![]() |
..با تمام وجود گناه کردم...
... و در تکرار آن اصرار!... .. اما!.. ... نه نعمتش را از من گرفت، ... نه گناهانم را فاش کرد!... ... اگر اطاعتش را کنم چه مي کند؟ ... 26/10/90 |
هیچ دلی بی بهانه نمی تپد :o نمیدانم بهانه ها دلگیرند یا دلها بهانه گیر!! :( 1/11/90 |
چه كسي پنجره را مي گشايد تا ترنم خيس دل اتاق را تازه كند؟ 3/11/1390 |
وقتی خدا از پشت، دستهایش را روی چشمانم گذاشت از لای انگشتانش آنقدر محو دیدن دنیا شدم كه فراموش كردم منتظر است نامش را صدا كنم.. 8/11/1390 |
Lady In The Water
1390/11/08 |
پیشنهاد جالبیه ومروری میشه بر خاطرات
|
ــــــــــــــــــ جز نقش تو در نظر نیامد ما را جز کوی تو رهگذر نیامد ما را خواب ارچه خوش آمد همه را در عهدت حقا که به چشم در نیامد ما را {پپوله} 1390/11/14 |
18/11/90
سه شنبه آسمان کویر این نخلستانِ خاموش و پر مهتابی که هر گاه مشتِ خونین و بی تاب قلبم را در زیر باران های غیبی سکوتش می گیرم و نگاه های اسیرم را هم چون پروانه های شوق در این مزرعِ سبز آن دوست شاعرم رها می کنم. ناله های گریه آلود آن روح دردمند و تنها را می شنوم. دکتر علی شریعتی |
یکشنبه 23/11/90
اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل فرجهم {پپوله} |
عـزیـزم هـم امــضا مـیزنـم،هـم انگـشت مـیزارم 25/12/1390 سه شنبه |
| اکنون ساعت 09:05 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |