![]() |
پوریا جان خوش اومدی :53:
|
بچه های تازه وارد خیلی به جمع دوستانه پی سی خوش اومدید:53:
|
اقا پوریا خیلی خوش امدی
امیدوارم لحظات خوشی رو اینجا داشته باشی |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
دوستان واقعاااااا ممنونم :53::53::53::53: |
نام: هانی روز و ماه و سال تولد: 1368.2.1 جنسیت: معلومه دیکه شهر و زادگاه:کرمانشاه سطح تحصیلات: کاردانی کامپیوتر شغل:بیکار قد:168 وزن:55 رنگ چشم: قهوه ای روشن رنگ مو: قهوه ای روشن وضعیت فیزیک بدنی:بسیار خوش استیلم. عینکی هستم / نیستم!:نیستم شنا بلدم / بلد نیستم!:یکی منو نجات بده:20: رانندگی بلدم / بلد نیستم!:نه بلد نیستم:20::20::20: وضعیت تآهل:مجرد -اخلاق و برخورد!!!!! ( تشریحی): -اخلاق و برخورد!!!!! ( تستی مدل ستاره ای!!* * * ): توصیف خودم در يک جمله:با محبت وصادق و کمی بد اخلاق:p مهمترين چيزها در مورد من: شیک پوش.مرتب و بسیار دقیق.با سلیقه. محسنات من:مهربون.آخر معرفقم....... معایب من:کم حوصله.عجول. اولین چیزی که در مورد من متوجه خواهی شد :شیک پوشم پنج مورد که برايم قابل تحمل نيستند: خیانت.بی وفایی.بی وفایی. بی وفایی.بی وفایی پنج چیزی که بدون اونا نمیتونم زندگی کنم:خواهرام.مامانم.درس.موسیقی.غذا پنج چیزی که که با اونها نمی تونم کناربیام:دروغ.زیر اب زنی.بی معرفتی. پنج آرزوی مهم من:کارشناسی قبول شم.سلامتی خانواده.و............. علايق مهم من: اینترنت.درس.موسیقی. مهارتهای من:نقاشی ورزش هاي مورد علاقه من: کتابهاي مورد علاقه: همه اشعار شاملو.کامپیوتر. موسيقي هاي مورد علاقه من:قمیشی.کامران و هومن.آرمین و تتلو سازها و آلات موسیقی مورد علاقه من: سه تار. گیتار.سنتور بهترين فيلمهای ایرانی از نظر من:زن دوم.سوپر استار.بی وفا. بهترین فیلمهای جهانی از نظر من:افسانه های خزان.دو داس. بهترین هنرپیشگان ایرانی از نظر من:شهاب حسینی بهترین هنرپیشگان جهانی از نظر من:براد پیت. کشورهای مورد علاقه من:استرالیا شهرهای ایرانی مورد علاقه من:کرمانشاه شهرهای جهانی مورد علاقه من: غذاهاي مورد علاقه من:پیتزا.خورش آلو.کباب.و جیییییییییییگر وسایل نقلیه مورد علاقه من:پژو پارس گوشی موبایل مورد علاقه من:5800 از چه خط تلفن همراه داخلی ایران استفاده می کنید؟:همراه اول اگر اهل فوتبال هستین طرفدار کدوم تیم ایرانی هستین؟: طرفدار کدوم تیم فوتبال در دنیا هستین؟:منچستر یونایتد اولین باری که به اینترنت وارد شدین حدودا چه زمانی بود؟:7سال پیش اولین باری که چت کردین چه حالی داشتین؟:ذوق کردم بیشترین مصرف و استفاده شما از اینترنت در چه زمینه ای هست( خلاصه لطفا)؟:همه چی اگر قبلا در سایت یا فروم یا جایی دیگر در نت تجربه یا تبحر بالا و یا سابقه ارشدبودن دارین ذکر کنید: تو این فروم چه کسانی رو میشناسید؟:هیچکی نحوه آشنائی شما با این فروم و سایت؟:گشتن تو سایت ها و آخرین سوال؛ از این فروم و گردانندگانش چه انتظاری دارید؟:با معرفت بمونن. |
عرض خوش امد گویی خدمت دوستان جدید.:53::53:
هانی جان به پی شی سیتی خوش امدی:53: |
سلام فرشته جون.ممنون
|
هانی عزیز خوش آمدین دوست گرامی :):53:
|
سلام.ممنون ستاره جون.امیدوترم لحظات خوبی رو با هم سپری کنیم:p:p
|
هانی جان خیلی خوش امدی به پیسی
ان شاالله بهترین لحظات و ساعات و اینجا داشته باشی اشنای بهار |
اکنون ساعت 02:33 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |