![]() |
2 فایل پیوست
در مورد هفت سین ها این که همه زیبا بودند ولی در مورد برنده به نظر من هر کس سلیقه ای داره مثلا" بعضی ها سنتی میپسندن و بعضی ها مجلل من به شخصه سنتی دوست دارم و میخواستم عکس سفرمو بزارم اما با این سفره های زیبا خجالت کشیدم چون مال من زیادی سنتیه البته برای این که تو مسابقه شرکت نکنم عکس سفره 2سال پیش و میزارم ;) |
با تشکر از اقا مهدی که این تاپیک را بالا اوردن ...
با تشکر از تمام دوستان که شرکت کردن ......... من چون قول داده بودم شرکت کنم شرکت میکنم و گرنه در مقابل هنر و سلیقه این دوستان من هیچ هنری ندارم . شکوفه جون کجا عکست را اپلود کردی بگو منم همونجا اپلود کنم..... |
از همه دوستان شرکتت کننده در مسابقه سپاسگزارم |
مگه نباید امروز برنده اعلام میشد؟؟؟؟؟؟پس کووو؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
{قیژه} |
نقل قول:
نقل قول:
|
اقا مهدی میشه دقیقا توضیح بدی......کجا.؟؟؟من که اینجا سایت اپلود عکس در ارسال پست نمیبینم.......
|
|
6 فایل پیوست
سلام این هم عکسهای من!!! البته این اولین سفره هفت سینی بود که خودم به سلیقه خودم درست کردم......خیلی هاش کار دست خودم هست............به نظر خودم خیلی شلوغ بود سال دیگه میخوام جمع و جور تر بگذارم.......
|
|
خانمه داره به يه زنه آمريكايي هفت سينو توضيح ميده:
It should be start with "S", like APPLE !!!!!!! -------- قرار بر این شد که بچه ها نظر سنجی کنن و رای هاشون رو بگن هر کی رایش بیشتر بود برنده س . |
اکنون ساعت 06:02 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |