![]() |
مجموع پست ها: 1900
مجموع سپاس ها : 9050 سپاسگزاری شده 5091 بار در 3301 پست |
نوشته ها 000, 10
نام: شقایق محل سکونت : اصفهان سپاسگزاری شده10468 بار در 4978 پست |
ده هزار تایی شدنت روتبریک میگم مینا
.... |
نقل قول:
میدونی از چی خوشحالم؟ نه از اینکه پستام زیاد شده از اینکه مطمئنم 90 درصد پستهام مفید بوده این افتخار منه برای پی سی خدمت کنم اینا همه از خوبیه ادمینشه و بچه های گلی که توش فعال هستن |
تبریک مادر مقدس میناخانم
رحمت خدا و زحمت مانیا گردنت بادا آمین سرکار خانم آستره و الی پی خواهران مقدس بیخود زیرآبی نرید بایدبیایید اعتراف کنید تا مورد عفو اسقف اعظم قرار بگیرید مراسم عشاء ربانی را بجا نیاوردید رفتید یه قل دوقل بازی میکنید دهه دخترهای بد جیززززتان خواهم کرد باقی فرزندان یالله اعتراف نیبینم کسی بدون صدتاییهاش اینجا ها بیاد نود و نه تا اونجا صدمیش اینجا بجنبین شب شد رحمت خدا و زحمت پول اینترنت گردن شما باد تا ابد آمین |
یادمه اینجا دیشب پست دادم و تقریبا شده بودم 10015 پست!!!!!
الان چرا حدود 50 تا پست من نیست؟ ================ ادمین : یکی دیگه از کاربران هم امروز از من در همین زمینه سوال پرسیدند که پستهای ایشون هم کم شده بود. بررسی میکنیم. |
شروین زحمت کشید بررسی کرد .
امروز تاپیک بیا روی شیشه بخار گرفته دلت یه چی بنویس انتقال داده شده به بخش تاپیکهای سریالی اونجا نوشته ها شمارش نمشه . پست هیچ کدام از دوستان پاک نشده بلکه منتقل شده تا حالا 3 تا از بچه ها پیام دادن مینا خانم فرگل خانم و خود شروین هم که 20 تا از پستاش کم شده . بررسی میکنم اگر نیاز بود تاپیک رو به سر چاش برمیگردونیم. |
خسته نباشيد فرزندان پي سي سنبل من پستاتو نيمه شب بردم فروختم :d تاریخ عضویت 05-14-2009 مجموع پست ها 3,307 {پپوله}:53:{پپوله} |
هر صدتا پست بیا اینجا اعتراف کن فرزند !!!!
نقل قول:
چندتا از تاپیکهایی که سریالی هستند رو من به تالار سریالیها انتقال دادم چون در حال تلاش برای منظم کردن فروم هستیم و اینکار باید انجام بشه از دوستان تقاضا دارم که همکاری کنند مثل همیشه سپاس امیر |
نقل قول:
اخه به من رحم کنید_:2:_:2: بابت اون تاپیک اگر متن هایی با معنا تر و با مفهوم تری بزاریم تاپیک خوبی میشد..:) حالا دیگه چرا تاپیک دلت واسه کی تنگ شده را بردین بخش سریالی؟ یعنی اینقدر دلتنگ داشتیم:d |
اکنون ساعت 03:34 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |