![]() |
نقل قول:
|
همه چی بود جز نصیحت/روش من برای برخورد با دنیا و همه غماش اینه من که نمی دانم که یک ساعت دیگه صاحب چه می شم چه را از دست می دم یا حتی تا یه ساعت دیگه نفس می کشم یا نه می ارزد این لحظه ناب را از دست بدم
|
نقل قول:
|
سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا درووووووووووووووود
|
می گن سلام سلامتی میاره .ارزومند شیرین ترین لحظات برای اریانای گل همیشه بهار
|
نقل قول:
نقل قول:
من رفيق جنوبي ندارم و كسيم تو رفيقام اهل جنوب نبوده .......اما رضا صادقي كه بچه ميناب هست و خيلي دوست دارم ..از اخلاقياتش و خوندنش.....بهم ثابت كردي كه بچه هاي جنوب گلن همشون ......ولك:53::d |
هر روز صداي كلنگ قبر خويش را رساتر ميشنوم
|
اریانا تاتیانا(مونارنجی):d
|
آشفته مينويسم و آشفته زمزمه ميكنم ..آشفته ميبينم ..آشفته تجسم ميكنم..آشفته راه ميروم .. آشفته فكر ميكنم ...در صلاه آشفته ميخوانمش ..........امروز چشم باز كردم و ديدم كه بزرگي فرمود هر كه به خدا توكل و توسل جويد مغلوب نگردد .....باز فكر ميكنم عقل پاسخي نميدهد با دل بگو مگو ميكنم لحظه اي اطمينان ميدهد و هجوم افكار دوباره آشفته ام ميكند ..در كدامين وقت و زمان و در كدامين كوي و مكان اين آشفتگي مرا رها ميكند؟؟؟؟؟؟قال ربكم ادعوني استجب لكم
|
هرگز میان عاشق و معشوق بعد نیست
سد ساله راه فاصله گو در میانه باش |
اکنون ساعت 09:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |