![]() |
در مکتب ما رسم فراموشی نیست/ در مسلک ما عشق هم آغوشی نیست/ مهر تو اگر به هستی ما افتد / هرگز به سرش خیال خاموشی نیست {پپوله}
|
بین من و تو فاصله یعنی عشق حتی فراق و حوصله یعنی عشق |
عشق يه چيزي مثله كشك و دوغه:2::20::17:
|
سيب سرخي رابه من بخشيد و رفت ، عاقبت برعشق من خنديد ورفت ، اشك درچشمان سردم حلقه زد ، بي مروت گريه ام راديد و رفت
|
عشق يعني
خواستن اما نگفتن سوختن... اما ساختن طغيان دل ... و لب فرو بستن با چشم سخن گفتن ... با حسرت سکوت کردن |
به هم می رسیم 3 نفر میشیم . من و تو و شادی . از هم دور میشیم 4 نفر میشیم . تو و تنهایی ، من و خاطره
|
افلاطون ميگه : اگه با دلت چيزي يا كسي رو زياد دوست داشتي زياد جدي نگير چون ارزش نداره چون كار دل دوست داشتنه مثل كار چشم كه دوست داشتنه ، اما اگه يك روز با عقلت كسي رو دوست داشتي ، اگه عقلت عاشق شد ، بدون داري چيزي رو تجربه ميكني كه اسمش عشقه. |
تو دنیا دونفر باش:
یکی برای خودت ، یکی برای دیگری برای خودت زندگی کن و برای دیگری زندگی باش و این همون عشقه |
عــشق گوش دادن نيست بلكه درك كردن اســـت فراموش كردن نيست بلكه بخشيدن است عــشق ديدن نيست بلكه احساس كردن اســـت عــشق جا زدن و كنار كشيدن نيست بلكه صبر كردن و ادامه دادن است.
|
فهميدن عشق را چه مشکل کردند ما را ز درون خويش غافل کردند انگار کسي به فکر ماهي ها نيست سهراب بيا که آب را گل کردند. |
اکنون ساعت 12:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |