پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   جام جهانی فوتبال world cup (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=111)
-   -   ويژه نامه جام جهاني 2010 - اخبار و حواشی و عکسهای جام جهانی (http://p30city.net/showthread.php?t=25670)

ابریشم 06-30-2010 01:20 PM

ابریشم 06-30-2010 01:21 PM

ابریشم 06-30-2010 01:55 PM

تصاویری از جذابترین مرد جام
1389/04/09

دیه گو مارادونا.كسی كه در جام 1982 با خطای شدید روی باتیستای بریلی از بازی و جام اخراج شدو در جام 86 با بزرگترین شاهكار انفرادی تاریخ تیمش را به قهرمانی جهان رساند.كسی كه در جام 1990ایتالیای مغرور را در نیمه نهایی حذف كرد و در جام 94 بعد از گل به یونان به سمت دوربین دوید و برای همه خط و نشان كشید...

كسی كه بعد از صعود آرژانتین به جام جهانی در مواجهه با خبرنگاران زشت ترین فحش ممكن را به زبان آورد...او اما همانی است كه در این جام با در آغوش كشیدن بازیكنان به شدت قلبها را تسخیر كرده است.قلبهایی كه همیشه عاشق این موجود یاغی و عجیب و غریب آرژانتینی بودند.او تركیبی از تمام ادویه های جهان است.جادوی لاتین و مبارزی كه كاش همیشه باشد.

تصاویر ذیل با یك روز تاخیر ،گزارشی از برخی عكس العملهای دیه گو در بازی مقابل مكزیك است.لذت ببرید!

ابریشم 06-30-2010 01:56 PM

http://www.seemorgh.com/images/iCont...8986596898.jpg

[IMG]http://*****************/Files/123cd540b41943e7a3c2.jpg[/IMG]

http://www.seemorgh.com/images/iCont...-4/7989898.jpg

[IMG]http://*****************/Files/7c766667b8634f2a9135.jpg[/IMG]

http://www.seemorgh.com/images/iCont...-4/9898989.jpg

ابریشم 06-30-2010 04:04 PM

http://www.gtalk.ir/images/icons/%288%29.gif كامرانی‌فر كمك داور یكی از دیدارهای یك‌ چهارم نهایی شد !!!

http://www.seemorgh.com/DesktopModul...iles/65306.jpg

كمیته داوران فیفا اعلام كرده كامرانی فر در لیست داوران مرحله یك چهارم نهایی حضور و شانس قضاوت در این مرحله را دارد.

به گزارش ایسنا، كمیته داوران فیفا با اعلام اسامی داوران مرحله یك چهارم نهایی جام جهانی نام كامرانی‌فر را به عنوان كمك داور اول در لیست این داوران قرار داد و وی شانس حضور در این مرحله را پیدا كرد.

این تصمیم فیفا در حالی صورت گرفت كه در بازی افتتاحیه جام جهانی كامرانی‌فر به عنوان كمك داور ذخیره معرفی شد، اما با عملكرد مناسب در 2 دیدار مكزیك-فرانسه و سوئیس-شیلی به عنوان كمك داور اول مسئولان داوری فیفا را مجاب كرد تا از او در این جایگاه استفاده كنند.

تا این لحظه هنوز تركیب تیم داوری بازی های مرحله یك چهارم مشخص نشده و فقط اعلام شده كامرانی‌فر در این مرحله كمك داور اول است. از 19 تیم داوری جام جهانی 29 داور برای مرحله یك چهارم نهایی حفظ شده اند. دیدارهای مرحله یك چهارم نهایی جام جهانی 2010 از روز جمعه با دیدار تیم‌های برزیل و هلند آغاز خواهد شد.

در لیست اعلام شده از سوی فیفا برای داوران وكمك داوران بازمانده در جام جهانی نام تیم داوری حسن كامرانی فر به عنوان اولین تیم آسیایی آمده است كه می تواند نشان دهنده شانس بالای قضاوت كامرانی فر در مراحل یك چهارم نیمه نهایی،رده بندی و حتی فینال باشد.
1389/04/09

ابریشم 06-30-2010 04:06 PM

کاسانو: نمی‌دانم اگر بودم می‌توانستم ایتالیا را نجات بدهم یا نه

آنتونیو کاسانو، مهاجم سمپدوریا با بی‌مهری مارچلو لیپی روبرو شد و به جام جهانی دعوت نشد. این در حالی بود که ایتالیا به وضوح مهاجمی خلاق کم داشت. این بازیکن 27 ساله که در دوران برگزاری جام جهانی ازدواج کرد، می‌گوید: «در آسمان‌ها به سر می‌برم، خیلی خوشحالم که ازدواج کردم. نمی‌دانم اگر در میدان بودم اوضاع فرق می‌کرد یا نه. وقتی حقایق معلوم است، نباید وارد چنین جنجال بیهوده‌ای شد.»
فرانچسکو توتی و کاسانو در رم هم‌بازی بودند، اما وقتی کاسانو به رئال مادرید پیوست رابطه آنها سرد شد. در هر حال به نظر می‌رسد روابط این دو دوباره گرم شده باشد. کاسانو می‌گوید: «توتی به عروسی من نیامد، اما یک پیام کوتاه خیلی زیبا فرستاد.»
کاسانو همچنین اخیرا اعلام کرده که امیدوار است چزاره پراندلی او را به تیم ملی دعوت کند.

هيدينک: پاسپورت آلمانی اوزيل جعلي است

مسعوت اوزيل را همه «مسي آلمان» مي دانند. نام او کاملاً مشخص است که اين ستاره جوان، اصليتي آلماني ندارد و رگ و ريشه او به ترک تبارها بازمي گردد... هرچند که اوزيل در آلمان به دنيا آمده و از نظر قانوني يک آلماني محسوب مي شود، ولي در اين ميان حرف و حديثهايي مطرح شده که ممکن است اين ستاره جوان را به دردسر بيندازد.
در اين ميان گاس هيدينک، مربي هلندي که از دو سه روز ديگر هدايت تيم ملي ترکيه را عهده دار خواهد شد، بحثي را مطرح کرده که ممکن است کار را به جاهاي باريک بکشاند.
روزنامه آ.اس اسپانیا روز سه شنبه در گزارش خود نوشت: گاس هيدينک، سرمربي جديد تيم ملي ترکيه روز دوشنبه در گفتگو با روزنامه بيلد اعلام کرد که مسعوت اوزيل، مغز متفکر تيم ملي آلمان، از پاسپورتي غيرقانوني استفاده مي کند. هيدينک در اين باره گفت:«پاسپورت آلماني مسعوت اوزيل، اصل نيست و تقلبي است. مدارکي براي اجازه حضور اين بازيکن در تيم ملي آلمان تحريف شده و اين مدارک صحيح نيست.»
خانواده اوزيل اصليتي ترکيه اي دارند و متعلق به منطقه زونگولداک در شمال ترکيه هستند.اين در حالي است که خود مسعوت اوزيل در سال 1988 در گلزن کرشن متولد شده است. خود اوزيل در وب سايت شخصي اش به دو زبان آلماني و ترکي به اين نکته اشاره کرده که پاسپورت آلماني اش را به عنوان جايزه اي از کنسولگري دريافت کرده؛ چون هميشه آرزوي حضور در ترکيب تيم ملي آلمان را داشته. اين ستاره جوان عضو تيم شالکه 04 بود که به تيم جوانان آلمان راه يافت. اين ستاره ترک که مسلمان نيز هست، در صحبتهايي اعلام کرده که پيش از برگزاري مسابقات قرآن مي خواند و نامزد آلماني او نيز در آستانه مسلمان شدن است.
اظهارات کنوني گاس هيدينک مي توان جنجال روز فوتبال دنيا لقب بگيرد و در صورتي که اين اظهارات تأييد شود، ادامه حضور اوزيل در ترکيب تيم ملي آلمان در پس پرده اي از ابهام خواهد رفت و عواقب اين ماجرا، ممکن است او را براي هميشه از حضور در فوتبال ملي به دور نگاه دارد.
اين در حالي است که اوزيل يکي از برترين ستاره هاي ژرمنها در رقابتهاي جام جهاني است. او شايد تا اينجاي رقابتها تنها يک گل به ثمر رسانده باشد، ولي عملکرد درخشان او در زمين مسابقه به نحوي است که خيلي ها او را مسي آلمان ناميده اند و همه جا صحبت از توانايي هاي بالاي اوست.

فیفا و ممنوعیت بازپخش تصاویر در ورزشگاه ها

روز دوشنبه بود که مسئولان فیفا اعلام کردند که بازپخش اتفاقاتی که در جریان دیدارهای تیم رخ می دهد، در تلویزیونهای بزرگی که در ورزشگاه ها نصب شده است، ممنوع می باشد.

دراین میان، مسئولان فیفا از اظهارنظر درمورد اشتباهات فاحش خورخه لاریوندا ، داور اروگوئه ای دیدار انگلیس و آمریکا و روبرتو روزتی داور ایتالیایی پرهیز کرده اند.

این در حالی است که فیفا و کمیته برگزاری این رقابتها هر روزه به برگزاری کنفرانسی خبری اقدام می کند و پس از این جنجالها، این کنفرانس خبری داغتر از قبل شده است

این روزها مطبوعات انگلیسی اکثر گزارشهای خود را به جنجالهای داوری در رقابتهای جام جهانی، به ویژه عملکرد ضعیف داور اروگوئه ای در جریان دیدار این تیم مقابل آمریکا که منجر به حذف سه شیرها از گردونه رقابتهای جام جهانی شد، اختصاص داده اند و خواهان توضیحاتی در مورد این اشتباهات فاحش هستند.

نیکلاس مایگنوت، سخنگوی فیفا در صحبتهایی دراین رابطه گفت:«فیفا در مورد تصمیمات داوری نظری نمی دهد.»

لحظه اوج این جلسه زمانی بود که مایگنوت اعلام کرد که مسئولان فیفا درنظر گرفته اند که دیگر تصاویر آهسته بازیها از تلویزیونهای بزرگ ورزشگاه پخش نشود.او در این رابطه گفت:« ما تصمیم گرفته ایم که برای آنکه آنچه پس از گل تبس رخ داد تکرار نشود، دیگر تصاویر آهسته از تلویزیونهای ورزشگاه پخش نشود.ما از مسئولان برگزاری رقابتها خواستیم تا از پخش صحنه های بحث برانگیز برروی تلویزیونهای بزرگ اجتناب کنند.بدین ترتیب آنها می تواند بخشهای مختلف بازی را پخش کنند ولی لحظات بحث برانگیز نباید پخش شود.آنچه روز یکشنبه رخ داد، یک اشتباه بود. ما محدودیتهایی را در نظر داریم که چنین مسائلی تکرار نشود.عدم پخش تکرار صحنه های اتفاق افتاده، به دلیل انگیزه های امنیتی است.»

بدین ترتیب به نظر می رسد که مسئولان فیفا در نظر دارند تااتفاقاتی که در جریان بازی رخ می دهد را به دست هوا بسپارند تا دست کم از جنجال ها در داخل زمین مسابقه کاسته شود.

از همان روز اول آغاز رقابتهای جام جهانی، تلویزیونهای بزرگ نصب شده در ورزشگاه ها، تصاویر گلهای به ثمر رسیده را پخش می کنند.ولی گلی که تبس به ثمر رساند، گلی سالم نبود و نمایش این گل دراین تلویزیونها دردسر ساز شد.. بازیکنان مکزیکی با تماشای صحنه تکرار گل تبس، مطمئن شدند که ستاره آرژآنتینی در آفساید بوده و بلافاصله پس از تائید گل تبس به سمت کمک داور مسابقه حمله کرده و در حالی که روبرتو روزتی برای مشورت پیش کمک داورش رفته بود، دائما به این دو نفر اعتراض می کردند. در طول چنددقیقه ای که بازی متوقف بود، کمک داور بازی به روزتی توضیح داد که پس از تماشای این گل در تلویزیون بزرگ ورزشگاه، متوجه شده که این گل صحیح نیست ولی روزتی این گل را پذیرفت؛ چرا که تحت هیچ شرایطی نمی تواند با اتکا به تصویر ویدئویی گلی را مردود اعلام کند.این قانونی است که فیفا آن را وضع کرده

لاریوندا و روزتی از لیست داوران جام جهانی حذف شدند

فیفا تصمیم گرفت خورخه لاریوندا، داور فاجعه‌بار دیدار آلمان و انگلیس را از لیست داوران جام جهانی 2010 خط بزند. لاریوندا در آن مسابقه گل صحیح فرانک لمپارد را نپذیرفت. او و کمکش مائوریسیو اسپینوزا، مانع به ثبت رسیدن گل تساوی شدند. این گل باعث شد بحث درباره استفاده از فناوری ویدیویی در مسابقات فوتبال دوباره دربگیرد.
روبرتو روزتی هم گل آفساید کارلوس توز در بازی آرژانتین و مکزیک را صحیح اعلام کرد.

عصبانیت کریس رونالدو از کئیروش

شکست پرتغال مقابل اسپانیا که منجر به حذف تیم کئیروش از گردونه رقابتهای جام جهانی و ناکامی در راهیابی به مرحله یک چهارم پایانی شد، کافی بود تا بازیکنان پرتغالی با عصبانیت در مورد تصمیمات مربی تیمشان به صحبت بپردازند.

در پایان این دیدار کریس رونالدو با عصبانیت در پاسخ به سوالی در مورد حذف پرتغال گفت:« چطور می توانم حذف پرتغال را توضیح بدهم؟! شما باید در این رابطه با کارلوس کئیروش صحبت کنید.»

پس از آن هم ستاره شماره 7 با عصبانیت زمین را ترک کرد و حاضر به صحبت کردن با خبرنگاران نشد.

آلمیدا: مربی تشخیص داد که من خسته ام !

اوگو آلمیدا، ستاره تیم ملی پرتغال در زمین مسابقه بود که در جریان نیمه دوم در کمال تعجب همگان و در پی تصمیم کئیروش مجبور به ترک زمین مسابقه گردید.

تصمیمی که شاید بتوان آن رایکی از عوامل ناکامی پرتغال در صعود به دور بعدی رقابتهای جام جهانی دانست.

آلمیدا در پایان این دیدار در کنفرانس خبری گفت:« تیم برتر به پیروزی رسید. اسپانیا بازی را بسیار خوب شروع کرد. آنها تیم فوق العاده ای دارند ولی ما هم واقعا خوب جنگیدیم. متاسفانه آنها خوشحال تر بودند.»

این ستاره پرتغالی در مورد تعویضش در نیمه دوم این بازی گفت:« از تعویضم اصلا متعجب نشدم...البته از این بابت بسیار ناراحت شدم چون می خواستم بیشتر بازی کنم ولی این مربی است که در این گونه موارد تصمیم می گیرد. این مربی است که فرصت بازی را در اختیار بازیکنان قرار می دهد.من می دانم که می توانستم بیشتر برای تیمم بدوم ولی مربی به این نتیجه رسید که من خسته هستم! ما 23 نفریم و او مربی تیم است..پس او تصمیم می گیرد..ما فقط باید نهایت تلاشمان را به کار بگیریم..باید بگویم که تیم ما خوب بازی کرد ولی ما نتوانستیم به پیروزی برسیم.»

آلمیدا در مورد مزه حضور در رقابتهای مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی گفت:«مزه خاصی نداشت. اکنون ما می بایست سرهایمان را بالا بگیریم.چون در دیدار مقابل اسپانیا بسیار خوب بودیم. ما موقعیتهای متعددی را خلق کردیم ولی نتوانستیم به گل برسیم.ما یک تیم هستیم و اگر پرتغال باخت ،در حقیقت همه ما باختیم.»

کئیروش: نتوانستیم از فرصتهایمان بهره ببریم

کارلوس کئیروش، سرمربی تیم ملی پرتغال در پایان دیدار تیمش مقابل اسپانیادر مرحله یک هشتم پایانی جام جهانی که با شکست و حذف پرتغالی ها همراه بود،در صحبتهایی به آنالیز این دیدار پرداخت.

او با تمجید از عملکرد شاگردان دل بوسکه در زمین مسابقه گفت:« اسپانیایی ها بسیار خوب توپ را در زمین به گردش در می آوردند. هر تیمی که صاحب توپ باشد و به بهترین نحو توپ را به جریان در بیاورد، شانس بیشتری برای تحت کنترل در آوردن بازی دارد. ما شانس های خودمان را داشتیم ولی نتوانستیم به گل برسیم.»

کئیروش ادامه داد:«در نهایت این اسپانیا بود که با بهره گیری ازمالکیت میدان، گردش توپ در زمین و موقعیتهایی که خلق می کردند، به گل رسیدند و تمام اینها گویای آن است که نتیجه عادلانه ای رقم خورد.»

این مربی موزامبیکی با ابراز تاسف از ناکامی تیمش گفت:« واقعا ناراحت کننده است که نتوانستیم از فرصتهایی که داشتیم به گل برسیم،چرا که ما می توانستیم از نظر تسلط بر توپ و میدان، آمار برابری را ثبت کنیم.»

کئیروش در بخش پایانی صحبتهایش گفت:« پرتغال بازی ارزشمندی را به نمایش گذاشت. بازیکنانم با انگیزه و اشتیاق فراوانی جنگیدند و میل فراوانی به پیروزی داشتند ولی سه شنبه شب این امر ممکن نبود.اکنون بایدبه فکر بازگشت قوی تر به گردونه این رقابتها باشیم.ما می خواستیم به مراحل بالاتری در این رقابتها راه بیابیم ولی این امر محقق نشد.به اسپانیا هم تبریک می گویم و برای آنها آرزوی موفقیت در ادامه رقابتها را دارم.

دل بوسکه: می خواهیم تاریخ ساز شویم

اسپانیا موفق شد تا با پیروزی 0-1 مقابل پرتغال به مرحله یک چهارم پایانی رقابتهای جام جهانی راه یابد. بیسنته دل بوسکه در پایان این دیدار حساس و تماشایی به این نکته اشاره کرد که تیمش شایستگی صعود به مرحله یک چهارم پایانی این رقابتها را داشته و در این رابطه گفت:« زمانی که بدین ترتیب بازی می کنیم، برای بازیکنان حریف بسیار سخت است که بتوانند مارا کنترل کنند. »

او در ادامه صحبهایش با اشاره به ورود فرناندو یورنته به ترکیب تیم گفت:« او عملکرد فوق العاده ای را به اجرا گذاشت. این نشان دهنده ارزش بازیکنان ماست که هر آنچه در درونشان دارند را به نمایش می گذارند.»

سرمربی ماتادورها در ادامه با اشاره به حضور تیمش درمراحل حساس رقابتهای جام جهانی گفت:«می خواهیم تاریخ ساز شویم.بازیکنان ما بسیار با انگیزه هستند. رقابتهایی طولانی را پیش رو داریم و آماده ایم تا خواسته مان را برآورده سازیم.»

ابریشم 06-30-2010 04:09 PM

ژاپن به بخت خود لگد زد/ پايان تلخ قصه آسيايی ها
اتيم ملي فوتبال پاراگوئه با برتري 5 بر 3 در ضربات پنالتي مقابل ژاپن به مرحله يك چهارم نهايي صعود كرد.

جدال 2 تيم پاراگوئه و ژاپن در مرحله يك هشتم نهايي در ورزشگاه لفتوس ورسفلد آفريقاي جنوبي از ساعت 18 و 30 دقیقه به وقت تهران كليد خورد. اين ديدار به قضاوت فرانك دي بلكر بلژيكي بين پاراگوئه و ژاپن برگزار مي‌شد که 2 تيم در پايان نيمه اول به تساوي بدون گل رضايت دادند.

در نيمه دوم ژاپن بازي محتاطانه خود را كنار گذاشته بود اما آرايش سامورايي‌ها آنقدر باز نبود تا مردان مارتينو دست به حملات همه جانبه بزنند.

داور بلژيكي اين ديدار به ماتسويي و ناگاموتو از ژاپن كارت زرد نشان داد.

كار در پايان 90 دقيقه قانوني با تساوي بدون گل به پايان رسيد تا بازي در وقت اضافي تكليف تيم صعود كننده را روشن كند.

2 تيم در 15 دقيقه اول هر چه زدند بر در بسته خورد و سرنوشت تيم برتر ميدان به 15 دقيقه دوم موكول شد.
هر 2 تيم از لحاظ بدني به شدت دچار مشكل شده بودند و در هر 2 جبهه شاهد بازي محتاطانه و بدون ريسك بوديم.

نوع بازي 2 تيم نشان مي‌داد كه هر 2 طرف به زدن ضربات پنالتي راضي هستند.

در پايان، كار به ضربات پنالتي كشيد تا تيم برتر اين جنگ فرسايشي با چاشني بخت و اقبال انتخاب شود.

پاراگوئه با نتيجه 5 بر 3 مقابل ژاپن در ضربات پنالتي به پيروزي رسيد تا آخرین نماینده آسیا هم از دور رقابتها کنار برود و راه راه پوشان در مرحله يك چهارم نهايي منتظر پيروز جدال اسپانيا و پرتغال باشد.

اسپانیا حریف پاراگوئه در یک چهارم نهایی شد
مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی با صعود تیم اسپانیا به جمع 8 تیم برتر رقابتها به اتمام رسید.

در آخرین دیدار از مرحله یک هشتم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی سه شنبه شب تیمهای ملی اسپانیا و پرتغال در ورزشگاه "گرین پوینت" شهر کیپ تاون به مصاف هم رفتند.

این دیدار تماشایی در پایان به برتری تیم اسپانیا انجامید و شاگردان کارلوس کوئیروز نیز همچون تیمهای فرانسه، ایتالیا و انگلیس با جام نوزدهم وداع کردند.

در این دیدار که با نتیجه یک بر صفر به اسپانیایی ها به اتمام رسید،"دیوید ویا" برای این تیم گلزنی کرد.

بدین ترتیب تیم ملی فوتبال اسپانیا در مرحله یک چهارم نهایی مسابقات فوتبال جام جهانی 2010 آفریقای جنوبی شنبه هفته آینده در ورزشگاه "الیس پارک" شهر ژوهانسبورگ به مصاف تیم پاراگوئه می رود.

کلوزه: مارادونا یک مربي فوق العاده است
مهاجم گلزن ژرمنها گفت: کار گروهی یکی از مهم ترین عوامل برتری ما مقابل انگلستان بود چیزی که آنها از نداشتنش رنج می برند.

به گزارش خبرگزاری ورزش ایران (ایپنا) و به نقل از سایت رسمی جام جهانی 2010 (فیفا) میروسلاو کلوزه مهاجم تیم ملی فوتبال آلمان گفت: انگلستان در بازی با آلمان مانند یک تیم نبود.

وی ادامه داد: آلمان در بازی مقابل انگلستان یک تیم کامل و کار گروهی یکی از مهم ترین عوامل برتری ما مقابل انگلستان بود، چیزی که آنها از نداشتنش رنج می برند. درست است که قبل از بازی آنها روی کاغذ از ما قوی تر بودند اما در پایان این آلمان بود که پیروز از میدان خارج شد.

مهاجم 2 گله تیم ملی آلمان در مورد بازی مقابل آرژانتین در مرحله یک چهارم نهای جام جهانی گفت: هر بازی وضعیت خاص خودش را دارد و آرژانتین قابل قیاس با انگلستان نیست اما آنها باید بدانند که آلمان هم تیم دست و پا بسته ای نیست و ما قطعا آرژانتین اذیت خواهیم کرد.

وی در مورد مارادونا گفت: آنچه که من از مارادونا در زمان بازیگری اش در تلوزیون دیده ام نیاز به توضیح ندارد. یکی از مزیتهای تیم آرژانتین حضور مارادونا به عنوان مربی این تیم است زیرا او یک مربی فوق العاده است

ساموئل به دیدار مقابل آلمان می رسد

مدافع باتجربه تیم ملی آرژانتین قادر به حضور در دیدار مقابل آلمان خواهد بود.

، "والتر ساموئل" قادر خواهد بود تا در دیدار مقابل آلمان در مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی به میدان برود.

او که از ناحیه عضله همسترینگ مصدوم شده بود، اکنون به روزهای اوجش بازگشته است. آخرین باری که ساموئل برای آرژانتین به میدان رفته بود، در دیدار تیمش مقابل کره جنوبی بود که با برتری 4 بر یک آلبی سلسته به پایان رسید و پس از آن این ستاره به ترکیب اصلی تیمش راه نیافت.

طبق گزارش آ.اس او به صورت کامل با بازیکنانی که در دیدار مقابل مکزیک به میدان نرفته بودند، به تمرین پرداخت و به نظر می رسد که نشانی از مصدومیت در او باقی نمانده و قادرخواهد بود تا در دیدار روز شنبه تیمش مقابل آلمان به میدان برود.

آلبی سلسته می بایست روزشنبه و در دیدار مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی مقابل آلمان صف آرایی کند. دیداری که می تواند بوی انتقام رقابتهای جام جهانی 2006 را نیز داشته باشد

ابریشم 06-30-2010 04:11 PM

اوکادا: متاسفم..من نگذاشتم شاگردانم پیروز شوند

تاکشی اوکادا، سرمربی تیم ملی ژاپن در صحبتهایی اعلام کرد که مسئولیت شکست تیمش مقابل پاراگوئه در ضربات پنالتی و حذف از گردونه رقابتهای جام جهانی را برعهده می گیرد.

ژاپن پس از تساوی بدون گل در مجموع 120 دقیقه دیدار، در ضربات پنالتی مغلوب پاراگوئه شد و از راهیابی به مرحله یک چهارم نهایی رقابتهای جام جهانی بازماند.

اوکادا سرمربی آبی پوشان در پایان این دیدار گفت:« متاسفانه این من بودم که به شاگردانم اجازه ندادم که پیروز شوند.وقتی فکر می کنم که به عنوان یک مربی چه کارهایی می توانستم انجام دهم و به کارهایی که در عمل انجام دادم می اندیشم، به این نتیجه می رسم که می توانستم بیش از این برروی پیروزی تیمم تاکید کنم...فکر می کنم که به اندازه کافی برروی حمله کردن شاگردانم پافشاری نکردم.»

اوکادا معتقد است که نباید حسرت خورد و در این موردادامه داد:«فکر می کنم که بازیکنانم بسیار خوب بازی کردند و اصلا نباید حسرت بخوریم...باز هم تاکید می کنم..ما باید تهاجمی تر از اینها بازی می کردیم ولی اکنون نباید حسرتی بخوریم...ما از اینکه ژاپنی هستیم احساس غرور می کنیم و نماینده خوبی برای آسیا بودیم و تا آخرین نفس برای موفقیت جنگیدیم.»

ایگواین: موفقیت تیم مهم‌تر از آقای گلی است

گونسالو ایگواین، مهاجم آرژانتین گفته به دنبال کسب کفش طلا نیست و چنین افتخاری مقابل قهرمانی جام جهانی هیچ است.
بازیکنان دارند برای دیدار مرحله یک‌چهارم نهایی مقابل آلمان آماده می‌شوند و ایگواین گفته که حضور در جام جهانی تجربه‌ای بسیار پربهاست.
این ستاره رئال مادرید در کنار داوید ویا از اسپانیا و روبرت ویتک از اسلواکی با چهار گل در صدر لیست گل‌زنان جام قرار دارد، هر چند که ویتک در جام حضور نخواهد داشت. او می‌گوید: «به آقای گلی نمی‌اندیشم. حقیقت این است که بودن در میان گل‌زنان برتر جام جهانی رضایت‌بخش است، اما اگر به هدفمان نرسیم این هیچ سودی نخواهد داشت. هدف من این است که پس از فینال خوشحال باشیم.»
او درباره جام جهانی می‌گوید: «رویای من به حقیقت پیوسته، رویایی که از کودکی داشته‌ام و با آن بزرگ شده‌ام. حضور در جام جهانی با پیراهن کشورم تجربه‌ای بسیار گران‌بهاست. این که خانواده من هم در کنار من هستند آن را ویژه‌تر ساخته. ی‌دانم که به دلیل تلاش‌هایم و کاری که در باشگاه انجام دادم این جا هستم، و چون همیشه مطمئن بودم که اگر رویای خود را دنبال کنم به آن خواهم رسید.»

آرنه فریدریش: مارادونا بازیکن و مربی بی‌همتایی است

آلمان در مرحله یک‌چهارم نهایی جام جهانی به مصاف آرژانتین می‌رود. آرنه فریدریش، مدافع آلمان منتظر این بازی است. این مدافع هرتا برلین به ویژه از رویارویی با دیه‌گو آرماندو مارادونا خوشحال است: «او جذابیت بسیاری دارد و ستاره‌ای محض است. هم به عنوان بازیکن و هم حالا به عنوان مربی، بی‌همتاست. او از دید من بهترین فوتبالیست تاریخ است و این عنوان را حفظ خواهد کرد. این که حالا فرصت آن را یافته‌ایم که خود را به صورت غیرمستقیم با او مقایسه کنیم اتفاقی عالی است. اگر تیم او را ببریم هم که عالی‌تر می‌شود!»

فریدریش ادامه می‌دهد: آرژانتین مدعی قهرمانی است. با مقایسه یک به یک آنها بازیکنان بهتری دارند و لیونل مسی و کارلوس توز بازیکنان بسیار بزرگی هستند. اما باید راه حل‌های خلاقانه‌ای داشته باشیم. ما به عنوان یک تیم به هم نزدیک هستیم و نشان داده‌ایم می‌توانیم پایاپای هر تیمی بازی کنیم.»

کریس: از کاه کوه نسازید؛ حرف بدی درمورد کئیروش نگفتم

کریستیانو رونالدو، کاپیتان تیم ملی پرتغال در صحبتهایی در مورد انتقاداتی که در پایان دیدار تیم ملی کشورش مقابل اسپانیا روانه مربی تیمش نمود، اظهار نظر کرده است.

ستاره باشگاه مادریدی در پایاین این دیدار به این نکته اشاره کرد که شکست تیمش در پی ساختارنامناسب پرتغال بوده و دراین رابطه گفت:« زمانی که گفتم که باید دلیل شکست را از مربی تیم بپرسید، تنها به این دلیل بود که کارلوس کئیروش در کنفرانس خبری حاضر بود وخبرنگاران می توانستند توضیحات او را بشنوند و به علاوه من هم در شرایط خوبی برای توضیح دادن آنچه که رخ داده است، نبودم.»

کریس در ادامه به این نکته اشاره کرد که از حذف پرتغال از رقابتهای جام جهانی به شدت عصبانی شده و گفت:« هیچ وقت فکرش را هم نمی کردم که این حرفهای ساده و کلمات بدون اهانت و سالم، می تواند تا این حد جنجال آفرینی کند. پس من از شما می خواهم که به دنبال مسائلی که وجود ندارند، نباشید... هیچ مشکلی در این میان وجود ندارد.»

کریس ادامه داد:« من بسیار ناراحتم و حق دارم در ناراحتی ام تنها باشم...من عصبانی هستم ..به شدت عصبانی ام و واقعا ناامیدم.»

ژابی آلونسو: پاراگوئه را جدی بگیریم

ژابی آلونسو ستاره تیم ملی اسپانیا در صحبتهایی اعلام کرده که قرمز پوشان پس از پیروزی مقابل پرتغال که مجوز صعود به مرحله یک چهارم پایانی جام جهانی را در اختیارآنها قرار داد، اصلا نباید پاراگوئه را دست کم بگیرند.

سه شنبه شب،داوید ویا تک گل اسپانیارا وارد دروازه ادواردو کرد و با همین گل بود که اسپانیا توانست با پشت سر گذاشتن پرتغال به دور بعدی رقابتها راه یابد.اکنون آلونسو به خوبی می داند که همان طور که عبور از سد پرتغال سخت بود، تیمش باید پاراگوئه را نیز کاملا جدی بگیرد

آلونسو در صحبتهایی در کنفرانس خبری پایانی بازی گفت: « ما در انتظار بازی سختی هستیم. ما در دیدار مقابل پرتغال توانستیم به این گل برسیم و این مهمترین نکته برای ما بود. اکنون می بایست با جدیت تمام خود را برای دیدار مقابل پاراگوئه آماده کرده و اصلا نباید حریف را دست کم بگیریم.»

آلونسو در بخش پایانی صحبتهایش با اشاره به شرایط فیزیکی اش گفت:« پس از آنکه پایم پیچ خورد، حالم خوب شده است و خوشبختانه به خوبی تمرین می کنم و به بازی می پردازم واز این بابت بسیار خوشحالم.»

ابریشم 06-30-2010 04:14 PM

http://www.gtalk.ir/images/icons/%288%29.gif تصاویری از تماشایی ترین چهره های جام جهانی!!!
1389/04/09

تصاویر طرفداران تیم ها و شور و نشاط آنها بخش جذابی از جام جهانی را تشكیل می دهد.

به گزارش جام جم آنلاین، 28 و 29 ژوئن رقابت های جام جهانی فوتبال 2010 آفریقای جنوبی روزهای هجدهم و نوزدهم خود را با دیدارهایی دیدنی پشت سر گذاشت.

در حاشیه رقابت های مهیج بین تیم هایی كه به مرحله یك هشتم نهایی جام جهانی فوتبال راه یافته اند، تصاویر طرفداران تیم ها و شور و نشاط آنها بخش جذابی از این دوره جام جهانی را تشكیل می دهد. شاید دلیل بارز آن برگزاری این رقابت ها در قاره آفریقا و در كشوری با مردمان خونگرم باشد.

آفریقا به قاره رنگ ها مشهور است و جام جهانی آفریقای جنوبی به خوبی صحت این شهرت را نشان داد. چهره های طرفداران تیم ها در این جام تماشایی تر و دیدنی ترین از تمام جام های گذشته بود.

چهره تماشایی یك طرفدار تیم پاراگوئه وفریادی كه از ته دل پس از پیروزی تیم ملی كشورش در برابر ژاپن سر داده است.
یك مادر و فرزند ژاپنی با كلاه‌های دیدنی تیم ملی كشورشان را در استادیوم لوفتوس ورسفلد در شهر پرتوریا و در دیدار با پاراگوئه تشویق می‌كنند.
دو طرفدار تیم پاراگوئه برای تشویق تیم ملی كشورشان با تمام قوا در شیپورهای ووووزلا می‌دمند.

ابریشم 06-30-2010 04:14 PM

این دو طرفدار تیم ژاپن در لباسهای كابوكی در استادیوم لافتوس ورسفلد در شهر پرتوریا هنوز از عاقبت دیدار تیم ملی كشورشان در برابر پاراگوئه بی‌خبرند.

چهره‌های دیدنی دو طرفدار تیم برزیل پس از پیروزی تیم كشورشان در برابر تیم شیلی در استادیوم الیس پارك شهر ژوهانسبورگ.

تصویر دیدنی یك طرفدار تیم شیلی با ماسك كندور در میان هموطنانش در جریان دیدار شیلی و برزیل در استادیوم الیس پارك شهر ژوهانسبورگ.

ابریشم 06-30-2010 04:15 PM

چهره‌های شادمان دو طرفدارتیم برزیل در استادیوم الیس پارك شهر ژوهانسبورگ.

تصویر دیدنی و بسیار رنگین دو طرفدار تیم هلند در استادیوم موزس ماباهیدا در شهر دوربان پس از پیروزی تیم ملی كشورشان در برابر اسلواكی.

تصویر تماشایی یك زوج مسلمان و فرزند كوچكشان كه از طرفداران تیم ملی هلند هستند در انتظار آغاز بازی این تیم با تیم اسلواكی در استادیوم موزس مابهیدا در شهر دوربان.

مادر ژاپنی و دختر كوچكش در جریان دیدار تیم ملی كشورشان با پاراگوئه ووووزلاهای خود را در دست گرفته و برای تشویق تیم ژاپن در این شیپورها می‌دمند. اما ژاپن در نهایت در ضربات پنالتی 5 بر 3 از پاراگوئه شكست خورد.

vinny 06-30-2010 07:34 PM

ارژانتين كه قهرمان نميشه.يا برزيل يا آلمان.
ماشالا داوري خوب حالي داد به آرژانتين

ابریشم 06-30-2010 10:21 PM

ابریشم 06-30-2010 10:22 PM

ابریشم 06-30-2010 10:22 PM

ابریشم 06-30-2010 10:28 PM

سرمربي تيم ملي هلند: فرصت برد به برزيل نخواهيم داد
سرمربي تيم ملي هلند با بيان اينکه تيم ما تنها به يک دليل به جام جهاني آمده و آنهم تصاحب کاپ قهرماني است، گفت: تيم هلند فرصت برد را به برزيل نخواهد داد.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00009619.jpg

به نقل از سايت فيفا، برت ون مارويک افزود : در بازي‌هاي جام جهاني تيم ما نشان داد که به خوبي از پس کنترل بازي بر مي‌آيد، ضمن اينکه تا کنون ما بازي‌هاي خوبي به نمايش گذاشته‌ايم و ‪ ۷‬گل نيز به ثمر رسانده ايم.
وي ادامه داد: تيم هلند از نظر دفاعي خوب کار کرده و دروازه ما در بازي ها تنها دو بار باز شده و از عملکرد دروازه بان تيمم نيز راضي هستم.

مارويک اظهار داشت: تيم برزيل نيز تيم کاملي است و با اعتماد به نفس بازي مي‌کند و همين نکته يکي از نقاط قوت اين تيم است.

وي تصرح کرد: به بازي برابر تيم برزيل خوش بينم و مي‌دانم که بازيکنانم شانس برد را از اين تيم خواهند گرفت، ضمن اينکه نبايد اين حريف قدرتمند را دست کم بگيريم.

تيم ملي هلند روز جمعه هفته جاري در مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬افريقاي جنوبي به مصاف تيم ملي برزيل مي‌رود.

ابریشم 06-30-2010 10:31 PM

لانو ديدار با هلند را از دست دادبازيکن تيم ملي فوتبال برزيل به دليل مصدوميت نمي‌تواند برابر هلند به ميدان برود.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00010066.jpg

به نقل از آسوشيتدپرس، خوزه لوييز رانکو؛ پزشک تيم ملي برزيل امروز در گفت و گو با خبرنگاران اظهار داشت: الانو به دليل مصدوميت نمي‌تواند در ديدار روز جمعه برابر هلند در مرحله يک چهارم بازي کند. حتي ممکن است جام جهاني را از دست بدهد که اين مسئله بستگي به روند درمان مصدوميت او دارد.
الانو در دو ديدار اول برزيل دو گل براي اين تيم زد. وي روز گذشته در تمرينات تيم حضور داشت اما به دليل درد در قوزک‌پايش مجبور به ترک تمرين شد.

ابریشم 06-30-2010 10:31 PM

"آساموا" مصدوم شد/شوك در اردوي تيم ملي فوتبال غنا
آسيب ديدگي مهاجم تيم ملي غنا در آستانه‌ي ديدار اين تيم مقابل اروگوئه در مرحله يک چهارم نهايي رقابت‌هاي جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي، موجي از نگراني را در اردوي اين تيم برانگيخت.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00012818.jpg

آساموا که يکي از بازيکنان کليدي تيم ملي فوتبال غنا در جام جهاني بوده است، در آخرين تمرين اين تيم از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شد و نتوانست به تمرين ادامه دهد. البته به گفته پزشکان آسيب ديدگي وي چندان جدي نيست و او احتمالا مي‌تواند غنا را در ديدار مقابل اروگوئه همراهي کند.

آساموا در ديدار مقابل آمريکا با گلزني در وقت اضافه، زمينه‌ساز پيروزي و صعود تيمش به مرحله يک چهارم نهايي جام جهاني شد.

تيم‌هاي غنا و اروگوئه 11 تيرماه در دومين ديدار از مرحله يک چهارم نهايي به مصاف هم خواهند رفت. اين ديدار ساعت 23 به وقت تهران در ژوهانسبورگ برگزار مي‌شود.

ابریشم 06-30-2010 10:33 PM

کارناوال شادي اسپانيايي‌ها در فن فست‌هاي آفريقاي جنوبي
هزاران نفر از طرفداران تيم ملي فوتبال اسپانيا اعم از گردشگران ورزشي و شهروندان آفريقايي طرفدار اين تيم در فن فست‌هاي آفريقاي جنوبي جشن و کارناوال شادي راه انداختند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014418.jpg

آنها ديشب پس از پيروزي تيمشان در ورزشگاه گرين پوينت کيپ تاون و امروز در*فن فست‌هاي اطراف اين ورزشگاه جشن شادي راه انداختند و اين جشن را به صورت کارناوال به خيابان‌هاي اصلي شهر نيز کشاندند.

با وجود گذشت پنج ساعت از آغار اين جشن هنوز تجمع‌هاي مردمي طرفداران تيم ملي اسپانيا در بسياري از نقاط شهر به ويژه در منطقه توريستي واتر فرانت اين شهر (کيپ تاون) و در نقاطي از پورت اليزابت هنوز هم ادامه دارد.

تا کنون بيش از ‪ ۳۰‬هزار گردشگر ورزشي اسپانيايي براي تماشاي بازي‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬به آفريقاي جنوبي آمدند و با صعود تيم ملي کشورشان، پيش بيني مي‌شود بر تعداد اين گردشگران در روزهاي آينده افزوده شده و حتي مقامات آن کشور نيز به آفريقاي جنوبي سفر کنند.

تيم فوتبال اسپانيا با پيروزي در ديدار ديشب با تيم ملي پرتغال به دور يک چهارم نهايي بازي‌هاي جام جهاني ‪ ۲۰۱۰‬آفريقاي جنوبي راه يافت.

*فن فست محلي است که هواداران يک تيم مي توانند بازي هاي تيم محبوب خود را به جاي خانه در آن مکان مشاهده نموده و از جو و هيجان موجود در محل لذت ببرند. اين مکان توسط فيفا تعبيه شده است .

nae 06-30-2010 10:37 PM

خوشم میاد....

من طرفدار آرژانتین نیستم ولی هیچ تیمی توی طول تاریخ اندازه ی آلمان تو جام جهانی از اشتباهات داوری سود نبرده
90 با پنالتی مشکوک قهرمان
2002 گل آمریکا قبول نشد
2006 بازی با آرژانتین...
2010 دیگه شاهکار داوری بازی با انگلستان

Omid7 07-01-2010 08:41 AM

آلمان- آرژانتين؛ يك ناخنك به صندوق خاطرات

رويارويي آلمان و آرژانتين بدون شك مهم‌ترين جدال مرحله يك‌چهارم نهايي جام2010 است. يك مصاف سوپركلاسيك ميان دو تيمي كه بخش مهمي از تاريخ جام‌هاي جهاني را با مسابقات رودرروي خود خلق كرده‌اند. طرفداران قديمي‌تر فوتبال حتما خاطره دو فينال جام‌هاي 86 و 90 را هنوز به ياد دارند. در واقع اين‌كه فينال يك جام‌جهاني در دوره بعدي هم عينا تكرار شود، تنها يك‌بار اتفاق افتاده و خالق اين ركورد تاريخي همين دو رقيب ديرينه بوده‌اند؛ آلمان و آرژانتين. و اين بار مصاف اين دو قدرت بزرگ فوتبال در مرحله يك‌چهارم جام2006 آلمان، 4سال بعد و در همان مرحله تكرار مي‌شود. در آستانه اين فينال زودهنگام مرور مي‌كنيم 3مصاف اين دو تيم در 6جام اخير و مزمزه مي‌كنيم طعم شيرين خاطرات فوتبالي خود را در جام‌هاي جهاني...

1986- مكزيك

جام سيزدهم با نام ديه‌گو مارادونا در خاطره‌ها ثبت شده. نابغه‌اي كه تا پيش از بازي فينال 5گل از مجموع 11گل زده آرژانتين و تمام 4گل اين تيم از مرحله يك‌چهارم به بعد -از جمله 2گل تاريخي به انگليس- را به نام خود ثبت كرده بود. از آن طرف صعود آلمان تا فينال، نقطه مقابل صعود قاطعانه ياران مارادونا بود. شكست 2 بر صفر مقابل دانمارك در مرحله گروهي و صعود به‌عنوان تيم دوم گروه، حذف مراكش با گل دقيقه90 لوتارماتيوس جوان و حذف مكزيك ميزبان در ضربات پنالتي، صعود نه‌چندان مقتدرانه ژرمن‌ها به فينال مكزيكو را به دنبال داشت.

تمام حواس آلماني‌ها در فينال به ساق‌هاي مارادونا بود. كسي كه اگر پايش (يا دستش) به يك‌گل ديگر باز مي‌شد روي عدد6 به گري لينه‌كر انگليسي مي‌رسيد و عنوان آقاي‌گلي را هم در دسترس مي‌ديد. اما اتفاق به شكل ديگري رخ داد و گل اول بازي را كسي براي آرژانتين زد كه هيچكس فكرش را نمي‌كرد. خوزه لوئيس براون، مدافع جوان و بلندقدي كه روي يك ارسال كرنر با ضربه سر، آلماني‌هاي سبزپوش را بازنده به رختكن فرستاد. خورخه والدانو در نيمه دوم نتيجه را 2 بر صفر كرد. نتيجه‌اي كه تا 10، 15دقيقه پايان بازي پابرجا بود اما وقتي رومنيگه و رودي‌فولر طي 2دقيقه بازي را به تساوي كشيدند همگان به تحقق قسمتي ديگر از سريال «بازگشت آلماني» فكر مي‌كردند. احتمالي كه البته با نبوغ ديه‌گو نقش بر آب شد. يك پاس طلايي از «اعجوبه» در دقيقه84 «خورخه بوروچاگا» را با توني شوماخر تك‌به‌تك كرد و مهاجم آرژانتيني كه بعدها در فرانسه با درگيري در پرونده رشوه‌خواري «برنارتاپي» از صحنه فوتبال محو شد، زننده گل قهرماني آرژانتين قلب گرفت. چند دقيقه بعد جام طلايي در دستان مارادونا آرام گرفت، دستاني كه خود ديه‌گو آن‌ها را «دست خدا» لقب داده بود.

1990-ايتاليا

4سال بعد موعد انتقام براي ژرمن‌ها فرا رسيد. اين بار ماجرا برعكس شد؛ آلمان قاطعانه و با پيروزي‌هاي متوالي و آرژانتين با گام‌هايي لرزان راهي ديدار نهايي شدند. «ارتش ديه‌گو» به‌عنوان مدافع عنوان قهرماني، مسابقات را با شكست فاجعه‌آميز برابر كامرون آغاز كرد و در گروه 4تيمي خود به مقام سوم رسيد! اما با ظهور دروازه‌باني به‌نام گوي‌كوچه‌آ آرژانتين به‌يكباره اوج گرفت و با شكست برزيل، يوگسلاوي و ايتاليا راهي فينال شد. اما از سوي ديگر آلمان با تكيه بر مثلث اينترميلاني خود (ماتيوس-كلينزمن-بره‌مه) همه حريفان از جمله هلند و انگليس را شكست داد و پا به «المپيك رم» گذاشت. اين بار فينال به‌اندازه 4سال قبل پرگل نبود. آلمان هجوم مي‌برد و آرژانتين دفاع مي‌كرد. تساوي بدون گل و كشيدن بازي به پنالتي روياي آرژانتين بود و كابوس آلمان؛ نتيجه‌اي كه تا دقيقه85 محقق شده بود تا اين‌كه داور مكزيكي يك خطاي مشكوك روي رودي فولر را پنالتي تشخيص داد و جنجال فراواني هم برپا كرد. حالا آلمان در يك‌قدمي گل قهرماني بود. حساسيت اين لحظه و شايد ابهت دروازه‌بان پنالتي‌گير حريف به‌قدري بالا بود كه «كاپيتان ماتيوس» پنالتي‌زن آلمان‌ها خود را كنار كشيد. او كه تا آن لحظه 5گل در جام90 زده بود عطاي آقاي گلي را به اسكيلاچي 6گله بخشيد و پنالتي را به «اندي بره‌مه» سپرد. پنالتي بره‌مه به‌رغم عكس‌العمل خوب كوچه‌آ به تور رسيد و آرژانتين در حالي كه 9نفره بازي مي‌كرد جام را به ژرمن‌ها پس داد. انگار فينال را تيم‌هايي مي‌برند كه پيراهن اصلي‌شان را پوشيده باشند، چون اين بار آرژانتين با لباس دوم خود بازي مي‌كرد. جالب اين‌كه از تصاوير پاياني اين جام، گريه‌هاي دراماتيك مارادونا بيش از لمس جام توسط ماتيوس در خاطره‌ها مانده است!

2006- آلمان

بعد از فينال90، آلمان و آرژانتين در 3جام بعدي به پست هم نخوردند تا موعد ميزباني آلمان در سال2006 فرا رسيد و جدول مسابقات اين دو رقيب ديرينه را در مرحله يك‌چهارم نهايي روبه‌روي هم قرار داد. آلماني‌ها اميد چنداني به تيم جوان‌شده كلينزمن نداشتند و پيش‌بيني اكثر كارشناسان راي به برتري آرژانتين مي‌داد اما گل آيالا را كلوزه در دقيقه 80 پاسخ داد تا بازي به ضربات پنالتي كشيده شود. شايد به‌يادماندني‌ترين تصويري كه از اين مسابقه در خاطر فوتبالدوستان باقي مانده صحنه گفت‌وگوي دونفره اولي‌كان و ينس‌لمان پيش از ضربات پنالتي است. در آن لحظه اولي‌كان چنان به لمان روحيه مي‌داد و او را براي ضربات پنالتي آماده مي‌كرد كه انگار نه انگار اين دو دروازه‌بان جنگي تمام‌عيار را بر سر تصاحب پيراهن شماره‌يك پشت سر گذاشته بودند و اصلا ميانه خوبي با هم نداشتند. صحنه جالبي كه انسجام تيمي آلمان‌ها را در زمين خودشان نشان مي‌داد. بالاخره با همين روحيه تيمي و با درخشش لمان كه پنالتي كامبياسو و آيالا را دفع كرد آلمان راهي نيمه‌نهايي شد تا مغلوب ايتاليا شود.

2010- آفريقاي‌جنوبي

در جامي كه شاهد بيشترين شكست‌ها از طرف تيم‌هاي مدعي و صاحب فوتبال بوده، آلمان و آرژانتين تا اين لحظه نمايش دلپذيري داشته‌اند. هرچند سبك بازي اين دو تيم دقيقا نقطه مقابل يكديگر است. آلمان، تاكتيكي‌ترين تيم اين جام است كه مثل يك ساعت منظم و هماهنگ عمل مي‌كند و در مقابل، آرژانتين كه با كمترين انسجام تاكتيكي و تنها با تكيه بر ستارگان خود پيش مي‌رود. ستاره‌هايي كه البته همگي در خط‌حمله بازي مي‌كنند و به نظر مي‌رسد خط دفاع اين تيم كه هنوز در اين جام زير فشار جدي قرار نگرفته براي آلمان‌ها نفوذناپذير نخواهد بود. جدال آلمان و آرژانتين در واقع نبرد نظم و بي‌نظمي است.

اين دو مدعي البته از منظر ديگري نيز با هم متفاوتند؛ توقعات هواداران از تيم مارادونا به‌مراتب بيشتر از تيم يواخيم‌لو است. آرژانتين اگر در اين مرحله حذف شود يك شكست‌خورده مطلق به‌شمار خواهد رفت. در واقع از نظر اهالي آرژانتين، تيم مارادونا با صعود به اين مرحله از جام تنها وظيفه طبيعي خود را انجام داده و مسير موفقيت براي طرفداران آن‌ها تازه از اين مسابقه آغاز مي‌شود. اما آلمان كه ستاره آنچناني ندارد و به‌خصوص با غيبت بالاك جزو مدعيان درجه اول قهرماني هم محسوب نمي‌شده تا همين مرحله هم فراتر از انتظار ظاهر شده است. مي‌توان گفت آلمان‌ها اگر در مقابل آرژانتين هم شكست خورده و مجبور به ترك جام شوند، باز هم كارنامه قابل دفاعي از خود برجا گذاشته‌اند. اين آسودگي خاطر در مقابل ترس آرژانتيني‌ها از حذف، شايد بر نوع بازي و نتيجه آن نيز تاثير بگذارد.

shokofe 07-01-2010 10:14 AM

يه خبر بد براي خودم وآرژانتينيا
يه حيووني هست كه از اول نتايج و درست پيش بيني كرده فك كنم يه تمساحه (با اختاپوس) يعني اسم 2تا تيمو جلوش مي ذارن اون روي هر كدوم كه بره اوون تيم مي بره. ديشب اخبار گفت كه اين حيوان(واقن كه!!!!!!!):23: بين آلمان وآرژانتين آلمانو انتخاب كرده:45:. خداكنه اين دفعه اشتباه كرده باشه:63:

bad boy 07-01-2010 10:24 AM

خب معلومه ديگه آرژانتين
اون حيوون هم يه اختاپوست (هشت پا) كه آلمانه و نتيجه ي بازي انگليس و آلمان رو درست گفته بود

آرژانتين قهرمان ميشه
خدا ميدونه كه حقشه
به لطف يزدان و مارادونا
آرژانتين قهرمان ميشه
آرژانتين قهرمان ميشه
ههه

nae 07-01-2010 12:39 PM

با اینکه ز آلمان تنفرم و از آرژانتین بدم نمیاد و خوشمم نمیاد نمی دونم چرا دوس دارم آلمان بازی رو ببره
حتی با اینکه حق تیم دومم انگلستان رو خورده
امیدوارم هشت پای مذکور که البته سر بازی اسپانیا و پرتغال اشتباه کرده این بار اشتباه نکرده باشه

Omid7 07-01-2010 12:42 PM

شك نكنيد آلمان بازي رو مي بره
آلمانها كاملا فوتبال ماشيني ارائه مي كنند، مثل اينكه از قبل program شده باشند

در مورد بازي هلند-برزيل بايد بگم كه فك مي كنم هلند مي بره و انتقام سال 98 رو مي گيره، حالا ببينيد

nae 07-01-2010 12:45 PM

من پیش بینی کردم اسپانیا و برزیل میرن ینال و برزیل قهرمان میشه
4 تای نیمه نهایی هم برزیل و غنا و آلمان و اسپانیا هستن

bad boy 07-01-2010 12:50 PM

نچ
جام ماله آرژانتينه
برا فينال هم اميدوارم آرژانتين و هلند بيان بالا

nae 07-01-2010 12:57 PM

ببینیم و تعریف کنیم
بعید می دونم آرژانتین آلمان رو ببره
ولی برندش به اسپانیا میبازه

bad boy 07-01-2010 01:13 PM

دیه گو آرماندو مارادونا Diego Maradona ابرمرد جهان فوتبال درباره احتمال بازي با اسپانيا گفت:
اگر با اين تيم بازي كنيم اسپانيا را 10 بر يك شكست مي‌دهيم. اين تيم با داشتن بازيكناني چون چاوي، تورس، ويا و سيلوا، از سوئيس شكست خورد و اگر دل بوسكه دوست دارد اين تراژدي را فراموش كند، من هرگز آن را فراموش نخواهم كرد.

البته اينو چهارم تير گفته

مرد تنهای شب 07-01-2010 01:20 PM

ارژانتین بازی را حتما از المان خواهد برد وبازی با اسپانیا فوق العاده سخته وامیدوارم که امسال مارادونا فاتح جام جهانی بشه

nae 07-01-2010 01:23 PM

اتفاقا این حرف رو شنیدم
دوس دارم آرژآنتین ب اسپانیا بخوره ببینم 10 تا رو چجوری می خواد بزنه
ولی بعید می دونم تا اونجا بالا بیاد

bad boy 07-01-2010 01:38 PM

المان كه خوراكشه :24:

ديگو ارماندو مارادونا ميخواد تو دوران مربيگريش هم جام رو داشته باشه

Omid7 07-01-2010 01:40 PM

خب بچه ها

تيم منتخب مرحله يك هشتم رو از ديد خودتون انتخاب كنيد:

تيم منتخب من:

دروازه بان:
ادواردو(پرتغال)

مدافعان:
مایکون( برزیل )
جرارد پیکه ( اسپانیا)
فریدریش (آلمان)
فان برونهورست (هلند)

هافبك:
روبن (هلند)
شواین اشتایگر (آلمان)
ژاوي(اسپانيا)
اسنایدر ( هلند)

مهاجم:
تبس (آرژانتین)
ویا ( اسپانیا)

مرد تنهای شب 07-01-2010 01:48 PM

دروازه بان:ادواردو{پرتغال}
مدافعان:مایکون{برزیل}پیکه{اسپانی ا}لوسیو{برزیل}هاینزه{ارژانتین}
هافبکها{ژاوی{اسپانیا}ماسچرانو{ار ژانتین}الونسو{اسپانیا}مسی{ارژانت ین}
مهاجمان:هیگوائن....... ویا

nae 07-01-2010 01:57 PM

دروازبان:ادواردو(پرتغال)

مدافعان:مایکون(برزیل)
کاروالیو(پرتغال)
ناکازاوا(ژاپن)
باستوس(برزیل)

هافبکها:ژاوی(اسپانیا)
مسوت اوزیل(آلمان)
کاکا(برزیل)

مهاجمان:
ویا(اسپانیا)
توز(آرژانتین)
سوارز(شیلی)

ببخشید ما استقلالیها خیلی به فوتبال زیبا علاقه داریم واسه همین تیمم اصلا هافبک دفاعی ندارهحالا هافبک دفاعی اگه بخوام بذارم بوسکتس رو می ذارم جای کاکا

bad boy 07-01-2010 01:59 PM

دروازه بان: ادواردو - پرتغال

دفاع : باستوس - برزيل

دفاع : فريدريش - آلمان

دفاع : پويول - اسپانيا

دفاع : پيكه - اسپانيا

هافبك : ماسكرانو - آرژانتين

هافبك : ژاوي - اسپانيا

هافبك : روبن - هلند

مهاجم : داويد ويا - اسپانيا

مهاجم : مسي - آرژانتين

مهاجم : هيگواين -آرژانتين

ابریشم 07-01-2010 04:29 PM

معرفي داوران 4 بازي يك‌چهارم نهايي جام‌جهاني
روشان ايراماتوف و يوئيجي نيشيمورا قضاوت دو بازي حساس يک‌چهارم نهايي جام جهاني 2010 را بر عهده گرفتند.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00013778.jpg

به اين ترتيب دو بازي از چهار بازي يک‌چهارم نهايي را داوران آسيايي سوت خواهند زد.
ايرماتوف جوان ترين داور حاضر در جام جهاني که 31 سال سن دارد بازي آرژانتين – آلمان را در روز شنبه قضاوت مي کند. او رافائل ايواسوف از ازبکستان و بهادور کوچکاروف را همچنان براي کمک در اختيار دارد.
نيشيمورا ژاپني هم با کمک هاي تورو ساگا هموطن خود و جيئونگ هائه سانگ از کره جنوبي براي بازي جمعه شب برزيل – هلند انتخاب شده است.
تاکنون موفق ترين داور آسيايي در جام هاي جهاني "علي بوسيم" اماراتي بوده که در سال 1994 بازي رده بندي بين سوئد و بلغارستان را سوت زده است. او در بازي نيمه نهايي بين برزيل و هلند هم داور بازي بوده است.

اسنايدر: هيچ مشكلي با «فان پرسي» ندارم
وزلي اسنايدر با رد شايعه درگيري لفظي با فان پرسي تاکيد کرد هيچ مشکلي با هيچ يک از بازيکنان ندارد و تنها به موفقيت هلند مي‌انديشد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00013532.jpg

به عقيده بسياري، اسنايدر و فان پرسي هيچ گاه رابطه خوبي نداشته‌اند. گفته مي‌شود فان پرسي پس از تعويض در ديدار مقابل اسلواکي به مارويک سرمربي تيم اعتراض کرده و گفته است: بايد اسنايدر را تعويض مي‌کردي.
اسنايدر گفت: روبين (فان پرسي) به من گفت هرگز اين صحبت‌ها را مطرح نکرده است دليلي ندارد حرف‌هايش را باور نکنم. من نه با او و نه با هيچ بازيکن ديگري مشکلي ندارم. او فقط از تعويض شدنش ناراحت بود که اين مساله کاملا طبيعي است و موضوع مهمي به شمار نمي‌رود.
اسنايدر با اشاره به اهميت حفظ و حدت در آستانه ديدار مقابل برزيل گفت: بايد به مصاف يکي از بهترين تيم‌هاي دنيا برويم حفظ همدلي اتحاد مهم ترين مساله است بايد 120% آماده باشيم.
مارويک درباره‌ي تعويض فان پرس گفته بود: او در زمين بسيار خوب بازي مي‌کرد و در گل اول هم تاثير بسزايي داشت اما من مي‌خواستم يک بازيکن تازه نفس به ميدان بفرستم تا با دوندگي زياد حرکات بازيکنان اسلواکي را خنثي کند.

حمايت ژابي‌آلونسو از تورس: مطمئنم به زودي پايش به گلزني باز مي‌شود
هافبک تيم ملي فوتبال اسپانيا با حمايت از تورس ابراز اميدواري کرد اين مهاجم خوش‌تکنيک به زودي به طلسم ناکامي در گل‌زني پايان خواهد داد.
http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00010021.jpg

فرناندو تورس که در اواخر فصل گذشته از ناحيه زانو دچار آسيب ديدگي شد در جام جهاني عملکرد چندان مطلوبي را به نمايش نگذاشته و پس از 4 مسابقه‌ي اسپانيا هنوز موفق به گل‌زني نشده است.

اين درحالي است که انتظارها از مهاجم ليورپول بسيار بالاست. تورس در ديدار پاياني يورو 2008 تک گل پيروزي بخش اسپانيا مقابل آلمان را به ثمر رساند.

آلونسو درباره‌ي وضعيت تورس به ميرر گفت: او به سختي در تمرينات تلاش مي‌کند و مربيان از عملکرد او رضايت دارند البته براي يک مهاجم گل‌زني از هر چيز ديگري مهم‌تر است. مطمئنم به زودي به شرايط آرماني خود باز خواهد گشت و گل‌هاي حساسي را به ثمر خواهند رساند.

آلونسو با اشاره به آسيب ديدگي تورس پيش از آغاز جام جهاني عنوان کرد: بازي‌ کردن در بالاترين سطح بعد از پشت سر گذاشتن آسيب ديدگي بسيار دشوار است ما همگي تورس را درک مي‌کنيم و اميدواريم به زودي پايش به گل‌زني باز شود.

ابریشم 07-01-2010 04:30 PM

ابراز رضايت زوج طلاي فوتبال برزيل از کار تيمي
"کاکا" و "فابيانو" دو ستاره‌ي تاثيرگذار تيم ملي فوتبال برزيل از همکاري متقابل و موفقيت تيم کشورشان در جام جهاني ابراز رضايت کردند.

http://www.football3.ir/admin/asp/Picture/00014352.jpg

کاکا و فابيانو که دو تن از بازيکنان کليدي تيم ملي برزيل در جام جهاني 2010 آفريقاي جنوبي هستند تاکنون نقش مهمي در گل‌هاي به ثمر رسيده داشته‌اند. این زوج طلاي خود را براي مرحله‌ي يک چهارم نهايي و رويارويي با هلند آماده مي‌کند.
فابيانو عنوان کرد: ارتباط ما بسياري عالي است ما به خوبي يکديگر را درک مي‌کنيم و همکاري خوبي در زمين داريم. کاکا چشم‌بسته من را در زمين پيدا مي‌کند و پاس‌هاي خوبي به من مي‌دهد. خوشحالم که تاکنون توانسته‌ام پاس‌هاي او را به گل تبديل کنم.
کاکا درباره‌ي بازي کنار فابيانو گفت: از اينکه با هم هماهنگ شديم خيلي خوشحالم ما قبلا در سائوپائولو کنار هم بازي کرده‌ايم اما، هيچ وقت اين‌قدر با هم هماهنگ نبوديم. اميدوارم اين روند را در بازي‌هاي آينده هم ادامه دهيم تا براي کشورمان افتخار کسب کنيم.
تيم برزيل در مرحله‌ي يک چهارم نهايي جام جهاني 2010 ، جمعه 11 تيرماه به مصاف هلند خواهد رفت.

اکنون ساعت 01:57 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.