![]() |
مینا جـــان ،مجددأ تسلیت عرض می کنم....
|
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
نقل قول:
اگه شماها نبودید به خدا زندگی هم برام سخت تر بود:53: مرسی و خدا سایه مادرها و پدرهاتون رو روی سرتون نگه داره |
منم تسلیت میگم_:2:
|
سلام مینا خانم من تازه به جمع دوستانه شما وارد و شما رو نمیشناسم ولی باز با این حال
تسليت ميگم انشاالله بقاي عمر ازماندگان یا حق |
میناجان
تسلیت میگم انشالله همیشه در کنار عزیزانت خانواده محترمت و دوستانت شاد باشی و از غم آزاد من شاید چون این تلخی و درد رو کشیدم و چندسال باهاش زندگی کردم بیشتر از بقیه بچه ها متوجه احوال درونی شما بشم ولی خوب راستش اعتراف می کنم که من هم کاملا متوجه نمیشم چون برای دختر پدر خیلی ارزشمنده و فقط خداوند میتونه متوجه کمبودی که در درون شما جای گرفته بشه و امیدوارم خداوند به مادر مهربانت و خانواده ارجمندت عمری طولانی و آتیه ای شاد و از غم آزاد عطاء کنه و عمری را با شادی و شادکامی بسر ببرید در کنار هم تقدیم به میناجان http://nashenas.blogfars.com/fotofiles/41536.jpg |
تسلیت میگم مینا خانم ...
|
اکنون ساعت 08:49 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |