![]() |
برایم از بازار یک بغض خوب بخر.....نه مثل اینکه دارم نه.....مثل این ها که هرروز می شکنند.
پلکهای مرطوب مرا باور کن این باران نیست که میبارد صدای خسته من است که از چشمانم بیرون میریزد |
نمی خواستم این عشق را فاش کنم |
حتے از هَمین راه دور...
شاید تو سُکـوت میـان کلاممــ ـ ـ بـاشـے... دیـده نمی شوی! امـــا مـن ، تـو را اِحسـاس مـے كنمـ ... شایــد تــو... هَیاهـوی قلبـمــ ـ ـ بـاشـے ... شنیـده نمـے شوی... امـا مـن ، تـو را نـفس مـے کشمـ ـ ـ ... دیوانه وار |
یه وقتای هست که باید لم بدی یه گوشه و جریان زندگیت رو مرور کنی بعدشم بگی به سلامتیه خودم که اینقدر تحمل داشتم.....
|
میترســـم از شــبی تــو باشــی وُ شـــعر نبـــاشد وُ حــس جنــون میترســـم از روزی شـــعر باشــد وُ عشــق باشـــد امـــا تــو نبـــاشــی مــن باشـــم و ُ یـــک دل خون ... |
زیباتر از عشق ؛ |
گر مرا بشناسی
نه به اسم ، نه به چشم نه به یک لحظه نگاهی کوتاه و نه با خنده ی یک عابر و یک بیگانه گر مرا بشناسی با سکوتم که ز جام عطش خواستنت لبریز است روشنی را تو به باغ شب من می آری واژه ی زیستنم معنی تازه به خود می گیرد و دلم باز به بیداری و هوشیاری ها طعنه زن می خندد گر مرا بشناسی ز زمستان ، تو رها خواهی شد چون که من میدانم قصه ای را که بهار خواند در گوش زمین و پُرکرد همه ی حجم تنش را از یاس گر مرا بشناسی باز در صبحدم عشق طلوع خواهم کرد و به همراه خیال تا سراپرده ی دیدار تو خواهم آمد گر مرا بشناسی .... |
|
من آنقدر خواستمت که نخواستنت را ندیدم
تو آنقدر نخواستی که هیچ چیز از من ندیدی... |
عشــق اگــر خـط مــوازی نیسـت،چیسـت؟ |
اکنون ساعت 08:55 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |