![]() |
نقل قول:
مخصوصا طبقه nم :24: |
:d
کوروش: اون که بله خیلی هم خوبه حالا کی میمیری؟:p این مخصوص منه که همیشه در حال مردنم شروین: چطور؟ سلام علیکم من پهلوانی هستم:21::d این مواقع فوران نزاکت در داداشیه منه مامان امیر مهدی:d:24: سلام خوبی؟ خوشی؟ چه خبر؟ بچه ها خوبن؟ مانیا خوبه؟ مامان خوبه؟ بهزاد خوبه؟ آقا مهدی خوبه؟ بهتر شدی؟ البته اینا به صورت مسلسل وار گفته میشه{پپوله} |
یه دیالوگ از کورش...
وسطای جملاتش خیلی شده از این جمله استفاده میکنه:21: دیگه برات بگم که.....:d شروین وقتی میخواد یه مثال بزنه میگه: خیلی ببخشید خیلی عذر میخوام.... جالبه که هیچ مثال بدی هم نمیزنه اما همچین این جمله رو با آب و تاب میگه که ادم فکر میکنه بدترین مثال روی زمین قراره زده بشه :65: یه تیکه کلام دیگه هم داره... وقتی میخواد بهت بفهمونه که چقدر خنگی میگه : اینو عمه مخصوص هم میدونه :24: |
منو اذیت میکنید؟ {جشن پتو}
کورش: شروین: سلااااام خوبی؟ کورش یک لحظه صبر کن الان زنگ میزنم کورش:انا خدافس خدافس... کاری نداشتم مینا : شروین جان این تاپیک رو بررسی کن و جدی بگیر استیره (نجمه خانم) شروین : نجمه جان این تاپیک از بحث داره خارج میشه استیره : صبر کن نمونه برداری از دریا بکنم و مسواک بزنم بعدش میام بررسی میکنم |
نقل قول:
:21::21::21::21::21: {داش مشتی} |
حالا که اینطوره داشته باشین
کورش کیست؟ تنها موجودی که تو عروسی یه کاغذ و خودکار تو جیبش داره که بشینه با داداشِ من "database" نقاشی کنه!! به فضا دقت کنین : عروسی!! (البته خودم هم تو بعضی عروسی ها یه رمان تو کیفم دارم!) |
ای ووووووللللللللل خیلی ایده ی جالبی بوده
کلی خندیدم خدا را شکر کسی دیالوگ چیزی از من نداره وگرنه باید به خودم می خندیدم:rolleyes: |
نقل قول:
تازه من هنوز تسلط روش ندارم و اینقدر حال میده با همفکرا و هم سطحات بشینی سر چگونگی طراحی یه دیتابیس برای یه برنامه خاص بحث کنی از هم ایراد بگیری و اخرش به یه چیز درست برسی ... همصحبتی با یه کامپیوتری سابقه دار و با حوصله واقعا لذت بخشه من و داداش شما که استاد مشترک هم و دبیر مشترک زیاد داشتیم دیگه حسابی حرف واسه زدن داریم البته ایشون به من افتخار میدن. |
نقل قول:
:d خیلی باحال بووووووووووووووووووووووود ............ منو یاد یکی انداخت که همیشه دس به مداد و دفترشه ! حتی تو عروسی ! |
:24::24::24::24::24::24::24::24:
:41: خیلی جالب بودن مردم از خنده حالا میگم یکم حواساتونو جمع کنین که دیگه دیالوگ جدیدتری به کار نبرین :21::21: |
اکنون ساعت 02:35 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |