![]() |
زيباترين رنگ{پپوله} به هردوتون شادباش ميگم {پپوله} سبز باشيد هميشه {پپوله} |
ااااا عمه مینای من سبز شده!!:d
عمه مینا جان تبریک میگم !فکر کنم تمام رنگای مداد رنگیو کلا دوره کردیااااا!!:d ایشاالله دفعه بعد قرمز شی!!(گوشای کورشه بگیر);) |
دو کاربر خوب و یار قدیمی جامعه پی سی سیتی
جناب اقای انصاری و سرکار خانم توکلی با نام های کاربری امیر عباس انصاری SonBol 2561 کاربران ارشد سایت شدند تا در پیشبرد اهداف بلند مدت سایت ما را بیشتر یاری برسانند. . |
جناب امیر عباس انصاری و SonBol 2561 عزیز صمیمانه بهتون تبریک میگم :53:
امیدوارم در تمام مراحل زندگی سبز باشید:53: |
کاربر خوب و با اخلاقمون
Asterah خانم مدیر بخش تجربی شدند ان شاالله با کمک ایشان یک بخش کاملا تخصصی و فعال خواهیم داشت زیرشاخه های مورد نظر هم به زودی ایجاد خواهد شد و تغییرات مورد نظر اعمال میشود . -------------------------- کاربر خوب و محترم سایت forrest خانم پروین به خاطر حضور و فعالیت خوبشون در سایت به درجه کاربر فعال نائل امدند و دسترسی ایشان به تالار کاربران فعال میسر شد . ان شاالله موفق باشی فارست . |
asterah عزیز و forrest عزیز و امیر عباس عزیز و sonbol عزیز تبریگ میگم بهتون , موفق باشید.{پپوله}
|
امیر عزیز و مینا جان تبریک میگم امیدوارم همیشه سربلند باشین {پپوله} :53::53: asterah و forrest عزیز تبریک همیشه موفق باشید{پپوله} :53::53: |
جلل الخالق!!!! من دیشب خوابیدم صبح پاشدم دیدم نارنجی شدم!!!:o
ممنون از اعتمادت کورش جان...امیدوارم اونی که تو می خوای و بچه ها احتیاج دارن فراهم کنم:) ----------------------------------------------------------------------------------------------------- آقای انصاری و پروین خانم عزیز به شما هم تبریک میگم صمیمانه:) |
سلام صبح به خیر
ممنونم از کوروش عزیز و همگی شماعزیزان:53: امیر و نجمه وپروین گرامی بهتون تبریک میگم و امیدوارم هر روز شاهت پیشرفتتون درفروم وزندگی باشیم وهمه باهم پی سی رو به بالاترین درجات برسونیم . |
دوستان عزيزم نجمه جان ، امير عزيز ، ميناي گلم و شقايق مهربونم موفقيتتون رو تبريك ميگم اميدوارم هر روز موفق تر از ديروز بوده و روز به روز پله هاي موفقيت رو با سربلندي طي كنيد . |
اکنون ساعت 11:07 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |