![]() |
جلیل اهنگر نژاد کارش خیلی درسته خودش توی سایت بلوط همیشه فعالیت میکنه یه بارم
اینجا http://p30city.net/showthread.php?t=18029 در خدمتشون بوده ایم..... خب مهرگان ترجمه خوبی از شعرو برای بقیه هم بذار.... |
ترجمه شعر کردی جلیل آهنگر نژاد
اااا |
سلام دوستان
من یه سوالی ازتون دارم به نظر شما تو این شهر اگه بخوای با 5 یا 6 میلیون یه کار راه بندازی چه کاری و کجا بهتره؟ درباره ی نمایندگی های بیمه اطلاعاتی دارین؟ پیکهای موثوری چی؟ |
پیک موتوری کرمانشاه
والا م اگه 5-6 میلیون تومن داشته باشم میدمش مدیر سایتگمان
فرانک پیک موتوری بادپایه داریم کرماشان خیابان جلیلیه فکر کنم کارشه نمیدانم خوب باشه یا نه ولی جدی اگر توی کرماشان پیک موتوری راه بنازی خیلی جواب میده و خوبه اگر البته کار رو بلد باشی و دل به کار بدی .. کرماشان ابر شهریه برای خودش خیلی بده که پیک موتوری نداره .. نمیدانم برای راه اندازیش چنی مخواد ولی اگه بشه با او پول پیک موتوری راه بندازی خیلی خوبه ... |
یه سلام بهاری خدمت همه کرماشاهی های عزیز |
سلام صدتا سلام به همه دوستای گلم
جناب دانه کولانه از لطفتون ممنونم مهرگان جان ازشعر وترجمه شعر بسیار سپاس به خصوص معنی شعر چون بعضی جاهاشو بلد نبودم فرانک جان امیدوارم دست به خاک زدی طلا بشه برات عزیزم وپولتو یه جای پر و پیمون سرمایه گذاری کنی ولی گوشه چشمیم به ما فقیر فقرا بکن اجی :p |
سلام خزمت همه ی دوسای گل خودم |
سلام وه گشتتان:53:
خدا را شکر باران خوبی بارید:) خدا کنه مل این جناب گرد وخاک بشکنه و دیگه برنگرده_:2: آبجی فرانک برات موفقیت آرزو میکنم و مطمونم به هر کاری دست بزنی موفق میشی به خاطر همت و پشتکاری که داری{پپوله} مهرگان گیان فکر کنم معنی اون مصرع میشه: آهوی دشت و کوه من چرخش چشمان ناز تو باعث چرخش زمین و ماه وسال می شود:rolleyes: |
سلام دوستان عزیز
امیدوارم همگی حال و احوالتون خوب باشه بزودیپیک م وتوری منو فرانک جون شروع بکار میکنه هر کی کاری داشت در خدمتیم:) از همه شما عزیزان که کمک فکری کردین متشکرم از رزیتای عزیز که اعلام همکاری (آژانس بانوان )کردن تشکر ویژهدارم احتمالا آژانس هم کنار پیک موتوری مستقر میشه اسم پیک موتوریمونم احتمالا پیک حافظ هست میگم احتمالا اگر با این اسم موافقت بشه با اسم چاپار و تیز رو موافقت نشد |
این یه بیت شعر خیلی قشنگ بود اگه میشه هم شعر کامل و هم شاعرش رو بذارید
|
سلام دوستان خوب کرمانشاهی
من الان عضو شدم خیلی از این سایت خوشم اومده منم کرمانشاهی هستم |
نقل قول:
اون شعر قبلیه رو میفرمایید که من نوشتم ؟ کامل نوشتمش فقط اون بیتی که نوشتم معنیشو نمیدونم، بیت دومشه .:) نقل قول:
خوش هاتین، صفا هاوردین:53::53: |
سلام علیکم دوستان هم شهری و هم استانی
خوبین سلامتین روزگار بر وفق مراد هست که الحمدالله خب پس خدا روشکر خدا رو شکر داره امروزم بارون میاد هوا هم بسیار خوبه روناک فرانک کار جدید مبارک ایشالله موفق باشین drkeshavarzi خوش امدی {پپوله}:53:{پپوله} |
خوش امد عرض میکنم خدمت اقا/خانم کشاورزی
ان شاالله فعال ببینیمتون اینجا و در کنارمون باشید . خدا رو شکر هی داره باران میاد .... ما2روز پیش رفتیم روانسر ولایت سری بزنیم همه جا سر سبز بود .. سراب روانسر پر آب ... گیاهان بهاری همه در بازار ... چاغاله بادام (به قول فروشنده : هینی چمی کرسانه) خریدیم کیلو 2 تومن خیلی خوب بود پیچک طبیعی که ز کوه های شاهو کنده شده بود یکی از فامیلا بهمون داد و دیروز جاتون خالی کلانه خوردیم خیلی خوب بود مهمون داشتیم ... به پیشنهاد پسر عمه م دکتر نعلینی توش پنیر پیتزا ریختیم ببینیم چی از اب در میاد انتظار داشتیم خیلی بد بشه ! اما نه خوب بود ارزش تست کردن داره کم ریخته بودیم شمام تست کنین ببینین خوشتون میاد یا نه ؟ |
[QUOTE=مهرگان;213733]ارادتمندیم استاد
اون شعر قبلیه رو میفرمایید که من نوشتم ؟ کامل نوشتمش فقط اون بیتی که نوشتم معنیشو نمیدونم، بیت دومشه .:) زنده باشید دی مه وه ی!! دسد خوش خدمت دکتر کشاورزی عزیز هم عرض سلام و خوش آمد گویی دارم |
نقل قول:
امروز از صبح بارانه. خدا رو شکر |
سلااااااااااااااااااام
مه برگشتم با سرعت نور خودمه رساندم{شیت شدن} یکی از دوستای گل احوالمو پرسید دلم خیلی تنگ شد یهو ممنونم که به یادم بودی فرانک عزیزم |
سلام به همگی امیدورام حالتون خوب باشه
چند روز پیش کرمانشاه بودم کلی حال کردم خدایی.همه جا سر سبز.اما دوباره برگشتم کاشون حالم گرفته شد.اینجا هیچی پیدا نمیشه.نه کنگر نه ریواس و نه هیچی.کویر حال ادمو میگیره.اما خدایی قمصر و نیاسر اخر طبیعته.چند وقت دیگه هم جشنواره گلابگیریه.تشریف بیارین خوشحال میشیم |
نقل قول:
بچه های کرمانشاه همه چشم براهت بودن شیرینه گم خوب کردی آمدی امیدوارم هر روز ببینمت{پپوله} هر چه گشتم گله نبودش برات پپوله گذاشتم:) |
میام همتونو میزنما ؟؟؟؟؟؟؟؟
پس چرا من کرمانشاهی نیستممممممممممممم {B Adabi} |
سلاااااااااااااااااااااااااااا ااااام
سلام هم استانی هااااااااا
من تازه اومدم و با اینجا آشنا نیستم_:2: |
نقل قول:
سلام به همه دوستان جدید و خوش آمدید سلام به همه دوستان قدیم و خیلی خوش آمدید امیدوارم در کنار هم روزهای خوبی داشته باشیم |
نقل قول:
فک نمیکردم دیگه کسی منه یادش باشه{جشن پتو} بازم ممنون مهربونم{پپوله} میگم ای ادمین کجاس هوووو چن وقته ندیدمش تو سایت ؟ |
نقل قول:
|
نقل قول:
بابا با من این برخوردا رو نکنین خجالت میکشما ؟؟:o ملایمت به من نمیخوره :d مچکرم فرانک عزیز بخاطر خوشامدگویی ت :5: نقل قول:
راسی پسر همسایمون همشهری شماس اینجا دانشجوئه . همیشه برامون سوغاتی های کرمونشاهو میاره ازین شیرینی ها که توش خرماست و .... ما که فعلا ازش بدی ندیدیم پس تا اینجا بچه های کرمونشاه بدک نیستن ;) بچه ها مچکرم بخاطر خوشامدگویی تون :5: و سبز ... :53::53::53: |
نقل قول:
ولی خب خوبیم از خودته:) |
مناليل كرماشاه خوتان بينه لا مه هاتم ! سلام عرض كردم و گشتان!
|
سلام به همه دوستان جدید خصوصا اقا علی
اقا علی خیلی مشکوک میزنی.چهرت برام خیلی اشناست :confused::65: |
يه عكس خوم نيه داش اسي البت منيش هي ايشكل و اي سن و سالم ..ولي خو يه عكس آقاي حسن جوهرچي بازيگر سينماس
|
فدات میدونم این عکس خودت نیست:d توی فامیل یه اشنا داریم به اسم اقا علی که اونم توی همون مدرسه خطاط درس میخونده .با اون فامیلمون اشتب گرفتم.در کل از اشناییت خوشحال شدم:53:
|
خوش آمدی آقا علی
چه امضای پر از یاد و خاطره ای داری{پپوله} |
سلام عسلم
چششممون روشن شد از دیدن اسمت خوشحال شدم کجا بودی؟دلم برات تنگ شده بود:53: |
نقل قول:
منم خیلی دلم برات تنگ شده بود خوشحالم که دوباره میبینمت اینجا{پپوله} |
ممنون عسل خاتون!!امضام عمق احساساتم رو از زمان كودكي نشون ميده!!چرا تو غمكده زندگي ميكني !؟؟!!معلوم آدم غمگيني هستي !! بيخيال دنيا! بخند تا دنيا به روت بخنده!!اينجوري(شكلك خنده قهقههة) متأسفانه شكلكهاي من كار نميكنه!!</p>
|
سلام خوبین
منم خوبم اما خیلی امروز حالم گرفته _:2: اقا علی عسل خانم خیلی خوشاتیتن |
نقل قول:
چه میشه کرد دیگه زندگیه ... نقل قول:
چرا حالت گرفته عزیزم ... بی خیال زندگی شو میگذره هر جوری هست خوب یا بد :53: |
نقل قول:
|
سلام به همگی
خوبین؟:) فرانک خانوم کسب و کار جدید مبارک باشه الان شما چرا سرکار نیستی؟;) چشم و دل و سر و گوشمان روشن که عسل خانوووووووووم تشریف آوردن خداییش جزء عجایب ای هفته اس دختر معلوم هست کجایی؟ آقا علی:53: خوش آمدین به پاتوق خودتان خاطرات زیبایی نوشتین مخصوصا برای کسایی که از کرمانشاه دورن ... ترنم جان عزیز:53: منم خوش آمد بهت میگم :) |
سلام به همتون خوب خوشین
من که سرما خوردم بدجور _:2: مرسی عسل مهربانم روزگارو نمیشه کاریش کرد اناهیتا جونم مرسی :cool: |
سلام دوستان عزیز
حال و احوال ؟ شکر خدا هوای کرمانشاه خوب شده و خبری از گرد و غبار نیست باران از خاک و خل بهتره گر چه اونم خرابی برای بعضی از قسمتهای شهر داشته خصوصا محله های قدیمی ترنم جان ایشاله زود خوب شی آناهیتا جان شما همیشه لطف دارین فعلا در حال تصمیم گیری هستیم کاری رو شروع کنیم که پشیمون نشیم البته پیشنهاد من بوده. اما به فرانک جون نباید زیاد مطمئن باشم حوصله ش سر بره کرکرشو میکشه پایین:d |
اکنون ساعت 09:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |