![]() |
قول داده ام
گاهی هر از گاهی فانوس یادت را میان این کوچه های بی چراغ و بی چلچله ،روشن کنم خیالت راحت!من همان منم، هنوز هم در این شب های بی خواب و بی خاطره میان این کوچه های تاریک پرسه میزنم اما به هیچ ستاره ی دیگری سلام نخواهم کرد... |
کاش دهخدا می دانست |
مدتهاست مجازی می خندیم.....مجازی شادیم....
مجازی عاشق می شیم.....مجازی دیگران رو دلداری میدیم.....اما..... اما واقعی تنهاییم.....واقعی درد می کشیم!!!!! ******************************* بیاموزیم که اگر ستاره نیستیم،ابر هم نباشیم که جلوی درخشش ستاره را بگیریم. |
به آتش نگاهش اعتماد نکن لمس نکن به جهتی بگریز که بادها خالی از عطر اویند به سرزمینی بی رنگ بی بو ، ساکت آری ... بگریز و پشت ِ ابدیتِ مرگ پنهان شو اگر خواستار جاودانگی ِ عشقی |
گاه میتوان تمام زندگی رادرآغوش گرفت...
فقط کافیست تمام زندگیت یک نفرباشد!!! |
ســفیر آرزوهــایم است صــــدای قــدم هایت اگر بیـــایی به حرمــت شـــان دنیــا را وادار به ســـکوت مـــیکنم !! |
آن شب |
تمام مرا با خود برده ای نمی دانم کجایم کدام سو به دنبال چه می گردم خودم یا تو... |
نـــه نمیــــدانــــی! |
دور مـی شوے از مـن
بــے آن کـِ بدانـی : اگر از هَفـتــ آسمان هم بگذرے هَـم ـچنان در قـلـبــِ مـن جـآ دارے ! |
اکنون ساعت 08:05 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |