![]() |
امروز که نه اما چند روز پیش یه کارگر جلو چشمام از ساختمون افتاد و مرد خیلی روم تاثیر گذاشت و امروز هم صبح حس کردم یه چیزی اومد زیر پام و شکست و وقتی فرشو زدم کنار دیدم بچه لاکپشتی که از همه لاکپشتام کوچیکتر بود .............رو کشتم از خودم بدم میاد از صبح درگیرم با خودم |
امروز لیسانسمو گرفتم{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}
باید دفتر چه خدمت پست کنم {داش مشتی} 5 روزه بیکارم نه درسی نه کار دیگه ای دیونه شدم:khooooda::khooooda::khooooda::khooooda::biaray!::biar ay!: |
درود بر همگی و روز خوش |
|
نقل قول:
من این پستو ندیده بودم |
درود بر شما ... |
فردا ارائه دارم باید دفاع کنم _:2: حال ندارم بنویسم ، خوابم هم نمیبره ، اعصابم داغونه ! استرس دارم {قاط} |
دیروز با شابادی رفتیم تفریحی ترین جای شهر ببینین تفریحی ترین میگم ها:
لب رود خونه حالا میگید خوش بحالشون رودخونه دارن ولی کاشکی نداشتیم وقتی سمتش میری بوی فاضلاب میاد حالا ایام عید آقایون رئیس میاد سدها رو باز میکنن تا رود خونه پر آب باشه و کمتر بو بده حال بگذریم بغیر از اینها جای تفریحی که نداره یه جاده ایه که کنار روده فقط باید درحال حرکت باشی جای نشستن که نداره تازه مثل اینکه فصل بازدید ارازل و اوباش با یک دیگس یه عده ای هم از روستا میان خر و اسبشونو ول میکنن تو مسیر و داد میزنن خرسواری دوری 1000 حالا هی پهن ول تو جاده ای ...................... بقول یاس ا از چی بگم برات |
آی گفتی .. این شعر از کیه که گفتی هرسمی
یک نعره مستانه ز جایی نشنیدم ویران شود این شهر که می خانه ندارد زبون هم که حالیشون نمیشه |
درود بر همگی |
| اکنون ساعت 08:15 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |