پی سی سیتی

پی سی سیتی (http://p30city.net/index.php)
-   مطالب آزاد (http://p30city.net/forumdisplay.php?f=11)
-   -   عاشق و معشوق (http://p30city.net/showthread.php?t=15040)

آريانا 11-18-2009 10:40 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط amir ahmadi (پست 88274)
می دونی مشکل چیه گوشت فقط از حرفش پره ولی گاهی این حرفها را برای دلت معنی کردی تا در خودش جاش بده و دیگه اینا حرف نباشه و به اصلش تبدیل بشه/تو اندازه دنیا می دونی چقدره اندازه دنیا را با غمت کنار هم بگذار ببین اصلا غمت با تلسکوپ هابل می تونی ببینی

:53:قربون تو ...امير جون ......يكي از عزيزانم ديروز خيلي سعي كرد باهام حرف بزنه ...آرومم كنه ...اما كلا آدمي نيستم اونچه كه درونم ميگذررو بروز بدم ..خودمو ميزنم به كوچه علي چپ يعني همون شوت بازي...:dالانم نميدونم چي شد از ديروز شروع كردم به قر قر كردن و نق زدن ...شايد صبر زياد ...نميدونم خلاصه بي خيال ...اشتب كردم...از توام ممنونم بابت همدردي و نصيحت و گوشزد و خلاصه مهر و محبتت ...خيلي گلييييييييييي:53:

amir ahmadi 11-18-2009 10:46 AM

همه چی بود جز نصیحت/روش من برای برخورد با دنیا و همه غماش اینه من که نمی دانم که یک ساعت دیگه صاحب چه می شم چه را از دست می دم یا حتی تا یه ساعت دیگه نفس می کشم یا نه می ارزد این لحظه ناب را از دست بدم

آريانا 11-18-2009 10:52 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط amir ahmadi (پست 88280)
همه چی بود جز نصیحت/روش من برای برخورد با دنیا و همه غماش اینه من که نمی دانم که یک ساعت دیگه صاحب چه می شم چه را از دست می دم یا حتی تا یه ساعت دیگه نفس می کشم یا نه می ارزد این لحظه ناب را از دست بدم

امير جان همه اينايي كه ميگي درسته...سكوت ميكنمممممممم:53:

amir ahmadi 11-18-2009 11:04 AM

سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا درووووووووووووووود

amir ahmadi 11-18-2009 11:07 AM

می گن سلام سلامتی میاره .ارزومند شیرین ترین لحظات برای اریانای گل همیشه بهار

آريانا 11-18-2009 11:09 AM

نقل قول:

نوشته اصلی توسط amir ahmadi (پست 88292)
سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا سلام سلام اریانا اریانا درووووووووووووووود

نقل قول:

نوشته اصلی توسط amir ahmadi (پست 88295)
می گن سلام سلامتی میاره .ارزومند شیرین ترین لحظات برای اریانای گل همیشه بهار

قربون تو امير جون امروز شرمندم كردي:53::53::53::53::53::53::53:
من رفيق جنوبي ندارم و كسيم تو رفيقام اهل جنوب نبوده .......اما رضا صادقي كه بچه ميناب هست و خيلي دوست دارم ..از اخلاقياتش و خوندنش.....بهم ثابت كردي كه بچه هاي جنوب گلن همشون ......ولك:53::d

آريانا 11-18-2009 02:42 PM

هر روز صداي كلنگ قبر خويش را رساتر ميشنوم

SHeRvin 11-18-2009 11:08 PM

اریانا تاتیانا(مونارنجی):d

آريانا 11-20-2009 09:57 PM

آشفته مينويسم و آشفته زمزمه ميكنم ..آشفته ميبينم ..آشفته تجسم ميكنم..آشفته راه ميروم .. آشفته فكر ميكنم ...در صلاه آشفته ميخوانمش ..........امروز چشم باز كردم و ديدم كه بزرگي فرمود هر كه به خدا توكل و توسل جويد مغلوب نگردد .....باز فكر ميكنم عقل پاسخي نميدهد با دل بگو مگو ميكنم لحظه اي اطمينان ميدهد و هجوم افكار دوباره آشفته ام ميكند ..در كدامين وقت و زمان و در كدامين كوي و مكان اين آشفتگي مرا رها ميكند؟؟؟؟؟؟قال ربكم ادعوني استجب لكم

ravan 11-20-2009 10:11 PM

هرگز میان عاشق و معشوق بعد نیست
سد ساله راه فاصله گو در میانه باش

اکنون ساعت 09:52 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد.