیس - ملوان بندرانزلی برعهده تورج حق وردی بود. او به میثم بائو از تیم پرسپولیس و محمد حیدری، فیلیپه دی سوزا از تیم ملوان کارت زرد نشان داد، ضمن اینکه در دقیقه 86 سعید سالارزاده را از زمین مسابقه اخراج کرد. با تشکر فریبا |
تعویض کرانچار آخرین راهکار مدیریت پرسپولیس / به این کروات اطلاعات بدهید!
میگویند در پی شکست احتمالی کرانچار مقابل امیر قلعهنویی، حبیب کاشانی دست به تغییر او میزند. میگویند بازی با سپاهان آخرین فرصت این کروات است. شایعهسازان همه چیز میگویند حتی میگویند جانشین کرانچار یا علی دایی است و یا حمید استیلی. |
شهرداری تهران اسپانسر پرسپولیس شد
|
پولدار شدن بازیکنان پرسپولیس و تعطیلی تمرینات
|
شروط عجیب سازمان لیگ برای بازی سپاهان - پرسپولیس
شروط عجیب سازمان لیگ برای بازی سپاهان - پرسپولیس
نکته مهم پیشنهاد برگزاری این بازی مهم بدون تماشاچی است ، چیزی که پیش از این هرگز سابقه نداشته است سایت گل- عجیب ترین اتفاق ممکن ، تامه ایست که سازمان لیگ به باشگاه پرسپولیس ارسال کرده و پس از جلسه شورای تامین شهرستان لنجان ، درباره بازی با سپاهان دو شرط پیش پای پرسپولیس گذاشته است. اول ، برگزاری بازی در روز یکشنبه و دوم برگزاری بازی بدون تماشاگر در روز یکشنبه است! |
كادرفني گرانقيمت پرسپوليس
كادرفني گرانقيمت پرسپوليس رقم كرانچار 500 هزار دلار بوده و احمدرضا عابدزاده نيز مدعي شده كه رقم قرارداد ساليانه او باشگاه پرسپوليس 200 ميليون تومان است· در چنين شرايطي پيش بيني مي شود كه ايوكوويچ نيز قراردادي 200 ميليون توماني با پرسپوليس داشته باشد و رقم قرارداد محمود خوردبين نيز قطعا كمتر از 120 ميليون تومان نخواهد بود |
محمد دادکان: حرفی ندارند و باید دروغ بگویند
محمد دادکان در واکنش به نامه قدمی؛حرفی ندارند و باید دروغ بگویند امروز مهدي قدمي معاون سابق سازمان تربيت بدني در نامهاي پاسخهاي حرفهاي دادكان را در برنامه 90 داد و او را متهم كرد كه حقيقت را طور ديگري جلوه داده است اما دادكان از سوريه پاسخ قدمي را به سبك خود ميدهد. |
دايي: بازيکنان تيم پيروزي به من شجاعت دادند
علی دایی پس از برد 2 ـ 1 تیمش برابر تیم استقلال تهران در چارچوب هفته بیست و ششم رقابتهای فوتبال باشگاههای برتر گفت: این بازی یکی از زیباترین شهرآوردها بود. دو تیم خوب بازی کردند و به مرفاوی به سبب تیم خوب استقلال تبریک می گویم. وی افزود: بیست دقیقه اول بازی را از دست دادیم اما موقعیت های زیادی داشتیم و توانستیم در نیمه نخست روی اشتباه فردی دفاع حریف بازی را به تساوی بکشیم. دایی گفت: نیمه دوم به مراتب بهتر از استقلال بودیم و بالای دو، فرصت گل داشتیم. سرمربی تیم پیروزی گفت: استقلال هم بازی خوبی به نمایش گذاشت و یک فرصت صد در صد گل را با هنرنمایی حقیقی از دست داد. دایی می گوید : این باخت چیزی از ارزش های استقلال کم نمی کند و طرفداران این تیم هم نباید مربیان و کادر فنی این تیم را رها کنند. دایی اضافه کرد : ضعیف شدن دو تیم استقلال و پیروزی به نفع تیم ملی نیست. وی گفت : بازیکنان تیم پیروزی به من شجاعت دادند ، من به عشق طرفدران به این تیم آمده ام و تاکنون چیزی از قراردادم دریافت نکردم. سرمربی تیم پیروزی ادامه داد : حتی اگر بازی به تساوی کشیده می شد نباید شائبه تبانی در ذهن فوتبالدوستان ایجاد می شد . |
دایی: شكست استقلال نباید بازیكنان پرسپولیس را مغرور كند
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: بازیكنان ما نباید با پیروزی برابر استقلال در دربی تهران مغرور شوند. علی دایی در گفتوگویی، در خصوص پیروزی 2 بر یك در دربی 68 اظهار داشت: بازیكنان ما نباید دچار غرور شوند و در بازیهای آینده تلاش بیشتری انجام دهند. وی ادامه داد: بعد از مدتها در فوتبال آرامش پیدا كردم. پس از دربی توانستم به راحتی بخوابم و مدتها بود كه چنین آرامشی را تجربه نكرده بودم. این پیروزی روحیه جدیدی را به بازیكنان تزریق كرد. بسیار خوشحال هستم كه تمام مردم ایران از این نتیجه راضی بودند و حتی كمیته انضباطی نیز خوشحال بود. سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس خاطرنشان كرد: هدف ما صعود به لیگ قهرمانان آسیا است و نیم نگاهی نیز به رتبههای بالاتر خواهیم داشت. هیچ بازیكنی حق ندارد احساس آرامش و كمكاری كند. ما هماكنون در اول راه قرار داریم و باید تلاش بیشتری انجام دهیم. دایی عنوان كرد: در بازیهای آینده نیز بازیكنان باید تمام تلاش خود را انجام دهند تا حریفان را مغلوب كنیم. باید از فرصتهای خود بهتر استفاده كنیم و به راحتی آنها را هدر ندهیم. امیدوارم در بازیهای آینده نیز پیروز میدان باشیم. وی در مورد نیمكتنشینی میثم بائو و اشپیتیم آرفی و نارضایتی آنها تأكید كرد: بازیكنان باید شایستگی خود را در تمرینات تیم نشان دهند و نمیتوان با حرف زدن در تركیب تیم قرار گرفت. باید تلاش خود را بیشتر كنند. 8 بازی تا پایان فصل داریم و همه شانس قرار گرفتن در تركیب را دارند. هیچ كس نباید از مبارزه و رقابت بترسد. |
عابدزاده از باشگاه پرسپوليس شكايت كرد
کانون هواداران پرسپولیس : احمدرضا عابدزاده مربى سابق دروازه بان هاى پرسپوليس صبح ديروز به فدراسيون فوتبال مراجعه كرد و بابت مطالباتش از باشگاه پرسپوليس شكايت نمود. http://perspolisnews.net/images/pers...bedzadeh/4.jpg |
دایی « لودر سوار »
کانون هواداران پرسپولیس : 1- تاریخ را دو گونه می توان نوشت، اول بر اساس شخصیت ها و دوم بر مبنای موقعیت ها. روزی علی دایی بازیکن تیم ملی بود و با گلهایش خیلی از فوتبالدوستان را به سقف می چسباند و همه برای «بودنش» دعا می کردند اما همان «فوتبالدوستان» در پایان دوران بازیگری شهریار و همزمان با جام جهانی 2010 آلمان، برای «نبودنش» در ترکیب تیم ملی دست به دعا بردند. علی دایی همان مردی است که حالا محبوب بسیاری از منتقدانش در قامت سرمربی پرسپولیس شده است اما همان او در قامت سرمربی تیم ملی هیچگاه محبوب فوتبالدوستان نشد تا بالاخره حکم «برکناری» در مقابل نامش قرار گرفت. علی دایی در این میان همان مرد پرتلاش، با اراده و ساعی بود که تنها شرایط ورزشی-فرهنگی و اجتماعی ایران او را در موقعیت های مختلف قرار می داد وگرنه دایی هیچگاه در تصمیماتش دچار تردید نشد، میزان تلاشش تغییر نکرد و اراده اش کاسته نشد. با توجه به این موارد دیگر نباید «شخصیت» علی دایی را روانکاوی کرد بلکه باید به سمت «جامعه ای» رفت که این تغییرات را رقم می زند. علی دایی همیشه شخصیتش ثابت بوده است اما این موقعیت هاست که شرایط جدید و تغییرات تازه ای را به او تحمیل می کند. 2- دوران حضور دایی در تیم ملی مطمئنا تجربیات فراوانی برای او داشت. همین که امروز علی دایی تا این میزان رفتار مناسب با خبرنگاران را آموخته است، همین که برخلاف دوران حضورش در تیم ملی، انرژی مثبتی را به فوتبالدوستان هدیه می دهد، همین که ادبیات رسانه ای اش تا این میزان محترم، با درایت و هوشمندانه است نشان از پختگی مردی است که نباید به خاطر خودخواهی های ذاتیش چه در روزهای پایان عمر بازیگری و چه در دوران سرمربیگری تیم ملی برای همیشه محکوم باشد. 3- روزی خبرنگاری از وزن نیمکت دایی در تیم ملی انتقاد کرد اما سرمربی تیم ملی با لحن بدی پاسخ داد:«وزن نیمکت خیلی هم خوب است، من و افاضلی و غلامپور بالای 250 کیلو وزن داریم» این روزها علی دایی دیگر چنین لحنی را به کار نمی برد و با پاسخ هایش قصد تخریب ندارد. راز محبوبیت و عدم محبوبیت علی دایی اینست که هرگاه خودش را «تنها» دید، با اصرار بر خودخواهی ها و افکار یک طرفه اش، «شکست» خورد؛ مثل حضورش در جام جهانی یا سرمربیگری تیم ملی. هرگاه حضور «همه» را حس کرد و همه ابعاد را در نظر گرفت به موفقیت رسید؛ همانند دوران حضور مقتدرانه اش در ترکیب تیم ملی، مثل سرمربیگری در پرسپولیس با وجود شکست مفتضحانه از شاهین بوشهر... 4- علی دایی همیشه «لودر سوار» بوده است، مردی که نمی توانسته مثل بقیه باشد و در اتوبان فوتبال به فکر فخرفروشی با اتومبیل گرانقیمتش باشد، مثل همان هایی که اتومبیل های زیبایشان چشم ها را به خود خیره می کند اما بازخورد مثبتی از حضورشان در فوتبال دیده نمی شود . برای همین توانست خیلی زود پیراهن پرسپولیس را بر تن کند، فوتبالیست تحصیلکرده باشد، اولین فوتبالیست آسیایی باشد که در تیمی بزرگ به میدان برود، دروازه تیم های بزرگ جهان مثل چلسی و آث میلان را باز کند، سرمربی تیم ملی شود و حالا هم سرمربی پرسپولیس و البته آقای گل فوتبال جهان... شخصیت با اراده و خودخواه دایی هیچگاه تغییر نکرد، برای همین در طول داربی برای پیروزی تیمش همه کار کرد تا همان «لودرسوار» اتوبان فوتبال ایران باشد. او یگانه مردی است که خط بطلان بر تبانی در داربی کشید و ثابت کرد که زیربار حرف های پشت پرده نمی رود. 5- پنهان نمی کنم آن خبرنگاری که آن روز درباره وزن نیمکت تیم ملی پرسید خودم بودم و البته بسیار از لحن سرمربی سابق تیم ملی ناراحت شدم و بساط بگومگویی را در آن کنفرانس راه انداختیم که حتی تلویزیون هم تقریبا به صورت کامل آنرا پخش کرد. آن روز دایی را دوست نداشتم اما این دایی همان مردی است که در یکی از ساعات شب های زمستانی و برای بازی با آث میلان مرا بیدار نگه داشت تا پس از گلزنیش به تیم محبوبم از جایم بپرم و خودم را در آغوش پدرم ببینم...شاید نزدیک سقف اتاق! در همه این روزها دایی تغییر نکرد و این شرایط جامعه بود که او را در موقعیت های مختلف قرار می داد اما شک ندارم اگر دایی قدری بیشتر به اطرافش نگاهی می انداخت و در تصمیماتش درایت بیشتری به خرج می داد هیچگاه در موضع انتقاد قرار نمی گرفت اما چه می توان کرد که دایی نخبه است و نخبگان غرور و خودخواهی های خاص خودشان را دارند. |
سپاهان و انتقام از پرسپولیس
بار دیگر سپاهان و پرسپولیس در هفته آخر لیگ برتر به مصاف هم خواهند رفت و این جدال جذاب باز هم می تواند آبستن حوادث قابل توجهی باشد. در واقع با توجه به نتایج هفته های آتی، دیدار پرسپولیس و سپاهان که در هفته سی و چهارم لیگ برتر برگزار می شود، ممکن است تحت شرایطی ویژه برگزار شود. |
این تایپیک قفل شد...
|
افشاگری جنجالی استیلی درباره قطبی
"مازیار ناظمی" خبرنگار وگزارشگر رسانه ملی که این روزها به عنوان یکی از منتقدان سرسخت سرمربی تیم ملی در صف مخالفان افشین قطبی ایستاده، در جدیدترین مطلب خود که در وبلاگش منتشر کرده به سخنان حمید استیلی در خصوص افشین قطبی اشاره کرده و پردهای جدید از حقایق ناگفته در خصوص سرمربی فعلی تیم ملی را فاش کرده است. |
کلیپ پرسپولیس در ورزشگاه آزادی پخش خواهد شد
|
تاکتیک جدید سرمربی پرسپولیس در خصوص عقاب آسیا
سرمربی پرسپولیس در تازهترین اظهارنظر خود در خصوص بازگشت احمدرضا عابدزاده به باشگاه پرسپولیس اعلام کرد:« عابدزاده میتواند در تمرینات تیم فوتبال پرسپولیس حضور پیدا کند اما وی حق نشستن روی نیمکت پرسپولیس در بازیهای رسمی را ندارد.» |
بيانيه حمايت كاشاني از تيم ملي / چهارشنبه همه مي آييم
کانون هواداران پرسپولیس : سرپرست باشگاه فوتبال پرسپولیس در بیانیه ای حمایت خود را از تیم ملی اعلام کرد، متن کامل بیانیه به این شرح است: فوتبال دوستان عزیز، هواداران خونگرم پرسپولیس ضمن تبریک ایام خجسته میلاد نبی مکرم اسلام، حضرت محمد مصطفی(ص) و امام جعفر صادق (ع)، بدینوسیله از ابراز لطف و محبت همیشگی شما بزرگواران به ویژه آن گروه از عزیزانی که بعد از اظهار نظر اینجانب در مورد افراد واجد شرایط دعوت نشده به تیم ملی، با حقیر تماس گرفتید و یا از طریق سایت رسمی باشگاه فرهنگی ورزشی پیروزی (پرسپولیس)، اعلام حمایت نمودید، تخصیصا از آن عده از دوستانی که در این باره از بنده گلهمند شدند، صمیمانه تقدیر و تشکر مینمایم. همه شما عزیزان و بزرگواران نیک می دانید، اینجانب به عنوان یک سرباز نظام مقدس جمهوری اسلامی، از قضا چند سالی توفیق خدمتگزاری در فوتبال را نیز پیدا کردم، همیشه و در همه شرایط تلاش کردم و آنچه در توان داشتم در طبق اخلاص گذاشتم تا به حول و قوه الهی فوتبال ملی و باشگاهی ما، در همه عرصه ها، سر آمد همگان قرار گیرد. همه اهل فن و دست اندرکار فوتبال نیک می دانند همیشه حمایت از همه ارکان تیم ملی فوتبال اعم از فدراسیون، سازمان لیگ ،مسئولان و کادرفنی به ویژه بازیکنان عزیز آن را منصرف از نامی که دارند به عنوان یک تکلیف ملی و انقلابی انجام دادم این بار نیز با همین اعتقاد و آرزو آن گله را مطرح کردم که تیم ملی تنها و تنها جای کسانی است که جزو برترین ها هستند. اگر چه بر این باور نیز هستم که نظر مسئولان و دست اندرکاران تیم ملی اولی بر نظر دیگران از جمله حقیر می باشد. در خاتمه یکبار دیگر ضمن حمایت همه جانبه از تیم ملی، از خداوند بزرگ موفقیت روزافزون این تیم را مسئلت می نمایم و در روز چهارشنبه به عنوان یک هوادار تیم ملی، همراه و همگام با دهها هزار نفر از تماشاگران خوب و فهیم از جمله طرفداران با غیرت و با تعصب تیم همیشه سرافراز پرسپولیس ، در استادیوم آزادی به تشویق دلاور مردان تیم ملی خواهم پرداخت. |
هوار محمد: مقابل فولاد محكوم به پيروزي هستيم
کانون هواداران پرسپولیس: هافبك عراقي پرسپوليس گفت: بايد فولاد خوزستان را شكست دهيم. هوار ملامحمد در مورد ديدار با فولاد خوزستان اظهار داشت: فوتبال خوزستان را به خوبي ميشناسم و ميدانم آنها زيبا بازي ميكنند. آنها چند هفتهاي است كه شكست نخوردهاند و همين موضوع كار ما را در اين مسابقه سخت خواهد كرد. وي ادامه داد: بايد در ورزشگاه آزادي به 3 امتياز اين بازي دست پيدا كنيم. دوست نداريم روند رو به رشدمان متوقف و نوار پيروزيها پاره شود. براي هر 2 جام تلاش ميكنيم و فكر كنم تا آخر ليگ اتفاقات جديدتري در فوتبال ايران رخ دهد. ملا محمد افزود: با پيروزي مقابل فولاد روحيه خود را براي جام حذفي و ادامه ليگ تقويت ميكنيم، بنابراين محكوم به پيروزي هستيم. ديدار پرسپوليس و فولاد خوزستان از هفته بيست و هشتم ليگبرتر فوتبال جمعه ساعت 17:10 در ورزشگاه آزادي برگزار ميشود. |
معمارزاده: از قطبي ممنونم كه از من تعريف ميكند
کانون هواداران پرسپولیس: دروازهبان پرسپوليس از سرمربي تيم ملي بابت تعريف و تمجيدهايش تشكر كرد. ميثاق معمارزاده خاطرنشان كرد: از منصور رشيدي، مربي دروازهبانان تيم ملي و افشين قطبي تشكر ميكنم كه از كار من تعريف ميكنند، اما ديگر دوست ندارم درباره تيم ملي حرفي بزنم. وي ادامه داد: قبلأ اين موضوع را گفته بودم كه افشين قطبي به من اعتقاد دارد. ميخواهم به تيم ملي كمك كنم، چون واقعأ تيم كشورم را دوست دارم. معمارزاده عنوان كرد: رشيدي مربي من بوده و علاقه خاصي به وي دارم و اگر او صلاح بداند در خدمت تيم ملي خواهم بود، اما اميدوارم من را براي كمك به تيم بخواهد. دروازهبان پرسپوليس در ادامه درباره ديدار روز جمعه برابر فولاد خوزستان گفت: فولاد تيم خطرناكي است و بازيكنان سرعتي در خط حمله دارد، اما ما بايد اين تيم را ببريم تا روند رو به رشدمان را ادامه دهيم. جاي هيچ اشتباهي در مقابل فولاد نداريم و بايد در ساختار دفاعي دقت كنيم. وي خاطر نشان كرد: ميتوانيم در جام حذفي و ليگ برتر مدعي باشيم. هيچ فرقي نميكند مقابل چه تيمي قرار ميگيريم، مهم اين است كه به پيروزي برسيم. قبلأ براي نتيجه گرفتن مشكل داشتيم، اما با حضور دايي، كاشاني و تغيير و تحولات بوجود آمده اين موضوع حل شد. |
بيانيه پرسپوليس براي حمايت از تيم ملي !
سايت گل - حبیب کاشانی، سرپرست پرسپولیس بعد از اینکه دعواهایش با افشین قطبی به پایان رسید و در تماسی تلفنی با او آشتی کرد با انتشار بیانیه ای حمایتش از تیم ملی را اعلام کرده و خواستار حضور پرسپولیسی ها در استادیوم آزادی شد. شرح بیانیه کاشانی به شرح زیر است: |
|
|
متن سرود «پرسپوليس» برای هواداران
فارس: متن سرود پرسپوليس با مصرع «سرخ بي همتاست ، سرخ بي پرواست» به هواداران تيم ارائه ميشود. |
زرشک
اسکی بازن دیگه قرقره ان قرقره هر کاری کنیم همونو انجام میدن شعاراشونم عینا کپی برداری از شعارای ماست فک می کنن با اینکارا می تونن به بزرگی ما بشن؟زرشک ما که لونگیا رو اصلا حساب نمی کنیم |
قطبی بازی را بههم ریخت
بعد از آنکه خبر ملاقات افشین قطبی با یکی از مدیران باشگاهی در رستوران دایی سرمربی تیمملی علنی شد، علی دایی در برنامه دوشنبهشب 90 به کفاشیان تاخت و بارها یک نام را به زبان آورد تا مشخص شود پروژه حمله به فدراسیون فوتبال و شخص علی کفاشیان از سوی چه شخصی نوشته و مدیریت و برنامهریزی میشود. |
عجب جنگ زرگری جالبی!!!!!!!!!!
|
پرسپولیس را دوست دارم اما باید ببریم
رئیس هیات مدیره باشگاه استیل آذین گفت: تیم دوم هیچ باشگاه و مجموعه دیگری نیستیم. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00005682.jpg حسین هدایتی که پیش از این از استیل آذین به عنوان تیم دوم پرسپولیس نام برده بود؛ در تازهترین صحبت های خود با اشاره به اینکه استیل آذین هویت مستقلی دارد عنوان کرد: استیل آذین تیم دوم هیچ باشگاه و مجموعه دیگری نیست. وی در مورد دیدار امروز مقابل پرسپولیس گفت: پرسپولیس تیم محبوب من است و همیشه این تیم را دوست دارم اما امروز همه ما می دانیم که باید در مسابقه های باقیمانده پیروز شویم و برای موفقیت تلاش کنیم. رئیس هیات مدیره باشگاه تصریح کرد: تا امروز خیلی ها برای موفقیت تیم تلاش کرده اند و از این به بعد هم با قدرت به کارمان ادامه می دهیم. من از زحمات حمید استیلی و اعضای سابق کادر فنی تشکر می کنم. استیلی دوست خوب من است و برای استیل آذین زحمات زیادی کشید. به آقای پیروانی و همکارانشان در کادر فنی هم خوش آمد می گویم و برای آنها آرزوی توفیق دارم. امیدوارم بتوانیم از فرصت های باقیمانده به خوبی استفاده کنیم. دیدار تیم های پرسپولیس و استیل آذین امروز ساعت 18 در ورزشگاه آزادی برگزار می شود. |
از آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی مامور میشوم
کاشانی: دایی هم محبوب است و هم مشهور خبرگزاری فوتبال ایران- مدیرعامل باشگاه پرسپولیس گفت: هر سرمربی این اختیار را دارد که همکارانش را انتخاب کند. به نظرم این کار بعضی از روزنامههاست که هم خبریاند و هم ورزشی. ضمن اینکه دایی افتخارات زیادی دارد و او هم محبوب است و هم مشهور. حبیب کاشانی در گفتوگویی درباره منع فعالیت دوشغلهها در ورزش و در پاسخ به این سوال که آیا با توجه به حضور شما در شورای شهر و فعالیت در پرسپولیس این قانون مشمول شما نمیشود؟ گفت: من در حال حاضر به عنوان سرپرست در باشگاه پرسپولیس فعالیت دارم که در این شرایط حضورم در پرسپولیس شغل محسوب نمیشود. ضمن اینکه در حال حاضر من از وزارت آموزش و پرورش به شورای شهر مامور شدهام که با مامور شدن از وزارت آموزش و پرورش به سازمان تربیت بدنی این مشکل حل خواهد شد. البته من دو روز در هفته موظف به حضور در جلسات شورای شهر هستم و بر اساس قانون کار زیر 175 ساعت در ماه، شغل به حساب نمیآید. وی در ادامه این گفتوگو از طراحی کارت هواداری برای هواداران پرسپولیس خبر داد و گفت: از چهارشنبه (هفته جاری) هواداران میتوانند با حضور در ادارات پست نسبت به دریافت و تکمیل فرمهای مربوطه اقدام کنند. کاشانی در تشریح برخی از مزیتهای این کارت هواداری گفت: هواداران میتوانند با داشتن این کارت برای حضور در سفرهای داخلی و خارجی پرسپولیس از تسهیلات ویژهای استفاده کنند. وی در پاسخ به این سوال که "گفته میشود علی دایی به خاطر اینکه احمدرضا عابدزاده محبوبیت بیشتری نسبت به او در میان هوادران دارد، حاضر به کار با او نشد" گفت: فکر نمیکنم چنین چیزی باشد. هر سرمربی این اختیار را دارد که همکارانش را انتخاب کند. به نظرم این کار بعضی از روزنامههاست که هم خبریاند و هم ورزشی. ضمن اینکه دایی افتخارات زیادی دارد و او هم محبوب است و هم مشهور. |
عزیز محمدی: نظر بازرسان AFC از امکانات پرسپولیس رضایت بخش بود
رئیس سازمان لیگ برتر گفت: نظر بازرسان کنفدارسیون فوتبال آسیا (AFC) از باشگاه پرسپولیس و امکانات این باشگاه رضایت بخش بود. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00000664.jpg عزیز محمدی روز یکشنبه در خصوص حضور بازرسان AFC اظهار داشت: خوشبختانه پس از آن که بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا از باشگاه پرسپولیس، زمین تمرین شرکت واحد، ورزشگاه آزادی و درفشی فر بازدید کردند از آن نسبتا راضی بودند. وی ادامه داد: صبح روز گذشته با حضور بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا در محل فدراسیون گزارش کاملی از لیگ برتر فوتبال خود ارائه داده و به بازرسان یادآور شدیم که قوانین AFC ما را تا اندازه زیادی به استانداردهای مورد نظر نزدیک کرده است. رئیس سازمان لیگ افزود: در این جلسه علاوه بر نکات مربوط به درآمدزایی باشگاه ها، حق پخش، کیفیت ورزشگاه ها و برخی موارد دیگر در خصوص میانگین تماشاگران که سال گذشته هشت هزار نفر بود و امسال این میانگین به 12 هزار تماشاگر رسیده است نکاتی را ارائه دادیم. وی تاکید کرد: در این دیدار در خصوص برنامه های ارائه شده قبلی و تطابق آن با برنامه فعلی گفت و گویی را با مسئولان کنفدراسیون فوتبال آسیا انجام دادیم. وی با اشاره به برگزاری منظم بازی های لیگ تصریح کرد: طبق برنامه ای که از قبل به AFC ارائه داده بودیم بازی های لیگ را پیگیری کرده و در همین رابطه هفته سی و دوم را برگزار خواهیم کرد. رئیس سازمان لیگ در خصوص بازدید بازرسان از باشگاه پرسپولیس و امکانات این باشگاه خاطر نشان کرد: پس از پایان جلسه در فدراسیون، بازرسان راهی باشگاه پرسپولیس شده و با مسئولان این باشگاه گفت و گو کردند که این مذاکرات رضایت بخش بوده است. وی گفت: بازدید از ورزشگاه درفشی فر که متعلق به باشگاه پرسپولیس می باشد و همچنین زمین شرکت واحد که به تمرینات پرسپولیسی ها اختصاص دارد از آخرین برنامه های روز گذشته بازرسان بود. رئیس سازمان لیگ با اشاره به این که بازرسان AFC صبح امروز از باشگاه صبای قم بازدید کرده اند تصریح کرد: این بازرسان پس از پایان جلسه مجددا به تهران بازگشته و در ورزشگاه آزادی دیدار پرسپولیس و استیل آذین در چارچوب هفته سی و دوم لیگ را به تماشا خواهند نشست. بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا صبح فردا از باشگاه همدان بازدید می کنند. این بازرسان صبح روز سه شنبه امکانات دو باشگاه استقلال و استیل آذین را ارزیابی کرده و بعد از ظهر سه شنبه از ورزشگاه راه آهن بازدید خواهند کرد. |
مظفریزاده در مشهد، ترکی در بوشهر،قهرمانی دربی قرمزها را قضاوت میکنند
اسامی داوران هفته سی و دوم رقابتهای لیگ برتر فوتبال اعلام شد. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00001608.jpg اسامی داوران به شرح زیر است: هفته سی و دوم؛ مناسبت بزرگداشت روز معلم و تکریم استاد مرتضی مطهری یکشنبه 12 اردیبهشت - ساعت 18 پرسپولیس - استیلآذین، ورزشگاه آزادی تهران محسن قهرمانی-رضا سخندان-علیرضا یزدانی-محمدرضا اکبریان http://204.15.197.3//public/images/smiles/3.gifhttp://204.15.197.3//public/images/smiles/3.gifhttp://204.15.197.3//public/images/smiles/3.gifhttp://204.15.197.3//public/images/smiles/3.gif ذوبآهن - مقاومت سپاسی شیراز، ورزشگاه فولادشهر اصفهان هدایت ممبینی-علیرضا کهوری-محسن فریمانی-بهروز رنجبر ابومسلم مشهد - سپاهان اصفهان، ورزشگاه ثامنالائمه مشهد سعید مظفری زاده-حسین خانبان-بهرام حسین نقوی-محمد حسین اسدی شاهین بوشهر - استقلال تهران، ورزشگاه شهید بهشتی بوشهر محسن ترکی-مرتضی کریمی-مسعود فرح نیا-قاسم واحدی مس کرمان - تراکتورسازی تبریز، ورزشگاه باهنر کرمان خداداد افشاریان-صفدر احمدی-غلام آموزگار-امید سعیدفر استقلال اهواز - سایپا ، ورزشگاه تختی اهواز تورج حق وردی-حیدر شکور-محمدرضا ابوالفضلی-محمدرضا خداپرست صبای قم - فولاد خوزستان، ورزشگاه یادگار قم رحیم مهرپیشه-علی موغلی-محمدرضا امینی-آرش خرمیان راهآهن - پیکان قزوین، ورزشگاه اکباتان تهران مسعودمرادی-سعید علی نژادیان-بابک داوری-سید مهدی سید علی پاس همدان - ملوان انزلی، ورزشگاه قدس همدان یدا... جهانبازی-رسول فروغی-محسن فریمانی-محمدرضا فغانی |
اردوی پرسپولیس در آلمان، اتریش یا ترکیه
سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: فعلا نه فهرست مازاد داریم و نه باکسی پیش قرارداد بستهایم. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00002696.jpg حبیب کاشانی که در اردوی پیش از دیدار برابر استیل آذین در هتل لاله سخن می گفت؛ عنوان کرد: این 7 ماه خیلی به سختی گذشت اما در دیدار برابر صبا بعد از120 دقیقه و ضربات پنالتی تا حدی خستگی ام مرتفع شد. سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت: دیدن هواداران در ساعات انتهایی شب پس از بازی با صبا در خیابان مرا به وجد آورد. آنها قوت خاصی برای من هستند از همین جا می گویم که دستان تک تک آنها را می بوسم. کاشانی با اشاره به شایعات درباره فهرست جدید بازیکنان پرسپولیس تاکید کرد: فعلا نه فهرست مازاد داریم و نه تاکنون باکسی پیش قرارداد بسته ایم. در حال حاضر تنها کسی که با پرسپولیس تمدید کرده کریم باقری است. وی درباره برنامه های باشگاه پرسپولیس بعد از اتمام فصل گفت: پس از 3 خرداد و برگزاری دیدار فینال جام حذفی 25 روز استراحت برای بازیکنان در نظر گرفته شده است. پس از این تاریخ اردوی تدارکاتی در دوسلدورف آلمان یا اتریش و یا ترکیه خواهیم داشت. در انتها کاشانی با اعلام اسامی نفرات برتر دیدار برابر صبای قم از علیرضا حقیقی، مجتبی زارعی و جلال اکبری تقدیر کرد. |
سوزوکی خطاب به کاشانی: آسیا منتظر پرسپولیس است
مرجع خبری پرسپولیس : رئیس کمیته لیگ قهرمانان آسیا در حاشیه بازدید از باشگاه پرسپولیس در گفت و گو با http://perspolisnews.com/images/tumb/88/other3/afc.jpgسرپرست باشگاه پرسپولیس خطاب به وی گفت:"با شناختی که از باشگاه پرسپولیس و علاقمندان به این باشگاه دارم یقین دارم که آسیا از حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا استقبال خواهد کرد از این رو امیدوارم هرچه سریعتر به آسیا راه پیدا کنید." هیات هشت نفره بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا پس از ورود به تهران و جلسه با مسوولان فدراسیون فوتبال ماموریت اصلی خود در راستای بررسی امکانات باشگاههای فوتبال ایران را از باشگاه پرسپولیس آغاز کردند رئیس کمیته لیگ قهرمانان کنفدراسیون فوتبال آسیا به همراه دیگر بازرسان این نهاد فوتبالی عصر دیروز از باشگاه پرسپولیس، استادیوم درفشیفر محل کمپ باشگاه پرسپولیس، زمین تمرین این باشگاه و استادیوم آزادی محل برگزاری بازیهای این تیم در رقابتهای لیگ برتر بازدید کردند و از نزدیک در جریان رویدادهای مدیریتی باشگاه پرسپولیس قرار گرفتند. در این بازرسی که نزدیک به سه ساعت به طول انجامید بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا تمام مدارک و اسنادی که از طریق باشگاه پرسپولیس به مقرر کنفدراسیون فوتبال اسیا ارسال شده بود را به دقت مورد بررسی قرار دادند و اسناد ارسالی را با اصل مدارک تطبیق دادند، قراردادهای مالی بازیکنان و کادر فنی، سند ثبت شرکتهای باشگاه، ترازنامه مالی، قراردادهای اسپانسرینگ، قراردادهای حق پخش تلویزیونی، قرارداد شرکتهای طرف قرارداد باشگاه پرسپولیس، نحوه بلیت فروشی، مدیریت کانون هواداران باشگاه پرسپولیس، اسناد مالکیت زمینهای تمرین و مسابقه از جمله مواردی بودند که از سوی بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا به دقت بررسی شدند. در شرایطی که جلسه مدیران باشگاه پرسپولیس با بازرسان کنفدراسیون فوتبال آسیا پشت درهای بسته برگزار شد، پس از اتمام این جلسه حبیب کاشانی با اظهاررضایت از روند جلسه اعلام کرد:" خوشبختانه با توضیحاتی که به مسوولان کنفدراسیون فوتبال آسیا ارائه شد بازرسان متقاعد شدند فوتبال ایران و به وِیژه باشگاه پرسپولیس بر اساس استانداردهای روز جهان در حال حرکت است و میتواند در آیندهای نزدیک خود را به جمع تیمهای حرفهای جهان نزدیک کند. سوزوکی رئیس لیگ قهرمانان آسیا هم در پایان مراحل بازرسی از باشگاه پرسپولیس ضمن تشکر از حبیب کاشانی و مدیریت باشگاه پرسپولیس به دلیل تلاش مضاعف برای رسیدن به معیارهای موردنظر کنفدراسیون فوتبال اسیا خطاب به سرپرست باشگاه پرسپولیس گفت:""با شناختی که از باشگاه پرسپولیس و علاقمندان به این باشگاه دارم یقین دارم که آسیا از حضور پرسپولیس در لیگ قهرمانان آسیا استقبال خواهد کرد از این رو امیدوارم هرچه سریعتر به آسیا راه پیدا کنید." |
12 ارديبهشت 1389 ساعت 20:54 دایی : امروز فوتبال روز بد خود را به ما نشان داد. سرمربی پرسپولیس گفت: امروز فوتبال روز بد خود را به ما نشان داد. مرجع خبری پرسپولیس : علی دایی پس از تساوی بدون گل برابر استیلآذین عنوان كرد: بازیكنان ما در هر 2 نیمه نسبت به استیلآذین برتر بودند، اما متأسفانه در ضربات آخر دقت لازم را نداشتیم و موقعیتهای خود را از دست دادیم. وی اظهار داشت: همیشه موقعیتهای زیادی را از دست میدهیم و نمیتوانیم نتیجه لازم را كسب كنیم. امروز http://www.perspolisnews.com/images/...orabi/daei.jpgفوتبال خوبی بازی كردیم و من از تمامی بازیكنان راضی هستم. دایی ضمن عذرخواهی از تماشاگران پرسپولیس خاطرنشان كرد: همیشه باید به خاطر داشته باشیم كه علاوه بر بازی خوب باید نتیجه را نیز از آن خود كنیم. نباید موقعیتها را از دست داد تا این گونه شرمنده هواداران شویم. امتیازهای بازیهای پایانی بسیار حساس است و نباید به سادگی از آنها گذشت. همه چیز در این بازی مهیا بود، اما نتوانستیم امتیاز لازم را كسب كنیم. سرمربی پرسپولیس عنوان كرد: در بازی امروز پرسپولیس مستحق پیروزی بود، زیرا استیلآذین فقط توانست یك موقعیت كوچك روی دروازه ما به وجود آورد. در هر حال در جام حذفی هنوز امید داریم و بدانید پرسپولیس سال آینده در لیگ قهرمانان آسیا حضور خواهد داشت. دایی تصریح كرد: استیلآذین تیم كوچكی نیست و همانطور كه خود شما در 2 هفته اخیر انواع مصاحبهها را از مسئولان این تیم پخش كردید، نشان داد كه تیم بزرگی است و به دنبال آسیایی شدن است، اما فوتبال را باید در زمین بازی به نمایش گذاشت و با حرف زدن نمیتوان كاری از پیش برد. وی در مورد عدم گلزنی مهاجمان تیمش گفت: در هفته اخیر 3 جلسه تمرین ضربات آخر را داشتیم، اما متأسفانه بازیكنان در زمین نتوانستند دستورات ما را انجام دهند و از موقعیتها استفاده كنند. در 2 بازی اخیر پرسپولیس 15 موقعیت گل را از دست داده است. دایی درباره عدم حضور هوار و كریم باقری تأكید كرد: غیبت این 2 بازیكن بسیار مشهود بود و اگر ما باقری را در اختیار داشتیم میتوانستیم پیروز میدان شویم. فوتبال همین است و روزی تیمی ستارههای خود را در خدمت ندارد. وی در مورد قضاوت محسن قهرمانی تصریح كرد: به علت اینكه فاصله زیادی با صحنهها داشتم نمیتوانم قضاوت كنم، اما به نظرم باید در چندین صحنه از كارت زرد استفاده میكرد. در مورد صحنه مشكوك پنالتی نیز نظری ندارم و به كارشناسان واگذار میكنم. |
حرف بزنم ماجرای دایی و پروین رخ میدهد كریمی: چون از دایی چیزی یاد نگرفتهام برایش گل نبردم بازیکن استیلآذین گفت: برای کسی گل میبرم که چیزی به من یاد داده باشد و وقتی کسی به من چیزی یاد نداده دلیلی ندارد برای وی گل ببرم. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00004922.jpg علی کریمی پس از تساوی بدون گل برابر پرسپولیس خاطرنشان کرد: امروز اصلاً نتوانستیم بازی خود را به نمایش بگذاریم و این یک امر طبیعی است که اگر خوب بازی نکنید نتیجه هم نمیگیرید. البته 2 بازی دیگر در پیش داریم و تمام سعی خود را به کار خواهیم گرفت تا بتوانیم سهمیه آسیا را برای استیلآذین کسب کنیم.کریمی در مورد سوال خبرنگاری مبنی بر شعار هواداران علیه وی گفت: من چیزی نشنیدم؛ اما آنها هواداران تیم خود هستند و باید بازیکنان تیم محبوب خود را تشویق کنند. نمیگویم کسی به آنها خط داده؛ این موضوع را از رئیس و سرپرست باشگاه بپرسید چون اگر من بخواهم در این خصوص اظهار نظر کنم اتفاقی مانند جریان علی دایی و علی پروین رخ خواهد داد.بازیکن استیل آذین در رابطه با عدم رفتنش به سمت نیمکت پرسپولیس و نبردن گل برای علی دایی تصریح کرد: در هیچ جای دنیا رسم نیست که برای یک مربی گل ببرند. من برای کسی گل میبرم که چیزی به من یاد داده باشد. وقتی کسی به من چیزی یاد نداده دلیلی ندارد برای وی گل ببرم. |
12 ارديبهشت 1389 ساعت 21:17 پیروانی: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت سرمربی استیلآذین گفت: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت و اگر موقعیتی ایجاد کرد به علت اشتباهات فردی بازیکنان خودمان بود. http://football3.ir/admin/asp/Picture/00001270.jpg افشین پیروانی پس از تساوی بدون گل برابر پرسپولیس در هفته سی و دوم لیگ برتر اظهار داشت: به علت شرایط جوی بد بازیکنان تکنیکی ما نتوانستند بازی خود را به نمایش بگذارند و بارش باران از کیفیت بازی کاسته بود.وی ادامه داد: پرسپولیس نسبت به ما برتری نداشت و اگر موقعیتی ایجاد کرد به علت اشتباهات فردی بازیکنان خودمان بود.پیروانی خاطرنشان کرد: استیلآذین باید در نیم فصل اول نتایج لازم را کسب میکرد، اما متأسفانه این حادثه اتفاق نیفتاد و سرنوشت تیم در بازیهای پایانی مشخص خواهد شد. هنوز هیچ چیز از دست ندادهایم و تمام تلاش خود را انجام خواهیم داد تا سهمیه آسیا را به دست آوریم، اما در صورتی که موفق به چنین کاری نشدیم مطمئن باشید سال آینده استیلآذین قدرتمندی را در رقابتها خواهید دید.وی در مورد شایعه سرمربی خارجی برای فصل آینده گفت: حرفهای نیست هماکنون در مورد آینده صحبت کنم و همه چیز در زمان خود مشخص خواهد شد. اگر من برای این 3 بازی نمیآمدم شخص دیگری این مسئولیت را برعهده میگرفت.سرمربی تیم فوتبال استیلآذین تصریح کرد: خوشحال هستم در ایران باشگاهی وجود دارد که مدیران تمام شرایط را برای فعالیت فراهم کردهاند و میتوانم در این تیم مربیگری کنم. |
نتیجه راضی کننده نبود/ هدف ما قهرمانی در جام حذفی است
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست باشگاه پرسپولیس تاکید کرد با توجه به حساسیت هفتههای پایانی لیگ برتر و http://www.perspolisnews.com/images/...r/kashani3.jpgپیروزی تیمهای رقیب نتیجه دیدار مقابل استیل آذین برای ما راضی کننده نیست. حبیب کاشانی ضمن بیان این مطلب افزود: با توجه به حساسیت روزهای پایانی لیگ نتیجه تساوی در خانه و آنهم در شرایطی که استقلال و ذوب آهن در دیدارهای خود پیروز شدند، نتیجه راضی کنندهای برای ما نیست. با این حال هدف ما قهرمانی در جام حذفی است و روی فینال جام حذفی تمرکز کردهایم. وی اضافه کرد: با وجود اینکه از نتیجه راضی نیستم اما از تلاش و عملکرد بازیکنان راضیام. آنها برای کسب نتیجه نهایت تلاش خود را به کار بردند که بارش باران و نامساعد بودن زمین هم در کیفیت کار تیم ما بی تاثیر نبود. کاشانی با بیان اینکه جایگاه استیل آذین در نخستین فصل حضورش در لیگ برتر قابل توجه است، اظهار داشت: این تیم به لطف وجود بازیکنان سرشناس و ملی پوشان سابق امسال توانسته موقعیت خوبی در بین تیمهای مدعی داشته باشد و هنوز هم برای راهیابی به لیگ قهرمانان شانس دارد که این نشان از سرمایه گذاری و مدیریت خوب باشگاه استیل آذین است. سرپرست پرسپولیس در مورد شانس پرسپولیس برای قرارگرفتن در جمع سه تیم اول لیگ اظهار داشت: ما هنوز دو بازی دیگر فرصت داریم و به نظر من کسب مکان سوم لیگ برای ما دور از دسترس نیست. تلاش می کنیم تا با همت بازیکنان و کادر فنی در دو بازی آینده نتیجه بگیریم و با بهترین جایگاه لیگ نهم را به پایان ببریم. |
علی كریمی:
دلیل رفتار تماشاگران پرسپولیس را از كاشانی بپرسید متاسفم، كریمی كه هیچ، آقایان با عابدزاده هم رفتار خوبی نداشتند سرویس: ورزشی - فوتبال http://64.130.220.65/Thumbnails/pics...t/wh120-84.jpgخبرگزاری دانشجویان ایران - تهران 1389/02/12 05-02-2010 20:57:46 8902-07328: كد خبر سرویس: ورزشی - فوتبال علی كریمی گفت: دلیل رفتار متفاوت تماشاچیان پرسپولیس نسبت به بازی رفت در قبال من را از سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس بپرسید! به گزارش ایسنا، علی كریمی پس از بازی تیمهای پرسپولیس و استیل آذین در جمع خبرنگاران گفت: این بازی كیفیت خوبی نداشت چرا كه زمین لغزنده بود و شرایط را برای هر دو تیم سخت كرد. البته از حق نباید گذشت كه پرسپولیس كمی بهتر از ما در این شرایط كار كرد. به هر حال امروز روز استیل آذین نبود. كریمی درباره رفتار تماشاچیان پرسپولیس علیه او كه هر موقع صاحب توپ میشد فریاد میزدند، گفت: این شرایط در بازی رفت با پرسپولیس وجود نداشت و همهی این تماشاچیان من را تشویق میكردند، باید این موضوع را از سرپرست موقت باشگاه پرسپولیس بپرسید كه چرا این اتفاقات در این مقطع از لیگ در ورزشگاه آزادی رخ میدهد. وی افزود: علی كریمی كه هیچ، اما آقایان با عابدزاده نیز رفتار خوبی نداشتند، فقط میتوانم بگویم متاسفم. چیزی نمیتوانم بگویم و شما باید دلیل این كار را از مسئولان باشگاه پرسپولیس بپرسید. كاپیتان سابق پرسپولیس ادامه داد: البته معتقدم این یك كار برنامهریزی شده در روی سكوهای استادیوم آزادی بود. من میدانستم قرار است چنین برخوردهایی صورت گیرد؛ لذا از قبل خودم را آماده كرده و با دیدن این وضعیت شوكه نشدم. انتهای پیام |
تمام اخبار پرسپولیس در چند خط
مرجع خبری پرسپولیس : مروری داریم بر تمامی اخبار پرسپولیس در 24 ساعت گذشته در چند خط: *برای تعیین تكلیف هیات مدیره باشگاه، علی سعیدلو روز چهارشنبه دیداری با حبیب كاشانی و علی پروین خواهد http://www.perspolisnews.com/images/...er2/akhbar.jpgداشت. مدارك انتقال و ماموریت كاشانی در سازمان تربیت بدنی هم در همین جلسه در اختیار دكتر سعیدلو قرار خواهد گرفت. *در غیاب حبیب كاشانی كه به شورای شهر رفته بود، مسوولان و مربیان تیم فوتسال پرسپولیس دیروز صبح جلسهای با محمد رسایی قائم مقام باشگاه داشتند و قرار است آخر هفته هم با خود كاشانی دیدار كنند. *در بازی دیروز، پرسپولیس میزبان استیلآذین بود و همانطور كه باشگاه به عنوان میزبان درخواست كرده بود، جایگاه 10 درصدی طرفداران استیلآذین، در طبقه دوم ورزشگاه آزادی در نظر گرفته شد. به خاطر حساسیتهای بازی دیروز پرسپولیس- استیلآذین، رییس كمیته انضباطی در تماس با مسوولان كانون هواداران پرسپولیس، برای دوری از حاشیه به لیدرهای این باشگاه هشدار داد و دیروز ظهر هم در فدراسیون پذیرای آنها بود و توجیهشان كرد. سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر فردی كه در ورزشگاه شعاری علیه علی كریمی شنیده به ما هم بگوید. سرمربی پرسپولیس گفت: نه از علی كریمی و نه از هیچكس دیگر انتظار نداشتم برایم گل بیاورد اما با این كارها كسی بزرگ نمیشود. علی پروین سرمربی اسبق تیم فوتبال پرسپولیس تهران در صدر پر افتخارترین مربیان تاریخ فوتبال ایران قرار گرفت. تمرین امروز سرخپوشان بعد از تساوی مقابل استیل آذین از ساعت 11 در زمین شركت واحد آغاز شد و ساعت 12:30 به پایان رسید. هادی نوروزی پس از تساوی بدون گل مقابل استیل آذین اظهار داشت: بازی خیلی خوبی برگزار كردیم و هر كاری به جز گل زدن انجام دادیم و به نظرم شانس از مهاجمان پرسپولیس روی برگردادنده است. مجتبی زارع درباره تساوی بدون گل برابر استیل آذین خاطرنشان كرد: نمی دانم در یك بازی باید یك تیم چگ ونه عمل كند تا دروازه حریف را باز كند. هافبک تیم فوتبال پرسپولیس کلاه کج گفت: در بازی دیروز حرکت خاصی از ستارههای استیلآذین ندیدم. محسن خلیلی پس از تساوی بدون گل مقابل استیل آذین خاطرنشان كرد: بازی بدی برگزار نكردیم اما بارش شدید باران از مسایل فنی بازی كاسته بود. |
عبدی: اگر شاهرودی سابقه ملی داشته، من 7 سال کاپیتانش بودم
مرجع خبری پرسپولیس : مربی تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هیچ وقت نگفتم که مربیان استیلآذین تزئینی هستند http://www.perspolisnews.com/images/...rabi/abdi2.jpgبلکه گفتم تغییرات مربیان در 3 بازی اخیر بیشتر جنبه تبلیغاتی داشته است. "حسین عبدی" اظهارداشت: بازیای بود که تیم رقیب بسیار اذبیت شد اما بازیکنان ما در زدن ضربات آخر بیدقتی کردند. فکر میکنم بالغ بر 5، 6 موقعیت عالی گل توانستیم روی دروازه استیلآذین خلق کنیم اما با بدشانسی به گل نرسیدیم. وی افزود: در این بازی بچههای پرسپولیس سانترهای زیادی روی دروازه استیلآذین کردند که متأسفانه تبدیل به گل نشد اصلا بازی کسلکنندهای نبود و امیدوارم که دیگران هم تحتتأثیر گزارشگران تلویزیونی قرار نگیرند و نگویند که بازی سرد و کسلکنندهای بود. آنهایی که بازی را از نزدیک تماشا کردند دیدند که پرسپولیس چقدر موقعیت گل ایجاد کرد. رضا شاهرودی در گفتگو با یکی از روزنامههای ورزشی گفته بود که اگر عبدی گفته ما تزئینی هستیم دایی باید جلویش را بگیرد وگرنه خودم ادبش میکنم. مربی پرسپولیس در این خصوص اذعان داشت: من گفتم تغییرات مربیان در 3 بازی اخیر جنبه تبلیغاتی داشته و هیچ وقت نگفتم کادر فنی استیل تزئینی هستند. آنها هرچقدر که بازی ملی داشتند من کاپیتانشان بودم و هرکدام این بازیکنان حتی اگر هزار بازی ملی داشند اما 7 سال پشت سر من به میدان مسابقه میآمدند. وی ادامه داد: البته بعید میدانم شاهرودی چنین حرفهایی را زده باشد و من فکر نکنم وی این مصاحبه را کرده باشد. عبدی همچنین افزود: افشین دوست من است. هر تیمی صلاح خودش را بهتر میداند و تعویض مربیان استیلآذین هیچ ارتباطی به من پیدا نمیکند. وی در پایان خاطرنشان ساخت: به کسب سهمیه آسیا بسیار امیدوار هستیم ما برای قهرمانی جام حذفی شانس اول محسوب میشویم و در لیگ هم با 2 برد سهمیه را میگیریم. |
خوردبین: علیه كریمی شعار داده نشد
مرجع خبری پرسپولیس : سرپرست تیم فوتبال پرسپولیس گفت: هر فردی كه در ورزشگاه شعاری علیه علی كریمی http://www.perspolisnews.com/images/.../khordbin1.jpgشنیده به ما هم بگوید. محمود خوردبین در خصوص تساوی بدون گل برابر استیلآذین اظهار داشت: مستحق برد بودیم، اما این اتفاق رخ نداد. متاسفانه در چند بازی گذشته توپهای ما به گل تبدیل نمیشود كه باید این مشكل را در تمرینات رفع كرده تا در فینال جام حذفی موفق شویم. سرپرست پرسپولیس ادامه داد: در بازی با استیل آذین موقعیتهای زیادی داشتیم، اما بیدقت بودیم و این برای تیم ما اصلاً خوب نیست. خوردبین خاطرنشان كرد: امیدوارم در فینال جام حذفی برابر گسترش فولاد اتفاقات بازی با استیل آذین برای ما رخ ندهد، چون اشتباه در این مسابقه خطرات بدی برای ما خواهد داشت كه سعی میكنیم در تمرینات نقاط ضعف تیم را رفع كنیم. وی درباره شعار علیه كریمی عنوان كرد: هر فردی كه در ورزشگاه شعاری علیه علی كریمی شنیده به ما هم بگوید، چون در بازی روز گذشته چیزی در این مورد شنیده نشد. فقط امكان دارد وقتی كریمی پا به توپ میشد هواداران برای از دست دادن تمركز وی كاریهایی را ناخواسته انجام بدهند. خوردبین تصریح كرد: این كه گفته میشود من كارهایی كردهام تا در بازی روز گذشته اتفاقاتی رخ بدهد، صحت ندارد و نباید با این حرفها قضاوت زود هنگام كرد؛ چون كریمی قبلاً در پرسپولیس بازی میكرد و از جنس این تیم است. |
اکنون ساعت 11:20 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |