![]() |
دوست می شوم
با تمام غصه ها با کتابهای نخوانده با کمد های نا منظم با چشمهای نا مهربان با تمام دلتنگی های عصر جمعه با گل زرد نیمه کاره روی بوم با خستگی های هر روزه ام با دغدغه های فکریم با احساسهای دوست داشتن دیگران دوست می شوم با دوری تو با دوست نداشتنت با زندگی با بی کسی دوست می شوم با تمام دشمنی ها با حرفهای نگفته ام دوست می شوم با خودم ... |
امیدم باش َ |
کاش بدانی که
تو تمام سادگيم را زير سوال می بری. وقتی كه ميگویی دوستم داری... و من با تمام سادگی زير سوال رفته ام يقين دارم كه دروغ می گویی... |
|
چرا اینهمه چرا ی بی جواب تو این دنیا هست ؟
|
تمام حجم لحظه هايم پر از چشم های نا مهربان شده
کسی مرا به مهمانی ستاره ها دعوت نمی کند آسمان هم ديگر قرار داد دوستيمان را تمديد نمی کند زندگيم خالی تر از هميشه است هيچ دستی احساسم را نوازش نمی کند نمی دانم چه کسی در يک شب تاريک آمده و زندگيم را با قلم موی تاريکی رنگ کرده |
خوشا آنان كه در بازار گيتي |
خنــــــده بر لب ميزنم تا كس نداند راز من |
چی بگم از كجا بگم دردمو با كیا بگمبهتره كه دم نزنم حرفی از عشقم نزنم از عشقی كه گم شد و رفت عاشق مردم شد و رفت عشقی كه بی فروغ نبود برای من دروغ نبود بغض نشسته تو گلوم وقتی نشستی روبه روم من از خودم چرا بگم باید از اون چشا بگم خیره تو چشم مست تو دست میدم به دست تودل از زمونه میكنم حرف دلم رو میزنمچه حالتی داره چشات نرگس بیماره چشاتچشم تو خوابم میكنه مست و خرابم میكنهوقتی نشستی رو به من ازعاشقی بگو به منبزار چشات دل ببره اینجوری باشه بهترهچشات اگه پس نزنن چشای سرسپردمو میشه فراموش كنم خاطره های مُردَمو |
امیدم باش َ |
اکنون ساعت 02:30 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |