![]() |
سلام به همگی
چه خبر از اون ور اب؟؟؟؟خوش به حالتون پایان نامه ها رو دادین رفته.برین حالشو ببرین.ما که حالا حالاها باید اواره کوه و کمر باشیم تا یه مدرک در پیت بهمون بدن_:2: |
نقل قوله گه چیزشه بچه ها؟
______________________________________ من تو فکرت هستم ترنم جان خیالت تخت تا آخر سال 90 یکی برات دس و پا میکنم{شیت شدن} بزا بقیه بشینن هی درس بخوانن :d{داش مشتی} |
با سلام خدمت تمامی دوستان عزیز
بیاییم جهت زنده ماندن کرمانشاه و کلام کرمانشاهی اشعار شعرای بزرگان شهرمان را به همدیگر هدیه کنیم. یا علی ... |
نقل قول:
نقل قول:
خیالت راحت همه چی آرامه تو که رفتی اسی همه جایه تحت کنترل داریم:21: نقل قول:
آنا چه دست و پا مکنین؟ برا منم دست و پا کنین منم موخوام:24: نقل قول:
چشم هدیه مکنیم:53: |
آناهیتا گیان یکی بیشتر بشت نمیشه :21:
میگم بچه ها وقتی کوروش نیست چنی خوبه ی بار دیه تو بحث و گفتگوه چیه؟قهوه خانه قدیمیه گه گفتم الانم میگم وقتی مسافرته نفسمان راحت در میاد:d هر چه دلت مخاد بگو اصلا بشین پاته دراز کن خمیازه بلند بکش بلند عطسه بزن... دو سه روز دیه میاد هااااا استفاده کنین:24: |
سلام
فرانک کره مرسی بابت شوهر خیالم راحت شد نفس راحتی کشیدم که تا اخر سال شوهرم تضمینه ;):d:24::d فرانک کم بد ای ادمینه بگو خوبیت نداره ها از مه گفتن بود :p:d اناهیتا اول نوبته منه ها وایسا ته صف :21: |
سلام بچه ها . فرانک خانم حسودی میفرمایی ما سفر رفتیم ؟ میشینی بدمانه میگی ؟
م همیشه پرشه ی شادی و نورم میاد همه میدانن :) . ها اینه نگاه بکنین : نقل قول:
|
همیشه به تفریح
به علی ندانستم به ای زودی میای وگرنه غیبتت نمیکردم باشه ترنم گیان حالا دیگه طرف منه میدی ادمین بزار ادمین بشممممممممممم!! اگه همه تانه اخراج نکردمممممم!!:24: |
دارم به چمدانم نگاه می کنم و به این فکر می کنم هرچی که داشتم تویِ یه چمدان جا شد! فقط یکی!
یادمه هربار که کوه می رفتیم مادرم می گفت سبک برو کوه تا از خودِ کوه لذت ببری... شاید کلا باید چمدانِ دلبستگی ها رو سبک کرد...باید سبک زندگی کرد... خداحافظ کرمانشاه...فعلا. |
سلام بچه ها
فرانک مه طرف کسی که نیستم فقط خواستم از عواقب کارت خبر دار بشی :d:p:24: خاتون خیلی دلم گرفت افتادم یاد خودم _:2: هی روزگار_:2:_:2: |
سلام |
مه همیشه میگفتم ای پرشه نور و شادیه له کوره تید یه گشته نور و شادی کوروش بیوه
آبجی فرانک به مولا خیلی عزیزی :53: خاتون عزیز خدا پشت و پناهت باشه موفق باشی گلم {پپوله} ترنم گیان تو هم همینطور ایشالا به شادی و سلامتی و موفقیت :53: آنای دوست داشتنی تو هم همینطور موفق باشی و خدا نگهدارت باشه{پپوله} منم لوازم تحریر میخوام خیلی دوس دارم خیلی :d |
بگی تخم مرغ فروش کرمانشاه
http://up98.org/upload/server1/01/s/...mp3znon2t5.jpg بگی تخم مرغ فروش دوره گرد و محبوب کرمانشاهی . به درخواست یکی از بچه ها در یکی از تاپیکها عکسش رو توی فیس بوک پیدا کردم و گذاشتم . |
چه خلوته...چه ساکته اینجا_:2: تازه الان که من تو سایتم کسی نیس
چنی خوشه برا;) منالیل خفتینه؟هاینه کو؟ آقا ما داریم یه هفته فک مکینم که چرا با وجود اینکه مامانم میگه آقای بگی رو تو محله مامانبزرگم دیدم ولی هیچی یادم نیس عکسشم دیدم بازم هیچی یادم نیامد یعنی ممکنه پیر شده باشم؟ :( خب بازم آمدم گله و شکایت;) ای بار از دس راننده های محترم خدا وکیلی بعضیا طوری رانندگی مکنن که آدم میگه همو موقع از دسشان سکته مکنم:102: طرف دور میدان طوری با دنده 3 گاز میده انگار تو بزرگراه داره میره آخه چرا باید ایطوری باشه؟چرا اینقد بی قانونی تو شهرمان هست؟چرا فرهنگ رانندگی رعایت نمیشه؟ مگه داشتن فرهنگ رانندگی سخته؟مگه راهنما زدن سخته؟مگه رعایت حق تقدم سخته؟ بعد یه چیز دیگه بعضی راننده های مرد وقتی میبینن یه خانومی داره طبق مقررات میره چرا باید مسخره اش بکنن؟{قاط}{قاط} چرا وقتی میبینن یه خانوم پشت فرمانه انگار یه بچه نشسته؟:mad: چرا بعضی ها نمیخوان دیده شانه عوض کنن؟دیگه آدم چقد حرص بخوره و چراهای بسیاری که جوابی ندارن... |
چرا باید حرص خورد ؟
حرص نداره همینه که هست بذار باشه. زورت بهش میرسه ؟ . وژدانن زنایی که تو کرماشان رانندگی مکنن شیرزنن . |
نه زورم نمیرسه
یعنی اصلا به کی زورم برسه؟ کسایی که واقعا نمیفهمن یا خودشانه زدن به نفهمی؟ از اول اشتباه کردم که اعتراض کردم همه باید ساکت باشیم چون زورمان نمیرسه!! من خیلی هنر کنم خودمه درست بار بیارم امشب عجب شبیه... تنهام مثل همیشه...ولی این بار واقعا تنهام هم اتاقیام نیامدن...ای کاش میرفتم خانه خواهرم کم عقلی کردم نرفتم{B Adabi} ترنم فک کنم رفته سنندج مهبا هم خبری ازش نیس فرانک خانوم شما کجایی؟ |
فرانک خانم رفته ترکیه برای پسر بزرگه گه ش زن بستانه فکر کنم اونجا یه فامیل خوب دارن
فکر کنم پیچانده دتان سر کار گذاشته همه یه با همسر محترمشان رفتن فکر کنم جدیه قضیه از همین جا به اقا محمد تبریک میگم . |
جدی؟
فرانک خانوم؟؟؟{قیژه} یعنی تو ای شهر به ای بزرگی اصلا تو ای کشور با ای همه دختر خوب آقا محمد زن پیدا نکرده؟ بعد او وقت میگن چرا سن ازدواج دخترا رفته بالا! |
سلام به بچه های گل کرمانشاه
به به مبارکا باشه خانوم فرانک کم کم داری مادر شوهر میشی :d اناهیتا کاش میشد باحرف زدن درست بشه_:2: به قول اقا کورش حرص نخور که فایده ایی نداره اناهیتا مهبا که فک کنم رفتن عروسی هنوز بر نگشتن منم امروز بعد از ظهر میرم سنندج خوش باشین انشالله |
سلام بر همگی :53:
ترنم جونم جات خیلی خالیه گلم زودی بیا و مواظب خودت باش{پپوله} آناهیتا گیان تو هم مواظب خودت باش عزیزم :53: یعنی واقعا آبجی فرانک رفته برا محمد زن بگیره آخه محمد خو هنوز سنش کمه:eek: می خواستم بهش اس ام اس بدم بپرسم ترسیدم ناراحت بشه :) دلم برا همه تنگ شده کاش دوباره جمع بشیم مثل گذشته :rolleyes: |
سلام |
سلام
دوستان من تازه وارد این انجمن شدم و بچه کرمانشاه هستم و بسیار دوست دارم در این انجمن شرکت کنم و ادامه بدم :cool: |
مازیار عزیز به جمع همشهریای با حالت خوش امدی ...
این تاپیک رو بخون تا کم و کیف کار دستت بیاد در خدمتت هستیم . اناهیتا اینایه فرانک خانم گفت یا حرف خودته ؟ نمیدانم برای چه هنوز برنگشتن فکر کنم خانمگه میگه نصف دریای سیاهه باید مهرم بکنین فکر کنم فرانک خانم خودش راضیه اقا محمد پسرگش میگه م چجو نصف دریای سیاهه مهر ای خانم بکنم . فکر کنم فامیل مادری اقا محمد بشن ایشلا همه ی بچه های سایت یه روزی زن بگیرن در مورد زن خارجی گرفتنم از محمد تجربه کسب مکنیم . |
وا آقا کوروش ای حرفا چیزه؟من و فرانک خانوم نداریم که... |
سلام
ممنون اقا کوروش عزیز و همینطور اناهیتا خانم نه من فعلا هستم و در خدمتتونم |
نقل قول:
خواهش میشه خدمت از ماست:) حالا که هستین و آمدین که بمانین بی زحمت یه چندتا ضرب المثل کرماشانی بگین منتهی اینجا ضرب المثلهای فقط کرمانشاهی اگه بلد بودین که هزاران درود بر شما اگه نه که شرمنده اخلاقتان آزمون ورودیمان اینه:d:p |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
نقل قول:
چون 11 دی تولدمه ..میخواستم ببینم روو کادو شما هم میشه حساب کرد ...که گفتید حالا حالا هستید ایشالا ...سال دیگه ام ایشالا تولدم هستید.... |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
مازیار جان خوش آمدی به مرکز پی سی کرماشان :cool:
نقل قول:
میگم چرا گروه خونمون بهم نمی خوره اصلا ! :d آنا جان دیدی چه خوش رنگ شدیم ؟ هوراااااااااااااااا {شیت شدن} اول با عرض سلام ! می خواستیم بشت تبریک بگیم گفتیم آب و هوای ایی ورا هم به سرمان بخوره . آخه شاید این زودی ها آن طرف ها پیدایمان شد . بعدشم گفتیم ابراز وجود کنیم براتان. ایی آزمون ِ ورودی تان را ما هم بلتیم. یه ضرب المثل کردی هست میگه تا حالا داشتم گردو می شمردم! + کپی رایت بای مونا :d |
سلام بر همه کرمانشاهیان عزیز |
ممنون آناهیتا گیانگم:53:
باشه منم حتما حالی می پرسم از آبجی فرانک دیدین بالاخره کار خودش رو کرد و مادر شوهر شد چقدر نقشه کشید برا عروسش ببینیم خسیوره بازی در میاره یا نه؟:d آقا کوروش از همین حالا سند تمام دریای سیاه را آماده دست و پا کن شاید تو هم رفتی بلاد خارجه و لازمت شد یه وقت :d آقا مازیار خوش آمدین :53: غزل بانو تو هم خوش اومدی منتظر حضورت در کرمانشاه هم هستیم{پپوله} آریانا از همین الان تبلیغات تولدش رو شروع کرده فکر نمیکنی یه کم زوده ؟ آخه پارسال دیرتر شروع کرده بودی ;) |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
|
نقل قول:
آره عشقم برات فرش قرمز هم پهن میکنیم باشه خو تبلیغات رو ادامه بدین :d |
نقل قول:
تبریک میگم شما آزمون وردیتانه خوب دادین اینم نمره اش: نقل قول:
سلام غزل خیلی خوش هاتی:53::53: نقل قول:
سلام از ماست نقل قول:
مهبا از فرانک خانوم چه خبر؟اس مس دادی گفت کجام؟ |
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
بقیه م استقبال کردن از پیشنهادم ولی باید شرایطشم جور بشه ... خدا کنه بشه . خیلی دلم بیستون و لباس کردی و کاک می خواد : ) نقل قول:
من آخه کاک خیلی دوست دارم ... نقل قول:
|
نقل قول:
جانم؟ کجااحضار شدم؟کسی حقوق محیط زیست رو زیر پاگذاشته؟! تاحالاداشتم گردومی شمردم مواقعی به کار میره که کلی حرف بزنی و صغری کبری کنی، آخرش ازت بپرسن لیلی زن بود یا مرد؟ یا اینکه کلا نادیده بگیرن حرفهات رو. |
نه آنا گیان زنگ زدم جواب ندادن گفتم شاید تو راه باشن ;)
بعدش هم گفتم الان با خودش میگه دو روز آمدم سفر ببین اینا دس از سرم برمیدارن:d این اسم جایگزینت هم خیلی قشنگ بود الهه کالباس ها لابد وقتی نارنجی بشی میشی الهه نارنگی ها :21: وای غزل عشقم راز عشقمان را فهمیدم تفاهم هر دو در علاقه به کاک من برا کاک می میرم البته تا حالا علایق زیادی بینمون یافت شده {پپوله} مونا من تو خوابگاه هم اتاقی هام سه نفر بودن هر کدامشان به یه چیز علاقه داشتن یکی به نان خرمایی اون یکی به نان برنجی یکی دیگه هم به کاک اینطوری من هر دفعه باید از هر سه تاشون می بردم :d ترنم چنی جات خالیه خو رفیق نازار فره هیورد کم_:2: دلم برای رزیتا هم تنگ شده ایشالا در کنار پویان و پگاه و همسر محترمش شاد و سلامت باشه{پپوله} برای باران هم دلتنگم الان شور و حالی دارن تو خانه شان دوقلوها رفتن مدرسه :) |
| اکنون ساعت 07:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |