![]() |
شروین جون دوست خوبم تبریک میگم:53: امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی خودتو آماده کن دارم میام تهرون برای شیرینی |
سر فرصت باید یه تاپیک ایجاد کنم برای تشکر و قدردانی های کتبی از کاربران خوبمون
خیلی کاربران محترم و خوش اخلاق و بی حاشیه در سایت زیاد داریم حقه اکر یه وقت از کسی گلگی میکنیم از کسی هم که حسن اخلاق داره تشکر بشه قدر دانی بشه نمونه ش همین اقا مهدی در پست بالایی بنده ببینین چقدر محترم و مهربان و ساکت و بی حاشیه و فعال در کنار بچه هاست .... اقا مهدی انصافا حقه که بچه ی شیرازی ... ازت تشکر میکنم بابت همراهی طولانیت با ما در نهایت ادب و متانت ..... ---------------------------------------------------- کاربران گرامی ابریشم و امیر احمدی هم چون پستهاشون از 2 هزار تا عبور کرده بود یه تاج کوچولو و دوستانه دریافت کردند . |
تبریک
شروین عزیر تبریک میگم لیاقتشو داری موفق باشی شیرینیم یادت نره :53::53::53: |
jacoooobعزیز
تبریک عرض می کنم... |
سلام
منم تبریک میگم به شما آقا شروین امیدوارم تو درجات بالاتر شما رو ببینیم به ابریشم و امیر احمدی هم به خاطر تاجاشون تبریک میگم:53::53::53: |
شروین جان تبریک من هم پذیرا باش..خیلی خوشحالم {جشن پتو}
لایق بهترین ها هستی:53:{پپوله} |
نقل قول:
از زحمات زیادی که برای سایت میکشی خیلی ممنونیم امیدوارم همیشه در کارات موفق باشی |
شروين جون دوست من، صميمانه ترين تبريك ها رو از جانب من پذيرا باش :53::53::53: خدايي حقت بود كه ناظر باشي، خيلي زحمت كشيدي برا سايت |
نقل قول:
ممنونم کورش جان ... لطف داری همیشه قدر بچه ها رو میدونی و امیدوارم بتونم کاری انجام بدم :53: نقل قول:
شکوفه خانم مرسی از تبریکت و امیدوارم شما رو هم با فعالیت های زیاد در فروم ببینیم نقل قول:
نجمه جان ممنونم.... امیدوارم ادمین بشی... ولی یادت باشه اگه ادمین شدی این پست منو ببینی :d نقل قول:
باز مجتب میخندد :21: مرسی مجتب جان ... شما بیا پیتزا هم مهمون من{جشن پتو} نقل قول:
نمیای که... همیشه تو قهوه خونه مهمونم میکنی... بیا تهران حتما :d نقل قول:
بسیار فکر خوبیه مهدی جان و خیلی از کاربر ها لایق تشکر هستن.... ممنون کورش حتما اون تاپیک رو بزن تا قدر دانی کنیم از بچه ها به دوستانم ابریشم و امیر احمدی عزیز تبریک میگم:53: نقل قول:
مرسی مهسا جان ... همیشه موفق باشی:53: نقل قول:
تشکر خانم اناهیتا همیشه شاد باشین :) نقل قول:
نقل قول:
|
شروین عزیز خیلی خیلی تبریک _چپله{پپوله}
امیدوارم همیشه و همه جا موفق باشی :53: |
اکنون ساعت 02:08 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |