![]() |
دلی دارم پر از آتش بزن بر وی تو آبی خوش نه ز آب چشمه جیحون از آن آبی که تو داری به خاک پای تو امشب مبند از پرسش من لب بیا ای خوب خوش مذهب بکن با روح سیاری چو امشب خواب من بستی مبند آخر ره مستی که سلطان قوی دستی و هش بخشی و هشیاری چرا بستی تو خواب من برای نیکویی کردن ازیرا گنج پنهانی و اندر قصد اظهاری چه کوتاه است پیش من شب و روز اندر این مستی ز روز و شب رهیدم من بدین مستی و خماری مرا امشب شهنشاهی لطیف و خوب و دلخواهی برآوردهست از چاهی رهانیده ز بیماری در این دل موجها دارم سر غواص میخارم ولی کو دامن فهمی سزاوار گهرباری دهان بستم خمش کردم اگر چه پرغم و دردم خدایا صبرم افزون کن در این آتش به ستاری |
من؛خالي ازعاطفه وخشم،خالي ازخويشي وغربت،گيج ومهبوت بين بودن و نبودن
عشق؛آخرين همسفرمن،مثه تو منو رها کرد! حالا دستام مونده وتنهايي من اي دريغ ازمَن که بيخود مثلِ تو گم شدم گم شدم تو ظلمتِ تن اي دريغ از تو که مثه عکسِ عشق هنوزم داد ميزني تو آينه ي من آه؛گريه مون هيچ خنده مون هيچ باخته و برنده مون هيچ تنها آغوش تومونده غيرازاون هيچ اي؛مثه من تک و تنها! دستامو بگير که عمر رفت!! همه چيز تويي زمين و آسمون هيچ بي تو مي ميرم همه ي بُود و نبود،بيا پر کن منو اي خورشيدِ دلسرد بي تو مي ميرم مثه قلبِ چراغ،نور تو بودي کي منو از تو جدا کرد؟؟؟؟ |
ترش رویی و خشمینی چنین شیرین ندیدستم ز افسونهاش مجنونم ز افسانهاش سرمستم بتان بس دیدهام جانا ولیکن نی چنین زیبا تویی پیوندم و خویشم کنون در خویش درجستم همه شب از پریشانی چنان بودم که می دانی ولیک این دم ز حیرانی کریما از دگر دستم از این حالت که دل دارد بگیر و برجهان او را که من خاکی ز سعی تو ز روی خاک برجستم مولانا |
عاشقم اما ندانم بر کیم نه مسلمانم نه کافر، پس چِیَم ؟! لیکن از عشقم ندارم آگهی هم دلی پرعشق دارم هم تهی عطار |
زندگی چیزی نیست که لب طاقچه عادت از یاد من تو برود ...http://static.cloob.com//public/images/smiles/16.gif
|
دست عفت از دامان من کوتاه نمی گردد الهی شکر خرسندم دل من با دل تو لحظه ای همراه نمی گردد صد افسوس از من مغرور چراغ چشم هایم شعله ی آه نمی گردد 21:30 چهار شنبه:8/2/89 |
الا یا ایها الساقی ادر کاسا و ناولها که عشق اسان نمود اول ولی افتاد مشکلها
|
لالالالا گل پونه بیا که بدونه تو دل خونه
بیا که بدونه تو تن خستم لبریز از حس جنونه لالالالا گل لاله زندگی بی تو واسم محاله بیا از اون وقتی که رفتی این دل داره همش میناله گریه شده کار منو و غصه شده هم دم من قطره اشک تو چشام شده شریک غم من خونه بدون تو شده مثل یه زندون سوت و کور من موندم و هق هق واسه خاطره های جور واجور بیا که با اومدنت تموم میشه دردای من بیا که وقتی تو باشی قشنگ میشه دنیای من برای من که عاشقم عشق همیشگی تویی اون که کنارش دل خوشم فقط تویی تویی تویی |
لاک پشت ها وقتی عاشق میشن تحمل درد عاشقی واسشون راحت تره . چون عشقشون آروم آروم ترکشون میکنه ... ! ;)
|
بی قرار توام و در دل تنگم گله هاست آه بی تاب شدن عادت کم حوصله هاست مثل عکس رخ مهتاب که افتاده در آب در دلم هستی و بین من و تو فاصله هاست |
اکنون ساعت 07:17 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |