![]() |
اگرمي دانستم نگاهت زبان نگاهم را نمي فهمد،هيچ گاه نگاهت نمي کردم
اگر مي دانستم روزي تو را از دست مي دهم،هيچ گاه به دستت نمي آوردم اگر مي دانستم جدايي به اين حد تلخ است،هيچ گاه دل به دوستي نمي بستم اگر مي دانستم جدايي براي عشق است ،هيچ گاه عاشق نمي شدم اگر مي دانستم سرانجام عاشقي چنين است هيچ گاه آغاز نمي کردم [IMG]http://*****************/Files1/ff91a6188c93413babeb.gif[/IMG] |
نمیگویم فراموشم نکن هرگز ، ولی گاهی بیاد آور رفیقی را که میدانی نخواهی رفت از یادش .
****** همه واسه عشقشون گل میفرستند ، من موندم واسه گلم چی بفرستم . |
خواهش میكنم :
بی حوصلگی هایم را ببخش ، بداخلاقی هایم را فراموش كن ، بی اعتنایی هایم را جدی نگیر ، در عوض من هم تورا می بخشم كه مسبب همه ی اینهایی...! |
در خاطراتم دست میبرم
کاری میکنم که از اول باشی! از روزی که عشق را شناختم.... |
لنگه های چوبی در حیاطمان
گرچه کهنه اند و جیر جیر می کنند محکمند ! خوش به حالشان که لنگه ی همند ..... |
گریان شده ٬ همچون دخترکی لجباز پا به زمین می کوبد... تو را می خواهد ٬ تمام ِتو را دلم . |
اینگونه غریبانه
برای چه دوست دارمت تو را...؟! وقتی که فاصله... وقتی که کوتاهترین فاصله میان ما... می رسد به آنسوی آسمانها...! |
يك داشت و يكي نداشت! |
یک ماهی که از حوض بیرون پریده را تصور کن که میدونه آخر عمرشه ، بعد از تلاش بسیار آروم میشه ، فقط به فکر نیازشه ، من همون اندازه به تو نیاز دارم .
************ نگاه ساکت باران به روی صورتم دزدانه میلغزد ، ولی باران نمیدانند که من دریایی از دردم ، به ظاهر گرچه میخندم ولی اندر سکوتی تلخ میگریم . ********* اگه فروختمت ناراحت نشو ، من آدم فروش نیستم ، گلفروشم . |
کاغذتم ، احساست رو روم بنویس ، عصبانیتت رو روی من خط خطی کن ، حتی اگه سردت شد بسوزونم تا گرم بشی ، فقط دورم ننداز .
پای مورچه را تصور کن (الهی) ، حالا تصور کن جوراب داره ، حالا تصور کن که جورابش سوراخه ، دلم برات اندازه سوراخ جوراب مورچه شده . اگه بگی دوستم نداری میرم تو باغچه اینقدر جیک جیک میکنم تا پیشی بیاد منو بخوره . |
اکنون ساعت 08:07 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |