![]() |
اي وطن اي مادر تاريخ ساز اي مرا بر خاک تو روي نياز اي کوير تو بهشت جان من عشق جاويدان من ايران من اي ز تو هستي گرفته ريشه ام نيست جز انديشه ات انديشه ام آرشي داري به تير انداختن دست بهرامي به شير انداختن کاوه آهنگري ضحاک کش پتک دشمن افکني ناپاک کش رخشي و رستم بر او پا در رکاب تا نبيند دشمنت هرگز به خواب مرزداران دليرت جان به کف سرفرازن سپاهت صف به صف وطن يعني چه آباد و چه ويران وطن يعني همين جا يعني ايران http://i1.tinypic.com/o8evt1.gif |
باران رها کرد بندگی، تا همدمِ دریا شود
عشقِ تو در گلوی من، فریاد می زند وطن! رازِ هزارتوی من، فریاد می زند وطن! مشتِ دماوندت رها، بر آسمانِ نیلگون، با کودکانِ کوی من، فریاد می زند وطن! مستِ خراباتی ببین، در حلقۀ رندانِ پاک، با دم به دم یاهوی من، فریاد می زند وطن! باران رها کرد بندگی، تا همدمِ دریا شود، آمد شتابان سوی من، فریاد می زند وطن! دریای سبز آمد به جوش، از ابر می آید خروش آبِ روان در جوی من، فریاد می زند وطن! از بامِ جهل و تیرگی، تیری رها شد ای خدا! در خون، ندابانوی من، فریاد می زند وطن! سهرابِ قصّه کشته شد، تهمینه بر تابوتِ او، با بغضِ درگلوی من، فریاد می زند وطن! {پپوله} ترانه ای ناتمام برای وطنم: سروده ای از دکتر ابوالفضل خطیبی {پپوله} |
ايران ايران اي سراي من خاكت طوطياي من جاويدان بهشت من عشقت كيمياي من ايران اي سرزمين بيكران اي يادگار عاشقان اي خفته در نهان تو در قلب مهربان تو هزاران شهيد نوجوان هزار عاشق گذشته در رهت ز جان اي تخت جاويد جم اي ارگ بي كران بم همچو هگمتانه پايدار همچو بيستون استوار خاك عاشقان بي قرار اي ديار مهر و افتخار ايران من که ميميرم ، چرا با عشق و با ايمان نميرم {پپوله} دانلود http://www.persiangig.com/pages/down...0Bi%20Karan%20[wWw.arsanjan4dl.tk].zip |
ای وطن، خصم تو را سنگ به جام افتادست
شعری زیبا از رهی معیری "نگهبان وطن" ای وطن، خصم تو را سنگ به جام افتادست طشت رسوایی این بوم ز بام افتادست آتش کینه بر افروز که در خانه ی ما هر دغل پیشه در اندیشه ی خام افتادست روز خون ریختن از خائن ملک است امروز از چه شمشیر تو در بند نیام افتادست؟ ریشه خصم برافکن که زبون گشت و ضعیف جان این گرگ برآور که به دام افتادست سر بیگانه پرستان به کمند است بیا تا ببینی که به دام تو کدام افتادست خون ما خورد بداندیش و کسی آگه نیست بس که نوباوه ی جم، در پی جام افتادست یوسف ملک به زندان بلا مانده اسیر بر رخ مهر، سیه پرده ی شام افتادست ای نگهبان وطن نوبت جان بازی توست سر فدا ساز که هنگام سرافزاری توست {پپوله} |
ای وطن
ای وطن در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهران ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من تو بمان ، در دل و جان ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تو راج خزان ، جور زمان ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو بمان سبزی سر چمن ، سرخی خون من ، سپیدی طلوع سحر ، به پرچمت نشسته شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن بمان که تا ابد هستیم ، به هستی تو بسته ای ایران ایران دور از دامان پاکت دست دگران ، بد گهران ای عشق سوزان ، ای شیرین ترین رویای من تو بمان ، در دل و جان ای ایران ایران ، گلزار سبزت دور از تو راج خزان ، جور زمان ای مهر رخشان ، ای روشنگر دنیای من به جهان ، تو بمان در روح و جان من می مانی ای وطن به زیر پافِتَدان دلی ، که بهر تو نلرزد شرح این عاشقی ، ننشیند در سخن که بهر عشق والای تو ، همه جهان نیرزد .... .. . لینک دانلود: با صداي ماندگار استاد محمد نوری http://www.4shared.com/video/uJZrR5-v/Ey_Vatan.html {پپوله} |
صفای بوی وطن
صفای بوی وطن گر وزد به جانم باز به آسمان رسد آواز من طنین انداز اگر دوباره ببوسم گل کبودش را هزار چشمه بلبل شکوفم از آواز جهان جهان برقصم وکوه را برقصانم جنون جنون بپرم تا ستاره در پرواز جوان جوان همه را پیر راه خود آرم کهن کهن به جوانی رسانم از اعجاز بدرم این قفس شوم و آن عقاب شوم که بودم باد و جهان به زیر بالم باز چه غم که بیژن ما دست بسته در چاه هست هزار رستم در راه دارد ایران باز ... .. . :53:{پپوله}:53: |
خونریزی خزان چه گونه دوست ندارم من این دیاران را که هر شقایقش آیینه ای است یاران را تمام هستی من در شط سحر جاری است چو یاد آورم آن روشنی تباران را سپیده آینه گردان روحشان بادا که روشنایی دگر داد روزگاران را بهار زخمی این باغ، دلکش است هنوز اگر چه نغمه به لب خشک شد هزاران را قبای میر غضب سبز و خنجرش سرخ است مخور فریب دروغ این سیاهکاران را به هوش باش که خونریزی خزان کو شد که روح باغ فراموش کند بهاران را {پپوله}:53:{پپوله} |
سلام ، منشور كوروش را با هزاران هزينه و التماس و بلا دو هفته امانت به ايران مي آوريم بعد مقبره كوروش و پاسارگاد را به زير آبهاي سد سيوند مي فرستيم. واي بر ما . فرزندان ما در مورد ما چه قضاوتي خواهند كرد
|
نقل قول:
نه انیتا اینجوریها که فکر میکنی نیست |
خب یک مثال بروز و جدید برای نوشته هام پیدا کردم خبر اول: |
اکنون ساعت 04:20 AM برپایه ساعت جهانی (GMT - گرینویچ) +3.5 می باشد. |