![]() |
سلام
به به خیلی خوش امدی دختر خانوم دریا اما چرا دیر امدی :) امیدوارم لحظات خوب و خوشی کنار بقیه پبچه ها داشته باشی سارا خانوم |
سلام مرسی منم امید وارم عزیز
|
نام: پوريا نام خانوادگی: ***** روز و ماه و سال تولد: 1369 جنسیت: مرد شهر و زادگاه: كرمانشاه سطح تحصیلات: دانشجوي مهندسي مكانيك شغل: دانشجو قد: 186 وزن: 77 رنگ چشم: سبز رنگ مو: قهوه اي تقريبا روشن :d وضعیت فیزیک بدنی: عینکی هستم / نیستم!: نيستم شنا بلدم / بلد نیستم!: تقريبا بلدم رانندگی بلدم / بلد نیستم!: تووووووپ بلدم {شیت شدن} وضعیت تآهل: مجججرد اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): بسيار آروم بسيار شوخ اصلا عصبي نميشم منطقي و... -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله: شوخ مهمترين چيزها در مورد من: نميدونم چي بگم محسنات من: خودم نبايد از خودم تعريف كنم معایب من: نميدونم اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد : همون شوخ طبعي پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: دروغ - خيانت - دورويي - پنهانكاري - غرور پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم: عشق - صداقت همين دو تا كافيه پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام: دروغ - خيانت - دورويي - پنهانكاري - غرور پنج آرزوی مهم من: آرزو رو نگي بهتره علايق مهم من: فوتبال - موبايل - كامپيوتر - فيلمهاي قرون وسطي مهارتهای من: يه مدت دروازبان جوانان شيرين فراز بودم -- تو موبايلم همه دوستام برا خريدو ... از من كمك ميگيرن همچنن تو كامپيوتر -- با سيستم مديريت محتوا ويبولتين هم اشنايي زيادي دارم و... ورزش هاي مورد علاقه من: فوتبال کتابهاي مورد علاقه: كتابهاي رشته خودم موسيقي هاي مورد علاقه من: سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سنتور - گيتار - ني بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من: اخراجي ها 1 - 2 - 3 بهترین فیلمهای جهانی از نظر من: ارباب حلقه ها - فيلمهاي قرون وسطي و تخيلي بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من: امين حيايي - مجيد صالحي - اكبر عبدي و... بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من: - کشورهای مورد علاقه من: فقط آلمان شهرهای ایرانی مورد علاقه من: فقط كرمانشاه شهرهای جهانی مورد علاقه من: فقط هامبورگ غذاهاي مورد علاقه من: قرمه سبزي - چولو گوشت - عدس پولو و... وسایل نقلیه مورد علاقه من: هيونداي كوپه - جنسيس گوشی موبایل مورد علاقه من: سامسونگ گلكسي اس 3 كه قراره بياد از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟: هم همراه اول دارم هم ايرانسرطان اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: استقلال طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟: آلمان - رئال مادريد - بايرن مونيخ اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟: سال اول دبيرستان مهر ماه بود فك كنم اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟: هيچي كلا زياد چت نميكنم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟: دانلود موزيك - عكس - كليپ - مقاله - كتاب اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: خودم يكي دو تا فروم داشتم فروم هواداران بايرن مونيخ - انجمن زهر شيرين و ... به ويبولتينم واردم تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟: فعلا هيچ كي انشالله با همه اشنا ميشم نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟: سرچ جوك كردي :24: و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟: تبليغات رو بيشتر كنن كه كرمانشاهي هاي بيشتري بيان ;) |
پوریا جان خوش هاتی :53: |
نقل قول:
ممنون عزيزم تا اونجايي كه بتونم كمك ميكنم ;) |
پوریا جان خیلی خیلی خوش اومدی :)
|
سلام آقا پوریا خیلی خوش اومدی |
آقا پوریا خوش اومدی http://freesmile.ir/smiles/328721_LaieA_060.gif
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
از شما سه دوست خوبمم خييييييلي ممنونم |