![]() |
بیا ساقی آن می که حال آورد کرامت فزاید کمال آورد . . . منم که بی تو نفس میکشم زهی خجلت مگر تو عفو کنی ورنه چیست عذر گناه . . . بیا ساقی آن می کزو جام جم زند لاف بینائی اندر عدم . . . غم در دل تنگ من از آنست که نیست یک دوست که با او غم دل بتوان گفت . . حافظ |
آن کس که تو را دارد از عیش چه کم دارد وان کس که تو را بیند ای ماه چه غم دارد . . . مراد دل کجا جوید بقای جان کجا خواهد دو چشم عشق پرآتش که در خون جگر باشد . . . چو گلزار تو را دیدم چو خار و گل بروییدم چو خارم سوخت در عشقت گلم بر تو نثار آمد . . . گلستان می شود عالم چو سروش می کند سیران قیامت می شود ظاهر چو در اظهار می آید همه چون نقش دیواریم و جنبان می شویم آن دم که نور نقش بند ما بر این دیوار می آید . . مولوی |
دلبر برفت و دلشدگان را خبر نکرد |
ای دل اندر چین زلفش از پریشانی منال
مرغ زیرک چون به دام افتد تحمل بایدش |
اگر چرخ وجود من از این گردش فروماند بگرداند مرا آن کس که گردون را بگرداند |
نقل قول:
لطفا فقط يک يا دو بيت بنويس .... ممنونم |
عشق را چاره محال است و ندانم كه چرا
بيشتر جا به دل مردم بيچاره كند؟ // مجمر اصفهاني |
خیام
دست چو منی که جام ساغر گیرد به زان که کفم دفتر و منبر گیرد تو زاهد خشکه ای و من عاشق تر آتش نشنیده ام که در تر گیرد خیام :53:{پپوله}:) |
دل بر تو نهم، زنم بداندیشان را وز تو نبرم ستیزهٔ ایشان را گر عمر مرا در سر کار تو شود عهد تو به میراث دهم خویشان را عراقی |
عشق تو ز دست ساقیان باده بریخت وز دیده بسی خون دل ساده بریخت بس زاهد خرقه پوش سجاده نشین کز عشق تو می بر سر سجاده بریخت عراقی |
اکنون ساعت 11:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |