![]() |
نقل قول:
مرسی ... رای ادمین رای ماست .... {جشن پتو} خب همین میشه که ما به ایتالیا رای میدیم .. از تکنولوژی ماشین بگیریم تا صنعت البسه :d... من از جام جهانی 94 طرفدارش بودم نقل قول:
نشون دادن رای رو باز گزاشتم ... روی عدد ها کلیک کنی نشون میده نقل قول:
نقل قول:
بله خاله رزیتا همیشه همراه ما بوده... چون پویان ما ایتالیایی هستش{جشن پتو} نقل قول:
نقل قول:
فکر کنم جدا نخست وزیر ایتالیا یه جایزه ویژه برام در نظر داشته باشه:21: نقل قول:
|
آی چه حالی میده دور بعد پرتغال و آلمان بیفتن
ولی حیف شد روسیه بالا نیومد از اون ورم چه حالی میده اکراین انگلیسو بزنه انگلیس نیاد بالا آخرش شیرین فراز قهرمان بشه |
نقل قول:
جیکوب ... تیکه؟ |
اسپانیا 7 رای--ایتالیا7 رای |
اناهیتا جان این پیش بینیت اگه درست باشه ایتالیا به مرحله بعدی راه پیدا میکنه ... درود بر پیش بینیت {جشن پتو}
-------- |
اسپانیا 1 - کرواسی1 |
اسپانیا که فعلا تیم خیلی خوبی نشون داده ولی از آلمان هم نمیشه به راحتی گذشت.هلند هم که مدعی قهرمانی بود در عین ناباوری با سه باخت حذف شد .
|
سلام به همه دوستان خودتونو ناراحت نکنین مطمئن باشید المان قهرمان میشه حیف که هلند حذف شد تیم خوبی بود . :21:
اسپانیا 3 - کرواسی 2 ایتالیا 1- ایرلند 1 |
پیش بینی و اظهار نظر در باره جام ملتهای اروپا 2012
اسپانیا 0 - کرواسی 0 |
بالاخره تیم محبوب ما رفت یک چهارم{جشن پتو}
|
اکنون ساعت 02:48 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |