![]() |
خوش اومدین بچه ها
تبریکات ما رو بپذیرید امیدوارم همیشه و مدام در حال پیشرفت باشید |
سلام بر همه
خوب مثل اینکه با بک زدن فروم پست من اینجا پرید خوب عیب نداره با کپی کردن اسامی از روی دست بروبچ خانمها و آقایان گرامی و دوستان ارجمندم: raha_10 tinajon ZZRSS natanaeil sina.z topic_sun به همه شما عزیزان شادباش و تبریک عرض می کنم و امیدوارم تو این فضای مجازی لحظات پرباری داشته باشید و برای همه ما رفاقت مهم باشه نه رقابت و امیدوارم کل تیم نظارت و مدیریت و فعالهای انجمنها و کل فروم یه روزی به این نقطه تفکر مشترک برسیم همه ما که هدف اصلی یک فروم چیزی بیشتر و بالاتر و برتر از تاسیس انجمنه یک فروم کارش ارتباط دادن در سطح بالا بین انسانهاست یک فروم خیلی قدرتمندتر از گروههای موجود در پورتالها و ایمیلهاست یک فروم میتونه یک انجمن فوق العاده با کیفیت و عالی و درجه یک باشه به شرطی که تک تک اعضای اون فروم که همه ما هستیم خودشون رو عضوی از یک خانواده بدونند و فروم رو مرکز جمع شدن افراد خانواده بدونند موفق باشید و سپاس امیر |
از كوروش عزيز بخاطر لطفي كه به بنده داشتن كمال تشكر رو دارم :53:
منم به دوستان عزيز كه ارتقاء درجه گرفتن تبريك عرض ميكنم{جشن پتو} به امید پیشرفت روز افزون به درجات بالاتر در دو دنیای حقیقی و مجازی... موفق باشی. |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
سلام بر همگی.....{پپوله}{پپوله}
همگی خسته نباشید چه اونایی که امتحان دارند_:2:_:2: و چه اونایی که امتحان ندارن.:21::21: منم از کوروش کبیر بابت فعال شدنم تشکر میکنم امیدوارم کاربر خوبی باشم. از همه ی دوستان عزیزم که تبریک گفتند تشکر میکنم. من نقل قول چندگانه بلد نیستم منو عفو کنید:d همینطور به بقیه دوستان مفتعلم raha_10 tinajon zzrss NAE sina.z topic_sun تبریک و صد تبیرک میگم، همگی تون پیروز باشن بازهم از دوستانی که تبریک گفتن تشکر میکنم ما مخلص همگی هستیم:cool::cool::cool: |
منم به دوستان خوبم
topic_sun sina.z natanaeil nae raha_10 tinajon ZZRSS تبریک میگم و امیدوارم همیشه در زندگی شاد و موفق باشید |
Congratulate
|
سپاس از همه ی دوستانی که لطف داشتند.
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اشعار شما در بخش مشاعره واقعا زیباست. نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم ناراحت نشین من این اسم رو بیش تر دوست دارم. نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
موفق باشی نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
امیدوارم دوستان عفو کنند وقتی این پست رو مینویسم سیستمم قاطی داره و اسمایل ها نصفه و نیمه است. یه دسته گل تقدیم همه ی شما . |
سلام
دوستان عزیزم topic_sun:53: sina.z:53: natanaeil:53: nae:53: raha_10:53: tinajon:53: ZZRSS:53: بهتون تبریک میگم همیشه موفق و موید باشید |
ممنون گلم
نقل قول:
یادمه همیشه تو دفتر بچه ها می نوشتم آبی باش آبی بودن مهم است موفق باشی گلم:53: |
اکنون ساعت 06:34 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |