![]() |
سلام به همشهرياي عزيز چه قديمي و چه جديد
خوبين؟ ميبينم كه خدارو شكر اينجا خيلي شلوغ شده.از بد شانسيمه كه در اوج شلوغي اينجا دسترسي به نت ندارم. اميدوارم هرجا هستين سالم و سلامت باشين. شاد باشيد و عاشق مهدي |
اینجا بخور بخوره؟
حالا چی میدن؟ جقه بیاریم یا ظرف یه بار مصرف میدن؟{شیت شدن} |
نقل قول:
همه چی میدن قزان میدونی چیه ؟؟ بیار داریم غذا میپزیم مفته!! {شیت شدن}{شیت شدن} |
ازقدیم گفتن اشپز بی سهم می مونه!
هم شهری ها واسه خودمم بزارید. {جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو}{جشن پتو} |
سلام
به نظرم ميشه بجز غذا در مورد چيزاي بهتري هم حرف زد، نميشه؟ كسي آمار داره كه بچه هاي همشهري سايت چند نفرن؟ قبلا" كه كم بوديم،اميدوارم بيشتر بشه. |
نقل قول:
:) ســــــــــــلام به همه سلامت و دلخوش باشین همیشه . . . هیــــوا جان خوش آمدی چشممون روشن صفا آوردی ، واقعا ً از دیدن پستی که زدی خوشحال شدم مدت زیادی بود که چیزی ننوشته بودی از طرف دیگه سئوال خوبی رو مطرح کردی که من شخصا ً هرجوری خواستم اینو بگم نتونستم . بازم خوشحالم که برگشتی و یقین دارم که با صبر و متانتی که داری میتونی اینجا به صورت مثبت تاثیرگذار باشی . |
سلام به همه بچه های گل
خصوصا منالیل کرماشان حالدان چونه خاصین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ |
سلام همشهریا اینجا چقدر خلوت شده !!!!
|
نقل قول:
شرمندم نكن، خودم بيشتر خوشحالم كه بعد از مدتها آمدم توي سايت.گرچه آمدنم موقتي و دوباره ممكنه زياد نشه كه بيام نت. نميدانم در جريان هستي كه يك ماهي ميشه كه خدارو شكر خانه و زندگي برداشتمو برگشتم كرمانشاه. نقل قول:
يه عليك از ما به شما، بهتر نبود ميگفتي هرچي كرد و كرد زبانه؟ فكر كنم اينجا بجز بچه هاي كرمانشاه از جاهاي ديگه هم،هم زبان داريم. ولي ... من كه خوبم و اميدوارم كه بقيه هم خوب باشن. نقل قول:
من كه نبودم چند وقتي، شايد بقيه دوستان در اثر فعاليت زيادشان توي اينجا خسته شدنو رفتن استراحت... خلوت شدنو شلوغ شدن اينجا قاعده و قانون خاصي فكر نكنم داشته باشه. |
البته چرا الان چون فصل امتحانات هست بچه ها کمتر میان
|
اکنون ساعت 11:46 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |