![]() |
{قیژه}
انا هیتا مه اهل زیر لفظی مفظی نیستم میگی یا بازم داد بزنم :45:؟هامرافه :15: احوال بچه های کرمانشاه خوبین فرانک خانوم چطورن "؟ |
عجب زیر لفظی هایی بهم دادین خیلی ممنون:):cool: |
یه سلام گرم و داغ به همه آقای محمود خوش امدی
|
آناهیتا ما یه قهوه خونه داریم که اسمش شده تاپیک آزاد بچه های پی سی اونجا کلی حرف میزنیم..و فقط مختص بچه های کرمانشاه نیست.. :d |
سلام به همه ایشالله که کیفتون کوکه ؟!:65:
به نظر من تنها راه حل اینه که اصلا آدم به اینجور چیزا اهمیت نده یه بار،2بار،10بار،... وقتی اصلا جواب ندی شک نکن بالاخره طرف خسته میشه و از دستش راحت میشی اوناییم که میبینی بعدا یه بلایی سرشون اومده خودشون مقصر بودن خیییلی خییلی خیییلی عذر میخوام که این حرفو میزنم ولی شنیدید که میگن: ... از خود درخته! این مصداق همون آدماییه که شما میگین.روانشناسام شدیدا این ضرب المثلو تایید کردن هرکی بگی مزاحم داره ولی بستگی به خودش داره که با این موجود بیخود چه جوری رفتار کنه یه راهشم همونیه که Mina110 فرمودن <بلاک کردن> :cool: |
با سلام
از موقعی که این موبایل اومد چه استعدادهایی که کشف نشد.نمونه هاشو تو همین کلیا میبینین:dحالا علاوه بر خوبی ها ممکنه بدی هایی هم داشته باشه که اونا هم راه حلایی دارن نمونش همون چیزی که دوستان گفتن .مزاحم اس ام اسی :cool:یا تلفنی.من با نظر داش محمود کاملا موافقم .چند بار محلش نزاری طرف خسته میشه و میره.به قول بزرگان خدا اول جنبه داشتن یه چیزی رو به ما بده بعد اون نعمتو به ما بده.مثلا یه دختر یا یه پسر با اومدن یه اس ام اس دست و پاش رو گم نکنه از خوشحالی.خلاصه نمیخوام رمان بنویسم بهترین راه کم محل کردنه.در صورتی که طرف خیلی لج باز باشه نون خشک یه ماهتونو بفروشین یه سیم کارت ایرانسل دیگه بخرین تا مشکل حل شه |
خدا خیرتون بده مزاحمت اس ام اسی هم شد مزاحمت
اون زمان که تلفنا دیجیتالی نبود معلوم نبود چه شماره ای بهت زنگ زده تلفن زنگ میخورد بار اول سکوت بود اگه مخاطب خانم بود که دیگه وای به حالش روزی شیشصد بار زنگ میخورد نرخ هر تماس هم یک ریال بود البته داخل شهری .20 ساعتم صحبت میکردی همون یک ریال بود اگرم جواب نمیدادی زنگ میزدن و گوشی رو کنار تلفن رو زمین میزاشتن تلفن اون بخت برگشته ساعتها مشغول میشد خود ما دو بار تلفنو دادیم کنترل کنن .مزاحمو پیدا کردیم نه اون ما رو میشناخت و نه ما اونو حالا زنگ میزدن سوالایی مثل ساعت چنده؟فوت کردن و صداهای عجیب در آوردن بماند حالا حد اقل خوبیش اینه میتونی پیامو باز نکنی دیدی نا شناسه حذفش کنی خودش خسته میشه از طرفی ملت صرفه جو شدن بچه های کوچیکو دیدم اس میدن به دوستاشون میگن میزنگییییییییی! |
بچه ها بحث فقط در مورد این نیست که هرکی مزاحمان شد جوابشو ندیم |
سلام بر همگی :53:
امیدوارم حال همگی خوب باشه دلم براتون خیلی تنگ بود_:2: آقا محمود خیلی خوش هاتیده :) آناهیتا گیان به نظر من هم باید سطح فرهنگ درست استفاده کردن از تکنولوژی قبل از ورودش در سطح جامعه آموزش داده بشه تا این مشکلات بوجود نیاد |
سلام
امیدوارم خوب باشین دوستان قبول دارین هرچی که هستیم محصول تصمیم ، تربیت وآموزش بزرگترهایی مثل والدین ومعلمها بوده . همه ما تحت فرهنگها وتربیتهایی بزرگ شدیم که نقشی دراون نداشتیم وحال این آدمها فرهنگ وتمدن یک کشور رو ساختن ودارن با هم زندگی میکنن! اگه وضعیت خوبه، پس نسل قبل (پدر مادرها) ازدواجهای خوب وموفقی داشتن، پس راهشونو ادامه بدین... اگه جواب منفیه، پس اغلب اون ازدواجها موفق نبودن پس راهی که اونها رفتن یه خورده انگاری به بیراهه بوده، از اونا دیگه کاری بر نمیاد (آب رفته به جوی باز نگردد) سوال اینه من وشما میخوایم چیکار کنیم ؟ اطرافتونو یه نگاهی بکنید زوجهایی که ازدواج آگاهانه وموفقی داشتن توکارشون هم موفقن بچه هاشون هم آدم حسابین از هر نظر حساب کنید سالم موفق (صدی نود)و..... هستن جسارتاً پیشنهاد میدم حالا که خداوکیلی وقت میذارید و حضور فعالی دارید بحث ازدواجو استارت بزنید که زندگی خودمون و(سره خورهای )نسل آینده وابسته به اونه!! مخلص |
مهبا:53: جان چطوری خوبی...خوب تند تند بیا عزیزم که دلت هم تنگ نشه :d |
نقل قول:
بیشتر وقتا همین که پست های شما را می خونم کلی هنر کردم |
سلام مهبا خانوم
ئرمیسه گاند هه لگر...... بسیار عالی بود |
آمد رمضان و عید با ماست / قفل آمد و آن کلید با ماست آمد رمضان به خدمت دل / و آن کس که دل آفرید با ماست فرا رسیدن ماه مبارک رمضان بر شما مبارک |
سلام بر همشهری های کم حرف خودم:) |
والله آناهیتا مگه هی خدا کمکان کنه
28 روز دیگه مانده به علی م از ساعت 5 بعد از ظهر میشم جنازه امروز محمود میگفت اگه اهل دعوا میبودی با کسی جنگت میشد شل و پتت میکرد:21: امسال از پارسال خیلی سخت تره من که افطار و شام با هم میخورم که بتانم حد اقل ی کفگیر بخورم فقط آب میخورم ولی به هیچ وجه نمیتانم روزه خواری کنم غروبا آدم ی حس خوبی داره شبیه غرور ایشاله خدا این عبادات ناقابلمانه قبول کنه |
نقل قول:
نماز و روزه همه تانم قبول باشه مارم دعا بکنین :77::63: آقا راس میگن!مردانه ای چه وضعشه {قاط} بیاین بشینین با هم یه چیزی بگیم گپی بزنیم بخندیم :24:خلاصه یه جوری تا غروب خودمانه سرگرم بکنیم تا گسنگی یادمان بره فقط جان خوددان اسم او خاک و خله نیارین میبینی یی دفه عین غول چراغ جادو سرو کله ش پیدا شد تازه از دستش راحت شدیم مردیم دیگه انقد تپ توز خوردیم :35: :cool: |
سلام بچه های گل کرمانشاه
حال واحوالاتتون چطوره چقد دلم تنگ رفته بود برا اینجا طاعات و عبادات قبول حق باشه ایشا الله التماس دعا از تک تک بچه های گل دارم که دم غروب نزدیک افطار احساس غرور میکنن الانم که دارم مینویسم صدای اذان بلند شد:) مینا راه گم نکردی امدی اینجا یزد کو کرمانشاه کو :p |
و علی اراد دعا که م ترنم گیان ی شو خاصی بکفیده گیرد:21:
کی از تو بهتر عزیزم |
سلام به همه برو بچ عزیز و دوست داشتنی کرمانشاه |
سلام به همه دوستان عزیز و نازنین همشهری
من همین یک ساعت پیش عضو شدم خیلی خوشحالم که با این سایت آشنا شدم از ادمین و همه دوستای گل ممنونم امیدوارم منو هم در جمع خودتون بپذیرید طاعات و عبادات همتون هم مقبول حق:53: |
سلام:) |
سلام به همگی
روزه نمازاتون قبول اناهیتا فکر کنمم هندونه بخوری به کارت بیاد |
انا ...مثل اینکه از هفت دولت آزادی سرکارخانم
پس کی کاراتو میکنه؟ من از بیکاری حوصله م سر میره باور کن روزی دو ساعت بیکار نیستم منظورم کار خانه نیست چون ما همه روزه ایم کاری نداریم تازه محمود از من زرنگ تره من میخورم میام میشینم پای نت خودشان جم میکنن اما معمولا مشغول ی کاری هستم بعضی وقتا وقت کم میارم در مورد دعا که گفتی من عین همین حرفو به همسایه مان گفتم ظهرا بوی آبگوشت و قرمه سبزیش آدمو مست میکنه بعد به من میرسه میگه تو رو خدا برام دعا کن گفتم خودت چرا دعا نمیکنی ؟اگه معتقدی. من طفلی سنگ کلیه هم دارم غروبا کلیه م میفته تو خشکی :24: از همه بد تر معده بیچاره مه که شده استرچ روزا ی ذره ست شبا دو پارچ آب میریزم توش:21: |
دیحو
گلاره چوم گوشواره گوشم ..زجر دورید هابان دوشم ..دست بی بلا ارا پیامد ..ارا شیرینی لفظ کلامد..هر روز دعا گو خودو کسدم.. ثانیه گردان سات دسدم .. نذری چویله دایم مسدم..:cool:
|
سلام.دوباره آمدم.همگی خوبین خوشین سلامتین؟
نماز و روزه هاتانم قبول حق باشه.:cool: |
سلام بچه ها
فرانک:eek:دعات بیشتر شبیه نفرین بود :d:d عبادتای همه دوستان مقبول درگاه احدیت اناهیتا اب فایده ای نداره کمتر از دو ساعت دفع میشه بیشتر باید میوه بخوری چون میوه باعث میشه اب تو بدنت جیره بندی بشه و بدنت هر زمان که احتیاج داشته باشه خودش از اب ذخیره شده استفاده میکنه حالا میوه هایی که خوبن انگور البالو سیب ... و میوه های اب دار مثل هندوانه وبیشتر از همه طالبی خوردن شیرم به عنوان افطاری خیلی خوبه {پپوله} |
فرانک خانوم چه کاری؟کاری ندارم که چند وقت پیش 14 سالگیم تمام شد 15 ساله شدم:d:rolleyes:
بعدشم فرانک خانوم شما به خاطر سنگ کلیه و معدتان صلاح نمیبینم روزه بگیرید;) مرسی اسی حتما امشب هندوانه میخورم ببینم چه تاثیری داره ترنم جان خانوم دکتر خیلی ممنون حتما به توصیه های ایمنی عمل میکنم |
مرسی آناهیتا گیان
پس نگیرم دیگه....؟آخی خدا خیرت بده خواهر جون:d بچه ها امروز افتاده بودم یاد کارا و بچگیای محمد و علی یکیشه براتان بگم علی کلا سر و صدای الکیه باباش میگه جاهل بی خطر (لات بی خطر):24: مثلا از کسی عصبانیه میاد میگه به علی تا سرشه نچسبانم به دیوار نندازمش صندق عقب ماشین باباش پهنش نکنم رو آسفالت می کنمش اعلامیه می چسبانمش به دیوار و خلاصه علی 4 سال کوچیکتره هفت هشت سال پیش محمد با دوستاش ی تیم داشتن میرفتن کوچه بغلیمان با تیم به قول خودشان رغیب مسابقه علی بدون اجازه ش میرفت کوچه بغلی دعوا درست میکرد و در میرفت بدو میامد خانه محمد و دوستاشه میگرفتن بعضی وقتا هم میزدن و هم میخوردن. بعضی وقتا حسابی میخوردن چون محله اونا بود جمعیتش بیشتر همیشه محمد میامد شکایت اولین جمله شم با نفسهای بریده و بلند این بود چه وضعشه؟؟؟:24:ای میاد با ای قدش لات بازی هیچیم نیس ما ره میندازه جان هم:24: |
فرانک خانوم خاطره از بچه ها گفتی منم یاد دوران بچگیم افتادم و جمله چه وضعشه:21: |
سلااااااااااااام به بچه های کرماشان اللخصوص همه تان :d
قربانتان بشم .. میتانید کمک ِ غزل کنین ؟ این سید sms داده به مامان .. مامان هم گیر داده که بده رفقای کرماشانی ت ترجمه ش کنن. ها قربان دستتان ... زودتر ترجمش کنین که بشش بگم تا از دار آویزانمان نکرده ! sms اش اینه : گمان نيکم فلانی دچرخکيش برانی یه شکلک ناراحتی هم ته sms اش گذاشته بود که کلا حالیمان نشد چه خواسه بگه ! |
سلام به برو بچ گل کرماشان
غزل بانو اینی که شما گفتی یه ضرب المثله و معمولا در جواب کسایی میگن که میخوان یه کاری رو انجام بدن اما از عهده اونا خارجه.در واقع این ضرب المثل معادل همون ((چشم اب نمیخوره))هست. |
آها .. ینی مثلا دلش میخواد کمکمون کنه ولی نمی تونه .. نه ؟
چشم آب نخوردن که یچی دیگه ست ؟! چشمم آب نمی خوره ینی آینده ی خوبی براش نمی بینم ! اصن ترجمه دقیقش چی میشه ؟ بدون در نظر گرفتن مفهوم ضرب المثل ؟ لطفا کمک ... |
سلام دوستای عزیز
اول جواب غزل جون ،یعنی مرد این کار نیستی :d بعد از سه ماه بیکاری از فردا میرم سر کار جدیدم ولی خدایی تو خانه و بیکاری صفایی دیگه داره کلا تنبل شدم فقط به خاطر این همه زحمت که کشیدم و لیسانس گرفتم میرم سر کار که نگن لیسانس آشپزخانه گرفتی :p خدایی کار برای لیسانسای حسابداری زیاده هر کی رشته ش حسابداریه ضرر نکرده نسبت به رشته های دیگه بازار کارش خوبه مخصوصا سابقه کار داشته باشی منت آدمه میکشن :) انشالله همه بعد از فارغ التحصیلی استخدام بشین :) آناهیتا جان من برعکس شما خیلی ساکت بودم عوضش این دو تا جبران کردن |
هه هه هه لیسانس آشپز حانه :24:حواستان به انگشتتان باشه :24:
مردم از خنده:24: نه خدایی نیمرو بلده اگه زود برسه ته نگیره خواستم ی چیزی بگم آها تو این هفته دو بار موتوری کیف دو تا خانم رو تو کوچه ما زده جرات نمیکنیم بریم بیرون دیروز از دور موتوری داشت میامد میخواستیم جیغ بکشیم لامصبا بی رحم هم هستن میکشن و میرن خانم بیچاره دو متر کشیده شد رو زمین با صدای داد و هوارش رفتیم تو کوچه فکر میکنم تا ی مدتی ماموریتشان تو کوچه ماست {B Adabi} بچه من همیشه تو نوشتن حواس غلط املایی دارم با ه دو چشم مینویسم هیچ وقتم یاد نمیگیرم;) |
سلام سلام صدتا سلام{پپوله}:53:{پپوله}
خوبین خوشین ؟ طاعات و عبادت همه قبول باشه :) من که این روزا انگار همکار فرهاد بودم و بیستون رو باهاش کندم همه اش احساس خستگی میکنم_:2: و سرحال نیستم بعد از افطار که احساس میکنم می میرم_:2: فقط وقت سحر سرحالم اینقدر انرژی دارم که کس چارم نیکد{شیت شدن} آبجی فرانک من همیشه کارای محمد و علی تو ذهنم می مونه و هر بار یادم میاد کلی بهشون میخندم :24: آنا گیان میگم چنی شر بودی ها:21: ولی من خیلی ساکت و آرام بودم :) روناک بهت تبریک میگم خو بیا خوویشکه یه دستی بکش رو سر من شاید منم برم سر کار من که خسته شدم از بس این لیسانس آشپزخانه رو تو آشپزخانه بکار بردم :21: منم درباره این موتور سواره شنیدم خیلی وحشتناکه خیلی خشن رفتار میکننمرافه خو دیگه برم تا بعد دوستتون دارم مواظب خودتون باشین خداحافظی {پپوله}:53:{پپوله} |
سلام چجورین؟خوشین؟ |
:dسلام منم اومدم پیش شما |
سلام
شب بخیر دوستان عزیز.. ای کورش تو همچنان پایداری..چون کشته شده ها همه نگهبان بودن خبرداغ کرمانشاه ای بود امروز..حتی اخبار سراسری هم پخش کرد..عصری ما هم رفتیم تو سعدی شلوغ بود در بانک..صدا و سیما داشت گزارش تهیه میکرد..شاهکار کردن آخه... امروز صبح که ماشین حمل پول میاد در بانک صادرات سعدی دزدها زدن و 3 تا نگهبان ماشین رو کشتن و 200 میلیون تومان ناقابل رو بردن...به همین راحتی تو روز روشن... واقعا کرمانشاه داره به جای توپی تبدیل میشه!!!!!!!!!!!!! فرانک خدا بهت قوت بده که میتونی روزه بگیری...من چند ساله فقط روز اول روزه ام از بس اخلاقم خوب میشه:dدیگه خانواده محترم مدیون میکنن که روزه نگیرم یا به مدت یک ماه انها را ترک کرده و در کوه بیستون ساکن شوم.... |
| اکنون ساعت 07:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |