![]() |
به سلامتی شب زنده داران پی سی سیتی
کاربران حاضر در انجمن: 302 (تعداد 3 عضو و 299 مهمان) است MAHDI, SHeRvin_kale, رزیتا ساعت :03:04 صبح روز دوشنبه 01/12/1390 |
به سلامتی
به سلامتی ایران و ایرانی به کوری چشم هرچی دشمنه
به سلامتی کِرم نه بخاطر کرم بودنش بخاطر خاکی بودنش به سلامتی گاو که نگفت من گفت ما به سلامتی انار نه بخاطر تاج رو سرش بخاطر دل خونش |
به سلامتي همه دوستاي عزيزم در پي سي :53:
|
به سلامتی تمامی دوستان پی سی :53:
به سلامتی تمامی مادران دنیا :53: به سلامتی مامان خودم که صبح برگشته به من میگه تا وقتی نفس می کشم دوستتون دارم و همیشه دعاتون می کنم . :53: به سلامتی تمامی بچه هایی که قدر مامان و باباهاشون رو دارن . و براشون احترام قائل می شن در تمامی لحظات زندگیشون ..:53: |
بسلامتیه اون دوستی که اولین قطره اشکتو میبینه
ذومی رو پاک میکنه سومی رو تبدیل به خنده میکنه به سلامتیه هر چی دوست خوبه به سلامتی همه اون چیزایی که تا از دستشون ندیم قدرشونو نمیدونیم |
سلامتیه اونایی که نه آدم خاصین
نه مخاطب خاصی دارن فقط حسشون خاصه خیلی خاص !!! |
به سلامتی مامان ها
به سلامتی بابا ها به سلامتی داداش ها به سلامتی آبجی ها به سلامتی هرکی دوس داشتنو وظیفه خودش می دونه به سلامتی هرکی دوس داشتنو به همه هدیه می ده |
به سلامتی دوستداران پی سی سیتی
به سلامتی همسران به سلامتی فرزندان به سلامتی تو که داری این پستمو میخونی :41: |
به سلامتی همه بچه های گل پی سی.
|
به سلامتي همه با مرام ها
به سلامتي همه با وفا ها به سلامتي همه باصفاها :53: به سلامتي خودتون به سلامتي خودمون به سلامتي هممون :53: |
اکنون ساعت 10:10 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |