![]() |
منم به اتفاق هایی که توی این مدت افتاد واسم
ب درسم واینکه امروز هیچی نخوندم به حقوقی که ندادن هنوز به ریس شرکتمون که حقمونه داره میخوره به مدیر مدرسه که اصول اخلاقی رعایت نمیکنه به مسافرت ..دوست دارم برم طرف غرب کشور به همدل ... به یه دوست...به مامی و پاپی به شام که خوشمزه نبود....به عمه کارلوتای بدجنس به اینکه پوست صورتم خیلی خراب شده... به خرید کردن... به اینکه فردا عیده و من دوست ندارم عید باشه |
همون قرض نمی کردی بهتر بود!:p
الکی رفتی زیر بار منت غریبه!:21: بذار خل و چل بمونی،هم بیشتر بهت خوش می گذره وهم به نفع آلودگی هوا تهرانه(آخه از سرت دود بلند میشه) البته خوبه چون باعث می شی 4شنبه و 5شنبه هفته ی دیگم تعطیل شیم!{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن}{شیت شدن} خب پس ادامه بده :فکر کن ببین چرا فرمول آب H2Oست؟ |
نقل قول:
ببینم تو داری مسخره بازی درمیاری!{قاط} آخه کدوم آدم عاقلی علاقه رو با غین می نویسه؟!{قاط} اون وقت می خوای ضایع هم نشی!:p |
زدی به هدف!{قیژه}
|
به 7ه ای که در راهه!
واز شنبه تا4شنبه روزی 2 تا امتحان دارم! تاسوعا و عاشورا رو کفتمون کردن! |
به اینکه این چند روزی که نمیتونم درس بخونم چقدر بدههههه
به اینکه حالم بد میشه از خیلی چیزاااا به خودم ...اینکه چیکار کنم...به گذشته..به اینده ...و متاسفانه به الانم فک نمیکنم..._:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_ :2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2:_:2: به حرف هایی که ذهنمو الوده میکنه..به مسائلی که به من ربطی نداره... به غذای خوشمزه...به نفس فک میکنم ....:53: :d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d:d |
مینا جون مطمئنی به چیز دیگه فکر نمیکنی؟!
|
نقل قول:
به اینکه چیکار کنم دیگه اینجا نیام بجاش به درسام برسم{قاط} به اینکه چیکار کنم بعضی روابطمو بهبود ببخشم:p به اینکه به بعضی وابستگی های ناسالمم پایان ببخشم:mad: به خیلی چیزا ... شما به چی فک میکنی:d :21::21::21: به مای لاوت {پپوله}:65: |
من الان شدیدا به اشتباهی کردم فکر میکنم یه شوخی بیمنظور تو یه چت روم که اونی که نباید بخودش میگرفت به خودش گرفت
به این فکر میکنم که دیگه روم نمیشه برم اونجا |
العان دقیقا دارم به این فکر میکنم کاش خوابیده بودم چون العان که دارم مینویسم ساعت 6:54دقیقه صبحه ساعت 8 هم باید برم درس. یعنی چند ساعت دیگه.....
(توکلاس خوابم خواهد گرفت)البته همه ی درساموخوندم مخصوصااصول حسابداری(_باوش)که عشق منه. http://www.takbarg.ir/il.php?file=mi...07/76/76_3.jpg |
اکنون ساعت 01:50 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |