![]() |
خيلی خوب بود ...
عالی ... عالی ... :53: |
sefareshe ketab
ba salam kheili moshtagham ke ketabetun ro bekhunam age lotf konid begid man bayad chetori pul berizam be hesabetun va chetor ketabo daryaft mikonam mamnun misham:)
|
sefareshe ketab
ba salam kheili moshtagham ke ketabetun ro bekhunam age lotf konid begid man bayad chetori pul berizam be hesabetun va chetor ketabo daryaft mikonam mamnun misham:)
|
با عرض سلام و خسته نباشید خدمت شما .... لطفا کمی صبر کنید تا ایشون به سایت بیان و جواب شما رو بدن
|
نقل قول:
از اينكه شما هم به اين تاپيك سر زدي خيلي خوشحال شدم. بيشتر دلشكستگي هاي من از همون جايي هست كه تو و دوستاي ديگه خوب ميدونن:2: به هر حال از تشويق شما مسرور شدم چون ميدونم اين كتاب فقط و فقط حرفاي دلمه ارزش ديگه اي نداره. شما آدرستونو لطف كن من صد در صد در خدمت هستم. خوشحالم مي كنين اگه توي نامه خصوصي آدرس بدين براتون پست كنم. مرسي و موفق باشي.:) |
نقل قول:
ممنون از لطف بي نهايت و توجه پر از بزرگيتون:) من در خدمت هستم. شما آدرسوتونو توي نامه خصوصي به من بديد. بنده شماره حساب ميدم (البته قابلي نداره:o) هزينه كتاب با پست پيشتاز شهرتون بيشتر از دوهزار نميشه . منتظر نامه هستم. مرسي و موفق باشيد. |
نقل قول:
|
نقل قول:
|
مینا خانم راه دیگه ای برای پرداخت نیست
من تنبلیم میاد برم توصف بانک مثلا بیایم اصفهان بدیم یا با کبوتر یا... |
كبوترم كه رفته مسافرت جناب تنبل خان:d
اما تشريف بياريد اصفهان حتما پيشكش ميشه.:) |
اکنون ساعت 04:36 PM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |